Näppis: Eikö peliriippuvaiset voisi rekisteröidä jotenkin ja he saisivat käyttää vain niitä koneita joiden käyttöraha olisi 5 tai 10 centtiä.

Eikö peliriippuvaiset voisi rekisteröidä jotenkin ja he saisivat käyttää vain niitä koneita joiden käyttöraha olisi 5 tai 10 centtiä. Pelihimo olisi tyydytetty ja tappiot jäisivät pienemmiksi!?

Kuvottavuuden huippu on, kun Yhdysvaltain presidentti ja Israelin pääministeri esittelevät kahden valtion mallia!

Se mitä Israelin valtio tekee palestiinalaisille on väärin. Siitä puhuminen ei ole juutalaisvastaisuuutta vaan oikeudenmukaisuuden edistämistä.

Lahti laittamassa 100 miljoonaa keskustan kehään, mikä on ihan peestä, sairaalamaksut 24 miljoonaa pakkasella, kun Lahti budjetoi väärin ja Hyky ulkoistaa ! Valtuutetut vaihtoon vauhdilla!

Aika noloa Herliiniltä/Herniilille päivällä Koneen tulosinfo. Sitten iltapäivällä toinen info: Unohtu kertoo yks. pikku juttu: tehtiin Saksaan pikku tarjous. Anttihan käyttäytyy kun omistaisi Koneen.

Kiky tunnit, pekkaset, lomarahat, lakko? Mitä ne oikein on? Pienyrittäjä ei ymmärrä. Jokapäivä painetaan ropelli persiissä aamusta iltaan että firma pyörii. Pidetään ne pekkaset ja lakot sitten haudassa.

Osaamattomat poliitikot ja kaikentietävät virkamiehet nämä Lahden näivettymiset ja sotkut ovat pääsääntöisesti saaneet aikaan päätöksillään. Piiri pieni päättää ison ihmisjoukon asioista. Kiitokset Harri Sepälle ja Jussi Mäkelälle hyvistä ESS:n mielipidekirjoituksistanne 28.1.

Hoitajapulaan tosiaankin helppo ratkaisu, ainakin vanhusten hoidossa, otetaan siivoojat ja ruoanlaittajat erikseen. Joku kallispalkkainen visioinut nykyisen mallin.

Keskustassa pitäisi olla joku syy tulla sinne. Lahden keskusta ei elvy vaikka upottaa satamiljoonaa euroa bussireitteihin, tunneleihin ja parkkihalleihin. Mitä enemmän haluaa yksityisautoilua pois keskustasta, sitä enemmän se hiljenee. Se on tyyli Lahdessa, mallia on turha muualta hakea. Käydään Launeella ja Renkomäessä kaupoissa, kun pääsee autolla.

Mihin Lahden politikkoja tarvitaan, kun tonttujoukko virkamiehiä pyörittää kaupunkia? Jos Vuoksenkadun tunneli oli jo haudattu politikkojen osalta, kuka määräsi että sitä koko ajan suunnitellaan? "Tevin" suunnittelijat vaihtoon!

Toivottavasti nämä uudet rahastosäästäjä huomioivat voitoista menevät verot, ettei käy niinkuin minulle, kun pankki ei tee heille kuuluvia ilmoituksia verottajalle joka kuuluisi heille. Monta soittoa ja käyntiä verotoimistossa poiki veromätkyn joka vei puolet voitosta.

Pyöräilijä joka ajaa ilman kypärää 50 euron sakko ja ilman kypärää ja valoja ajavalle 100 euron sakko.

Milloin ennen rosvot ja pahantekijät pukeutuivat mustiin? Musta vaate on perinteisesti ollut käytössä arvokkaissa tilaisuuksissa ym. Nykyään musta vaatetus johtunee henkilökohtaisesta mieltymyksestä. Tuskin vaatekaupassa miettii onko väri kiva kanssaihmisille.

Ilmainen ehkäisy? Miten olisi henkilökohtainen vastuuntunto omasta ja toisen elämästä. Eikö itsehillintä ja seuraamusten tiedostaminen ole tätä päivää? Vaihtoehtoja on muitakin kuin ilmainen ehkäisy tai pieni syntynyt sosialisoidaan nk. yhteiskunnan huollettavaksi.

Miksi ihmeessä puhutaan 24:stä kiky-tunnista. Ihminen on töissä päivän kerrallaan silloin tätä "riesaa" on vain 6 minuuttia. Siinä ehtii hädintuskin nenänsä niistää. Kun pitää vaan riidellä ja näyttää, että valtaa on. Saas nähdä, miten kauan. Vähän kerrassaan näyttävät työntekijät viisastuvan ja jättävät kukot tuokiolle yksin kiekumaan.

Phhykyn ongelma alibudjetointi. Verorahat laitetaan rakentamiseen, p-taloihin ym. Joko mahtava korruptio tai päättäjät ja virkamiehet täysin vailla kompetenssia. Asukkaat huonosti koulutettuja joten helppo vedàttää.

Ei sinun tarvitse tietää pyörätien jatkeesta mitään. Kun ajat suoraan, pyöräilijä väistää aina. Kun käännyt, väistä sinä varmuuden vuoksi aina.

Taaville: Sä-sana ei sovi haastattelussa käytettäväksi. Sinä on suomen kieltä. Ja kysymykset olisivat voineet olla asiallisempia haastatellessasi Lahti Energian toimitusjohtajaa.

Tällaista olen miettinyt lähipäivinä: Paavolan lähikatuja kavennettiin Kampuksen vuoksi. Nyt Saimaankadusta suunnitellaan vilkasliikenteistä kehäkatua. Unohtuiko oppilaiden turvallisuus?

28.1. satoi hiukan enemmin lunta, Trion Kauppakadun puoleisen jalkakäytävän eteen aurattu iso penkka. Menemätön paikka rollaattorilla ja pyörätuolilla. Edellinen lumisade oli muutama sentti, innokkaat auraajat ovat rullanneet nurmikenttiä kymmenissä paikoissa. Toivottavasti korjaavat keväällä vahingot.

Kuka suorittaisi teatterin edessä olevat valaisinpylväät ja korjaisi teatterin nurkalta rikotun rosterisen roskiksen.

Kenelle mahtaa kuulua entisen virastotalon Kirkkokadun puolen roskien korjaaminen, on kaatopaikka.

Veikkaanpa, että psykologilla olis enemmän hommia siellä toisessa päässä. Itserakkaus ja suuri ego ilman aihetta ovat luotaantyöntävimmät luonteenpiirteet. Niin, ja ala-arvoinen ilkeily, kun kolahti. Piste.

Numeroa ei löytynyt minun pitäisi löytyä. En ole sosiaalitoimisto, joten rahaa oltava myös Naisella.

Kyllä. Metsätiainen. Nimi kuvaa hyvin lajin elinpiiriä. Sen sijaan nimi hömötiainen tuo mieleen lähinnä työpaikka- yms. kiusaamisen, ei sovi nykyaikaan!

Etpä ole nuori itsekään. Parasta ennen päiväys mennyt jo vuosikymmeniä sitten.

Ei tarvitse tietää, onko edessä suojatie vai pyörätien jatke. Suojatiellä ei saa edes ajaa pyörällä, ja pyörätiellä ajavan on väistettävä poikittaista liikennettä tasa- arvoisessa risteyksessä.

Johan oli kylmäävä kirjoitus hra Manniselta. Että vanhukset jätettäisiin yksin kuolemaan, helpottaen näin nuorison elämää. Entäs kun hra Manninen itse on vanha - muistakoonkin silloin ottaa itse nopeatehoista arsenikkia, ettei jää nuorisolle vaivaksi ja kustannukseksi!

Jussi Mäkelältä loistava kirjoitus 28.1. Aina vain hullummiksi menevät keskustan "kehittäjien" ideat!

Kiitos Harri Seppä! Täyttä asiaa.

On se hienoa omistaa koira ja jättää se 2 tunnìks haukkumaa ja ulvomaa naapurien harmiksi!

Ja sinullahan ei muuta tarkoitusta ollutkaan, kuin yrittää selvittää, olisiko vanha ihastuminen vielä voimissaan. Olen vahingosta viisastunut. Ja eiköhän nyt ole sanottu kaikki tarpeellinen, ja vähän ylikin.

"Hääräily"/penkominen poissaollessani, on loputtava! Missä on kotirauha ja yksityisyyden suoja?!

Ei kai hallitusta kukaan mielenterveysongelmista epäillyt vaan näitä kritisoijia epäiltiin. Ohi meni pointti sullakin!

Hyvä Versowoodin työntekijät. Olette isänmaan asialla kun olette töissä lakon aikana. Saatte olla ylpeitä rikkurileimastanne, tsemppiä duuneihin!

Meillä lahtelaisilla ei ole varaa laittaa 100 me keskustan kehään. Bussiterminaalin paikka on nyt ja tulevaisuudessa torilla!

Suomen talous ei mitenkään mahdollista kiky-tunneista luopumista. Ammattiliittojen ja eritoten Teollisuusliiton tulee kantaa yhteiskuntavastuunsa ja lopettaa lakkoilu ja sillä uhkailu. Duunariperheen talous ei kestä lakkoja!

Rakkaus, kuten kyynelkin, tulee ensin silmään ja putoaa sitten rinnalle.

Juuri noin, Jussi Mäkelä 28.1 mielipiteessä. 1980-luvun taitteessa Lahden keskusta täynnä kauppoja, autoja ja jalankulkijoita. Kaupunkimaista tuntua, toisin kuin nyt lähes autiossa keskustassa. Lisää kulkemista hankaloittamalla, kuten Vesijärvenkadun kaventaminen, luullaan saavan elävyyttä? En tiedä suunnittelijoiden lääkitystä, mutta mulle satasella samaa.

Onkohan kenelläkään sellaista puhelinta jolla saisi yhteyden Lahden Kelan asiakaspalveluun? Yritin 7 tuntia koko ajan mutta turha toivo.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä saa suurimmat säästöt aikaan ohjaamalla kaikki ihmiset liikkumaan ja huolehtimaan omasta yleiskunnostaan.

Aivan turhaa hommaa aurata katuja, jotka vesisade on huuhtonut lumesta ja sitten hiekkaa sulan päälle. Kaupungillahan on varaa tuohon hölmöläisten puuhaan.

Suolan kylvämisessä teille ja jalkakäytäville on lähtenyt isopyörä käyntiin. Oletteko menettäneet suhteellisuustajunne päättäjät ja kylväjät?

Tässä saattaa käydä niin, ettei kohta Versowoodiin toimiteta tavaraa, kun siellä tehdään töitä kun muut ovat lakossa. Sitten alkaa löytyä varmasti työnantajilla neuvotteluhalujakin. Ida rukka.

Pyöräilijä luulevat että pyörätien jatkeella, suojatiellä jossa suojatien viivat ovat katkaistu, heillä on etuajo-oikeus autoihin nähden. Näinhän ei ole, vaan pyöräilijän kuuluu väistää autoa. Ainoastaan, myös pyörätien jatkeella, pyörää taluttavaa on auton väistettävä.

Maksoin tänään Etlarin ja Positiivarit Oy-mainonnan lähettämän lehden tilausmaksun.

Viisikon punavihreiden erityisavustajien joukkoon vielä veronmaksajien piikkiin kosmetologi, kampaaja, manikyristi ja sukupuolineutraali saunottaja Kesärantaan!

Näin ne miesvaltaiset alat jyllää ja näyttää mallia, miten liksaa otetaan lisää ja viis veisataan, miten isänmaalla menee. Naiset kun jatkaa samaa linjaa, niin riemua riittää!

Tiistai ilta 19.30 kaikki päivän lumet sulaneet, mutta traktori auraamassa! Mikä ihmisiä oikein vaivaa? Missä järki?

Joko nyt löytyy laki "l-mafian" epärehellisille rakennus- ja korjausalan toimijoille kun vanhuksia on tarpeeksi huiputettu.

Nyt kun lehdet pullistelee kirjoituksia ja mielipiteitä huonosti toimivasta perusterveydenhuollosta PHHYKYssä niin miksei kukaan selvittele miksi esim entisessä OIVAssa palvelut olivat hyvät ja toimivat ennen organisaatiomuutosta? Terveysasemilla oli pysyvät kokeneet lääkärit ja hoitajat. Muutamassa vuodessa toimivat systeemit on romutettu kiitos PHHYKYn ammattitaidottoman, yhteistyökyvyttömän ja henkilöstöä arvostamattoman johdon!

Kannattaa olla paikalla kun taloyhtiössä tehdään korjauksia, näkyvillä olevat asukkaan työkalut lähtevät joidenkin matkaan ja yleisavaimilla käydään myös varastotiloissa ottamassa asukkaan tavaroita. Epärehelliset pilaavat ikävästi rehellisten maineen.

Se että jos kritisoi nykyistä hallitusta ja AY-liikettä, osoittaa erittäin tervettä järkeä.

Ei Myllysaaressa koiria ole.

On se kumma, kun tulet STOP merkin takaa Lankilantieltä Pennalantielle. Et sitten tollo tajua pysähtyä. Huom siinä on pysäytys ennen suojatietä. Kiire ja tyhmyys loistaa näillä tolloilla. Kiire on kova muutaman sekunnin tähden.

Aina ne siellä Päksissä ovat niin sympaattisia. Ei olla niin negatiivisia heille, tärkeitä ovat meille.

Minullakin selässä hermo ollut jumissa. Ei puhettakaan lenkkeilystä, vaikka pääni oli eri mieltä. Nyt asiat kunnossa, kuuntelin asiantuntijan neuvoja.

No voi että Vanhala yrittää olla tärkeä. Säälittävää kun omaa työpaikkaa pitää petrata työntekijöiden piikkiin. Muuta tunti vuodessa sinne tai tänne, kun ei olla tyytyväisiä kun on työpaikka. Töitä tehtiin ennen iloiten! Nyt heti lakkoon. Ja mitkä vahingot!!!

Kuinka paljon seurakuntayhtymä maksoi konsulttityöstä jonka lopputuloksena oli ihmeellinen elävien seurakuntien kirkkorakennusten purkusuunnitelma? Tieto konsulttityön kustannuksista on varmaan julkinen. Yksi purettu puukirkko riittää Lahteen. Kaikki kirkot tarvitaan ovet auki ja papit enemmän kirkkoihin.

Voisiko sijoitusasuntojen omistajat kääntää talon järjestyssäännöt vuokralaisen äidinkielelle samalla kun vuokraavat asunnon, jotta omistusasiakkaatkin voisivat asua rauhassa.

Puhu sinä hankala työtoveri toiveistasi face In face, ni on rehti peli ettei tarvii selän takana supista. Et sinä silloin hankala olisikaan eli tee asenneremppa! T. Harmistunut Erkki-Maija

Annetaan jokaisen olla sitä mitä ovat eli omia itsiään niin tää maailma on taas hyvä paikka elää. Kateus ja piikittely älköön nostako päätään! T. Elämää nähnyt horisko.

Sain lääkäriajan kuukauden kuluttua, siitä laboratorioon usean viikon kuluttua ja nyt odotan soittoa tuloksista kolme ja puoli viikkoa! Uutena nastolalaisena olen hyvin pettynyt.

Oppivelvollisuuden jatkamisen seuraus: haluttomat häiriköt terrorisoi halukkaita. Kaikki kärsii.

Kuntien talous ja ihmisterveys kohenee; koiravero ja läskivero ylipainoisille. Toimii takuulla, helppo keino, kyse vain tahdosta. Selkeä haittavero.

Jos virallisen rastin paikalla ei väliä useammalle, niin palaako tulessa?

Erhola kutsuttiin tekemään PHHYKY:n likainen työ. Hän on THL:sta virkavapaalla. Näin sitoutunut hän on.

Onko lainmukaista vuokrata vuokra-asuntoja 83 euroa kk edullisemmin muille ja veloittaa vanhoilta asukkailta tuo 83 euroa enemmän. Lumo tekee tätä koko ajan.

Nyt kun Hyky ja pörssiyhtiöstä leivotaan yhteisyritys ottakaa selvää kuinka paljon HYKYn johtajilla on ko. pörssiyhtiöiden osakkeita.

Turha luulla että äänestäjät eivät muista ketkä puolsivat energiayhtiön myymistä.

Mökin tekijä, jos Imatralta lähtöisin, rakennetaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

 1. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 2. 1.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 32 - "Sairaalahoitojaksot vaihdelleet muutamasta päivästä useampaan viikkoon"
 3. Hartolan Cafe Rantapuisto yrityssaneeraukseen
 4. Hollolan tulos ennakoitua vähemmän pakkasella
 5. Saunarakennus tulessa – pelastajat ajoivat matkalla ojaan
 6. Vierumäen Metalli konkurssiin – työntekijät lopettaneet jo vuodenvaihteessa
 7. Lahden keskustaan ilmaisparkkeja ravintoloiden noutoruoan hakijoille – "Toivotaan, että vähän edes auttaisi"
 8. Näppis: Rajat sitten kiinni myös toisinpäin. Asikkalalaiset saavat jäädä omalle puolelleen.
 9. Suomalaiset valmistavat jo korona-suojaimia – "Hengityskoneelle voi tulla tarvetta"
 10. Lahden kaupunki harkitsee lomautuksia koronatilanteen takia – "Tärkeää, että valtio kompensoi täysimääräisesti kaikki menolisäykset"
 11. ESS:n lukijat osallistuvat nallehaasteeseen – katso kuvat hauskoista pehmoleluista ikkunoissa
 12. Verenpainetutkija Teemu Niiranen, 40, on löytänyt uusia selittäviä tekijöitä kansantaudin kehittymiseen, ja se voi johtaa entistä tehokkaamman lääkkeen syntyyn – "Verenpainepuolelle ei ole tullut yhtään uutta merkittävää lääkettä sitten 1990-luvun"
 13. Hämeen poliisi etsii anastetuksi epäillyn aggregaatin omistajaa
 14. LSL siirtyy reiteillään lauantain aikatauluihin ensi viikosta lähtien – muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta
 15. Tutkimus valottaa karua totuutta alle kouluikäisten lasten liikunnan tilasta – "Tulokset saattavat kertoa siitä, että liikunta ei ole riittävän monipuolista kehittämään motorisia taitoja"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.