Näppis: Määrätyt tahot riehakoivat nuorten naisten esiintulolla

Määrätyt tahot riehakoivat nuorten naisten esiintulolla. Tulee uusia tuulia politiikkaan väitetään. Työtehtävät hallituksessa ovat kuitenkin sen verran vaativia, ettei noin maan kannalta kokemuskaan pahasta olisi.

Hallituksessa kaikki sekaisin. Sirkus sen kuin pyörii, vain pellet vaihtuvat. Linnassa vain juhlitaan ja kilpaillaan kellä kaunein puku ja paras hameen mitta. Hyvin on asiat valtakunnassa.

Vehkeilevien ministereiden luetteloon kärkeen pitää lisätä Sipilä.

Löytyisiköhän Iitistä henkilöitä, jotka perustaisivat perussuomalaisten yhdistyksen? Kuntavaalit lähestyvät, kannatusta varmasti löytyisi.

LKS tiedottaa huonosti hoitotarvikejakelun aukioloajoista. Netin tiedot eivät pidä paikkaansa. 5.12. meni kiinni jo klo 14. Tuli ajettua turhaan 100 km. Parempaa tiedotusta!

Päivitetty sanonta; kepu pettää aina, demari vähän useammin.

Missä oli ne Rinteen palkkaamat kovapalkkaiset kansan hylkäämät entiset kansanedustajien erityisavustajat, kun olis heitä tarvittu? Varmaan sairauslomalla?

Suomessa on valtavasti erittäin lahjakkaita näyttelijöitä, joita ei koskaan nähdä esim. elokuvissa. Miksi yksi hölösuu sählää taas joka paikassa? Vaikuttaa kaveriporukan näpertelyltä. Naamat kiertoon äkkiä.

Ilahduin suuresti, kun selasin ja luin ESS 5.12. lehteä. Mitä ihmettä? Lehti oli täynnä selkeitä, värikkäitä, vaaleita kuvia. Ilo lukea. Mutta ilo ei kestänyt kauan. 7.12. esim. B2 ja B3 oli taas samaa masentavaa epäselvää harmaata ja masentavaa mössöä.

Sami Korkiakosken ihannoima sisäministeri pitää huolen kaikista muista paitsi omista kansalaisista. Pieni ristiriita veteraanien uhrauksien kanssa.

SDP pettää aina.

Nyt tuskaillaan vasemmistohallitusta. Edustaja Heinosenkin (kok.) olisi hyvä muistaa, ettei tähän tilanteeseen oltaisi edes jouduttu, jos edellinen kokoomus-keskustapohjainen hallitus olisi ollut edes vähän vähemmän ahne, ja kyykyttänyt duunaria/työttömiä hiukan vähemmän. Wink wink.

Ei haittaa, vaikka ilotulitus lähti sormista varkain kesken Finlandian. Se oli kuin huipennus juhlia Suomen itsenäisyyttä. Mahtavaa! Minä ja minun seurassa ollut nuori tykättiin tuosta "lipsahduksesta" tosi paljon. Porilaisten marssiin se ei oikein olisi sopinut, mutta se Finlandia... mahtavaa. Kiitos!

Voi hyvät hyssykät, mistä meille mummoille se kiire tulee? Ei minulle! Kerronpa, jäin 15 vuotta sitten eläkkeelle ja päätin, kun viimeisen kerran työpaikan oven suljin, nyt loppuu mummon kiireet. Hyvin on mennyt, pari kertaa on meinannut mennä kiireen puolelle, mutta kun olen muistanut mitä, päätin, niin on kello soinut. Nyt ei ole kiire, olen eläkkeellä.

Rinne puuttui selvästi vähemmän työmarkkinoihin kuin Sipilä. Silti hänet on leimattu pahemmaksi häiriköksi? Missä peili toimittajat ym?

Ken mahtoi olla tämä Kalle Veirton setämies, joka Messerschmittin hajoamisesta johtuen menehtyi keväällä -44. En löydä kirjallisuudesta.

Lahti ympäristökaupunki Green City. Suomen saastaisimmat paikallisbussit ja pysäkkikopit, kuhmuraiset kadut ja kaikkialla roskaa ja likaa.

Eikö siitä pääsiäishanustakin pitäisi pyytää anteeksi jotakin tahoa, vai?

Vas., vihreät ja RKP:n oikeusministeri hyväksyvät pääministerin ristiriitaiset puheet. Kelpaisiko sellainen oikeussalissa?

Kävisikö sinulle Jellyjortikka joka ikinen päivä? On aivan käsittämätöntä sallittua mainontaa, siitä vaan. Siis täysin järjetöntä, kun lapsetkin valveilla myöhään. Ja lapsi kysyy, mikä on Jellyjortikka?

Turhien lemmikkien ylläpito kiellettävä heti, Karsea hiilijälki ja ilmastokuorma.

Kuka nyt suikaloidusta kaalista laatikkoa tekisi. Olisi edes puolikas myytävänä. Joulua vaan kaikille.

Kaalisuikaleita ei ehkä haluta mukavuuden halusta, vaan koppuraiset sormet ja huonot käsivoimat ei yksinkertaisesti riitä pilkkomaan tiukkaa kaalia.

Suuri kiitos Marina ja Aslak Erholalle riipaisevan koskettavasta esilletulosta Flinkkilä ja Tastula -ohjelmassa. Huumemaailman helvetin faktat läheisille myös kestämättömiä. Tuetaan mieluummin kuin syytellään.

Kiitos Maria Drockila ja kynttiläpajan väki hienosta illasta mahtavine tarjoiluineen! Tuli joulumieli!

Lanttilan nykyiset myyntipöydät paljon pienempiä ja hankalampia laittaa myyntitavaroita esille. Pöydän hinta silti yhtä kallis. Entinen oli parempi!

Mahtava kirjoitus Sinikka Savonen Hollola. Näin koen itsekin ja häpeän tästä ateismin vouhotuksesta mitä lapsille opetetaan nykyään. Isäni oli mukana koko sotien ajan ja nuo tarinat todistavat, että rukoukset kuultiin ja maamme säilyi itsenäisenä. Jumala varjeli ja auttoi pikkuista maatamme ison karhun rinnalla, vaikkakin joutui kokemaan raskaita tappioita. Lääkintäjoukoissa työskentely, joissa isäni toimi, ei ollut helpointa Karjalan korvissa ja pakkasen kourissa. Kunnioittakaa menneitä polvia ja heidän jättämää perintöä. Olemme eläneet nähtävästi liian helppoja aikoja, kun tärkeät arvot romutetaan.

"Lokki" on taas saapunut täynnä hyödyllistä tietoa jätteiden käsittelystä. Voi, kun se tiedonsaanti näkyisi myös meidän taloyhtiömme jätekatoksessa.

Ei se ole sinulta pois, jos me huonokätiset saamme ostaa kaalin leikattuna! Saamme itse tehtyä kaalilaatikkoa. Kipeät kädet ei niinkään mukavuuden halua.

ESS kunnioitti itsenäisyyttä laittamalla lehden kanteen sushimainoksen. Aika tyhmää!

Talonmiesasiassa Matti Eve on aivan oikeassa. Onko kukaan laskenut kuinka paljon nämä huoltomiehet laskuttavat ajotunneilta, kun ajavat autoilla paikasta toiseen? Ja siinä ei taloyhtiön töitä tehdä.

Jokainen sentti palkanlisää nostaa loppuhintaa 3–5 senttiä. Kyllä ay-pomot sen tietävät, mutta eivät välitä. Tällä on tuhottu kilpailukyky ja touhu jatkuu säälimättä. Ei sillä ole väliä paljonko pussissa on rahaa, vaan mitä sillä rahalla saa.

Keskusta pettää aina, huonoa käytöstä ja perussuomalaiset käyttää tilaisuutta hyväksi läpinäkyvää leikkiä. Kansalainen

Aamulla tein lenkin Vääksyssä 6.12. Lipputankoja paljon tyhjänä. Ovatko myyrät vallanneet Vääksyn?

Mahtavaa: 4 iltaa ja 4 leipomusta, eilen rieskat ja rukola-munavoi, tänään joko piimäsämpylät tai kaalipiirakka.

Kiitos Sinikka Savonen erittäin koskettavasta ja ajankohtaisesta kirjoituksesta (ESS 6.12) Muistakaamme, kuinka veteraanit taistelivat Jumalaan turvaten kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta ja kuinka Jumala pelasti pienen Suomen ison vihollisen kynsistä. Onko kiitollisuus tästä unohtunut, kun kristillisiä arvoja niin hanakasti poljetaan alas?

Vääksyn uuden seurakuntakodin korkea hinta-arvioko on työntekijöiden vaatimusten syy? Iso osa työntekijöistä ei edes näe tarvetta uusille tiloille.

Viisikolla farssin puoleinen pikkujoulunäytelmä suomalaisille. Käsikirjoitus hyvä, henkilöohjaus huono. Antit yltivät tasoonsa, Katri takerteli vuorosanoissa, Lii, Maria ja Anna-Maja vaisuja, ilmeisesti lintsanneet harjoituksista. Markuksen lavastus ja Juhan kuiskaajan roolit, rutiinisuoritukset. Lopun raikasti Sannan energisyys. Onko komedian vuoro viisikon kesäteatterissa?

Taas valuvat vetenä kaivoon veronmaksajien rahat urheilukeskuksessa. Odotetaan ihan rauhassa luonnonlumia ja sitten ukot töihin. Nyt tykitelty yöt päivät lunta sulamaan. Ai niin, eihän tätä saanut mainita, sukkahousuhiihtäjät pahoittaa mielensä. Nimim. Itse hiihdetty latu on paras hiihdellä.

Onko totuuden kertominen vihanlietsontaa Timo Ojala?

Uusimmassa WWF:n lehdessä Motivan asiantuntija Elina Neuvonen kehottaa jättämään kotivaran kauppaan, kun kaupasta saa aina kaikkea. Näinkö on kriisissä?

Jättäkää kuusentaimet katkomatta joulukuusiksi, sillä nekin tahtoisi elää isoiksi kuusiksi.

Kyllä on nuorilla huippupolitiikoillamme valtava elämänkokemus ja kokemukset oikeista töistä.

Eimin keinutuoleista saa tikkuja.

Koska pelastuslaitos muistaa operatiivista henkilökuntaa mitalein, eikä vain toimistossa istuvia?

Suomi pitää liittää Ruotsiin, niin elintaso nousee ja muut ei pitäisi meitä tyhminä maalaisina.

Lapsiperheet eivät voi osallistua tai ainakaan tienata Citicapissa, koska hoitopaikat määrätään toiselta puolelta kaupunkia, joten päästöt lisääntyy.

Heidi Saarinen olisi ansainnut mediatilaa itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Tuskin kellään vieraalla oli edullisemmin hankittua pukua.

Jo on aikoihin eletty. Koulun joulujuhlaa ei saa viettää kirkossa, mutta nyt kaikki kodin lemmikkieläimet kirkkoon siunattavaksi. Voi sitä haukkumisen riemua. Mikä ihmisiä vaivaa, kun on aivan päättömiä juttuja. Nyt jäitä hattuun.

Ei todellakaan jää epäselväksi, minkä aatteen kannattaja ESS, ja etenkin pääkirjoittaja, on. Sipilän puheista ja sekoilusta ei kirjoitettu, mutta Rinteestä tehdään jopa pilkkaa! Pääkirjoitukset näin juristilukija mielestä ala-arvoisia.

Kyllä Lahes on fiksuja koiria, kun kuuntelevat jumalan sanaa ja siunauksen jälkeen eivät räksytä ja kehottavat taluttajan keräämään jätökset. On tämä vaan erikoinen kaupunki.

Petyin karvaasti, kun ESS:n kansilehdellä komeili 6.12. kaupan mainos. Silloin, jos koskaan olisin odottanut kuvaa ja sanaa. Rahan mahti määrää tahdin.

Juhlistiko mainos etusivulla itsenäisyyspäivän arvostusta?

Onneksi Haavisto pilasi nyt loputkin mahdollisuutensa presidentiksi. Punavihreää piittaamattomuutta ei kiitos Mäntyniemeen.

Salainen numero puhelinmyyntiestoon. Osoitteenluovutuskielto väestörekisteriin. Voi tehdä sen kätevästi netissä. Loppuu nimellä tulevien mainosten tulva. Ympäristöteko parhaasta päästä. En tarvitse tahtomattaan olla mainoksen uhri.

Keskusta kosti Jäätteenmäen ja Sipilän kohtalot Rinteelle.

Helmipankin joululahja ei aukea enää, verottajan ja Veikkauksen sivut ilman viisasta puhelinta.

Politiikka on mielenkiintoista. Olen 40 vuoden aikana äänestänyt kaikissa vaaleissa ja ainakin 5 eri puoluetta. Nyt keskusta teki ryhtiliikkeen junailemalla pääministerin vaihdon. Keskusta otti riskin, mihin se johtaa?

Meitä eläkeläisiä on valtava määrä. Miksemme saa ääntämme ja toiveitamme päättäjien tajuntaan? Pitäisikö saada oma puolue, kun mikään puolue ei aja asioitamme?

Leventäkää parkkiruudut nykyisille leveämmille autoille sopiviksi!

Höpsistä, ei Haavistoa ole todettu syylliseksi, hän on samanlaisen ajojahdin uhri kuin Rinne. Keskusta pelaa jo presidenttipeliä.

Rinne ja SDP jatkaa härskiä peliä, Haavisto sekä vihreät myös. Perussuomalaisia vähätellään jatkuvasti, ettekö ymmärrä vähättelevänne samalla Suomen omaa kansaa.

Me ollaan saatu hyvä isänmaa asua ja elää. Kiitämme Luojaa siitä! Mutta esivallan linnanjuhlat, vaatteilla koreilu, juominen ja tanssiminen ei tuo siunausta maallemme? MS

Miksi trolliarmeijat tukee Trumpia ja perussuomalaisia? Olisiko Putin paras peluri?

Miten Salpakankaalle on yleiskaavassa tulossa kaatopaikka aivan asutuksen viereen (OAS).

Hyvä kun persut paljasti Haaviston yrityksen Isis-porukoiden tuomiseksi Suomeen. Ei tule presidenttiä Haavistosta, joka ei välitä suomalaisten turvallisuudesta ollenkaan.

Pertti Salminen (5.12.), mitä oikein yrität sanoa? Etkö ymmärrä, että vain kannattava yritys voi työllistää? Kannattaisi ensin selvittää faktat ja talouden perusteet.

Suomeen pitäisi nyt saada unelmoimaton hallitus, joka keskittyisi Suomen ja suomalaisten turvallisuuteen, esim. palauttaisi laittomasti oleskelevat.

Luin C.S. Lewisin Paholaisen kirjeopisto -kirjan. Heräsi mielenkiinto tutustua Raamattuun. Mitäs jos sen onkin totta?

Miksei kukaan poliitikko aseta kyseenalaiseksi valtion yhtiöiden hallintoneuvostoja? Ovat rahasampo kansanedustajille. Esim. Postin hallintoneuvostojen paikat ovat kelvanneet perussuomalaisillekin.

Elä marmata "sykolokiaa" kepulainen. Juuripa tälläi.

Demarit kärsii Posti-traumaattisesta tilasta. Älkäämme lyödä lyötyjä, sellainen ei nosta suomalaisten mielissä arvostusta juuri lainkaan.

Tästä edespäin siis kaikki koirien adoptoijat adoptoivat vanhuksia. Laitetaanko panta kaulaan, kuppi lattialle? Sillä korjataan vanhustenhoivaongelmat?

On tämä hirveätä. Perustuslailliset oikeudet vaivoin toteutuvat ja nyt valtiotieteen tohtori Birgitta Wahlberg esittää eläimille perustuslakiin lisättäväksi eläinten oikeudet ihmisten rinnalle tasavertaisuuden vuoksi. Tämä henkilö oli MTV3 Viiden jälkeen -ohjelmassa esittämässä asiaansa. "Mistä näitä tulee?" Eläinsuojelulaki ei siis hänelle riitä?

Ihmiskunnalle on annettu viisaus tuhota itse itsensä ja sitähän me näytämme parhaillaan tekevän

Elokuva "Teit meistä kauniin" ei todellakaan ole sitä, että sitä kannattaa esitellä missään muualla.

Suvut/läheiset huolehtikoot omistaan.

Voiko 9-vuotiaan lapsen laittaa Etelä-Suomesta junaan jouluruuhkassa Lappiin ilman saattajaa? Onko heitteille jättö? Kysyy huolestunut mummo.

Voisiko Fazerin Mäki-Reinikka kertoa myös viedäänkö kaikki puut tontilta rakentamisen huumassa. Vai ajatteletko meitä asukkaita ympäristössä ollenkaan? Hiekka lentää sisälle saakka ja jo muu meteli on korvia huumaavaa. Parkkipaikalla loistaa vihreää punasta ja kirkasta valoa yötä myöden. Rakenna nyt edes kunnon meluaita Petsamonkadulle.

Kiitos, Sinikka Savonen, kirjoituksestasi 6.12.!

Vaikka tulisi ko. puhelimen 2 viim. numeroa arvottavaksi joulukalenteriin, niin en osallistu.

Miksi yksi K-kauppias ei kiitä kuluneesta vuodesta kaikkia Plussa-kortti asiakkaitaan? Rahat kyllä kelpaavat.

Tässä näin TV-selostaja tosiaan huutaa, asiantuntija mutisee. Eräs asiantuntija viljelee jaa-sanoja. Kello 6, eikä lehteä näy, eikä kuulu, missä vika?

Terveiset jakeluun: ostin jo tämän viikon seuran, jonka te toitte vasta lauantaina. Vai onko ilmestymispäivä seuralla muuttunut?

Lapsia ei kannattaisi sotkea aikuisten riitoihin.

Puolitoista vuotta sitten torjuttu. Yritin olla ystävä. Sekään ei ollut hyvä. Iloista joulun odotusta toivon kuitenkin.

Miten eräät ihmiset tulevat lukemaan 2 euron päivän lehden, eivätkä osta mitään. Menkää myyjät sanomaan.

Rahanjakoa ensi vuoden budjetista Afrikkaan yli 60 miljoonaa, ministerien avustajille 9 miljoonaa. Sairaanhoitajien lisäpalkkaukseen 5 miljoonaa. Demarien prioriteetti?

Miten on mahdollista, että Postin keskeytys 2 viikon ajaksi 25 euroa. Muutama vuosi oli vielä kohtuullinen 9 euroa. Seuraavaksi vien postilaatikon autotalliin loman ajaksi?

Minulla on syntymästäni epäsymmetrinen nenä, sieraimet eri paria, en voi sille mitään. Jos olen kasvotusten, niin kyllä vastapäisen henkilön sormet menee koskettelemaan omaa nenäänsä. On typerää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koulut alkavat ensi viikolla: Orimattilassa turvavälit toteutuvat "kohtuullisesti" ja Hollolassa vältetään ylimääräistä hysteriaa 
 2. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 3. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat
 4. Kalkkisten koulu lakkautuskohteena Asikkalassa – "Varmaan tilannetta joudutaan oikeasti miettimään, koska etäisyys Vääksyyn on suhteellisen pitkä"
 5. Siirtolapuutarhamökissä kesä jatkuu lokakuulle ja kissat pääsevät ulkoilemaan tarhaan – katso kuvat värikkäästä mökistä
 6. Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä
 7. Outi Lähde, 27, ei ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa ketään kohtaan, mutta harrastaa silti seksiä – "Minulle on tärkeää, että kumppanini nauttii ja itse saan huomiota ja läheisyyttä"
 8. Iivo Niskanen jättää sprinttihiihdot suosiolla erikoismiehille ensi talven hiihdon MM-kilpailuissa – ei kuitenkaan halua jättää menestystä "vain yhden kortin varaan"
 9. Lahden kaupunginhallitus käveli lautakunnan yli, Löylykadun asuinalue uuteen harkintaan
 10. Kolme pankkia tarjoaa yhä maksuttomia lainanlyhennysvapaita – Uutissuomalaisen kyselyn mukaan valtaosa isoimmista pankeista on jo lopettanut koronakampanjat
 11. Päivi Piiraisen Esalainen: Haittaako, jos lahnaa tai haapaa ei tunnista?
 12. Pääkirjoitus: Maskisuositus on hyvä päivittää vaativammaksi
 13. Syyttäjä hakee United Brotherhoodin johtajaksi epäillylle miehelle tuomiota jengipykälällä - lue yön uutiskooste
 14. FC Lahti ja FC Honka väänsivät maalittoman tasapelin – ”Tulta, kiimaa ja tunnetta täytyy kaivaa lisää”
 15. Uutiset kasvomaskisuosituksesta räjäyttivät kysynnän: maskit myytiin loppuun osasta apteekkeja – hintahaarukka 1–2 euroa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.