Näppis: Hallituksen pitää nyt tehdä pikainen poliittinen päätös, että menolennoilla aina viedään koneellinen palautettavia

Al-Holin leiristä ollaan tuomassa väkeä Suomeen charter-lennoilla. Hallituksen pitää nyt tehdä pikainen poliittinen päätös, että menolennoilla aina viedään koneellinen palautettavia. Tämä se on vastuullista ilmastopolitiikkaa!

On myös ihmisiä, joilla toimii vain yksi käsi, ja haluaisi syödä kaaliruokia, mietipä sitä.

Voisivat LSL:n aikataulumaakarit voisivat joskus kysellä etukäteen todellisilta asiantuntijoilta eli kuljettajilta, ettei heidän ja asiakkaiden tarvitse kärvistellä turhaan.

Väestö ikääntyy. Kun palveluja tarvitaan lisää, niin Lahessa kaupungin omaa terveydenhoitoa ajetaan alas! Verovaroin sitten kalliilla ostetaan muualta. Miksi?

Menneinä hyvinä aikoina ei ollut juuri mitään. Ei ulkomaan velkaa, sote-ongelmia, nuorison syrjäytymistä, pakolaisongelmaa, virkamiesarmeijaa joka lähtöön, massatyöttömyyttä ym. mitä kaikkea nykyinen hyvinvointiyhteiskuntamme meille tarjoilee. 50-lukulainen

Hei miehet hakekaa tasa-arvoa. Hallituksessa 12 naista, 7 miestä. Näyttää aivan kuin olisi teinien päiväkerho.

Rinne sai kuun alussa pääministerin palkan, nyt varapuhemiehen. Myös Haatainen saanee kaksi palkkaa joulukuulta.

Onko Akuutissa kaikki kohdallaan? Tulokset ei!

Fazer rakentaa teollisuusaluetta asuinalueelle meluineen ja hajuineen.

Kimi Uosukainen ei mielipiteessään 11.12 ymmärrä, että ne olivat demarit, jotka toiminnallaan pettivät luottamuksensa. Ei keskusta.

Loistava kirjoitus 11.12. Kimi Uosukainen.

Anneli. S. Kirjoitit autojen latauspaikoista. Minäkin jouduin osallistumaan talon saunaremonttiin, vaikka ei ole saunavuoroa. Ota selvää asioista.

Uusi pääministerimme Sanna Marin ilmoitti, että kansa haluaa muutosta. Hallituksen tehtävä on nyt toteuttaa tämä muutos. Tuskin kansa kuitenkaan tarkoitti muutoksella velkaantumisen lisäämistä ja tulevien sukupolvien laskuun elämistä.

Valtio ei välitä omien kansalaisten turvallisuudesta, vaan päästää maahan paperittomat Irakin sotakarkulaiset, ja nyt terroristit.

Miksi Asikkalan seurakuntaneuvoston ja -valtuuuston pöytäkirjoja on vain yksi tammikuulta netissä. Olisi tärkeä saada tietoa, ennen kun äänestää uutta kirkkoherraa.

PHHYKY:n säästöt = hölmöläisten peiton jatkamista. Lomautetaan tekstinkäsittelijät viikoksi. Matalapalkkainen työntekijä tuntee tämän nahoissaan, yhtymä ei.

Kyllä on metsä kaukana, kun pelkäät, että loppuvat kuuset. Ne pienet antavat tilaa isoille. Neliön alueella voi olla monta taimea. Mene metsään, ettei mieli metsity. Metsänhoito opeteltu.

Suomi ei viime sodissa pelännyt Neuvostoliiton armeijaa, mutta nyt on pupu mennyt pöksyihin perussuomalaisilla muutaman lapsen ja äidin vuoksi.

Keskusta vallanhalussaan kävelee äänestäjien yli mennen tullen.

Kaasuautoista puhutaan. Ostin auton, johon on asennettu ulkomailla kaasujärjestelmä. Mistähän saisin kaasua, kun kun kuulemma käyttää nestekaasua?

Valtio hakee terroristit lentokoneella veronmaksajien kustannuksella? Sitten alkavat kalliit terapiat, hoidot jne., mutta omat kansalaiset kärsivät.

Vihreät on nostanut poliittisen suhmuroinnin ja salaisen kabinetti politiikan ihan uudelle tasolle.

Demarien Uosukainen pohti kirjoituksessaan luottamusta. Sillä sanalla näköjään aivan eri merkitys äänestäjälle kuin poliitikolle. Mieti sitä Kimi ja tule pois omasta kuplastasi. Minä en äänestä enää koskaan! Luottamus, sitä joko on, tai ei ole.

Lanttilan kirppari on mennyt huonoon suuntaan jo suunnitteluvaiheessa. Sekä valikoima on muuttunut todella paljon lastenvaatekirppikseksi. Tarjoukset ovat vain uusille varauksille, vaikka ilmoituksessa ei sitä mainitakaan. T. Pettynyt entinen vakivuokraaja.

Milloin tästä al Holin tapauksesta oli tarkoitus suomalaisille kertoa?

Kyllä nyt Suomi lähtee nousuun, kun nuoret pyrkyrinaiset hoitavat meidän asiat kuntoon!

Kohta alkaa terrori-iskut täälläkin, kun leiriläiset kotiutuu!

Kiitos postinkantajalle joulukortista! Toivotan teille jokaiselle iloista joulumieltä ja hiekoitettuja reittejä!

Työpahoinvointi syvenee Ahtialan koulussa. Sivistystoimi seuraa vierestä. Kuka uskaltaisi pysäyttää toimet. Julkisuusko pelastaisi?

Jälleen uusi mainos TV:ssä, jossa "pissis" esiintyy kintut ristissä? Toinen, jolla taisi jo lirahtaa kintuille, jätettiin onneksi vain yläosakuviin. Eihän naisia loukkaavaa?

Vai on turmatunneli Salpakankaalla suljettu? Väki kulkee siellä mielin määrin esteistä välittämättä. Tiedä sitten, miten tällaiset paukapäät saisi ymmärtämään, mitä tarkoittaa, kun on aidat, nauhat ja kieltomerkit. Tuttu ilmiö muualtakin.

Eikö kaikille ole hallituksessa samat säännöt? Toiset maksaa toppäilyistään, mutta Pekka Haavisto vaan porskuttaa eteenpäin pelon ilmapiirillä.

Joku kuvaa koirien paskantamista.

Kiitos Nastolan seurakunnan työntekijöille tosi hauskasta ja lopussa myös koskettavasta NasTalk Show:sta. Siitä tuli hyvä mieli. Mahanpohjasta asti sai nauraa ja lopussa tulivat kyyneleet silmiin. Olitte nähnyt tosi paljon vaivaa sen toteuttamiseen.

Orimattilassa yhdessä optikkoliikkeessä ei kannata asioida, kun ei pidetä sovituista asioista kiinni.

Suomihan meni lamaan täysin 90-luvun alussa. Pääpäsmäreinä olivat nyk. presidentti Niinistö sekä Lipponen, Aho ja meidän oma Viinananen.

ESS:ssä luki: Auto ajoi ulos peilijäiseltä Kumiantieltä. Talvella tiet nyt vaan on liukkaita. Turha syyttää tietä tai autoa, talvella vaan täytyy osata ajaa!

Onkohan yhden puolueen syrjimisen syy se perinteinen, eli estää rehellisempää puoluetta häiritsemästä kulissien takaisia ja lehmänkaupoilla ja syrjinnällä saavutettua ylisuurta valta-asemaa.

Aina kun jotain lakkautetaan, oli se sitten kyseessä koulu, päiväkoti, terveydenhuolto, niin päättäjät ettekö ajattele ja mieti. Ja syntyvyys laskussa. Kaikki asiat ja ymmärrys eivät mene aina oikein lakkauttamalla.

Jos naiset ovat omasta tahdostaan lähteneet Isisin mukaan, niin miksi heidät pitää tuoda valtion kustannuksella tänne. Sittenhän kaikille kansalaisille valtio antaa paluulipun ulkomailta. Edullista matkustaa, vai mitä?

Jos sillä kiky-sopimuksella on niin pieni vaikutus, niin miksi se ylipäänsä tehtiin?

Voi sanoa, paljon porua ja vähän villoja. En ole huomannut, että olisi mitään tapahtunut. Poliitikot vaan metelöivät ja rahaa palaa. Se olisi jonkinlainen teko, kun korjaisi sen eläkeindeksin entiselleen. 87 v.

Tietämättömänä kysyn onko nämä al-Holin leirillä olevat suomalaiset nimiltään esim. Räsäsiä, Saastamoisia, Haavistoja, Romppaisia jne?

Pääkirjoituksessa reivataan taas kurssia. Purjeita reivataan, mutta kurssia muutetaan.

Kiitos Terttu Pohjolainen erittäin hyvästä kirjoituksesta Uusi Lahti -lehden mielipidepalstalla. Ihanaa, että joku rohkenee puolustaa näitä perusarvoja. Jospa tuo kirjoitus saisi monet näkemään asiat uusin silmin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 2. Yhtymäkokous hyväksyi yhteisyrityksen perustamisen, kokoomuksen lahtelaiset edustajat uhmasivat kaupungin ohjeistusta ja äänestivät puolesta
 3. Nastolalaislähtöistä Ylen suosikkimeteorologia Anniina Valtosta yritettiin uran alussa vanhentaa meikillä ja vaatteilla, kunnes esiintymiskouluttaja pisti pelin poikki
 4. Suomessa on todettu 22 uutta koronavirustartuntaa, tartuntoja nyt kaikkiaan 7 554
 5. 80-vuotias nainen joutui varkauden kohteeksi Lahdessa – arvokas kaulakoru vietiin bussipysäkillä
 6. Nuori mies piilotti elintarvikkeita paitansa alle ja poistui kaupasta maksamatta Lahden Nastolassa – tilillä kymmeniä näpistyksiä
 7. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 8. Elokuva-arvio: Lauluja rakkaudesta on täysien tähtien dokumentti – lahtelaislähtöinen ohjaaja Anu Kuivalainen pääsee dokumentissa häkellyttävän lähelle kuvaamiaan ihmisiä
 9. Tältä näyttää Lahden Seurahuoneen tulevissa loft-huoneissa Sokoksen yläkerrassa: korkeutta lähes seitsemän metriä ja puuta kylpyhuoneessa
 10. Vankilataustaiset pääsevät ääneen Lahden torilla järjestettävässä Ex-criminal Day -tapahtumassa
 11. Lähes neljä viidestä Päijät-Hämeen pelastuslaitokselle viime vuonna tehdyistä palohälytyksistä oli vääriä – vahinkohälytyksen laskun maksaa kiinteistön omistaja
 12. Mannerheimin salonkivaunu töhrittiin Mikkelissä, spraymaali imeytyi ainutlaatuisen vaunun puupaneeleihin – Museojohtaja: "Kyllä tässä aika suuri vahinko on tehty"
 13. Alkometrejä saa halvimmillaan kympillä, täysin luotettavan laitteen hinta on yleensä kolminumeroinen – "Rattijuopumus se vasta typerää on, ja usein kallistakin"
 14. Autojätin outo hiljaiselo loppui ja jopa logo uudistui – "Ariyasta alkaa aivan poikkeuksellinen hyökkäys"
 15. Leevi and the Leavingsin sanoitukset houkuttelivat laulamaan yhdessä Lahdessa – "Sanoista tulee aina jotakin uutta esille"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.