Näppis: Miksi Wilmassa on vihreä positiivinen-merkintä?

Miksi Wilmassa on vihreä positiivinen -merkintä, kun opettajat eivät sitä käytä? Eikö löydy oppilaista mitään positiivista?

Huomio firmat ja koulut! Mukkulan kartanon alueelle ja lähimaastoon ainakin 5 penkkiä vanhuksille, tuette toim. kykyä ja sosiaalisuutta! Kaupunki ei ymmärrä. Kiitämme.

ESS 3.9: Kotihoitajia tarvitaan Lahteen lisää, mutta mistä rahat? Vastaus on helppo: hyvinvointiyhtymässä on niin paljon johtajia, että päät kolisevat. Rahat pienipalkkaisten kotihoitajien palkkaamiseen löytyvät siis hallinnon apuharvennuksesta.

Perjantaina se taas alkaa. Nimittäin SM-liiga! Go Pelsut go!

Rami Lehto täysin oikeassa lauantain Etlarissa. Mika Niikko samoin toisaalla. Mutta kun ei hyysääjät halua nähdä todellisuutta! Valitettavasti.

Torin pysäköintihallin ajorampin yläpuolella näkyvät isot numerolukemat tarkoittaa montako pysäköityä autoa hallissa on. Mielestäni täyttöaste on hyvä.

Lahden FordStore mainosti, että vaikka nimi ja sijainti muuttuu, henkilökunta pysyy samana. Kuinkas kävikään Vesijärven Auton henkilökunnalle? Kuinka moni sai lähteä?

Vai tällaista kotihoitoa muutosjohtajat sai Hykyssä aikaan. Kuinkas se esimiesten vähentäminen?

Kuiteista valittajille tiedoksi, että suurin osa asiakkaista ei halua kuittia. Kassalla työskennellessä on turhauttavaa antaa kuitti asiakkaalle, kun asiakas vetää kättään alta pois, kun eivät osaa ilmaista itseään ja sanoa, etteivät halua kuittia, tai sitten kuitti vielä lentää takaisin kassalle. Tämän takia kuitista kysytään. Ostos rekisteröityy järjestelmään ja voit tulla hakemaan kuitin vielä tarvittaessa myöhemminkin.

"Yli 200 eri kasvilajiketta puhkesi kukkaan Atacaman autiomaassa Pohjois-Chilessä." Kuka on käynyt kylvämässä ihmisen jalostamia kasveja autiomaahan?

Terveellistä pekonia: iso kassler hitaasti ylikypsäksi, rasvat pois ja nyhdetään pellille, paahdetaan uunissa ja talouspaperilla rasvat pois. Rapeita.

Mahtaa sokkarin parfyymi- ja kosmetiikkatuotteissa olla katteet kohdallaan, kun on lähes puolet katutason neliöistä varattu ko. artikkeleille. Tarpeellisempi S-pankki häädettiin kauas keskustasta.

Miltä tuntuu henkilöistä, jotka ovat irtisanoneet ihmisiä ahneuttaan, aiheettomasti ja/tai laittomasti? Kokevatko toimineensa elämässään täysin oikein?

En tiennytkään, et takarattaan väleissä voi olla niin paljon töhnää et ne umpeutuu. Tai öljyämisen jälkeen tiukka lika liukenee hups vaan. Pyöräpuuhia.

Nyt ei kannata ostaa uutta autoa, koska ensi vuonna on tulossa isoja autoveroalennuksia. Etenkin sähkö- ja hybridiautoihin.

Liikennejärjestelyt ovat muuttuneet väliaikaisesti Jalkarannan suuntaan. Pääväyliksi ovat tulleet Ståhlbergin ja Svinhufvudin kadut. Kenellekkään ei näytä tulleen mieleen rajoittaa pysäköintiä erityisesti Ståhlbergintiellä. Katu on täysi sumppu. Käykää päättäjät katsomassa. Koululaiset voivat väliaikaisesti pysäköidä lähistölle. Tarvitaan vain muutama liikennemerkki ja lappuliisa hoitamaan asia.

Pahoinvointiyhtymästä terv. Älä sairastu, sair. vakavuus ei asioihin vaikuta! Sair. lomalta joudut kyllä ennakolta tiedossa olevaan prosessiin kesken sairausloman, viis siitä, miten vaikuttaa toipumiseen. Laillista?

Kristiina Joensuun kirjoitus oli harvinaisen selkeä. Ymmärtää selvästi, missä kaupungin taloudessa on ongelmia toisin kuin demarit.

Sinä, joka lopettasit syyttömän koiran, jos vika on hihnan toisessa päässä, harkitse sanojasi, muitakin ratkaisuja on!

Vaikka rahaa ei ole, kohta revitään kaventamista varten Vapari. Ei kierrä sen jälkeen bussit toria. Kaupunkilaiset herätkää!

Vain alle 0,1% ihmisistä otetaan taivaisiin kuoltuaan. Apostolit kuuluvat ensimmäisinä siihen ryhmään. Paljon suurempi määrä on oleva niitä, jotka tulevat perimään maan.

Millä todistat toisessa kaupassa ostamasi tuotteen siis saman tuotteen, jos kuittia ei ole? Myymälässä oleva vartijahan voi syyttää sinua myymälävarkaudesta. Minä vaadin aina kuitin ja myyjän pitää antaa se aina.

Äly hoi kotihoito! Rahapula tiedetään, kalliit esitevihkoset turhakkeita. Aamutoimet, pukemiset autetaan, illalla riisutaan, sillä välillä suihkua varten taas riisutaan/puetaan, etsitään parkkia ja rappua, koska menossa/tulossa eri hoitajat. Nyt tarpeen organisoinnin/ohjeistuksen uudistus.

Top tykkänään! Ei laiteta vielä kaikkia hanhia pakkaseen. Jätetään ensivuodellekin jotain puitavaa!

Jorma Korpela, olen samaa mieltä roskaamisesta. Olen suuren perheen lapsi, äiti opetti, ettei roskata luontoa, sen saman olen lapselleni ja lastenlapilleni opettanu, oppi mennyt perille, toivon vanhempien ja isovanhempien opettavan lapsilleen, meillä toimii. Jes!

Ei ei. Asuntojen hinnat tai vuokrat/vastikkeet nousevat. Katto pään päällä liikkuminen ravinto ja lämpö kuuluvat täällä ihmiselle perustarpeena. Miksi suomalaiselle jää niin vähän rahaa käyttöön. Miksi ei marssita mielenosoituksissa konkreettisten asioiden puolesta. Ne koskettavat kaikkia. Henkistä raippaa kaikille jotka eivät osallistu maan hyvinvointiin vaan haahuilevat mielipidesumuissa lakiviidakoissa ja rakennerämeiköissä. Puhepullistelut eivät auta. E v.

Kasvattaakseen omaa suosiotaan poliitikot jakelevat rahaa eri tahoille lisäten valtion velkaa loputtomiin tulevien sukupolvien hoidettaviksi.

Kostea syksy, sienikasvusto parhaimmillaan myös homesieni. Meidän talon keskuslämmitys 3.9. kevyesti päällä ekan kerran. Täytyyhän sienien saada kasvaa.

Ostotapahtumasta annettava kyselemättä kuitti ostajalle, joka saa tehdä sille ihan mitä tahtoo. Kuittinne ja hyvää päivän jatkoa. Kiitos.

Kaikki muu piittaamattomuus ja holtittomuus liikenteessä on sallittua! Vain ylinopeuksia valvotaan. Kuinka lahjatonta toimintaa poliisilta.

Kyllä puhumattomuus vasta suuret ongelmat tuo kerrostaloon. Säästyttäisiin monilta terveysongelmilta. Kohta suuret ikäluokat jää pois työelämästä niin kaikki kuuluu eläkeläisterveydenhuollon piiriin.

Vaikka naivistiateisti Enqvist ei osaa nauraa itselleen, muut nauravat senkin edestä.

Totta kai se kuitti pitää ottaa. Muutenhan se kassa pääsee jälkikäteen kyttäämään että mitähän se toi "kurja" taas tänään osti?

Koululaiset parakeissa, miksi ei Hennalan puhtaissa tiloissa?

Vihreät haluavat autottoman keskustan? Polkupyörät ja lastenrattaat verolle!

Kuka oli valvojana Uimahallin korjauksessa, kun ilmastointi on hajalla, eikö ollut valvojaa?!

Täyttä asiaa Ikä on vain numero (vai onko) Hyvä Rami Lehto Ess la 2.9.

Onneksi suurin osa suomalaisista on järkevästi ajattelevia realisteja, ei suvakkeja, eikä rasisteja.

Turhaan te Hollolassa lyötte ylävitosia hyvän sairauden hoidon puolesta, kyllä ne jonot saadaan teillekin, kun saadaan sote-homma loppuun ja Lahti vetovastuuseen p:kle.

Kaikki kiusaajat vaihtoon iästä ja asemasta riippumatta! Hyi hyi!

Miten ihmeessä voisimme taas luottaa virkavaltaan? Poliisipäällikkö. Valtakunnansyyttäjä ja rikos-huumepol.pääll. kun ovat lainrikkojien malleina?

Uudenmaankadulla on nykyään suojatie, siis suojatie Renkomäen liittymän vieressä. Siis suojatie. Ymmärsittekö?

Pitääkö Suomea kohdata joku todellinen katastrofi ennen kuin nämä somehihhulit rauhoittuvat? Emme voi ampua kaikkea mikä liikkuu.

Meillä työttömillä on joka päivä perjantai!

Ei ole hautausmaahäiriköillä mitään korvien välissä. Syylliset vaan torille jalkapuuhun viikoksi kaikkien nähtäväksi.

Miksi perjantain hyvä ohjelma Anonyymit kotikiusatut ei tule enää päivällä, en ole kuullut sitä uudella esitysajallakaan, miksi?

Kassakuiteilla valvotun lkv:n tuotto valtiolle on 17 miljardia. Joka ei sitä vaadi, tukee veronkiertoa. Toki veropetoksen voi tehdä muutenkin. Kansantaloustieteilijä

Lasse Koskiselta niin oikeassa oleva kirjoitus. Kirkko saisi todella auttaa oman maan kansalaisia ensin.

Kuinka sellainen puolue on uskottava, jossa on näkyvästi sisäistä kähmintää, juonittelua, tulehtuneita suhteita, jopa vihaa ym. Ei sellainen puolue herätä kansalaisissa luottamusta. Ei ihmiset hölmöjä ole vaikka joskus tuntuu että puolue ei tätä perusasiaa millään tahdo ymmärtää. Puolueen todellinen yhtenäisyys on harhaa. Sisäinen valtataistelu totta!

Heti kun osa ihmisistä saa torstaisin liksaa. Heti alkon ja kaljan haku. Seuratkaa Sykkeen ja Sokoksen kulmia. Ei ruokaa!!

Vääksy maisemakaunis..ja hahhah. Hoitamattomia pensaita ja ojanpenkkoja koko Päijännetalon lähiseutu. Ei tiellä mahdu kävelemään.

Eivätköhän tänne tulleetkin suuremmaksi osaksi tekisi töitä, jos niitä olisi. Ilmasta kyllä löytyy. Työnantajat p.....

Suomalaiset pitävät nykyään hyvän huolen oikeuksistaan. "Minulla on oikeus. Minulle kuuluu. Yhteiskunnan pystyssä pitävät velvollisuudet eivät koske minua ".

Eipähän tarvitse omistaa rantasaunaa, kun tempit nousee jo punaiselle ennen rantaviivaa, hanhien, lokkien ym. lintujen jätöksiä väistellessä, koirien kikkareista puhumattakaan! Katsellaan asioita uusin silmin ensi kesänä!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut