Näppis: Onneksi meillä on maailmantähti Jari Litmanen, joka ylläpitää Suomen tunnettavuutta maailmalla

Onko syytä moittia tulevia jalkapallon MM-kisoja? Olemme niin huono jalkapallomaa, että emme pääse mukaan: olemme sivullisia. Onneksi meillä on maailmantähti Jari Litmanen, joka ylläpitää Suomen tunnettavuutta maailmalla. Tässä on nyt vienninedistämispalkinnon paikka.

Suomalaisessa yhteiskunnassa äänioikeus ei lakkaa vaalipäivän iltana. Äänioikeuden käyttäminen on parhaimmillaan silloin, kun puolueet valmistelevat ehdokaslistojaan. Huonoista voi valita vain huonoja

Kujalan PHJ alkaa taas hamuamaan meidän roskia jäteautoihinsa! Roskista pitää saada rahaa, ovat arvokasta raaka-ainetta.

Heh, uutisoinnin ja kommenttien perusteella odotin Karjalankadun ja Iso-Paavolankadun risteyksestä hankalaa. Nyt kuitenkin hyvä ajaa.

Kaupunginsairaalassa jo nyt paha parkkipaikkaongelma. Toinen juttu: saadaanko terv.hoitohenkilökuntaa myös lisää?

Älkää hankkiko lapsia, mutta turha valittaa sitten vanhana, kun kukaan ei käy katsomassa, eikä välitä!

Valtionvarainministeriö on huolissaan kotitalouksien velkaantumisesta, mutta eiköhän valtionvarainministeriön tulisi olla enemmän huolissaan nykyhallituksen ottamista lisäveloista!

Hyvä, että ennen taantumaa pystyttiin korottamaan puoluetukea, pääministerin palkkaa, lisäämään avustajien ja valtiosihteereiden joukkoa. Vai oliko nämä näitä tulevaisuusinvestointeja?

Uusi organisaatio jälleen hykyyn! Nyt muutosorganisaatio ja hankejohtaja perusterveydenhuollon alasajamiseksi/palveluverkon toimeenpanoa varten. Sitä ennen konsulttiyhtiö suunnittelemassa palveluverkon karsimista. Hykyssä on mittava hallinto-organisaatio ja työntekijöiltä tuli lukuisia ehdotuksia hallintoportaan uudistamisesta, koska työntekijän yläpuolella voi olla neljäkin pomoporrasta, joiden vastuut epäselvät! Miksi tämä hykyn hallinto ei pysty uudistamaan omaa organisaatiotaan ja toteuttamaan muutoksia? Rahaa riittää kyllä konsulttiyhtiöille ja uusille muutosorganisaatioille.

No niin, tätähän se syntyvyyden romahtamisen hokeminen tarkoitti, maahanmuuttajia lisää, kuormittamaan maamme huonovointia, mikä autuus? Rikkaat rikastuu, yhteiskuntamme rappioittaminen kiihtyy vauhdilla.

Jos et vaadi kaupassa kuittias, säästyy kauppias liikevaihtoverolta ja sinä maksat omien verojen korotuksena sen 17 miljardin tuoton.

Valtakunnassa ollaan huolissaan lapsiluvun vähenemisestä, mutta ei huomata, että käyrä on aleneva sen vajaa 10 vuotta, kun metoo-kampanjaa on vouhotettu. Eiköhän kohta lavatanssitkin vaadita lopetettavaksi. Mistäs se pari sen jälkeen haetaan?

Voi tätä suomalaisten idioottisopulien määrää! Jari Litmanen on ansioitunein jalkapalloilijamme. Hän esitti ammattimiehen näkemyksen kisajärjestelyistä. On hienoa, että suomalainen maailmantähti huomioidaan tulevassa järjestäjämaassa ja sitä kautta maailmanlaajuisesti.

Miksi Salpatuuli ei jätä Hollolaa rauhaan? Epäilen, että kunnan johto takana, koska nyt Salpatuuli jälleen hakee suunnittelutarveratkaisua. Kuinkahan mones kerta tämä jo on. Miksi ESS ei uutisoi?

Media jaksaa pohtia lapsentekoa joka kantilta. Olisiko syytä armahtaa niitä pareja, jotka eivät koskaan pysty saamaan sitä lasta, vaikka tahtoisivat!

Ota aina kuitti. Myyjä voi tehdä sillä itselleen rahaa. Lopettakaa kysyminen, haluatteko kuitin? Kuitti pitää lyödä kassaan ja antaa asiakkaalle. Jotkut laittaa sen piikkiin. Miksi? Siksi?

Työttömiä täynnä olevaan maahan tarvitaan äkkiä maahanmuuttajia elätettäviksi ja painamaan palkkoja. Kansallisvaltiot pahasta, vaikka globalisaatio vei työpaikat ja kulutusyhteiskunnan ylikansoittuviin maihin aiheuttaen ilmaston lämpiämisen.

ICT-ala kuluttaa energiaa maailmanlaajuisesti saman verran kuin asuntojen lämmittäminen. Kasvava osuus maailman sähköstä käytetään tietotekniikan pyörittämiseen. Verkkomainonta on sähkösyöppö. Lähde: TEK 4/2019

Ihmetellään täälläkin Sysmässä, että kun väki vähenee, niin tehdään vuokra-asuntoja, ei korjata. Tehdään vaan joutavanpäiväisiä Elämyspolkuja, höpö höpö.

EU on vienyt autoista takavalot. Oma syy, mitäs lähdit, pulinat pois.

Toivoisin, että Greta pääsisi omaan kotiin vällyjen väliin. Ja ehkä jaksaisi vääntäytyä seuraavana päivänä kouluun vaikka historian tunnille, jos hänen maassaan sitä opetetaan.

Konserttitalon julkisivu, homeiset numeropahvit yms. jo monta vuotta pilaamassa kaupunkinäkymää. Joko ne vihdoinkin saataisi pois.

Kariniemenkatu ja Jalkarannan tien alkupää kuin autoilijoiden pumptrack-rata hidastepomppuineen ja tehtävine kantteineen. Rikkoo auton!

Ettei koko totuus unohtuisi! On aika herätä kaamoshorroksesta, pikkujoulut on jo ovella ja jouluglögit on sekoitettuna. Oispa meillä pikkujoulut ainaisesti.

Kävelin läntisessä Hollolassa Hämeenkosken kylällä lenkin. Aloitin kiertämällä Viiskulman kiinteistön ympäri ja jatkoin pappilan pihalle. Molemmat kiinteistöt ovat järkyttävässä kunnossa. Suosittelen kierrosta muillekin. Ei tarvitse ihmetellä, jos kiinteistökauppa ei kylällä käy. Poutiaisen korvatkin kun lähti, niin ei kylä juurikaan uusia asukkaita houkuttele.

Miten maahanmuuttajilla on varaa uudehkoihin autoihin ja merkkivaatteisiin? Kaupoissa käyttäydytään kuin basaareissa, hirveä huuto ja lapset juoksee kilpaa hyllyjen välissä. Ei vaan jaksa käsittää.

Hallitus puolustelee, edellinen hallitus teki sitä ja tätä. No mitä ruikutatte, tehkää nyt te parannukset.

Missä muussa työpaikassa saa työntekijät olla paljon pois työpaikalta ja töissä ollessaan räplätä kännykkää niin kuin eduskunnassa kansanedustajat ja ministerit tekevät, ja jopa suorassa TV-lähetyksessäkin. Onpa esimerkillistä käytöstä mm. työttömille ja nuorille.

Vanhuksen asioita ei enää pääse hoitamaan Omakannassa ja Kelassa ilman älypuhelinta. Tänään tyssäsi! Mitäs nyt tehdään?

Nunnia ja konnia. Tosi, tosi hyvä. Kiitos Lahti ja teatterilaiset kuorolaiset!

Mikä aluehuoltoyhtiötämme vaivaa, kun ei saa enää yhteyttä. Vuosia tapeltu toimistohenkilökuntien kanssa. Taloyhtiön hallitukset ja myös huollon hallitus herätkää!

Kiitos asiantuntevalle ja ystävälliselle radiologian henkilökunnalle Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Suomen edustaja komissaariksi. Eipä ole ulkonäköpaineita.

Sinä, joka kävit Kalkkisten hautausmaalla yöllä viemässä kanervia/callunoita ja enkelikoristeita haudoilta. Aiheutit monelle surua ja murhetta. Pitäkää silmät auki. Hautarauha poisnukkuneille.

Ei tullut Lahteen Miss Suomi titteliä vuonna 2019. Kauniita naisia kyllä muuten on kaupungissa.

Raksamies heitti laattaa kadulla ravintolaillan päätteeksi.

Terkkuja vanhuksille, että ei kandee kauheesti ressata koneiden kaa, kun ne laittaa kaappiin piiloon, niin ei ufot hyökkää. Vinkki 2, hakkaa mäsäks kirveellä ja heitä kankaalle.

Kyllä on Kerintien kioski ilo silmille...

Toimittaja Lahola keskiviikon Etlarissa matkailusta: "valmiiksi paketoidut eläkeläisbussikokemukset". Onpa siinä nuorella ihmisellä aataminaikuinen käsitys valmismatkoista. Toivottavasti ikä aikanaan parantaa käsityksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kysymys ja vastaus: Lahden kaupungille yli 100 000 euron lasku vuodessa erilaisten vahingontekojen korjaamisesta – miten vahingontekoja saataisiin vähennettyä, apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen?
 2. Putka-asiakkaan vastarinnan murtaneille poliisille ja kahdelle vartijalle syyte törkeästä pahoinpitelystä
 3. Lahtelaisfirma antoi työntekijälle potkut ennen ensimmäistäkään työvuoroa – lasku lähes kahden vuoden palkkaa vastaava summa
 4. Kuljettaja väisti ajoradalle juossutta eläintä Launeella – auto suistui tieltä
 5. Hollolalainen lentopalloseura Salpis joutui petoksen uhriksi, mutta pelasti seuran varat nopealla reagoinnilla
 6. Lahden etanaroskisten pystytys viivästyy suunnitellusta aikataulusta
 7. Rattijuoppo kolhi toista autoa Lahden Nastolassa
 8. Matti Koskela oli ahkera ja monessa mukana ollut taiteilija, joka ehti opettaa lasketteluakin – Lahdessa hänet muistetaan muun muassa näistä julkisista teoksista
 9. Suomessa todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa, pääkaupunkiseudun tilanne rauhoittumassa selvästi
 10. Venevarkauksissa raju kasvu Päijät-Hämeessä, varkauksia tehtailtu tänä vuonna jo yhtä paljon kuin koko viime vuonna - poliisi: kasvun syynä varasliigojen toiminta
 11. Lahtelainen Liisa Heikkinen kuntoutti itsensä fibromyalgiasta ja tarjoaa nyt vertaistukea kohtalotovereilleen – "Täytyy pitää itsestään huolta, ei itsekkäästi, mutta asettamalla myös rajoja"
 12. Suomalaismies on kuollut sukellusonnettomuudessa Lofooteilla Norjassa
 13. Päijät-Hämeessä todettu kolme uutta koronavirustartuntaa
 14. Seksuaalirikoksista tuomittu mies vaati uhrilleen rangaistusta palturin puhumisesta poliisille
 15. Kauden avauspisteen napannut FC Lahti petrasi puolustuspeliään SJK:n isäntänä – "Tietyt pelaajavalinnat olivat puhtaasti taktisia"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.