Näppis: Minun metsästämiä lihoja ei köyhät syö

Minun metsästämiä lihoja ei köyhät syö. Nautin ne itse laadukkaasti laitettuna, hyvässä seurassa ja viihtyisässä ympäristössä. Eihän joku white trash mama edes ymmärrä mistä on kyse, kun ei ole kalapuikko tai ranskanperunat.

Ensin tehdään autoton keskusta, sitten iso toriparkki sekä suunnitellaan isoa parkkipaikkaa kaupunginsairaalan lähelle. Mistä ne autot niihin tulee, kun on vain kävelykeskusta? Kyllä on touhua!

Teatterin yhtiöittäminen on hyvä alku kunnallisen laitosteatterin lakkauttamiselle.

Sairaalanmäki on tärkeää Salpausselän pohjavesialuetta. Pitäisi jo olla selvää, ettei siellä kaivella ainakaan autoille lisää tilaa.

Metsästys on harrastus muiden joukossa eikä saalista tule helpolla. Se on myös riistakannan hoitoa. Meillä olisi tiet ja pihat täynnä hirviä, jos ei niitä metsästettäisi. Pitäisikö sinun logiikkasi mukaan (Näppis 2.10.) myös velvoittaa mummot luovuttamaan kaikki kutomansa villasukat niille, kenellä ei ole villasukkia?

Vai että käsittämätön sähkön siirtomaksu mökkiläiselle. Etkö tiedä, että siirtomaksu = sähköverkon kunnossapitomaksu, käytit sähköä tai et.

Lahti Energiaa ei saa myydä!

Lahtelainen epäonnistunut päättäjä. Mieti itse oletko suoritustesi perusteella oikeutettu ehdokkuuteen seuraavissa vaaleissa. Äänioikeuden haltija. Seuraa huolella kaupungin päätöksentekoa. Sulje surutta oman edun tavoittelijat ja toistuvasti hölmöilevät ulos vaihtoehdoista, joita voisit äänestää.

Eikö mitään rotia löydy Mustankalliontien pysäköinnille. Autoja tiiviissä jonossa kadun varressa, vaikka selvät pysäköintikiellot. Kyllä matkakeskuksessa valvojat häärii ja kirjoittaa sakkolappuja. Mustankalliontien talonomistajilla eri vapauksia, miksi?

Hyvä kirjoitus Antero Ihalainen Waltti-kortista. LSL todella rohmuaa. Kohta oma auto käyttöön taas.

Rautatieaseman parkkipaikat nyt. Vähän pitäisi lappuliisojen miettiä liputtaako vai ei. Ei sinne kukaan huvikseen parkkeeraa. Ymmärrystä hoi!

Jos Lahti Energia myydään, vaihdan varmasti sähköyhtiötä!

Onko kaupungin työntekijöillä minkäänlaista osaamista ja mistä heille palkka maksetaan, kun aina saa lukea lehdestä, että käytetään konsulttia asioiden hoitamiseen?! Taitavat itse toimia käytettävän konsulttitoimiston konsulttina!

Eikö matkahuollolla ole tilaajavastuulakia, kun ajattaa kuljetusfirmaa, mitä verottaja hakee konkurssiin, kun verot maksamatta ja eläkemaksut myös.

Byggmaxin johdolle tiedoksi! Asiakkaat haluavat palvelua, eikä vain kassalla seisovia rahastajia.

Jos nuoriso tunkee itsensä vauvakeinuun, antakaa olla siinä muutama tunti! Tyhmyri kuin jalkapuussa ennen toisten irvailtavana! Ei ole leikkipuistot tarkoitettu nuorison rikottavaksi

Sähkö on ihmeellistä. Johonkin sen siirto on kallista, kuten energiankin. Johonkin se siirtyy ilmaiseksi eikä energiakaan maksa mitään. Vai maksaako joku nuo "ilmaisten" autojen latauspisteiden siirrot ja energian? Siis joku muu kuin minä, sähköauton veronmaksaja.

Nuoriso jeesustelee pelastavansa maailman popsimalla porkkanoita ja heiniä, sitten tilataan netistä tavaraa, joka lennätetään maapallon toiselta puolelta, äly hoi.

Päättäjät ajatelkaapa vähän nenäänne pidemmälle. Veden ja energialaitoksen myynti hetken rahantulo. Pidemmän päälle ei kannata, kun vesi ja energia on sitten jatkossa ostettava kalliimmalla.

Kun pyörit matkakeskuksen saattoparkissa 10 min, olisit ajanut parkkiin vähän sivummalle ja kävellyt asemalle. Järjen käyttö sallittua.

Perjantain mielenosoitus! Moniko pikku koululainen heilutti kylttiä opettajan tai muun aikuisen käskystä? Lasten hyväksikäyttöä.

Apulaisoikeusasiamiehen ratkaisun mukaan "työnantaja ei saa velvoittaa terveysalan työntekijää ottamaan influenssarokotusta". Nyt muutaman yksilön "etu" syrjäyttää härskisti koko väestön edun. Influenssarokotuksesta nykyään kieltäytyvä on ehkä ideologisesti harhautunut.

Miksi Trion katutasosta poistettu maksuautomaatti ilman mitään ilmoitusta?

Miten pääsee selkä/jalkasairas yksinään lääkärille, jos parkkipaikat ties missä? Lähi-tk:ssa ne yleensä vieressä. Kyllä mahdottomaksi käy elämä.

On tavallista, että proffat kuljettaa gradujen ideat eteenpäin jalostettavaksi, mutta se on aika paksua, että samalla kopsataan toisen sisältöön.

Tarkoitus ei ollut loukata tunteitasi, eikä olla tervehtimättä sinua.

Pari viikkoa sitten tuli telkkarista Yle Teema -kanavalta tunnin kestävä Anders Breivik dokumentti Utoyan saarelta. Olisiko yhteyttä Kuopion iskuun?

Hei rehtori! Kohta on vuosi odoteltu, että kuultaisiin, mihin katosi lastemme luokkaretkeä varten kerätyt bullisrahat. Kuka kertoisi?

On outoa, että Lahden taloustilanne huoli keskittyy julkisuudessa hykyyn. Tutkivat journalistit voisivat perata esimerkiksi Lahden virkavyyhtiä. Paljonko virkamieskuntaa on paisutettu?

Ei EU takavaloja vienyt, nykykuskit ovat vaan niin tolloja, että eivät laita valoja päälle.

Bussikuski ajaa kiertoliittymään ja vilkuttaa vasemmalle. Oisko syytä kerrata liikennesääntöjä ja mennä ajotunneille. Ammattikuski.

Esimerkiksi monissa Afrikan heimoissa syövät vain lihaa. Ei kuitenkaan meillä esiintyviä "ongelmia", tauteja ym. Sama kolesterolin kanssa. Ei natsaa.

Marraskuu voisi olla vapaa kuukausi oikeusvaltio- ja ilmastoähkystä tiedotusvälineissä ja politiikkojen puheissa. Eiköhän kaikki oleellinen luettu ja kuultu.

Miksi muutama iso firma kohtelee asiakaskuntaansa kaltoin ja esittää kaikki muotinsa tulokasmallien esittäminä? Syrjäyttäen omat kauniit tyttömme! Ostan muualta.

Ihmettelette miksi syntyvyys laskee? 90-luvulta alkanut lapsiperheiden kurjistaminen alkaa näkyä. Työttömyys ei auta asiaa. Tuettaisipa kotimaisia edes lähelle samoin kuin muualta tulevia. Vai halutaanko vaihtaa kansa?

Nykyisin korostetaan avoimuutta. Onko salaista tietoa, paljonko hyvinvointiyhtymän hallituksen pj. Lempisen palkka on ja saako hän tuloja muualta?

Onko Lahti joku koekenttä tuuliviireille? Pipatin tuliaisena tuli Mäkinen. Erholakin sai THL:stä luottohenkilön Lahteen talousjohtajaksi. Eli kaikki on myynnissä jälleen?

Koskas työvoimatoimistosta on tullu työn vuokravälitystoimisto?

Jos minä lajittelen biojätteen, lehdet, pahvit, metallin, lasin, muovit, vaatteet ja kaatopaikkajätteet, enkö ole jo jotain tehnyt ilmaston hyväksi? Kauppaan on pakko ajaa omalla autolla, kun ei kulje linja-autoa. Mitäs vielä pitäis tehdä?

Eikö löydy Koiskalantien kulkijalta roskasäiliötä, kun pitää heittää lapsenvaipat tienposkeen?

Jaakola, Jurgens, Mustonen ja Merelä. Aivan hazardikiekkoa omassa päässä. Peliittoihin voisi näitä tarjota, vai eikö huoli?

Koulukiusaaminen on akuutti aihe, jota teki äidinkielenopettaja Lahden lukiossa 2014–2016!

Tämähän se vasta pelottavaa onkin. Kun Kuopion väkivallan teon takana on tavallinen perussuomalainen. Kun meitä on niin paljon.

Totta kai maahanmuuttajilla on rahaa, kun ovat työteliästä väkeä. Eikä luuhaa ravintoloissa ja ulkomaan reissulla.

Taas sama juttu toistuu: miten voin luottaa ohjaajaan, jos esittelen omaa sisältöä ja parhaat ideat monistetaan hänen toimestaan toiselle sisältöön?

Etkö ymmärrä, että jos myyjä kysyy: Haluatko kuitin?, ja vastaat: En, sitä ei tulosteta ollenkaan. Ja niin, se kysely on ylemmältä taholta määrätty. Ei ole myyjän huvikseen kyselyä. Tällä säästetään paljon kuittirullia ja siten rahaa, sekä pienennetään hiilijalanjälkeä, koska moni ei sitä halua. Vielä kun asiakkaat oppisi sanomaan jo itse, että ei halua kuittia.

Pääväylä LADiin on tehtävä viisaimmasta, josta on poistettava tapahtuma-aukio, missä ei ole ollut yhtään tapahtumaa. Samalla keskustan projektipäällikkö hyllylle, koska tuhoaa keskustaa koko ajan.

Arjen turvallisuuden vastuun rakentamisessa eivät kaikki saa olla mukana suunnitellusti, vaikka muita suurempaan läsnäoloon organisoitu vuosikymmeniä.

Taas joku valitti sähkön siirtomaksusta. Eikö hän kykene tajuamaan, että sähköverkon ylläpito maksaa koko ajan, myös talvella, vaikka sähköä ei käytetä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 2. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junaliikenne poikki Lahdesta Riihimäelle
 3. Uusi tieliikennelaki tulee voimaan maanantaina – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuvat
 4. Takareisileikkauksesta toipunut FC Lahden puolustaja Timi Lahti on Suomen mestari kolmannessa sukupolvessa
 5. Kaukoliikenteen busseja lisätään vähitellen – "Perusajatus on, että tässä laajudessa mentäisiin koko kesä", toteaa Koiviston auton toimitusjohtaja Mikko Markkula
 6. FC Lahti palaa treeniviheriölle koko joukkueen voimin – harjoitusottelut käyntiin jo lauantaina Espoossa
 7. Etsintäkuulutettu mies ajoi petoksella saadulla autolla ylinopeutta Heinolassa
 8. Jäteauto kulkee mallastamon sivutuotteista valmistetulla polttoaineella Lahdessa, tyhjäkäynti ei tuo käryä pihaan
 9. Kirkkoihin ja jumalanpalveluksiin pääsee taas yli 50 henkilöä – katso Lahden kirkkojen osallistujarajoitukset
 10. Lahdessa Uudenmaankadun alittava Kyöstilän alikulkukäytävä suljetaan korjaustöiden takia
 11. HS: Al-Holin leirin suomalaisia tulossa Suomeen tänään
 12. Bloggaaja Mika Markkanen suunnittelee retkensä tarkasti Excelissä ja toivoo, että suon tuoksun saisi vangittua dödöpurkkiin – blogista löytyy mainintoja myös Päijät-Hämeen luontoreiteistä
 13. SpaceX:n miehistöalus telakoitui kansainväliselle avaruusasemalle
 14. Iitin maakuntavaihdoksen vuoksi muitakin rajoja piirretään uudelleen – Hämeeseen saatava lisää poliisimiehiä, sanoo poliisipäällikkö
 15. "Nepalissa naisen on vain kestettävä" – Manisha Hamal, 30, tutkii Suomessa kiusaamista ja seksuaalista häirintää ja maksaa elämisensä siivoustyöllä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.