Näppis: Minä ainakin poltan puita takassani milloin haluan, sitä ei yksi nirppanokka määräile

No, onpas kirjoittaja hyvin perillä, missä taloissa ei ole ilmastointia/lämmöntalteenottoa. Minä ainakin poltan puita takassani milloin haluan, sitä ei yksi nirppanokka määräile.

Koska nämä koulukiusaamiset saadaan loppumaan? Kuopion nuori mies kiusattu. Toivottavasti kiusaajat tuntevat piston sydämessään. Koulukiusaajista usein työpaikkakiusaajia.

Lahti syyttää asukaskadosta alhaista syntyvyyttä. Laittakoon Lahti terveydenhuoltoasiat kuntoon niin kaupungista muutto tyrehtyy. Minä lähdin ala-arvoisen terv.huollon vuoksi. En ole ainoa.

Voisiko joku tutkiva toimittaja selvittää, mihin vuodenaikaan noita juttuja ja videoita sulavista napajäätiköistä tehdään. Oma veikkaukseni on, että pohjoisesta keväisin ja kesäisin ja etelästä syksyisin ja talvisin?

Subissa myyjä kysyi ystävältäni, että saako lihaleipäni laittaa hänen kasvisleipänsä kanssa samaan aikaan uniin. Miksei minulta kysytty, että saako sen kasvisleivän laittaa minun lihaleipäni kanssa samaan aikaan? Tasa-arvoako?

Lahti Energian on ehdottomasti pysyttävä Lahden omistuksessa!

16-kertainen Suomen mestari Ilves näytti Pelicansille miten tehdään maalit! 2–7. Löysikö Pelicans pelaajat ulos hallista?

I den finska regeringen finns en annan ministeri från svenska folkpartiet, vad gör han där?

Miksi joku on jo vuosia vienyt päivittäin roskapussinsa Pulla-Poikien risteyksen bussipysäkille? Nuukuus, laiskuus, rituaali, kiusanteko, jokin muu?

Kouluissa ja nuorten elämässä yleensä kaikenlainen henkinen pahoinvointi ja toivottomuus lisääntyy. Syynä on kristillisen perinnön hylkääminen niin kotikasvatuksessa kuin koulujen opetuksessakin. Toista oli ennen.

Eka matsini puoleen vuoteen Pelsut–Ilves. 5 euroa liikaa, maksoin täydet 29 euroa. Missä ammattimiesten vastuu katsojille?

Ihmettelyn aiheeksi on noussut apteekin henkilökunnan asenne asiakkaita kohtaan. Onko kaupungissa tapana olla naama peruslukemilla hymyn häivääkään näyttämättä? Meillä täällä maalla vaihdetaan pikaisesti kuulumisia ja saadaan neuvoja lääkkeiden suhteen. Kaikki "vanhat" farmaseutit ovat aina hymyileviä ja auttavaisia.

Täällä mökillä on vain yksi puucee. Pitäisikö rakentaa kaksi lisää? Olisi minulle ja vaimolle omat ja sitten vielä neutraali, jos vaikka sattuu tulemaan sellaisia vieraita, joilla ei ole kumpiakaan vehkeitä.

Ei Lahti tarvitse yhtään asukasta lisää, ennen kun työpaikoista on jotain varmuutta. Nyt ei ole, kun ei oota.

Me ihmiset olemme helposti manipuloitavissa yhteen totuuteen, kunhan sitä vain toistetaan tarpeeksi. Kaikki haluavat Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun, nehän vain ovat merkittäviä paikkoja, sinne totta kai pää kolmantena jalkana! Miksi ihmeessä vain näitä syrjintää aiheuttavia totuuksia julistetaan? Ennen silloin, kun Suomi saatiin nousuun, toimittiin eikä vain ennustettu, oli luontaista kehitystä ilman manipulaatiota, joskin osin painostuksen alaista!

Älkää syyttäkö Kuopion koulusurmaajaa, vaan niitä kaikkia ihmisiä, jotka ovat kiusanneet häntä jo alakoulusta asti ja jättäneet yksin. Nyt kiusaajat sanovat: "Enhän minä tarkoittanut. Sehän oli vain läppää".

Ketä varten täällä maailmassa eletään – herrojen yli suuria palkkoja ja katteettomia päätöksiä vartenko vai ihmisten edes jonkinlaisen toimeentulon vuoksi? Tämä maa on meidän kaikkien omaisuutta, päättäjät ovat meidän renkejä.

Mikään teko luonnon puolesta ei ole liian pieni.

Kuopion tapaus osoittaa taas. Vaaditaan nuorisotyöhön ihmisiä. Sitäkin tarvitaan, mutta tärkeitä on, että perheet pysyvät ydinperheinä. Vaaditaan äiti ja isä täysvastuuseen omasta lapsestaan vastasyntyneestä aikuisikään. Silloin äiti ja isä saavat unohtaa omat itsekkäät vaatimuksensa. Se ei ole pitkä aika tehdä työtä oman lapsensa eteen, sillä vastuu lapsesta on ensisijaisesti vanhempien ja vasta toiseksi yhteiskunnan.

Eipä ole nykyisin halua töihin. 1950–60-luvuilla 300  000–400 000 suomalaista muutti Ruotsiin työn perässä. Nyt ei viitsitä muuttaa sataa kilometriä auki olevaan työpaikkaan. Liian hyvät ovat sosiaaliset tuet täällä.

Miten täällä viherkaupungissa onkin liikenne onnistuttu saamaan ruuhkaiseksi myös keskellä päivää? Liikennesuunnittelu pielessä monessa kohtaa.

Bussikuski. Alahan noudattaa niitä nopeusrajoituksia. Eikä kaahata siellä tiellä. Säännöt ne on teitäkin varten. Pitäisi jo tajuta asia, kun sinne ratin taakse menee.

Jos ei ole eläkkeelle mennessä oppinut hyviä tapoja, homma on menetetty. Ei niitä enää opikaan. Turha luulla että kovimmin huutamalla voittaa.

Poikkesin apteekissa ja olihan tyly henkilökunta. Ikävää.

Ei ole montaa vuotta, kun eduskunta järjesti suuren osan sairaanhoitajia ja poliiseja työttömiksi ja mihin päädyimme järjen köyhyyttäkö?

Mikä outo lintu Kristiina Mäki oikein on? Lahden Ahkeraan kuuluvana ja supisuomalaisena hän edustaakin Tsekkiä. Kaksoiskansal. hän kyllä osallistuu Kalevan kisoihin, mutta sen koommin Suomen värit eivät kiinnosta. Ensi vuoden olympiak. hän saisi nyt vastav. edustaa Suomea, mutta jos ei käy, kuuluuko hänelle enää kilp.oikeudet Suomessa?

Lopettakaa nyt hyvänen aika toitotus Lahden asuntojen hinnoista. Jos toitotetaan, että Lahdessa asuntojen hinnat tippuvat, niin kukaan ei halua muuttaa Lahteen. Joten asunnonvälittäjät äly hoi. Koetetaan saada yhdessä Lahti kasvu-uralle. Kiitos

Hollolan päättäjät, nyt kun olette päättäneet rakentaa uuden terveyskeskuksen, niin päättäkää myös, että uudessa terveyskeskuksessa on myös päivystys meille veronmaksajille.

Kun katselee ja kuuntelee eduskunnan kyselytuntia, näkee erittäin monta vanhusten hoivaan ehkä sopivaa nuorta ja reipasta henkilöä. Osa siellä jo hommissa taitaa olla, kun vasemmalla laidalla on niin kovin tyhjää?

Miten voi olla mahdollista, että Jyrki Katainen valittiin Sitran johtajaksi – mies, joka myi sähkönsiirron Carunalle. Eikö todella hävetä?

Lahden kaupunki haluaa maksattaa meillä köyhillä perinnän veroparatiisi yhtiölle, hyi!

Kyllä Skinnarilla on hauskaa kyselytunnilla. Miten meni hyky omasta mielestä?

Niin?! Nyt kun illat pimenevät ja ilma kylmenee. On mukavaa katsella takkatulta ja nauttia. Eikä tarvitse vinoilla viluissaan. Hyvää syksyä kaikille! Ps. ilmastointi ok ja kuivaa koivuklapia.

Sateen kastelemat liput riippuivat puolitangossa alakuloa juhlistaen. Miekkamies saa nostatettua valtakunnan liput tankoihin. Asiaa vähättelemättä.

Toivottavasti politiikkaa ja päätöksiä ei aleta tekemään gallupien perusteella. Asiat ratkaisee, ei prosentit.

Suomen Pankin pääjohtaja kuulutti palkkamalttia tupo-neuvotteluihin. Mitä hallitus/eduskunta juuri teki? Korotti omia palkkojaan roimasti. Se siitä maltista.

Rinteen hallituksen ministerit Andersson, Marin ja Ohisalo ovat syrjäytyneet Suomen kansasta!

Pari edellistä hallitusta on onnistunut kasvattamaan sellaista päättäjien joukkoa, joille näyttää olevan oma etu tärkeämpi kuin yleinen etu. Toivon, että nykyisellä hallituksella olisi rohkeutta vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen siten, että suorittavalle portaalla voitaisiin palauttaa sille kuuluva arvostus.

Hei sinä koneellisen ilmanvaihdon omistaja, tiesitkö että vanhoilla omakotitaloasuinalueilla monen talon lämmitys tapahtuu takkojen poltolla. Säät viilenevät ja takkojen lämmitys alkaa. Takkoja lämmitetään keskimäärin 2–3 kertaa päivässä tasaisen huonelämpötilan saavuttamisena. Roskien poltto on eriasia, se on valitettavaa. Mutta sinulle vinkki, kannattaa tutustua asuinalueeseen monelta kantilta ennen kuin asentaa talouteen koneelliset ilmanvaihdot. Ei täällä kukaan eritoten sinua omasta kodista halua savustaa ulos, siksi savua yritetään ohjata ylöspäin monella tapaa. Sinunkin koneeseesi löytyy varmasti raitisilmapuhdistus, joka edesauttaa ongelmaasi. Toivottavasti löydät pikaisen ratkaisun t. Vanhassa rintamamiestalossa villasukat jalassa takkaa lämmittävä asukas

Toivottiin liputusta Kuopion tapauksesta. Eipä toivottu silloin, kun rattijuoppo ajoi poikani päälle Launeella.

Ei kai elokuinen ope ollut oikeesti niin typerä, että tuli sadan kilsan päästä tänään norkoilemaan mun kotitalon ulkopuolelle? Tosi uusavutonta touhua.

Eikö teille ääliöille oikeesti mene perille, että mä ilmiannan jokaisen törpön tunnistettavien tuntomerkkien kera. Kerjäätte ittellenne harmia kotiin.

Sinä, joka haudoilta varastat, tulet saamaan rangaistukseksi tavalla tai toisella. Ylhäältä nähdään, ellei joku muukin. Ja jos oman omaisesi/tuttusi haudalle viet varastettua, mitä ajattelet? Olisiko itse kiva saada haudallesi varastettua, eli toisen omaa?

Loistava kirjoitus jälleen kerran Matti Eve. Setämiehet pyörittävät maailman rattaita ja setämiehet kunniaan. Ilmastovouhottajat Siperiaan. T: Setämies Kolleega

Turhille pikkutakkijohtajille potkut niin että raikuu.

Pässeinä meitä pidetään, kun kansalaisaloitteita pitäisi käsitellä.

Kiitos, niin hyvistä mietelauseista Etlarin etusivulla.

Huippukalliista lääkkeistä on luovuttava ja otettava ne käyttöön vasta sitten, kun niiden hinnat ovat alentuneet! Eikö yhtymässä ole talousjohtajaa, jolla olisi valta vetää punakynällä yli epärealistiset hankintaehdotukset?

Jalmarin tietovisailu. Kiitos siitä! Äiti oli todella tykännyt. Piristi päivää!

Sanottaisiin suoraan myös phykyssä on kermankuorinnassa yksityiset lääkärifirmat, lääkeyhtiöt ja ict-firmat. Näille vuosittain monia kymmeniä miljoonia. Paljonko, selvittäkää!

Taisi setämies ihan itse puhua puolestaan Matti Even suulla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Okeroisten liittymän viereen voi syntyä yli 200 työpaikkaa, tontti myös uudelle huoltamolle
 2. Lahden valtuusto kokoontuu kesäkuussa sähköisesti – "Pitää olla tarkkana, että oikeat henkilöt ovat tekemässä päätöksiä"
 3. Trion K-Supermarketin loppuminen yllätti asiakkaat ja Lahden elinkeinojohdon – "Ensimmäinen ajatus oli, että miksi?"
 4. Hyvinvointiyhtymän yhtymäkokous: puheenjohtajaa ei taaskaan saatu valittua, turvavälit unohtuivat
 5. VR aikoo sulkea Lahden rautatieaseman palvelupisteen
 6. Yön uutiskooste: Pääministeri Marin toivoo, että valmiuslakia ei tarvitsisi jatkaa ensi kuun jälkeen
 7. Kaupunginjohtaja Timosen mukaan Lahti kuuntelee herkällä korvalla terassien mahdollisia lisätilatoiveita – terassilupaa on hakenut vasta parisenkymmentä ravintolaa
 8. Perussuomalaiset tyrmää EU:n elvytysrahaston: "Euron kärsimysnäytelmä" – Katso kaikkien ryhmänjohtajien vastaukset
 9. 25.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeen viimeisin varmistettu tartunta viiden päivän takaa
 10. Miljoonien lisätalousarvio valtuustoon Hollolassa, joukkoliikenteestä 500 000 euron lisälasku
 11. Orimattilan johto laati päät yhdessä säästölistaa, mutta päätöksiä saadaan vasta kesäkuun alkupuolella
 12. Marjaana Laholan Esalainen: Pakko olla norppa, vaikka haluaisi olla euroviisu
 13. Pääkirjoitus: Keskustan elinvoima elpyy
 14. Maastopalo levisi noin hehtaarin alueelle Orimattilassa
 15. Uudessa lahtelaisessa autopesulassa asiakkaalle luvataan alle minuutin jonotusaikaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.