Näppis: Kuinka PHHYKY voi palkata uusia työntekijöitä hallintoon, kun irtisanomisia ja lomautuksia tulossa?

Kuinka PHHYKY voi palkata uusia työntekijöitä hallintoon, kun irtisanomisia ja lomautuksia tulossa? Ja kuka maksaa organisaatiotaiteilijan, palkan joka suurempi kun sairaanhoitajalla?

Ainoa ja toisaalta varma keino saada Turkin diktaattori perääntymään on se, ettei yksikään turisti matkusta Turkkiin niin kauan kuin kurdien tappaminen jatkuu. Tämä on paljon helpompi toteuttaa kuin ilmastovaatimukset.

Pelicans poisti kiekkojunnuilta ilmaiset seisomapaikan kausarit. Pelit olivat iso ilo lapsille seurata idoleitaan Isku Areenalla, kiitos!

Eihän ilman sakotusta saada autoihin takavaloja, joita tieliikennelaki edellyttää. Sehän on rikesakon paikka, eikä mitään selityksiä. Älyvapaatkin oppivat ehkä jotain.

Kyllä isovanhemmat kelpaavat lastenlikoiksi ja tukijoukoiksi, mutta kuinkas sitten käykään, kun eivät jaksakaan enää ja olisivat itse tuen ja turvan tarpeessa. Tuleeko jälkipolvet apuun? Vai onko niin kovin kiire?

Mitä te kitisette Mukkulankadun muutoksista! Iänikuista lahtelaista vikinää. Siitä tulee oikein hyvä ja sitä paitsi kivemman näköinenkin kuin aiemmin.

Yksinäisyys on tunne. Subjektiivinen kokemus, ei välttämättä korreloi olotilan kanssa. kirjoitti viiden pennin filosofi.

Toistuvien katteettomien lupausten antaminen on tahallista valehtelemista. Jääkö valehteleva politiikka kulttuuriimme vai päättyykö se tähän hallituskauteen. Saas nähä.

"Vanhin Nobelin koskaan saanut" ESS 10.11. Riittää "vanhin Nobelin saanut". Koskaan/ever on englantia, ei suomea.

Miksi ulkomaisia raiskaukseen syyllistyneitä ei palauteta kotimaahansa, vaan tarjotaan hotellitasoinen täysihoito? Rikoksentekoväline ensin valtiolle.

Työttömyyden yksi suuri syy on keskittäminen, eli viedään työ pois tekijöiltä. Keskitetään sinne, missä tekijöitä ei ole. Esim. hälytyskeskukset, postikeskukset jne.

Mukkulankadulla haisee pakokaasu. Kiitos Green city.

Suomen yleis.urheilu ei kohene millään valmennusmenetelmillä, sillä olemme dopingvalvonnan mahtimaa. Kun lahjakkaat nuoremme alkavat kolkutella kans.välisiä tulosrajoja, tuleekin seinä vastaan. Kaurapuurolla kun pitäisi edelleen pärjätä. Nythän he järjestelmällisesti taantuvat. Menestyksekkäät naapurimme saavat riveihinsä myös kans.välisiä huippuja, mutta Suomeen he eivät tule. Miksiköhän? Kerran saimme kiekonh. ja 10-ottelijan, mutta pian he joutuivat jopa lopettamaan uransa.

Lidl on paras kauppa autottomille vanhuksille ym. Olispa vaan isompi. Rahat riittää enemmän.

Kepulaisuus ja lestadiolaisuus yhdistettynä on suuri uhka normaalissa yhteiskunnassa. Lestadiolaiset luulevat olevansa jumalasta seuraavia. Tätä touhua läheltä seurannut. Kepulaiset kahmii omaan laariin muista viis.

Eikö liikennesäännöt koske autolla mainoksia jakavaa, kun oikoo kävelyteitä pitkin Etelä-Lahdessa? Ei mainoksia -lappu kohta meilläkin!

Kyllä se oli EU, joka määräsi että ns. päiväajovalojen kanssa ei tarvitse/saa takavalot olla päällä. En pyynnöstä huolimatta huollossa saanut niitä palamaan samaan aikaan, se oli kuulemma lainvastaista. Xenonien vaihto maksaa useita satoja euroja, siksi saatte jatkossakin katsella autoni pimeätä perää päiväsaikaan.

Tämän lehden levikkialueen asukkaiden alhainen koulutustaso näkyy tällä palstalla. Esim. ilmastonmuutoksen kieltämisellä.

Nyt kun Kodin Terra lopetetaan, niin eikö kannattaisi tarjota liikepaikkaa Ikealle. Jos saataisiin lähipiste Lahteen niin kuin Jyväskylässä. Ja sijainti olisi hyvä!

Jos kerran Suomessa työntekijöistä pulaa, miksei avoimia työpaikkoja ilmoiteta lehdissä? Taitaa olla satusedän juttuja.

Kiitos, mies bussissa 32. Vain aikuiset miehet voivat pysäyttää sen, että muualta tulleet nuoret opiskelijapojat huorittelevat tuntemattomia tätejä t. DI

Lahden katujen asfaltoijat kaivonkansien korotuskurssille tai miehille tarkemmat mittarit. Kannet paikoitellen melkein 10 cm kuopissa. Onko jälkitarkastus unohtunut?

Uutiset, ja sitten urheilua. F1-sirkus, MM-rallit, NHL ja KHL. Ei paljon ilmastonmuutos huoleta. Tätä puolen tunnin väliajoin.

Turvapaikanhakijana Suomeen tullut mies yritti puukottaa perheensä kunnian tähden. Pakeni oikeutta Irakiin, jossa on turvassa. Olisivatko muutkin jälleen siellä turvallisesti eivätkä rasittaisi väheneviä verotulojamme?

Viisaita ovat Apulannan pojat.

Tynkkysen saama tuomio merkitsee sitä, että Suomessa ei sitten enää mitään totuuksia islamismista saa esittää. Terroristiteot ja Allah ovat suurin, kuulivatko käräjätuomarit tämän ensimmäistä kertaa.

Salpakankaan koulussa järkyttävää koulukiusaamista. Asiaan ei puututa. Opettajilta menee opetusaika muutaman riiviön ojentamiseen.

Tuli selväksi esimies-alaissuhteet arv. kaupunginjohtaja. Voisiko pyytää myös, että tekisitte selväksi alaisillenne, kenen rahoja ne tuhlaavat tähän tarpeettomaan repimiseen ja uudelleen rakentamiseen tässä kaupungissa.

Orimattilan Kela: 1 päivä yleispäivä, 2 muuta päivää ajanvarauksella.

Ihanat jouluvalot ja paras tunnelma Kärkkäisen joulumaassa, jossa kaupungin kauneimmat jouluvalot, kiitos!

Hyvinvointiyhtymän toimitusjohtajan juuret on vahvasti Lahden kokkareissa. Nyt kokoomuspäättäjät hyppivät riemusta, kun voivat hänen johdollaan jättää sairaat ja vanhukset huonolle hoidolle!

Ovatko kaikki Ylen tv-toimittajat kuin 10.10. A-Talk tehosekoitin, aihe olisi ollut hyvä, mutta tyyppi höpötti aivan liikaa!

Padasjoella autokouluopetus maksutta lukiossa? Onko rehtori noin epätoivoinen? Miten on kuntalaisten sairaanhoito? Lääkäreitä vähennetään? Voisiko nyt asioita priorisoida?

Muistanko väärin Hilden ja muut demarit, että Lahdessa terveyspalvelut laitetaan vihdoinkin kuntoon, kun äänestetään demareita? Yt:t käynnissä, väkeä pihalle. Kiitti vaan demarit.

Päälliköitä riittää sivistystoimessa. Ehtiikö joku selittämään, mitä tapahtui Ahtialan koulussa? Mihin tai kenen taskuun katosivat lapsille leirikouluun kerätyt rahat? Onko muuta kerrottavaa?

Matias Granlund, Trumpin taaperoasenteella, kun tuokaan ei tee, niin en minäkään. Silloin kukaan ei tee mitään. Jos jokainen tekee, minkä itse voi, silloin tapahtuu muutosta.

Musta uudehko BMW, miksi kaahaat aamuisin silmittömästi, kun koululaiset matkalla kouluun. Laakkonen

Lahti myy kohta pohjavettä 1 000 000 litraa vuorokaudessa. 1?/litra vai kuinka se oli? Ettei vain menisi 0?/l. FN

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 2. Uusi tieliikennelaki tulee voimaan maanantaina – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuvat
 3. Lahden seudulla syttyi useita maastopaloja, syynä tavarajunan vialliset jarrut - junaliikenne poikki Lahdesta Riihimäelle
 4. Takareisileikkauksesta toipunut FC Lahden puolustaja Timi Lahti on Suomen mestari kolmannessa sukupolvessa
 5. Kaukoliikenteen busseja lisätään vähitellen – "Perusajatus on, että tässä laajudessa mentäisiin koko kesä", toteaa Koiviston auton toimitusjohtaja Mikko Markkula
 6. FC Lahti palaa treeniviheriölle koko joukkueen voimin – harjoitusottelut käyntiin jo lauantaina Espoossa
 7. Etsintäkuulutettu mies ajoi petoksella saadulla autolla ylinopeutta Heinolassa
 8. Jäteauto kulkee mallastamon sivutuotteista valmistetulla polttoaineella Lahdessa, tyhjäkäynti ei tuo käryä pihaan
 9. Kirkkoihin ja jumalanpalveluksiin pääsee taas yli 50 henkilöä – katso Lahden kirkkojen osallistujarajoitukset
 10. Lahdessa Uudenmaankadun alittava Kyöstilän alikulkukäytävä suljetaan korjaustöiden takia
 11. HS: Al-Holin leirin suomalaisia tulossa Suomeen tänään
 12. Bloggaaja Mika Markkanen suunnittelee retkensä tarkasti Excelissä ja toivoo, että suon tuoksun saisi vangittua dödöpurkkiin – blogista löytyy mainintoja myös Päijät-Hämeen luontoreiteistä
 13. SpaceX:n miehistöalus telakoitui kansainväliselle avaruusasemalle
 14. Iitin maakuntavaihdoksen vuoksi muitakin rajoja piirretään uudelleen – Hämeeseen saatava lisää poliisimiehiä, sanoo poliisipäällikkö
 15. "Nepalissa naisen on vain kestettävä" – Manisha Hamal, 30, tutkii Suomessa kiusaamista ja seksuaalista häirintää ja maksaa elämisensä siivoustyöllä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.