Näppis: Työn Paikka on hyödyllinen ja elämässä eteenpäin auttava työllistämälleen kohderyhmälle, joka sitä paitsi tulee edelleen kasvamaan

Eipä ollut toimitusjohtaja ainoa tyrmistynyt lukiessani Työn Paikan lopettamisesta (ESS 16.10). Jälleen kerran asetetaan raha ja ihminen vastakkain. Työn Paikka on hyödyllinen ja elämässä eteenpäin auttava työllistämälleen kohderyhmälle, joka sitä paitsi tulee edelleen kasvamaan. Itse olen käyttänyt kirjapainopalvelua, asiakkaan opastus ja työn laatu erinomaista.

Eikö omaishoitajien asiaa voisi helpottaa. He tietävät joskus lääkäreitä paremmin omaisensa asioista.

Pitäisiköhän ilmaiset "markkinakahvit" siirtää pääterkkarin aulaan. Silloin vanhakin nuortuisi eikä 100 metrin matka kansanopiston sillan pysäkiltä tuntuisi missään.

Mehiläisen aulassa ei tietosuojaa, kuulet kenen pitää pissiä mihinkin purkkiin, lääkitykset tentataan ja vakuutusasiat kantavalla äänellä. Naapuri kuuli ja uteli sen jälkeen syytä tutkimuksiin.

Kiitos Matti Siirola mielipidekirjoituksesta liittyen Hollolan kunnan tilanteeseen. Asiaa joka sana. 19 vuotta kuntalaisena ja nyt kyllä huolestuttaa, mihin Hollola on menossa lähivuosina. Uusia virkamiehiä palkattu vaikka kuinka paljon, onko kokemus ja järki hukassa?

Nyt on annettu viesti maailmalle, että tänne vaan kaikki pakolaiset ja "pakolaiset". Olemme valmistautuneet seuraavaan pakolaisaaltoon. Suomea ei tulevaisuudessa ole. Tästä muodostuu islamivaltio. Heillä kun ei ehkäisyä pahemmin harrasteta, vai lieneekö peräti kielletty?

Kiitos toimitukselle yhtymäkokouksen kulun kuvauksesta. Kuvottava politikointia silloin, kun pitäisi hoitaa asioita. Onko täällä "tyhmien" kokoontumisajot vai onko nämä täällä kasvaneita?

Sokerihumalaa huoltoasemilta. Älkää hyvät ihmiset ostako suklaapatukoita tankkauksen yhteydessä. Tuloksen voi olla uinahtaminen rattiin. Vähäsokerinen proteiinipatukka on ok ateriavälin venähtäessä.

Launeen terveysasema lopetetaan? Miten toimivat Launeen alueen valtuutetut? Voi olla, että seuraavien vaalien jälkeen ei ole täältä valtuutettuja.

Nimet esiin, ketkä äänestivät Työn Paikan lopettamisen puolesta. Järjetön päätös. Alkaa pikku hiljaa v... koko Lahti.

Naapurin kyyläämisestä kiusaantunut. Omassa asunnossaan ja omassa pihassaan voi harrastella monenlaista melko vapaasti. Oletko todella sitä mieltä, että satunnaisilta ohikulkijoilta pitäisi pyytää lupa, milloin sopii esimerkiksi katsoa ikkunasta ulos?

Olin lähdössä syyslomalla Kreikkaan. Taidankin lähteä Sopenkorpeen. Siellä paistaa aina aurinko.

Ei kannata S-kauppa Jalkarannassa, koska Jalkarannan rikkaat ovat niin saitoja, että ne käy litukassa.

Kyllä Tapanilankadun liikekeskuksen T-kauppa kannatti, Hämeenmaa osti koko keskuksen kiinteistön ja irtisanoi T-kaupan vuokrasopimuksen ja paikalle tuli heidän oma myymälänsä. Renkomäessä Hämeenmaa taisi estää Kärkkäiseltä elintarvikeosaston perustamisen kaupungin viranhaltijoiden nöyrällä avulla.

Nyt taitaa muisti pätkiä. Ettekö enää muista, kun edellinen pääministeri Juha Sipilä vuonna 2015 kehui, että hän antaa omakotitalonsakin asunnoksi turv.paikanhakijoille. Sana levisi nopeasti ja näitä nuoria kollejahan vyöryi tänne ja alkoi valitus, että 5 kertaa päivässä tarjottava ilmainen ruoka ei ole tarpeeksi hyvää ja kaikki muukin on huonosti.

Voi, kun minulla olisi joskus varaa ostaa auto, jossa ei palaisi perävalot päivällä.

Matti Siirtola sivuuttaa hollolaiseen tyyliin tosiasiat (ESS 16.10). "Hollola on Päijät-Hämeen Espoo." Siinä kyllä oikeassa ei se sitä enää ole, eikä aikoihin ollutkaan! Hollola on Lahden Espoo! Olisi aika tunnustaa Päijät-Hämeessä tosiasiat ja alkaa todelliseen yhteistyöhön, jotta alueen kansalaiset myös "Espoosta" hyötyisivät.

Lahden Työn Paikan alasajo on pöyristyttävän typerä päätös. Päättäjät ja perusteet esille, miten päätös syntyi.

Tsiisös sivistysjohtaja, minun työmoraalini ei olisi antanut minun nostaa itseäni ja klaaniani korokkeelle itseäni kehuen lippua heiluttelemaan kaikkien virheiden jälkeen, pikemminkin vaikenemaan nöyränä.

Esiäideillämme oli doulat omasta takaa, kun omat äidit, anopit ja muut vanhemmat sukulaiset jakoivat ikiaikaisen tiedon eteenpäin. Suuria ikäluokkia ei lasten hoivaaminen kiinnostanut, joten oma ikäluokkani joutuu ostamaan opastuksen, tuen ja kannustuksen ulkopuolelta.

Kun esimerkiksi kaupunki on hanakka palkkaamaan erilaisia konsultteja säästöjä etsimään, niin kannattaisikohan säästöt aloittaa irtisanomalla ne virkamiehet/toimenhaltijat, joiden työt nämä konsultit toimeksiannossaan tekevät?

Kyllä ne takavalot syttyy itsestään, kun tulee tarpeeksi hämärää, jos valot auto-asennossa.

Lahti Energia tuntuu olevan Mäntylän ja kumpp. lihassa piikkinä. Sekin pitää tuhota vai. Nämä viisaat voi siirtää kehittämään vaikka hykyä, siellä heidän tarmoaan tarvitaan.

Päättäjät kuunnelkaa Pave Maijasen Pidä huolta.

Kyllä näiden kouluverkkopäätösten jälkeen vähenee Hollolan oppilasmäärä enemmänkin kuin 500 oppilaalla. Hyvä Hollola!

On typerä idea ottaa kallis joulujuhlaesiintyjä. Ei riitä rahat moisen artistin keikistelyyn. Pitäkää juhlat ja tarjoilut .Näin mummu Hollolasta

Pitääpä Lahden politrukeilla kiirettä. Ensin päätettiin kunnolla kyykyttää sairaita ja vanhuksia. Nyt ovat vuorossa vajaatyökykyiset. Lyhytnäköistä uusliberalismia.

Juntille tiedoksi: Suomessa noin 800 000 koiraa. 800 000 x 100 ois 80 miljoonaa?

Voisitko välittää kaverin terveydestä?

Minun Volvossani on valoautomatiikka, itse muuttaa hämärän tultua päivävalot ajovaloiksi. Mutta perävalot palavat aina, oli päivä- tai yövalot. Näkyy olevan perät pimeänä lähinnä Korean kinnereissä.

Niin kauan, kun Palloliittoa tuetaan vero- ja veikkausvoittovaroin, pitää arvokisakarsinnat ja maajoukkuepelit näkyä ilmaiskanavilla.

Suomen futiksen karsintaottelut näkyy ilmaiseksi Viafreessä.

Kaupunginjohtaja Timosen tulisi perehtyä kuntalakiin ja ymmärtää, että sairaat ja vanhukset on lain mukaan hoidettava kunnan taloustilanteesta riippumatta! Vihreät pääkaupunkihommat ja KymiRingit on täysin väärä valinta tässä tilanteessa.

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu, heh!

Järkyttävää uutisointia/ei uutisointia ja kommentoinnin estämistä valtamedialta maanantaina Oulussa tapahtuneesta 85- vuotiaan naisen raiskauksesta. Tätäkö se sananvapaus on?

PHHYKY irtisanoi kaikki omien lastensuojelulaitosten johtajat, mikäs järki siinä nyt oli?

Sivistysjohtaja puolustaa palaveripoikia kiivaasti, oli Tiirismaan lukion rehtorin kimpussa, mutta veti vesiperän. Meitä on satojen lasten huoltajia, joita kiinnostaa, miksi ei Ahtialan rehtorin epäselvyyksistä saada mitään selitystä.

Migrin pomo lupasi viime viikolla 5 000 paikkaa kahdessa päivässä uusille pakolaisille. Asunnottomia Suomessa 5 500. Mikä mättää? Arvokysymys?

Hienoa, että virolaiset tulevat Suomen rautateille. Toivottavasti saavat rekkoja pois maanteiltä.

Tuli pikku ylläri: lainasin huvikseni kirjastosta Sternin – ja luin sitä suoraan. Tosin lopuksi aivot parkuivat ylirasituksesta, kun piti muistaa kaikki.

Velkainen Lahti. Yyteet koko kaupungin henkilöstölle, samoin ymp.kunnat. Ei Phhyky:n väki ole yksin vastuunkantajana!

Voisko se olla, että rouskut viisastaa? Olen kuukauden päivät vetänyt tatteja, kehnäsieniä ja haaparouskuista sienisalaattia. Seleenin puute aivoissa?

No, alkoihan se taas märkien jätepuiden sytyttäminen petroolilla. Palaakohan muutakin? Käryt on sietämättömät. No ympäristöviranomainen?

Naissotilaat-ohjelmaa katsottuani ihmettelin noita itkupillejä armeijassa. Kovasti kiroavat ja sitten vollottavat. Ei naisista ole siihen.

Haaviston mukaan jokaisella maalla on oikeus puolustaa rajojaan. Voikohan tämän tulkita hallituksen haluksi perustaa jopa turvallisuusvyöhyke tunkeutujien invaasiota vastaan?

Telkussa Sannikka ja Liv Andersson. Huh, huh! Olen ex-opena seurannut opetusministereitä vuosikymmeniä, mutta tämä nykyinen on kyllä ihan pallo hukassa! Mistään ei tiedä mitään, höpöttää omia teorioitaan, ei edes ymmärtänyt kysymyksiä ja on täysin ulkona koulun nykyarjesta. En viitsi nyt mitään Pisaa tähän vetää. Kaatuu torni tällä menolla.

Huom! Kotitalousroskat ovat raaka-ainetta ja arvokastakin. Ei niitä kannattaa antaa ilmaiseksi. Kiertotaloudessa PHJ noutaa ne omalla kustannuksellaan ja luovuttajalle korvauksen.

Me, jotka vastustamme jätelietteen ja roskien kuljetusten siirtoa, lähetään palautetta suoraan Päijät-Hämeen jätelautakunnan jäsenille.

Toxinen yhteisöllisyys perustuu hengen hedelmättömyyksiin, joita ilman terveemmät sairastumme. Ihmisyyden syöpä, joka mahdollista eheytyä vaalien lahjat hedelmiä tuottamaan.

Jos joku olettaa, että fiksuimmat henkilöt asuvat ainoastaan rivareissa ja aso-asunnoissa, niin miksi muutetaan asunnosta toiseen yhtenään? Olisiko syytä katsoa peiliin, jos vika on siellä vai mitä?

Minnekäs ne Orimattilan rahat menneet? Ei ole kun vuosi pari siitä, kun tietyt kaupungin päättäjät vakuuttivat, että rahasta ei tule ongelmaa.

Roskapuun energiasisältö on niin matala, ettei niitä kannata haalia ympäri lääniä. Metsuri joutuu hoitamaan ne Kujalaan omalla kustannuksellaan. Puunjalostusyhtiö saa sen kannattamaan paremmin, kun polttaa ja kuskaa itse.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.