Näppis: Jaa, että miehetkin sitten tarvii terveyssiteitä?

Eikö nyt jo mennä liian pitkälle tässä sukupuolineutraalissa hömpötyksessä, kun terveyssiteistä poistuu naissymboli? Halutaan kuulemma huomioida kaikki asiakkaat. Jaa, että miehetkin sitten tarvii terveyssiteitä?

Kiitos Kari Korhoselle loistavasta kirjoituksesta. Se osui juuri oikeisiin asioihin. Kyllä hyvät äänestäjät kunnallisvaaleissakin pitää katsoa kenelle äänensä antaa. Nuoruuskaan ei aina ole valttia, sitä siivittää usein kokemattomuus myös politiikassa. Mikä ei saisi mennä yli järjen ja kokemuksen. Jos puoluepolitiikkaa tehdään niin rajusti, että se ylittää asukkaiden normitarpeet. Metsässä ollaan, ja siltä nyt näyttää.

Miksikö hyvin toimivia terveyskeskuksia, kuten Ahtialan ja Launeen, lopetetaan? Vastaus ilmiselvä! Nehän vievät rahastettavia potilaita yksityisiltä terveysbisnesfirmoilta! Seniorilääkäri

Pitäisikö sinunkin sitten muuttaa sinne Kiinaan.

Kivimaan koulun kohdalla on Lahdenkadun alittava tunneli, jotta koululuokat pääsevät turvallisesti uimahalliin. Vai onko sekin kavennettu pois?

Minullakin on ainoastaan todella hyvästä ja nopeasta hoidosta Ahtialan tk:sta.

Metsä-Hennalan rakennusmiehet! Alueella oikealta tulevilla etuajo-oikeus. Nyt vaaratilanteita aamuisin teidän hurjastellessa töihin. Malttia, ettei kolahda. Kiitos!

Aseitten vienti on kielletty konfliktialueille. Onko Lahti Aqua ottanut huomioon, että Kiina käyttää Hongkongissa vesitykkejä kansalaisiaan kohtaan.

Kuviteltu hiivasieni ostattaa ihmisillä apteekin res.vap. hiivasienilääkkeitä, vaikka hiivasair. ei edes testattu labrassa. Turhat kuurit pilaa suoliston.

Olkaahan tarkkana, mistä käynneistä PHHYKY laskuttaa. Valitettavasti sellaisistakin, joista ei laskua kuulu edes lähettää?

Mihin on kadonnut potilaan kokonaisvaltainen hoito, jos sitä hoitoa edes nykyään edes saa. Ei tutkita, lisätään vaan lääkkeitä tai lääkeannostusta?

Häpeä Kerberos (to 24.10.)!

Kalevi Laaksonen, onko kauankin, kun olet viimeksi käynyt Ruotsissa? Ruotsi alkaa lähestyä romahduspistettä. Talous ehkä hetken vielä kestää, mutta väkivalta on rajua, ja sitä on paljon. Tunnen aika paljon ruotsalaisia, ja viesti ollut viime vuodet aika sama. Ovat peloissaan.

Ilmastonmuutos ei johdu mistään maidon juomisista tai lihan syönneistä. Tilastojen mukaan tuotantoeläinten osuus ei ole kovin merkittävä. Se soijan sun muun moskan lennättäminen tänne vasta saastuttaakin. Syökää lihaa ja juokaa maitoa ihan rauhassa ja antakaa eläinten elää.

Mukkulan kirkolla srk:n työntekijät puhalsivat lehtipuhaltimella puiden lehdet kaupungin puistokäytävän asfaltille pari päivää sitten. Märät lehdet liukkaita. Varokaa tunnelin suulla.

Siellä Lahdessa joku urpo luulee, kun ei asioista mitään tiedä, että Heinolan energiarahat ovat menneet kankkulankaivoon. Ne on kasvaneet korkoa ja summa on tällä hetkellä miljoonia enemmän, mitä saatiin, vaikka niistä on käytetty erinäisiin rakennusprojekteihin.

Teen ilman työsopimusta satunnaisesti keikkatyötä. Kela rankaisee tästä pudottamalla useita kymppejä asumistukea. Köyhää on, jos ei satu joka kuukausi töitä olemaan. Eipä kannata vähäinenkään työnteko. Pysy työttömänä kotona peiton alla. Se kannattavampaa.

Korjatkaa hemmetissä Karjalankadun risteys ennen talven tuloa.

Lahden Talot. Kyllä on kylmää muuallakin kuin Nastolan kerrostaloissa. Esim. Villähteen Takojantien rivitalossa. Jos on alle 20, niin ei mukavaa. Patterit kylmänä, kun ulkona +11 astetta. Tehkää jotain.

Suomen politiikassa ei ole mitään järkeä niin kauan, kun on hallitus vastaan oppositio. Kaikkien eduskuntapuolueiden pitäisi olla hallituspuolueita voimasuhteiden mukaisesti.

Hienoa Lahteen rakennettiin kaksi tosi tosi kallista voimalaa. Kustannukset puoli miljardia. 10 vuoden kuluttua pelkkänä rasitteena. Kuka tästä vastaa. Vastuulliset kaukana silloin.

Olin aikeissa vaihtaa nykyisen 3.0-litraisen turbodieselini pienempi kulutuksiseen autoon, mutta onneksi tämä polttoainesäännöstelykeskustelu sai minut perumaan aikeeni. Säästyneillä rahoilla saan paaaaaljon dieseliä.

Nyt pitäisi kaupunginjohtaja Timosen mennä aukkohakkuuaukiolle ja todeta, että me saimme tämän aikaan. Kannattaa väistää koneita, jotka repivät kannot juurineen.

Miksi miljoonia tuhlataan uuteen kouluun, kun Opekon saisi muutamalla satkulla. Heinolan hölmöt.

Rami Roplem Lehto. I rest my case!

En ole seurannut Big Brotheria, mutta tiedän, että se porukka on ollu leikisti "Levillä". Siellä on otettu alkkomahoolia ja tapeltu. Kiitti, mutta meillä "Lapissa" ei tarvita tällaista "tuontirikollisuutta". =)

Suomi on kovien lääkeaineiden ja ihmisten maa. Monissa vanhoissa kulttuureissa ihmisiä on hoidettu pehmeämmin, luontaisesti. Elimistö alkaa silloin itsekin korjata tilannetta. Ihmetyttää, eikö vieläkään Suomessa ole opittu mitään. Ollaan vaan niin p-leen olevinaan.

Keksikää nyt ensin työ kaikille tuhansille korkeasti koulutetuille työttömille (maisterit, tohtorit), ennen kuin lisäätte yliopistokoulutusta!

Surullista, että M-kauppa Pyrhönen sulkee ovet Järvelässä. Palveleva lihatiski, mitä ei osattu arvostaa. Mieluummin muoviin pakatut maistuvat. Nyt vain ostosmatka pidentyy kotikunnan ulkopuolelle.

Sirkkaselle ja Gusstsfssonille oma keskusteluohjelma. Saiko joku jotain tolkkua torstain A-talkista ?

Halla-aho on puoluejohtajista ehdottomasti älykkäin.

Miksi te vanhemmat annatte lapsenne ajella valottimilla pyörillä ? Ostakaa lapsille valot pyörään, ne ei paljon maksa.

Hei Hollolan päättäjät. Kuka teistä ajoi kuntaan kaatopaikkaa? Tiedotus kaatopaikka-asiasta ala-arvoista. Suurin osa kuntalaisista ei tiedä, mihin kyseistä laitosta on suunniteltu.

Kiitos Erno Laisille sivistystoimialan epäkohtien esille tuomisesta! Pystyisitkö paneutumaan Ahtialan koulua koskeneisiin talousepäselvyyksiin? Meitä olisi monia kaupunkilaisia, joita sekin kiinnostaa.

Kaikki ovat katuneet, jotka ovat Lahdesta lähteneet. Nekin, jotka ovat takaisin tulleet.

Miksi Suomeen rahdataan juureksia & omenoita parhaaseen satoaikaan? Miksi kaikki kotimainen tuotanto ajetaan alas suosimalla ulkomaisia halpatuotteita?

Meillä Lahdessa on täysin toimintakyvytön kaupunginhallitus. Patinan lopettaminen on yksi osoitus niistä monista. Järki ei sano, eikä tyhmä ylpeys anna periksi kuunnella.

Olen erehtynyt vain kerran. Luulin olleeni väärässä, mutta sitten kävi ilmi, etten ollutkaan.

Markus Haapanen, hammaslääkäri, Padasjoen terv.asemalla on fantastisen hyvä lääkäri. Iso kiitos hyvästä hoidosta!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kaupunginjohtaja Pekka Timonen valvoo nyt Lahden ja tapahtumateollisuuden etuja – joidenkin mielestä Timonen petaa jo pormestarimallin jälkeistä aikaa, mutta asiassa on toinen puoli
 2. Vesijärven vanha asemarakennus palautetaan yli sadan vuoden takaiseen ulkoasuunsa – "Tämä on Lahden vanhoista kohteista ehkä vaikuttavin"
 3. Sateet ovat saaneet etanat ja kotilot liikkeelle – erotatko haitallisen tappajaetanan harmittomasta ukkoetanasta?
 4. Antti Kuparinen, 37, päätyi paarman pureman vuoksi infektio-osastolle tiputukseen – "Molempia jalkojani alkoi särkeä aivan mielettömästi, ja kuume nousi 39,7:ään"
 5. Yön uutiskooste: Syyttäjä vaatii United Brotherhood -käräjillä kovempia rangaistuksia rikollisryhmään kuulumisen takia
 6. Pelicansin hymyilevä päävalmentaja Tommi Niemelä osaa olla tarvittaessa tiukka ja joskus vähän veemäinenkin
 7. Kunnan historian suurin hankintapäätös toteutui Asikkalassa – "Kuokka isketään maahan elokuussa"
 8. USU-gallup: Puolet kiristäisi ajamisen verotusta – etenkin miehet haluavat uuden auton nykyistä halvemmalla
 9. Metsän taidenäyttely puhuu kävijöilleen – "Ihmiset olisivat onnellisempia, jos jokainen viettäisi puoli tuntia päivittäin metsässä"
 10. Osa koirista säikkyy pyöriä ja rullasuksia – "Kevyen liikenteen väylällä koiran kannattaa kulkea aina pientareen puolella"
 11. Korona kiihdytti sairaalasänkyjen kysyntää – Hollolassa tehdasta pyörittävän Lojerin työllisyystilanne pysyi hyvänä, vaikka osia saadaan edelleenkin odotella Kiinasta
 12. Pääkirjoitus: Ulkomaisen työvoiman hyväksikäyttöön voitava puuttua
 13. Marjaana Laholan Esalainen: Kolme vuotta sitten Lahteen haluttiin lihamukipatsas, mutta parempaa olisi mölkkymarkkinointi
 14. Lahden konserttitalon tornista löytyi kosteutta – Lahden kaupungilta painavat terveiset rakennuttajalle
 15. Putulan kylässä kirjataivas on levittäytynyt navetanparvelle – kirjastossa lainat merkitään kortille eikä palautuksia valvota

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.