Näppis: Opintotuet ei taida ollakaan niin huonot, koska on rahaa omaan autoon?

Lamkin opiskelijat. Eikö teidänkin pitäisi osallistua ilmastotalkoisiin ja pyöräillä tai käyttää julkisia kulkuvälineitä. Opintotuet ei taida ollakaan niin huonot, koska on rahaa omaan autoon?

Aikooko keskussairaala panna budjettinsa kuntoon parkkimaksuilla? Törkeät hinnat. Rahastusta sairaiden omaisilta!

Ei muuta kuin työttömät perustamaan yrityksiä, kyllä rahat tulee Salmisen mukaan asiakkailta.

Hyvä, ettei kevytautoilla tule nuo moporilluttelijat liikenteeseen.

Nuoret vouhottavat ilmaston suojelusta? Kuitenkin Lyseon ja Yhteiskoulun pihat ja lähialueet täynnä mopoja skoottereita ja mopoautoja?

Vanhatie 51 kohdalta, aivan kadun reunalta, voi noutaa hyviä nokkosen-, juolavehnän-, pujon- ja suolaheinän taimia ja siemeniä. Säkki mukaan. On vielä runsaasti.

OAJ jos kuka on taistellut aina jäsentensä puolesta hyvät työajat, lomat, palkat...

Kuka kehittäisi lehtipuhaltimeen äänenvaimentimen? Huoltomies jahtaa muutamaa puunlehteä joka hemmetin aamu, kamalaa.

Ilmastonmuutoksen kieltäjät tutustukaa termiin ilmastopakolaisuus. Täällä vielä hyvät olot. Muutoksesta kärsiviltä alueilta odotettavissa muuttoryntäys tänne.

Herätys! Jos haluatte tehdä Lahesta vetovoimaisen, niin panostakaa lasten ja lapsiperh. asioihin! Päiväkodit+koulut kuntoon, palkatkaa lisää opettajia ja ohjaajia.

Kyllä Tehyllä on hyvä Millariikka Rytkönen! Opettajilla pitäs olla samanlainen tahtonainen/mies! OAJ ei aja opettajien etua, mutta kyllä raha kelpaa!

Kyllä pelotellaan brexitillä, mutta silti Norja & Sveitsi porskuttaa, vaikka ovat viisaina EU:n ulkopuolella! Eroon vaan siitä pohjattomasta kaivosta!

Porvoon miehet saavat runsaasti naisilta fanipostia ja avioliitto tarjouksia. Naiset rakastuvat renttuihin.

Päällikkövirkojen perustamiselle tyrmäys. Mitä tilalle? Taivaanrannan visionäärejä vai pikkupäälliköiden omapomojen harhaanjohtajia.

Jos suomalaiset olis viisaita, niin kevytautoja ei ois ees käsitelty. Ja mopoautot jääneet rajalle.

Ei mikään ihme, että jatkuvasti sattuu suojatie- ja risteysonnettomuuksia, kun esim. suojatien viereen on istutettu pensaspusikot. Jalankulkija ei näe autoa eikä autoilija tien ylittäjää. Puskat poistettava heti vähintään 10 metrin matkalta. Näkyvyys ja turvallisuus tärkeintä.

Miksi Renkomäen ABC:n risteysalueella ei ole muita kauppoja kuin 2000 neliömetrin S-Market? Luulenpa, että muitakin toimijoita kiinnostaa. Toivottavasti kyse ei ole yhden erikoisoikeudesta. Ei olisi ihan tätä päivää.

Tehkää se kylpylähotelli vanhan Teivaalan tanssilavan paikalle. Kunnon näköalat. Lahti tarvitsee keskimääräistä parempaa.

Etlarin pääkirjoituksessa 28.8 käsiteltiin hykyn talousongelmia. Siinä todettiin mm. että sekä Erhola että Lempinen ovat uusia henkilöitä vaikeassa tehtävässä. On syytä oikaista. Lempinen ei ole uusi. Hän oli jo aikaisemmin hykyn hallituksen varapj. Eli hän pääsee nyt korjaamaan ja jatkamaan sitä, mikä edellisellä kerralla jäi tekemättä. Nyt olisi jo aika tehdä oikeasti jotain, eikä vain puhua.

Illallinen taivaan alla (Fringe Festival) osallistuminen vain 1 henk. ei ollut mahdollista, miksi näin? Lisäksi ilmoittautuminen oli vain nettisivujen kautta, joka tapa eriarvoistaa ihmiset! Ei ole nettiyht., laitteita ym. osaamista.

Vanheneva väestö kasvattaa huoltosuhdetta Lahdessa ja vielä enemmän kasvaa turviseläkeläisten määrä. Lahti saa elättää niitä 50 vuotta. Repikää siitä huumoria vihreät!

Konserttitalon sisäilmaongelma! Avainsana on saneeraus! T. Heinolan Matti

Miksi Kerinkallion päiväkoti loppuu? Ei Liipolaan mahdu Kerin lapset.

Eläkekatto saatava Suomeenkin. Tämä ainoa keino miten voitaisiin eläkkeisiin koskea.

Kisapuistossa koirien ulkoiluttaminen kielletty, lippukopeissa kieltomerkit!

Tulisi jo talvi niin häviäisi moottoripyörien saastemelu.

Olen jo pitkään ihmetellyt miten koiratalouksien jäljiltä korjauksia maksavat myös me ihmisiksi asuvat näissä vuokrataloyhtiöissä. Asukkaat vaihtuvat usein.

2 e/kk parkkimaksu liikaa opiskelijoille! Miten on varaa kuitenkin autoilla? Jotain tolkkua valittamiseen.

Älkää ulisevat köyhät käykö yksityisellä hammaslääkärillä. Jos valtakunnalliset hinnat tai omasta toiminnasta aiheutuneet kustannukset eivät miellytä, ongelma on sinun kukkarossasi! Röyhkeästi käyttäytymällä ajatellaan vieläpä saavan alennusta.

Uskon, jos hoitajamitoitus nostetaan 0,7 niin hoitajia "löytyy" työhön. Niin monet hoitajat hakeutuneet alalta muualle töihin sen vuoksi, että työn määrä on valtava kun hoitajia minimi miehitys. T. Vuosikymmeniä alalla ollut.

Ei Kerinkallion päiväkotia saa lakkauttaa!

Hykyn hallituksen puh.johtaja Lempinen kävelee kaupunginsairaalaan Enson alueelta, Metsä- Hennalasta, Ala-Okeroisista, Vartiolaaksosta, Patoniitystä, Renkomäestä, Nikkilästä, Liipolan mäen päältä jne. Laune ei ole ainoastaan aseman takana. Launeella asuu 30 000 asukasta.

Toivoisimme järkeä lahtelaisille ns. päättäjille, mutta kun ei näytä löytyvän. Viimeisin älyttömyys Mukkulankatu, mitähän vielä? Voi meitä veronmaksajia!

Hyvä kirjoitus Päijänteen veden korkeudesta ja Kalkkisten koskesta. Mutta missä se koski on? Onko sinne jotain opastusta, viitoitusta jostakin? Tietääkö Asikkalan kunta? Pääseekö sitä ihailemaan liikuntavammaisetkin?

Hyvä Marjo Liukkonen. Kiitos kirjasta Teloitusjonossa Hennalan Miesvankien kohtalot 1918–1919 Totuus ei pala edes teloituskomppanian edessä.

Paasikivenaukion laidalla ja Vapaudenkadun alkupäässä haisee voimakkaasti biojätteelle. Haju ei ole miellyttävää asunnossa ja vaatteissa. Tuleeko löyhkä kauppojen jäteastioista tms. vai onko se hienon uuden maailman tuoksua, tätä biodieseliä, joka on niin puhdasta?

Olisiko Suomessa mahdollista käyttää ankarampaa lainsäädäntöä kuin mitä EU vaatii eli ajovalopakko takaisin? Liian paljon liikkuu autoja takapää pimeänä vesisateella, sumussa ja jopa ihan pimeällä, kun niiden valojen päälläoloa ei muisteta/viitsitä/ymmärretä tarkistaa.

Vanhuksille tiputellaan eril. silmätippoja vuodesta toiseen. Eihän kotona asuvatkaan niitä juuri käytä. Apua. Mitä tehdä? Sanotaan, että lääkäri on niin määrännyt. Sitten nähdään entistä huonommin. Uskomatonta touhua!

Miesten partamuoti ihan hirveä. Joka toisella epäsiisti pitkä parta ja kaikki kai kuvittelevat, että heille sopii? Vanhentaa aika paljon ja en suutelisi. Pahinta letti parrassa tai ruuan jämät. Siisti itsesi! T. Sänki on seksikäs.

Green City Lahti rakennukset homeessa, koulut väistötiloissa! Pitäisikö rahaa käyttää enemmän valvontaan kuin turhaan Green hömppään?

Huonoista lähtökohdista huolimatta Jukolan Jussista tuli lautamies. Nyt hän on jo Englannin pääministeri.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa vähävaraisten maskijakelusta alueensa kunnissa – "Vielä ei tiedetä, miten tuo ryhmä rajataan", yhtymän toimialajohtaja Mika Forsberg sanoo
 2. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 3. Hygieniahoitajat Sari Mölsä ja Leena Salo näyttivät ESS:lle, kuinka maskia käytetään oikeaoppisesti – katso video sekä kuvat
 4. Kultsu FC:n nigerialaishyökkääjät kurittivat Reipasta jalkapallon Kakkosessa – "Tappio ketuttaa totta kai"
 5. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 6. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 7. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 8. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 9. Sysmän uimalan vuokrasopimus purettiin – vuokralainen vaatii kunnalta miljoonakorvauksia, kun ei voinutkaan rakentaa paikalle kelluvaa mökkikylää
 10. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 11. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 12. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 13. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 14. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 15. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.