Näppis: Kenen päätöksellä Patomäen tunneli voitiin lyhentää ja vääntää mutka Luhdantaustan katuun?

Kehätie. Kenen päätöksellä Patomäen tunneli voitiin lyhentää ja vääntää mutka Luhdantaustan katuun? Nyt saasteet ja melu pääsevät ykkösalueelle tunnelin päästä. Eikö raha riittänyt? Oliko muutos lainvoimainen?

Miten senioreista on yhtäkkiä tullut jätettä, vaikka he ja heidän vanhempansa (isoisät taistelleet sodassa) ovat ovat raataneet hyvinvointi-Suomen puolesta. Katsokaa peiliin ja tehkää lisää lapsia. Se on oikea keino, ei narina. T. Jatkettu mekko.

Hyvinvointiyhtymän virkailijoiden palkka ja työtehtävä muutamalla sanalla julkiseksi. Paljonko on turhia virkoja verorahoilla?

Miten jollain on otsaa vetää 82 000 euron kuukausipalkkaa? Hävetköön! Kenenkään työ ei ole niin arvokasta. Hyvävelisysteemit rehottaa. Ahneudella ei miesten maailmassa ole mitään rajaa.

Porvoon rotannäköiset tekijät saaneet haluamansa eli maksimaalisen julkisuuden. Muka uutisilla mässäily ylittää kohta jo Turun puukotusjutun. Ällöttää ja kyllästyttää. Seuraava tiedotus tapauksesta tuomionanto, 20 vuotta vankeutta Siperiassa. Eipä muut idiootit matkis tällaisia raukkiksia.

Annan kaiken tukeni Postin työntekijöille. Taistelkaa!

Mikä ihmeen kissojen valtakunta Padasjoen kirkonkylästä on tullut. Kissoja vilisee joka paikassa. Eikö taajama-alueella kissat pidä pitää omalla tontillaan?

Voisiko poliisit korjata kaikki huume/pillerikauppiaat ja käyttäjät Sokoksen ja Trion edustalta pois? Käyttäjät kuin eläviä kuolleita ja pelottavia, ainakin lapsiperheiden näkökulmasta.

Lahti voisi tehostaa säästämistä kouluissa puolittamalla lautasten ja lasien koot.

Postin voi huoletta lopettaa kaikki. Toimii jo verkossa ja aikakausilehdet voi jakaa paikallinen varhaislehden jakelu. Säästyisi kalliit johtajien vuosipalkat ym.

Mitä kevytautoja? Max m=1500 kg, täyssähköauto max m=1800 kg. Ei rajoituksia esim. teholle, kiihtyvyydelle, istumapaikkojen lukumäärälle. Esim. Ferrari F430. KCo2 päästöt n.400 g/km p-rallia kylillä päästellessä.

Lähden ajoissa töihin, lähdetkö sinä? Et ainakaan, jos seuraa liikennekäyttäytymistäsi!

Autoista myös takavalot päälle, alkaa olla aamuisin hämärää/sumuista.

Ihmeellinen on Suomen jätehuolto. Nyt pitää jo pestäkin muovijäte ja paksu pumaska taloyhtiöltä, miten lajitella jätteet. Sitten vielä taloyhtiön oma jätepoliisi vahtii ja tonkii jokaisen asukkaan jätepussit. Mitenkähän Kiina ja muut jättivaltiot ja sotaa käyvät maat lajittelevat? Tuskin mitenkään. Niin, että pienen Suomen rikkaat ovat keksineet uuden tavan rahastaa ja syyllistää kansalaisia. Kekseliäisyyttä meiltä ei ainakaan puutu, kun sähkölaskuunkin tulee 3,50 lisää ilmastomuutoslisää.

Postin työntekijät kaikki koko Suomessa lakkoon, kun Suomessa herrat saa pelkällä potaskan puhumisella isot rahat ja työntekijöiden palkkoja lasketaan. Mikä on täällä Suomessa menny pieleen?

Kyllä on mennyt överiksi Ylen uutisten aivopesu ja politiikan teko. Ilmastonmuutos, Isis-orvot, gallupit ym. Kanava meillä boikottiin.

Onko Iltalehti palkkion pystyssä ? Sanoin lehteä synkäksi Helsingissä ravintolassa 1990-luvun lopulla. No, lehteen laitettiin väriä ja levikki nousi yli 10 %. Palkinnoksi sain Erkon päälleni ja eläkkeen.

"Roostetin" mukaan Lahden väkiluvun kasvu perustuu maahanmuuttoon. Lahden ulkomaalaisista 39 % työttöminä. Uusia asuntoja rakennetaan vauhdilla. Pitäiskö päättäjät vaihtaa?

Lahden johto on nollatasoa kaikessa muussa paitsi tuhlaamisessa. Veronmaksajat eivät saa palvelua heille kuuluvissa oikeuksissa, kuten sairauksien ja vanhusten hoitamisessa.

Postin palvelu huononee, herrojen palkat nousee.

Miten Teollisuusliiton ja Medialiiton jäsenet tulevat toimeen 50 prossaa postilaisten palkkaa pienemmillä tuloilla?

On yksi toimittaja, jolla on ammattitaitoa tehdä juttuja, joista selviää, missä mennään. Kiitos Pirjo Kamppila. P-H:n sote-rahat tuli selväksi. Juttu ei sisältänyt pikkupolitikointia, kuten lehdessä on totuttu.

On ihme, Antti Rinne nostaa haloon Postin johdon palkkioihin, mutta mikähän taho panisi ruotuun esim. puoluetuet, avustajien palkat ym. ja kansanedustaja hoitaa vaan sitä virkaansa.

Ystävyyskuntaraitilla oleva lava, juopot ovat sen valloittaneet. Kaljapakit ja pyörät levällään ja meteli korvia huumaava.

J. Airo, postin uuden sopimuksen faktat ja mahdollisuudet esiin.

Syön hattuni, jos vuodenvaihteessa Lahden alijäämä on lähempänä 35 miljoonaa kuin 0 tulosta. Toimittajatkin on saatu hykyn "tappotalkoisiin". Katotaan!

Nimetöntä törkypuhetta laukoville ponssareille, erit. perijärikkaille, suosittelen tutustumista kirjaviisauteen. Raamatun teksteistä voi aloittaa.

Paha mieli tuli rollalla rullatessa. Noin 80-vuotias tuntematon rva uteli moneen kertaan kyttyräselästäni, jota ei ole voitu auttaa. Lähti vasta, kun itkin.

Kummitteleekos Salinin puistossa? Olisin voinut vannoa ylimmällä penkillä istuneen ruskeapukuisen miehen kirkkoon päin. Ei enää, kun nostin katseen.

Iso harmaa kisu, rinta valkoinen kulkee Kerinkallion alueella. Eikö kukaa kaipaa?

Asetin 3 viikon lämpimälle jaksolle tavoitteeksi tiiviin kuntoilun ja kuupperikyvyn. Jee, tänään kaikki lihakset ja hermot muisti, miten juostaan, kivaa!

Tupakoinnista on tullut kouluttamattomien ja yksinkertaisten ihmisten symboli. Maksavat savun hengittelystä ja heittävä tumpit.

Aivan Lahden keskustassa on hyvä asua: kaikki ruokakaupat, kirjasto, pururata, matkakeskus, puistoja eli kaikki pienen kävelymatkan sisällä kotoa.

Voisko eläkeläisnaapurini hinkata sillä imurillaan lattiaansa muulloin kuin 21 illalla!

Iso kiitos herrasmiehelle Erkonkadun parkkipaikalla ma 2.9. klo 10.52! Pieni teko sai aikaan hyvän mielen ja ehkäpä säästyin myös parkkisakoilta.

Postin palvelut huonontuneet ja johtaja saisi itselleen valtavan palkan. Nyt päättäjät toimikaa, ei mitään järkeä enää koko hommassa.

Voi voi, työnantajat eivät maksa eläkkeitä, ellei työntekijät " tuleva eläkeläiset" hommaa rahaa yrityksiin.

Enkun ope suositteli jenkkien talk-showta small-talkin oppimiseen. MPs kuuntelu on paljon parempaa.

Ei ihme, että Lahdessa on sote-menot nousseet, kun tänne muuttaa pääasiassa sosiaalituilla eläviä ihmisiä. Työssä käyvät muuttavat taas pois.

Yhteiskuntamme on muuttunut porvarivetoisten, isotuloisia hyödyttävien veronalennusten, jopa tiettyjen verojen poistojen kautta kahtiajakoiseksi. Ihmisistä on tullut toisiaan inhoavia. Ei muisteta, miten yhdessä työtä tekemällä aikaansaimme meille kaikille jotain hyvää. Nyt puhutaan mm. eläteistä tms T. 45 v työtä tehnyt pienipalkkainen duunari

Entiset tipalalaiset pankaahan sanaa kiertämään Tipalan 110-vuotisjuhlista Upseerikerholla, jotta saadaan paljon väkeä paikalle.

Tuntuu, että on seinä vastassa, jos avoin päivätoiminta lopetetaan Orimattilassa hyvinvointiyhtymän talouden tasapainottamiseksi! Ainoa henkireikä ja suunnaton tuki arkeen ja kotona jaksamiseen monelle meistä vanhoista!

En luovu pitkän auringon alla kypsyneestä brasilialaisesta sisäfilepihvistä jouluna ja juhannuksena! Ja ovathan brititkin hakanneet metsänsä matalaksi jo yli 100 vuotta sitten !

Kenen idea lopettaa Kerinkallion päiväkoti? Minne Kerinkallion lapset menevät hoitoon? Laune ja Liipola täynnä.

Nykyhallitus todella otti politiikkaan uuden suunnan, kun kerää yhä suurempaa velkataakkaa yhä pieneneville sukupolville. Kyllä on Sipilää ikävä.

Lahden Taloilla ei ole varaa ostaa yhtä ovea. Olen soittanut monelle eri henkilölle. Sain viestin, että siihen ei kuulu ovea, vaikka saranat on. Olemme asuneet vuodesta 1976 asti.

Niin, miksi palmuöljyä käytetään niin paljon? Lähes kaikissa kekseissä, suklaapatukoissa, eineksissä ym? Kannattaa lukea tuoteselosteet.

Postin varhaisjakelija. Tekeekö se, että olen aamuvirkku, minusta fanaatikon? Olen osunut postilaatikolle useamman kerran aamupostin tullessa.

Tinnilä ja kumppanit (ESS 2.9.) elinikäiseen liiketoimintakieltoon, ja tuntuvat tuomiot tekojen mukaan. Liian paljon ovat aiheuttaneet vahinkoja tuottamuksellisilla tekemisillään.

Postin pääjohtajan palkka 82 100 e/kk. Posteljooni kantaa 2 kertaa viikossa typerää lehtistä Postinen. Lukeekohan sitä kukaan?

Norja maksaa EU:lle pääsystä lohensa kanssa EU:n sisämarkkinoille vuodessa yhteensä 866 milj. euroa. Suomen nettomaksu EU:lle on vuodessa 809 milj. euroa.

Vein S-pankkiin 900 e kolikoita, vaihdoin setelit automaatista, ei mitään kyselyitä, jos olisit vienyt seteleitä?

Teatterista sais vielä tyylikkään maalaamalla eri osiot esim. pastelliväreillä duuma-betonin pintaan. Nuorisolla ois ideoita, eikä maksais matkakeskusmaksuja.

Ruonansuu lauloi minä muutan Kirjani Turkuun, niin minäkin ja voin viedä mukanani tämän maestron, joka johtaa tätä Lahden jalkapallojoukkuetta Matille ja Tepolle vaikka taustatanssijaksi.

Miksi Laaksokatu suljettiin. Oli niin turvallinen reitti kulkea Paavolaan. Kadut on tehty liikkumista varten.

Jokainen postin huonoihin palveluihin tutustunut tietää, että pääjohtajan palkka ei ole ansaittu. Hänen palkastaan pitää saada rahalliseen vastuuseen ennen muuta ne henkilöt, jotka ovat suostuneet johtajan palkkavaatimukseen. Kuka mahtaa toimia?

Palsuilemalla ja poissaololla sekä paperilla kaikki on sujuvaa, kehittävää ja positiivista käytännössä.

Suomalaiset "synnytystalkoot": nuorille tuputetaan ehkäisyä, netti suoltaa oksettavaa pornoa, avioliitto nutistettu homoliitoksi, syntymättömiä abortoidaan ja tilalle halutaan ulkomaalaisia.

Viherpiiparit ja vasemmisto voivat nyt muuttaa Mukkulaan, kun saivat Mukkulankadun kivettyä. Siinäpähän jonossa seisoisitte. Asuntoja tulee myyntiin. Onneksi vaalit on tulossa!

Ei ihme, jos postin toiminta ei ole kannattavaa, kun postin merkeillä oleva jakeluauto käy 4–6 kertaan saman talon pihassa Renkomäessä.

Lahden katusuunnittelijat, Niemenkadun turhan rallin vuoksi katu poikki polttimon kohdalta. Ei maksa paljon, ei haittaisi Ankkurin asukkaita. Mukkulaan pääsee Mukkulankatua. Siinä järkevä teko.

Paljon on kirjoitettu huumehörhöjen asumisesta, he tuhoavat itseään, mutta suuri joukko on nuorissa etenkin naisia, joilla "tutka voi olla päällä jatkuvasti". Tästä ne harmit alkaa, kun autoja lappaa pihaan yhtenään.

Mömmömiehet saavat kaupustella rauhassa, kun poliisi pitää joukkoratsiaa työmatkaliikenteelle Launeella. Hienosti organisoitu. Osaako tässä enää lukea, vaiko kirjoittaa.

Sinä, joka löysit Nastolan op:n pihasta mun pankkikortin ja veit pankkiin, suuri kiitos. Kahvi +pulla oot ansainnu. S-marketin kassalta saat rahat, kiitos.

Sveitsi maksaa 430 milj. euroa vuodessa mukana olostaan Euroopan talousalueessa.

Postin toimitusjohtajan maksettava valtiolle takaisin ylipalkkansa!

Odotetaan nyt rauhassa, pystyykö Millariikka laittamaan puheet sanoiksi. Monta mutkaa on matkassa. Suuri suu ei vielä ratkaise, kun vastus on persaukiset kunnat. Yhtälö mahdoton. Miten hyväksymme nousevat hoidon kustannukset, kun hykyäkin vaaditaan säästöihin. Kuntaveroon nosto?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.