Näppis: Tuo vauvakeinuun juuttuminen on TikTok-trendi, jota nuoriso harrastaa

Tuo vauvakeinuun juuttuminen on TikTok-trendi, jota nuoriso harrastaa. Soitetaan palokunta sahaamaan keinu rikki ja kuvataan kännyköillä.

Jos posti jatkaa lähivaltioissa toimimista, se on sikamaista suomalaisia kohtaan. Miten minä maksan ilman postia laskuni, jotka tietokoneen puutteen vuoksi ovat tulleet kirjeitse? Kaikkia ei voi laittaa suoraveloitukseen ja niistäkin tulee ilmoitus! Rakentakaa vain viimeisen päälle campuksia ja vankiloita ja unohtakaa yhteiskunnan perustoiminnot mokomat nihilistit ja ahneet pyrkyrit!

3.9 viiden aikoihin illalla kaksi pikku poikaa jahtasi sorsia kepeillä perhepuiston lammella. Toinen heitti myös kivellä. Miksi?

Voi voi, jokainen tulee eläkeikään, ja on eläkkeensä ansainnut. Nykyinen tai tuleva.

Kiusaaja/ilkeä ihminen löytää kiltin ihmisen, jota kiusata. Puolustautukaa!

Hyvä Mäenpää, olet oikeassa haitallisista vieraslajeista. Samaa mieltä oleva.

Äänikirjoja voi kuunnella myös esim. lenkkeillessä, saunoessa, autossa ja kotiaskareissa. Olen kuunnellut yli 15 vuotta ilmaiseksi kirjaston valikoimaa.

FC Lahden peleissä olis vielä enemmän katsojia, jos eläkeläisliput eivät olis näin kalliit. 10 euroa ihan ok, toivottavasti asia korjaantuu.

Mielipide ESS 4.9. Ennen kuin piispa Matti Repo alkaa antaa potkuja seurakuntalaisille, on syytä saada asiat kirkkojärjestykseen papiston osalta. Lutherin Iso katekismus on nähtävästi jäänyt unholaan!

Säästövinkki hykylle, pakolliset tyhy-päivät pois. Ihan turhia, mitään virkistä. Halukkaille vaikka uinti- ym. lippuja. Voivat vapaa-ajallaan virkistäytyä.

Työnantajan maksamat eläke- ym. sote-maksut ovat palkan sivukuluja. Ovat siis osa työntekijän palkkaa. Mutta on sovittu, että työnantaja tilittää ne suoraan työntekijän eläkemaksuina ym.

Perehtymättä sen enempää vesi- tai hiilijalanjälkiin, mietin, miten tukea köyhiä maita jatkossa, jollei hedelmää osta. Heidän elinkeino. Miksi elintarviketta ylipäätään kuljetetaan ympäri maapalloa? Vaihtoehtoja vähemmäksi, tekisi hyvää meille runsauteen tottuneille.

Eikö todellakaan ole aikaa vaihtaa bussiaikatauluja uudeksi välillä Vääksy–Lahti ym. Vanhoja kyllästyttää odottaa täällä tuppukylässä, kun mikään ei toimi.

No, ei Laaksokatua olla sulkemassa, odottele rauhassa, että muutostyöt saadaan valmiiksi! Töitä tehdään kaiken aikaa ja kohta on entistä parempi Paavola! Autoilla pääsee kiertoteitä hyvin ja jalkakäytävät on olleet auki koko remontin ajan!

Boris on todella kuin Jussi Jukola. Donald kuin Eric Cartman; ääni varsinkin!

Minulle lähetettiin kirje Postin kautta Helsingistä 26.8.2019. Sitä tässä odottelen...

Pitäiskö Lahteen saada oma radio? Ei tartteis kuunnella Hämeenlinnan kuulumisia. Mikko T. ja Johanna T. kehiin!

Kuplassa elävät nuoret haluavat pienentää eläkkeitä, koska rahat eivät riitä heille. Kuitenkin he nauttivat opintotukea, asuntotukea ja ilmaista koulutusta eli '"eläkettä". Suuret ikäluokat ovat ottaneet velkaa, jotta voivat opiskella. Ja maksaneet verot, joilla nykynuoret saavat nauttia tukia.

Olipa laista piittaamaton pyöräilijä. Kun huomautin jalkakäytävällä ajamisesta, huusi ajavansa missä haluaa.

Pieni vihreä Peugeot Hennalan liikennevaloissa, naiskuljettaja. Autosta heiteltiin roskia ulos oikein urakalla! Idioottimaista käytöstä!

Vai eivät oppositiopoliitikot Rinne ja Paatero tienneet mitään alkuvuonna 2019 postin ylimmän johdon palkoista? Voi sitä hurskastelua hallitus poliitikkoina loppuvuona 2019!

Melkeinpä varmasti voisin väittää, että Kalkkisten koski on Kalkkisissa.

Jokaisella yrityksellä on palkanlaskija, mutta postilla se on sanan mukainen.

Varokaa Heinämaantien autoilijat, kusitäti kyttää pysäkillä kusijoita.

Keskussairaalan ent. johtaja Martti Talja paljastaa (ESS 4.9.) julkisen salaisuuden: "Alibudjetointi on ollut tarkoituksellista jo vuosia. Perinne jatkuu edelleen. Eikä muutu, ellei nykyinen johto ja kuntapoliitikot julkisesti tunnusta itsepetosta. Talja on yhä "sorvin äärellä". Rohkenemmeko odottaa muutosta?

Hyvä Riitta Väisänen, onnea Pudottajiin! Olet ihana, upea ja rohkea.

Kyllä niissä vuokrataloissa maksetaan enemmän korjauksia koirattomien jäljiltä ainakin, jos vuosien mittaan kuulemani jutut pitävät paikkansa. Kyllä kaksijalkaisetkin saa aikaan melkoista jälkeä.

Ei mitään isoja muutoksia Hollolan K-Supermarketiin. Se on nykyisellään tämän alueen paras ruokakauppa.

Kyllä on kuntien päättäjät tyhmiä. PH-hykyn kulut kasvavat koko ajan lisää ikärakenteen yms takia. Tarkoituksella alibudjetoidaan, ei katsota vieläkään totuutta silmiin. Lasku tyhmyydestä tulee olemaan todella iso. Mitoituksen muutos vielä lisää laskua. Koska?

Köyhät kyykkyyn sanoma isotuloisilta. Mutta miksi taas gallupkysely näyttää meidän hyväksyvän tämän kyykytyksen=kokoomuksen kannatus. Kokoomus vei köyhiä köyhemmäksi koko viime hallituksen ajan, sitä siis halutaan. Hurraa tyhmyys.

Sokoksesta on myös usein tarjouskahvi loppunut jo lauantaina, vaikka tarjous sunnuntaihin. Taitaa S-suunnalla olla ihan yleistä.

Puheradio pilattu musiikilla ja ällöttävällä taustamusiikilla. Turha kanava joutaa lopettaa, nimi väärä, sisältö samaa mössöä.

Riitta Väisänen olet edelleen upea nainen. Ja oma ihana itsesi! Aina vaan haluaisimme sinut takaisin telkkariin. Pöljät ei tajua mistä kansa tykkää!!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.