Näppis: Mikä EU-direktiivi määrää, että kurkkujen pitää olla saamarin tiukassa muovissa?

Mikä EU-direktiivi määrää, että kurkkujen pitää olla saamarin tiukassa muovissa? Hampaat irvessä saa repiä sitä muovia pois.

Ja kukahan aikuinen vie soppalautasensa pöytään ja lähtee uudestaan jonottamaan hakeakseen leipää ja juomista jopa sadan ihmisen jonon perään? Tyhmä ope vai tyhmä ruokapalvelupomo? Tällä peitetään tolkuttoman muovijätteen määrää, mitä nykyään tulee keittiöihin,

Jos Möysä itsenäistyisi, voisimme erota EU:sta ja syntyisi möxit.

Asiaa Pekka Peltoniemi, minäkin haluan eläkkeen alle 23-vuotiaana tehdyistä töistäni.

Asikkalalaiset, tarkistakaa kiinteistöverotuksenne perustelut!

Green City -hankkeen johtoon on monilukuinen osaava hakijajoukko. Päätyminen valinnassa valtuuston puheenjohtajaan olisi loukkaus kaupunkimme asukkaita kohtaan. Samalla varmennus johdon osaamattomuudesta.

Hienoa palvelua PH-hykyn kotisairaalan toiminta! Ammattitaitoista ja inhimillistä hoitoa kotiin tuotuna. Kiitokset ruusujen kera Pallaskadun pariskunnalta!

Opetelkaa relatiivipronominin oikea käyttö! Näppiksen kukkanen 5.9. "..tarvitaan 10+ pienituloista tekemään töitä halvalla, jotka maksavat..."

Olen 1945 syntynyt eläkeläinen, menin 15-vuotiaana töihin, 6 päivää viikossa, 2 viikkoa kesälomaa vuodessa. En ole ollut päivääkään työttömänä eikä silti jää eläkkeestä käteen kuin 1000 euroa/kk. Älkää olko kateellisia. Yrittäkää tulla toimeen tällä rahalla.

Kummallista, kun ihmiset valittavat koko ajan, jos busseja ei kulje joka puolen tunnin välein nenän edestä. Nastola–Lahti-välillä bussit kulkevat vain harjun päällä edestakaisin. Edes Pajulahden urheiluopistolle ei kulje yhtään vuoroa, vaan usein näkee, kun sieltä tulevat ihmiset ihmiset raahaavat isoja rinkkoja ym. Nastolan kirkolle monen kilometrin päähän lähimmälle pysäkille.

Onko työkaverin aivot sulanut kesällä? Kysyy koko ajan apua, ja häiritsee muita. Ei osaa enää mittään! Hermot mennee!

Onkohan Mika Mäkiselle kertynyt valtaa liikaa, etenkin Timosen kaudella. Nytkö haluaa tukkia toimittajien suutkin?

Pelicans pyrkii hiilineutraaliksi. Pyrkisi nuuskasta vapaaksi!

Samaa mieltä EU-intoilusta! On reuna-alueita: Norja, Islanti, Englanti yms.! Myymme nytkin muualle tavaramme – Aasiaan, Amerikkaan ja Venäjälle! Pieni joustava maa selviää aina! Evrosojuzia ei tarvita, eikä euro-ruplaa! Fexit!

Nyt kun Iitti liittyy Päijät-Hämeeseen 2021, on kuviteltu uutta nimeä KymiRingille. Miten olisi KaksinaamaaRing. Englannin kielellähän se olisi hieno ja kuvaava.

Ikä on vain numeroita. Mitä on numeroiden jälkeen? Vanhuus saapuu hiljaa hiipien. Vanhuus ei tule yksin, askel lyhenee, kivut ja vaivat lisääntyvät ja samanaikaisesti raihnaisuus.

Eiköhän tämä Erhola-yhteys tullut selväksi. Mäkinen määrää. Demarit ja muut vikisee.

Lempinen vie loppuun, minkä? Lopullisen terveydenhoidon alasajon? McCarronin polvelta aiheutettiin melkoiset kustannukset, joita nyt ihmetellään. Porvareiden sätkynukke.

Poliisit Renkomäkeen, rossipyöriä rääkätään päiväkotien ja koulun vieressä. Sataa vedetään väylällä Lakkitehtaantiellä. Pikkuteillä lapset pelkäävät näitä kaahareita.

Joka päivä lehdissä näkee relatiivipronominin viittaavan väärin. Tänään Mielipide-sivulta: "Kuinka monta mopoautoa liikenteessä on tälläkin hetkellä, jossa moottori on irti?" Eikö kyse ole kuitenkin mopoautosta, jossa moottori on irti? Mikä on hetki, jossa on moottori?

Ei hätää Mika. Ota se satatonnia. Ei kukaan muista parin vuoden päästä. Hei, se on satatonnia.

Mikä ihmeen muoti on menossa, kun tv:ssä toimittajilla on nyt monella joku aamutakki päällä – sopii tai ei. Hirveännäköisiä vaatteita.

Paras tv-ohjelma: Pitääkö olla huolissaan. Se saa jopa minut nauramaan ääneen yksikseni.

Hienosti soitti synde-pojat Tirrassa. Sinä kaljupää pilasit iltamme pätemiselläsi. Anna poikien soittaa, keskity sinä juomiisi, ennen kuin valot sammuu.

Kirjoitit Halla-ahon sammakoista, mut gallupeissa kuitenkin perussuomalaiset ykkönen. Ihmiset eivät näe tätä oikeistopuolueen populismia. Duunarista viis, ihmettelen suuresti tätä sokeutta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa vähävaraisten maskijakelusta alueensa kunnissa – "Vielä ei tiedetä, miten tuo ryhmä rajataan", yhtymän toimialajohtaja Mika Forsberg sanoo
 2. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 3. Hygieniahoitajat Sari Mölsä ja Leena Salo näyttivät ESS:lle, kuinka maskia käytetään oikeaoppisesti – katso video sekä kuvat
 4. Kultsu FC:n nigerialaishyökkääjät kurittivat Reipasta jalkapallon Kakkosessa – "Tappio ketuttaa totta kai"
 5. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 6. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 7. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 8. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 9. Sysmän uimalan vuokrasopimus purettiin – vuokralainen vaatii kunnalta miljoonakorvauksia, kun ei voinutkaan rakentaa paikalle kelluvaa mökkikylää
 10. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 11. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 12. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 13. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 14. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 15. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.