Näppis: Köyhyys, mitä se on? Ainakin sitä, että söin viikon makaronilaatikkoa, seuraavan nakkikeittoa ja sitten lohilaatikkoa

Köyhyys, mitä se on? Ainakin sitä, että söin viikon makaronilaatikkoa, seuraavan nakkikeittoa ja sitten lohilaatikkoa. Vettä ja leipää lisäksi. Yksineläjä voi näin toimia, nyt kun vielä jaksan. Etlaria haluan lukea, nyt nettilehtenä. Kaikkea on pitänyt karsia eläkeläisenä.

Hyvät omaiset, älkää jättäkö virikkeiden järjestämistä pelkästään hoitajille, jotka raatavat vuoron läpi, jotta pelkästään perushoito ja ruokailut saataisiin toteutettua. Myös omaiset saavat (mikä olisi toivottavaa) viedä vanhuksia ulos, torille kahville, kirkkoon, shoppailemaan jne. Palvelutaloista saa kyllä pyörätuoleja lainaan, hoitajat avustavat pukeutumisessa ja inva-taxitkin on keksitty pidemmille matkoille.

Kyllä Mukkulankatu rauhoittui, kun tuli keskikonsoli. Se olikin pojankollien kilparata. Kiitos siitä.

Suurkiitos sinulle, joka toimitit maanantaina takkini (taskussa puhelin kortteineen) poliisilaitokselle. Hienoa, kun on rehellisiä ihmisiä. Siunausta elämääsi.

PH-hykyn työntekijät ovat jättäneet 1 500 muutosehdotusta, mikä on hienoa! Kannattaisiko kysyä asiakkaidenkin ehdotuksia? Tulisi asiakasnäkökulmakin huomioon!

IITTIring. Tietenkin IITTIring.

Autolla voi ajaa ilman älyavainta? Ja pa..at. Ainakin meillä automaattilaatikko lukittuu p-asentoon ilman avainta. Auto käynnissä!

Oikeassa olet Sami Korkiakoski! Joskus se kamelinkin selkä katkeaa... vai oliko se aasin?

Erhola on oikeassa. Ongelmien historiaa pengotaan ainoastaan silloin, kun epäillään rikoksia. Toimitusjohtaja analysoi olevan tilanteen ja luo suunnitelman siitä, miten ongelmatilanteessa päästään myönteiseen kehitykseen.

Onko tasa-arvovaltuutetulla valtaa muuttaa suomalaisten kulttuuria muslimien hyväksi? Jos muslimeille ei kelpaa, voivat aina palata kotiin.

Kyllä herrat sotki hyvän terveydenhuollon. Nyt kunnat ja kaupungin velkaantuvat ja herrojen pankkitilit pullistelevat vaan. Vihastuttaa varmaan montaa.

Oikea kirjoitus Reima Rintamäki, ei mitään venetsialaisia, kun ne mökkiläiset kuitenkin jatkaa mökillä juoksemista senkin jälkeen. Älyäisivät pysyä kaupungissa.

On kaupungilla ylimääräistä rahaa, kun pilataan Mukkulankatua kavennuksilla! Kuinkahan hankalaa on kapeilla väylillä lumisilla talvikeleillä? Etenkin linja-autoilla ja isoilla tavarankuljetusautoilla. Niemenkatukin on hankala liikenneympyröidenkin vuoksi! Lahdessa kiitettävästi osataan sujuvan matkanteon pilaaminen!

Herrat poliisit, nyt kun olette saaneet peltipoliisia lisää samoin panssariautot ja droonit, kysyn, jäikö sen verran rahaa, että saisitte muutaman desibelimittarin? Syy miksi ehdotan, kun tuolla kävelee, niin ei ole varma tuleeko sieltä panssarivaunu vai kaksipyöräinen!

Minä annan iäkkään isäni viemään ison määrän kolikoita S-pankkiin, sitten siirrellään tililtä rahoja.

Miksi taloyhtiön hallitus ei puutu häirikkökoiran haukkumiseen ja ulvontaan? Hurtta meinaa tulla ikkunan läpi, kun kuljetetaan ikkunan puolelta ohi.

Sami Korkeakosken teksti pääosin ok, mutta kyllä ne hyväosaiset ihan omilla veromaksuillaan ne tarvitsemansa julkiset palvelut kustantavat ja vielä monen huono-osaisenkin.

Joka kuuseen kurkottaa, joka katajaan kapsahtaa. Relatiivipronomineistamielensäpahoittajat.

Tämä ei ole mutua, Suomen suurimmat vientimaat kuluvalla vuodella ovat Saksa ja Ruotsi. Molemmat EU-maita ja niihin menee yli 25 % Suomen viennistä. Seuraava USA 6,8 % ja sitten Alankomaat. Eli vientimaiden Top 4:ssä on 3 EU-maata.

Onhan kaupoissa myös muoviin pakkaamattomia kurkkuja. Nahistuvat ja kuori paksuuntuu nopeasti.

Pieni vihreä auto Hennalan liikennevaloissa 4.9. Naiskuljettaja. Autosta heiteltiin roskia ulos oikein urakalla! Idioottimaista käytöstä!

Onhan Postin toimitusjohtajalla 20 600 alaista, kyllä siitäkin pitää jotain maksaa! Saivathan osuuskauppojen myymälänhoitajatkin palkan liikevaihdon mukaan!

Lähti Bo LKV kikkailemaan luvuilla. Omaan nilkkaan meni myynti eli Mega ja milli sekaisin? Riittääköhän saldo?

PH-hyky, säästäkää turhat kirjeen lähettämiset. Esim. ilmoitus lähetteen saapumisesta. Ei tommosella tiedolla tee mitään! Sitten vasta, kun aika tulee, niin voi lähettää kirjeen tai viestikin riittäisi! Turhaa tuhlausta!

Eikohän korruptio rehota Suomessakin, Postissa ja Veikkauksessa.

Ulla Grünstein, ei valtio maksa sitä yhtä tuntia, vaan veronmaksajat.

Reima Rintamäki, oliko se taas, meinaa ilotulitus, jos 2 kertaa vuodessa, niin ei pitäis ruveta siitä meuhkaamaan, jos sul on 363 paukutonta päivää vuodessa. Ps. Mun koirakin pelkää niitä, mut kyl mäkin pelkään jotain ainakin 2 kertaa vuodessa.

Miksi Pelicans otti junnuilta kausikortit pois?

Hollolan Tiilijärville koirapuisto Heinsuolle. Säästyis Tilkit?

Parta on miehen kruunu. Parta tekee miehestä Miehen, kunnon karjun! Ei mitään siloposkipojui kiitos!

Huoh ilkeillä ihmisillä pa...n loppu.

Kuka on keksinyt sanan työpaikkaviihtyvyys?

Tosi huonosti olet Halla-ahoa kuunnellut! Perussuomalaiset ovat duunarin ainoa toivo!

Mukkulankatu pilattu? Kyllä on rahaa turhuuteen! Milloin pilaatte loputkin kadut, onneksi vaalit!

Tulikohan Mika Mäkiselle yllätyksenä, että Etlarissa on oikeitakin, riippumattomia toimittajia.

Mihin kusikyttääjä hävinnyt, kun ei 2 aamuun näkyny?

Hollolan kuntakeskuksesta lähdettävä bussilla 7:ltä, tuntia ennen kuin lähin lukio Lahessa alkaa. Onko kaikkien hankittava mopoauto vai järkevöitetäänkö aikatauluja ja ajoreittejä?

Kyllä nää vahtaavat on hölmöjä. Makkarissa ja keittiössä on mainosvalot ja tv pauhaa, kun ite hyvillä unenlahjoilla nukahdin Energetics-alustalle. Hah.

Tänään piti pitkästä aikaa olla oman työnantajan mallin mukaan seminaarissa. Eikun kovat kaulaan rekiltä ja menoksi, sävy sävyyn ja kengät plankkiin.

Kyllä nyt suurkiitos EU:lle, kuinka paljon vältytään onnettomuuksilta, kun nämä kevytautot ei pääse liikenteeseen tukkimaan esim. rekkojen kulkua.

On se vaan tyylikästä, kun työnhakijalta vaaditaan ummet ja lammet ja töitä on viikossa 4–6 tuntia. Kumpi tyhmempi; pyytäjä vai tekijä?

Vain paras on kyllin hyvää?

Olet äärettömän oikeassa Kari Jarvansalo HHJ PJ ministereiden Berner ja nyt Paateron toiminnasta valtion osakeyhtiöissä. Taitaa olla aivan osakeyhtiölain vastaista toimintaa. Eikö näillä ole koulutuspohjaa, miten osakeyhtiöissä toimitaan. Tällaisiako nää meidän hallituksen ministerit on, pihalla kuin lumiukot. Olisi pitänyt katsoa, kuka on pätevä mihinkin ministerin virkaan. Hyvä, kun toit tämänkin asian esille, heiluvat siellä ja toimivat laista tietämättömänä.

Ei ole Sipilää ikävä, köyhien määrä lisääntyi, leipäjonot kasvoivat. Kaikista on pidettävä huolta, olemmehan samaa kansaa, vaikka nyt ei tunnukaan siltä. Tutkimus rikkaiden ajatuksista meistä köyhistä, sokeuttako, ei, vaan edellisen hallituksen veropolitiikka teki vielä ahneemmaksi. Yksi kansa, tasa-arvo!

Liikenteen tukkijoita maanteillä on jo ihan tarpeeksi. Eivät tenavat siihen kuole, jos joutuvat odottamaan ajo-oikeutta muutaman vuoden. Siinä voisi järkikin vähän lisääntyä.

Ärsyttääkö ketään muuta tv-ssä päällekkäin olevat tekstitykset?

Reality-ohjelmia riittää, ei mitään tolkkua.

Nyt se vihdoin löytyi: 3 iän perustelu ja synty Laslett-ajattelussa, löytyy Kokkosen väitöskirjasta! Hah!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.