Näppis: Lahdessa todellakin osataan sujuvan liikenteen pilaaminen!

Mukkulaan pääsee nykyään todella huonosti Mukkulankatua pitkin, kun se katu on pilattu! Etenkin nyt, kun vielä remontti on kesken, siitä on todella kamala ajaa! Ja aivan liian kapeiksi on kaistat kivetetty. Lahdessa todellakin osataan sujuvan liikenteen pilaaminen! Ja rahaa surutta tuhlataan kaikkeen, mikä ei ole tarpeellista.

Opettakaa vanhemmat lapsillenne, että kun kulkee kaverin kyydissä, on fiksua maksaa oma osuus auton/mopon kuluista. Ei nuorilla ole rahaa kuskata ilmaiseksi kavereita kymmenien kilometrien päähän ja eikä ne kehtaa kieltäytyä, kun pyydetään.

Onko tarjoilijan pakko pitää mustia vaatteita?

Hyky on palkannut kaksi kallispalkkalaista, muutosjohtajan ja toimitusjohtajan, hakemaan säästöjä. Sitten ne kutsuvan kalliin konsulttiyhtiön hakemaan säästöjä. Hölmöläisten hommaa.

Lahti Block Party, Total Figth Night, Fringe Festival, Green city jne. Mitä vikaa suomen kielessä?

Äiti ja tytär uimahallissa. On uitu ja saunottu, sen jälkeen äiti ottaa lokerosta pesuainepussin. Tyttö hämmästyneenä, ai pestääks me täällä.

Kiitos Lahden kaupunginteatteri mahtavan upeasta Nunnia ja Konnia musikaalista.

Pienempi ongelma tupakka on kuin huumeet. Tupakka jos kielletään, niin voi tulla huumeet tilalle ja rikollisuus.

Kispin promoottori Lasse Stenström hoitaa hommat – huippuäijä. T. Monien psta "Robin" /JJVK-245

Sinä, joka ajoit kovaa vauhtia 8.9. sunnuntaina klo 10 autolla Kankaankatua (kävely-, pyöräilytie) hautausmaan läpi Jalkarantaan päin. Siellä on usein vanhempia vaunun, rattaan, pienen pyöräilijän kanssa, kävelijöitä, pyöräilijöitä. Olisitko ehtinyt jarruttaa?

Hykyn muutosjohtaja sanoo 8.9. Etlarissa, että taktisena ajatuksena on pitää tiloja tyhjänä sotea odotellessa, jolloin ne siirtyisivät valtion maksettavaksi. Kuka on kunta, kuka on valtio? Onko jossain joku ylimääräinen maksaja? Voi jum...ta millaisia päättäjiä.

Lupasiko Linta tarjota kahvit? Kenelle?

Keskustan puheet, Kaikkonen saarnasi kuin hurmosheikki. Julisti sanomaansa kuin Niilo Ylivainio herätyskokouksissa. Kulmunin puhe oli valtiomiestasoa mahdollinen seuraava presidentti.

Luumut talteen. Höyrytä luumut mehumaijassa. Ota mehu talteen ja käsittele pehmeät luumut moulimella. Saat punaista, väkevää mehua. Jäähdytä ja pakasta jääpalapusseihin. Helppo ja nopea tapa tehdä ja helppo käyttää vaikka puuron joukkoon.

Nyt tuntuu siltä, että parasta, mitä mulle on tapahtunut, on tämä eläkeiän lähentymisen mukana tullut pohdinta, mikä on hyvä elämäntyyli: säästäväisyys.

Dementikot muodostaa riskin kerrostalossa. Dementikkonaapurini unohti, että ollaan naapureita ja uhkaili minua kävelysauvoilla huutaen kovaäänisesti.

Ajokortillinen nuori joutuu väistämättä ilmaiseksi taksiksi kavereille. Jos et ota kyytiin ja kuskaa rajattomasti, jäät porukan ulkopuolelle.

Radiomastot puretaan ja tilalle tuulivoimalapuisto? Liian kauan radiomastot olleet paikallaan.

Asunto-ongelman ratkaisemiseen ei tarvita mitään avioliittolain muutoksia.

Autoilija, miksi ihmeessä säikytit Aleksilla Santa Fen nurkalla suojatiellä kulkevan vanhuksen? Sivusta seuraten: ihminen ylittämässä suojatietä kulkien ajorataa ja jo lähes kadun toisella puolella. Kiitäjä lähestyy ylinopeudella kuin tyhjästä vanhusta hipoen ja voimallisella äänimerkillä vielä osoittaa, kuinka vähäisin ajo-ja ihmisyystaidoin hän liikkuu keskikaupungin liikenteessä. Kaikkia ei todellakaan ole tarkoitettu autoa ajamaan. Tunnetko edes häpeää?

Nyt kristityt ulos kaapeista papeista piispoihin puolustamaan Raamattua ja Jumalan sanaa muuttumattomana niin kuin se on kirjoitettu. Missä on kirkontaholta julkisuudessa Päivi Räsäsen tukijat?

Samaa mieltä Ylen uutista, samaa jauhetaan. Novostia, viittomaa – samaa toistamista. Yle tv:llä ja radiolla toimittajia ja asiantuntioita riittää joka lähtöön.

On suoranainen ihme vuosikymmeninen sujuvuus ilman puhetta varhaisvuorovaikuttajalla.

Ensimmäiseksi pitäisi arvostella ylisuurten palkkioiden myöntäjiä. Sen jälkeen siirtää palkkioiden desimaalipilkkua yksi vasemmalle. Ei se Itellan muuttaminen takaisin Postiksi voi sen kalliimpaa olla.

Typerin peruste, mitä olen kuullut: "Kevytauto on auton alle jäävälle turvallisempi kuin mopoauto". Aivan kuin jo valmistauduttaisiin kuolemankolareihin.

Ahkerimmatkaan lääkärit eivät voi ratkaista hyvinvointiyhtymän ongelmia, jos työn järjestely ja aikojen varaaminen ei toimi. Yksityissektori jatkaa menestyen, koska siellä homma hoituu. Sääli veronmaksajia, jotka eivät saa hyötyä ylläpitämästään yhtymästä.

Täällä hyvä ehdotus, että Niemenkatu poikki ja Mukkulaan pääsee Mukkulankatua. Niemenkadun ralli häiritsee tuhansia asukkaita. Kadun ylityskin on onnen kauppaa. Niemenkatuhan on selkeästi ns. kotikatu.

Ruuhijärventiellä Nastolassa ja Huuhkajantiellä Lahdessa järjestettiin todisteluralli. Onko poliisi tietoinen asiasta?

Ai loukkaa P. Räsäsen twiitistä tehty tutkintapyyntö sananvapautta. No, ainakin se twiitti loukkaa ihmisoikeuksia (se on tärkeämpi pointti). Ihmisiä ei ole syytä tuomita sen takia, millaisia he ovat.

Miksi vasemmistoliitto on tukemassa huumehuoneen väsäämistä kaupunkiin? Ei laittomuuden salliminen vähennä syrjäytymistä, vaan tuo lisää ongelmia. Parempi olisi panostaa työllistämisen helpottamiseen ja osallistua AA-kerhon toimintaan pyrkimyksenä päihteettömyys.

Totta vai tarua? Kun sairauden takia on työkyvytön omaan vakituiseen työhön ja työkyvyttömyys jatkuu sairauspäivärahan enimmäisajan jälkeen, pitää ilmoittautua työkkäriin työnhakijaksi.

Meidän ministerit Brasilian kimpussa. Miten Brasilian metsät ovat koko maailman keuhkot? Kyllä on Euroopassakin metsiä parturoitu. Metsäala/muu maa indeksi käyttöön. Jokainen valtio kasvattakoon omat hiilinielunsa.

Liikenneturvallisuus ei ainakaan nyt nopeasti romahda kiitos Sannan, joka reippaasti tarttui Annen yhteen hölmöilyistä. Seuraavaksi voisitkin vähän penkoa nykymallista kirjekurssikevytautokoulua Helppoheikkitakseista puhumattakaan. Siellä on myös paljon pikaista korjattavaa!

Toivon sydämestäni, että aloite kaikkein vaikeimmin syrjäytyneiden huumeongelmaisten nuorten auttamiseksi menisi läpi! Paljon olisi myös tehtävää vähävaraisten perheiden, työttömyyden, syrjäytyneiden, vanhusten ym. asioissa. Vetoan Lahden päättäjiin: katsokaa ihmistä niin kuin olisitte itse heidän asemassaan!

Terveyskytät pahimpia.

Kaikki varhaisteinien vanhemmat ja poliisi. Käykääpä vkonloppuiltana opintomatkalla alatorilla. Siellä myydään alaikäisille ainakin alkoholia, tupakkaa ja ollaan niin kovaa jengiläistä lapsen naamalla. Hakekaa lapsenne kotiin, jos yhtään heistä välitätte. Oli surkeaa seurata sivusta.

"Koirani on perheenjäsen." Melkomoinen perhe sinulla, jos sinun täytyy niille muillekin jäsenille laittaa naru kaulaan, kun käyt hämärissä kyykyttämässä niitä naapurin portin pielessä.

Kyllä Suomessakin on metsätalous tehnyt vakavia virheitä. Soiden ja metsien ojittaminen pilaa vesistöjä edelleen. Vedet tummuu ja rehevöityy humuksen takia.

Jos PH-hykyn vaihtoehdot ovat kuntaveron korotus kaikissa PH:n kunnissa tai esim Lahdessa terveysasemien=lähiklikoiden keskittäminen kaupunginsairaalaan niin kuin ennenkin (Kauppatu 14), siitä vaan. En kadehdi päättäjiä. Epärealistinen budjetti ja kulut yhä kasvussa. T. veronmaksaja.

Postinen mainosten jakelua helpottava juttu. Säästää aikaa. En ole jakaja, mutta ymmärrän tämän näin. Vaihtoehtona kerätä muut mainokset yhden väliin. Ja osinhan Postinenkin on mainos. Minulla ihan sama.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeessä todettu yksi uusi koronavirustartunta – 26 hyvinvointiyhtymän työntekijää karanteenissa
 2. Lahden Demarit väläyttää terveyskeskuspalveluiden palauttamista yhtymältä kaupungille - myös vasemmistoliitto olisi valmis irrottamaan Lahden peruspalvelut ”villiintyneestä yhtymästä”
 3. Suomessa kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemaa ja 17 tartuntaa – koronasovellus määrä julkaista kuun lopulla
 4. Uudenmaankadulla Lahdessa alkaa viikkoja kestävä päällystysurakka - näin se etenee
 5. Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa
 6. Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton
 7. Kaksi ruorijuoppoa kiinni Päijänteellä – toinen puhalsi seulonta-alkometriin isot lukemat
 8. Kuvatempaus: Saitko komean sienisaaliin? Lähetä meille kuva
 9. Uusi biojätteen keräilykokeilu käynnistyy Lahdessa – lakimuutosta ennakoiva konsepti saattaa laajentua koskemaan koko maakuntaa
 10. Salpauksen alueella Lahdessa puhdistetaan maaperää öljystä
 11. Kansallispuvut saivat kyytiä Lahden Uudenkylän juoksutapahtumassa – "Eihän tässäkään ole järjen hiventäkään, mutta hauskaa on"
 12. Kuntouttava työtoiminta lisää itseluottamusta ja auttaa arjen hallinnassa
 13. Yksi kuljetettiin sairaalaan liikenneonnettomuudesta
 14. Lahtelainen Eeva Silvennoinen, 92, valtuutti lapset hoitamaan asiansa, kun tytär ehdotti sitä – "Ei se tuntunut yhtään loukkaavalta"
 15. Välineinä hoitavat kädet ja pienen pienet neulat – akupunktiohoitaja Taru Oravalan matka kiinalaisen lääketieteen pariin kesti kauan ja meni mutkien kautta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.