Näppis: Huh huh, mopoautojen kyydissä tosi monta nuorta, takakontti mukaan lukien

Huh huh, mopoautojen kyydissä tosi monta nuorta, takakontti mukaan lukien, etenkin Hollolan Prisman parkkialueella (kävelytielläkin) joka päivä. Kuinkahan monta niitä olisi kyydissä, jos olis kevytauto. Mahtavaa, jos niitä ei koskaan tulisi.

Homebase, hyvä idea, mutta ketä palvelee juttu kuvien kera Etlarissa? Ne, ketkä oikeasti apua tarvitsevat, eivät lue lehteä, eivätkä halua, että heitä kuvataan lehteen nimen kera. Kynnys tulla Homebaseen on muutoinkin haaste. Toivottavasti mahdollisimman moni tarvitseva löytää paikan.

Älä sinä hoitaja yritä sälyttää omaisille vanhuksen viriketoimintaa. Monilla on rankka työ ja perhe, ei tarvitse enää syyllistää väsyneitä ihmisiä, joista otetaan työelämässä kaikki irti.

Miksi Suomessa hyssytellään ja paapotaan rikollisjengejä kuten nämä brotherit? Hollannissa kielletään ja kriminalisoidaan liivien pito. Pelkkä nimen käyttö tai liivit johtaa rangaistukseen, mutta kun Suomen lainsäätäjät ei uskalla tehdä mitään, jottei joku kansanryhmä =rikolliset vaan loukkaannu!

Kaikessa julkisen vallan rahoituksessa korvamerkittömin verovaroin tulee noudattaa niukkuutta! Sanotaanhan: "Paljon loppuu helposti, vähän ei lopu koskaan".

Olet pahasti myöhässä, Itella muuttui takaisin Postiksi jo 2014.

Yritäpäs hoitaja organisoida työtäsi paremmin, niin mummojakin ennätät ulkoiluttaa. Lyhyemmät tauot ja muu turha vähemmäksi. Ns. kiireen taakse on helppoa mennä.

Sanna ei tarttunut Annen hölmöilyyn, vaan EU, joka pakotti Sannan toimimaan.

Joutsenella 8.9. uistin suussa, oli oikein 3-koukkuinen. Pikku-Vesijärvelle saatava kalastuskielto! Onkipaikkoja muualla vaikka kuinka paljon.

Menin 17-vuotiaana töihin, hoidin lapset mummon ja anopin, olen eläkkeeni ansainnut ,1 000 euroa

Manna on keksitty uudelleen. Hyvä Suomi ja Solar Foods!

Akuutti 24 lauantaina 7.9. Tuhannet kiitokset kaikille teille hoitoalan ammattilaisille, jotka olitte todella nopeasti paikalla, kun pieni tyttäreni päätti syntyä maailmaan vauhdikkaasti. Apunne oli ammattitaitoista ja täysin korvaamatonta! T. Kiitollinen äiti

Jos Bruneau valitaan Tornikosken sijaan, niin Soromnoo, eivät ole samalla tasolla koulutuksessa ja kokemuksessa. Ihme, että B oli edes viiden joukossa.

Miten voi olla mahdollista, että vähän aikaa sitten eräässä sairaalassa verisuonta etsittiin lähes tunti. Mihin ihmeeseen se ammattitaito on kadonnut, melkosta sohlaamista.

Ei se kerro köyhyydestä, jos syö viikon makkarakeittoa tai lohilaatikkoa. Köyhä on oikeasti, jos jääkaapista löytyy ainoastaan valo.

Silloin menee pieleen, jos aletaan lisäämään Kulumin toivomaa työpaikkakohtaista työehtosopimusta. Menee palkat alennusmyyntiin.

Vihreiden nuorten toivomat eläkkeiden leikkaukset tuskin hyödyntäisivät tulevia eläkkeensaajia. Ne vain kasvattaisivat ennestään muhkeita eläkerahastoja, joissa on pukki kaalimaan vartijana.

Hirmumyrsky pani Bahaman veroparatiisin tilikirjat sekaisin. Mites nyt verojen kiertäjät?

Miten voi hyväksyä kerrostalon me-hengen, jos naapuri ei suostu esittelemään itseään? Kysyn vaan.

Entisiä narkkareita ei pidä ottaa lähihoitaja kouluun. Ei, ei, ei.

Kaks juorua kiertää alueella Hörölä–Metsäpelto. Utelevat kaikenlaista.

Voi sentään! Tuliko vastaan epätäydellinen immeinen?

Ei EU määrää kurkkujen käyryydestä tai muoveista, vaan määrääjänä ovat vihannestukut. Älkää syyttäkö väärää kohdetta.

Hyvä, kaupunginjohtaja Timonen! Nyt kaikki lahtelaiset lentorataa puoltamaan! (Ja itärata Lahden kautta ).

Onkos nää Jutasta Rinteen varjona kirjoittavat samoja, jotka pettyivät. Heinäluoma jäi Suomeen Antin tueksi. Kirjoittakaa Eeron jättämisestä Suomeen.

Kiitos Järvisen pyörälle pyöräni korjauksesta. Vaihteet ym. pelaavat taas hienosti ja ilo ajella taas.

Jotkut jalankulkijat näyttävät ymmärtäneen, että suojatielle voi juosta auton alle. Ymmärrys hoi!

Olipa hienoa seurata TV:stä USA vs. Eurooppa urheilukisaa. Ylen innokas naispuolinen asiantuntijaselostaja ei ollut haastatteluineen jatkuvasti häiritsemässä.

Kehut yksityistä terveydenhoitoa. Totta kai ,jos sulla on rahaa maksaa. Julkinen ei saisi maksaa mitään, mutta samat palvelut, myös synnytykset pitää hoitaa. Voi tätä järkeä. Käytän itse yksityistä erikoislääkäriä, mm. silmälääkäriä, mutta voisin maksaa julkisesta vähän enemmän esim. 5 euroa tk-käynniltä, jos sillä saadaan lisää työntekijöitä. Yksityistä vanhustenhuoltoa pelkään, hoitajilla palkkaus ja resurssit?

Kyllä on kestänyt Mukkulankadun remontti. Ja vielä vaan jatkuu!

On tämä Seppo Korhonen hauska mies, kun luulee, että yrityksestä pitäisi tulla voittoa Lahden kaupungille, vaikka KymiRingillä ei ole yhtään tapahtumaa vielä järjestetty. No, mutta kulttuurikaupunki (tuottaa). Oisko herran syytä opiskella taloustieteitä.

Emämunaus myydä arvokkain luonnon vesi pilkkahintaan, jälkipolvi ei kiitä. Ei voi kauhalla vaatia, jos on pipetillä annettu.

Koira voi olla todellakin perheenjäsen. Itselläni ei ole koiraa, mutta koiravihaajan kommentti 11.9 osoittaa hänen sydämetöntä sielunelämäänsä-

Vouhotetaan ilmastonmuutoksesta ja siitä, että lentäminen on suuri päästönaiheuttaja. Bermudaan lennätetään apuja toiselta puolen maapalloa, USA on paljon lähempänä. Äly hoi!

Mitähän lahtelaiset hyötyvät, kun annetaan 1–2 rekkalastia tunnissa pohjavettä Kiinaan. No, ainakin aurinko pilkistää Pipatin kasvoille. Ei vastaavia kauppoja tulevaisuudessa!

Amerikka-Eurooppa yleisurheilussa se parempi selostaja, ei lässytä ja asiantuntija hyvä. Parasta, ei yhtään haastattelua.

Suuret kiitokset 8.9. joutsenenpoikasta pinteestä auttaneille eläinystävänaisille. Eeitte hienon teon. Toivottavasti poikanen selviytyy.

Ei voi kuin ihailla sitä piittaamattomuuden määrää mikä Renkomäen ABC:n alueella vallitsee: polttoainekenttä ja pelastustiet ovat pysäköintialueita, jokainen peruspakua isompi auto on linja-auto ja liikennemerkein osoitetulla väistämisvelvollisuudella ei ole mitään merkitystä.

Aamuruuhkassa ei tehdä äkkipysähdyksiä suojatien eteen, "teiden ritari".

Huolestuttavaa sanapari elätettävä väestö. Lukekaa kirja Rauhan paikka. Toivotaan, ettei meille käy kuten fiktiokirjassa kirjoitetaan. Eläkejärjestöt herätkää taistelemaan. Olemme ansainneet parempaa kohtelua.

Minäkin haluan eläkkeen alle 23-vuotiaana tehdyistä töistäni.

Ei kannata omakotiasujan investoida päästöttömään aurinkosähköön, kun Lahti Energia syö suurimman hyödyn käyttämällä vaihelaskutusta. Että sellainen ympäristökaupunki.

Kansa valitsee kansanedustajaa kohden vain yhdet palkkamenot. Siis mahdolliset muut menot pitää tietysti sisältyä siihen. Kuten avustajat.

Jos on määräys tien ja raiteen kohtauskulmaan, niin kuka vastuussa, kun Raaseporin tapauksessa tätä ei noudatettu? Elykö antoi luvan tien rakentamiselle? Onko ely vastuussa?

Kun Kivistönmäen aamuruuhkassa mennään kolmea kaistaa kaupunkiin päin, ei ole viisasta äkkipysähtyä suojatien eteen odottamaan polkupyöräilijän tien ylitystä. Aiheutit todellisen vaaratilanteen.

Älä kehu kansan puolesta Riitta Väisästä, ei kaikki pidä, minä ainakaan.

Siksi, että meidän köyhiä ei lämmitä yhtään, jos meidän rikkaitten rahat jaetaan muiden maiden itsensä aiheuttamien sotien jälkien siistimiseen.

Olisi iso virhe leikata kotitalousvähennystä. Juuri edellinen hallitus niitä vähän nosti. Miksi veivataan edestakaisin. Kaikki tietävät, että vähentää harmaata taloutta.

SDP on luonut ikiliikkujan, joka on mahdollistanut kalliitten palvelusten jakamisen ilmaisina hyvinvointia edistäviä. Nyt vaan on maksajien rahat loppu. Lahden taloustilanne kertoo sen. Suuntaan yksityiselle. Siellä ajanvaraus toimii.

Nyt alkaa mennä överiksi! Monta päivää peräkkäin aina sama naama TV-haastateltavana. Pari päivää, myöhäilta ja nyt heti aamu-TV1. Johan nyt lihomisen syyt on kuultu. Voi lopettaa huonon tuloksensa selittelyt!

Kyllä pyöräilijällä ja jalankulkijalla on liikenteessä myös velvollisuuksia, ei ainoastaan oikeuksia.

Meinaavatko Päksin tulospakkaus-, ja bonusrahat loppua kun terveyskeskuksia vähennetään, " säästösyistä." Vai tälläkö rahoitetaan uuden rakentaminen?

Oikea versio on muuten: Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Kannattaisiko tarkistaa vanhat sananlaskut ennen kuin niitä tänne laittaa.

Kansanedustaja Urpilainen sai noin 30 000 euroa vuodessa Veikkauksen hallituspaikalla, kohta EU- komissaarina saa lisineen 30 000 euroa kuukaudessa.

Ihmetellä pitää sos.demien jatkuva kotitalousvähennyskielteisyys. Sillä on selvästi työllistävä ja harmaata taloutta vähentävä vaikutus. Järki käteen ja päästäkää irti pelostanne joutua piiaksi. Kaikki me täällä passaamme toisiamme.

Olisiko jo aika valita Hollolan holosuuksi Hollolassa asuva suu? Vai onko valitsijoiden listalla vielä Krisse Salminen, Oskari Katajisto jne.?

Olisiko aika vaihtaa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän taloudesta vastaavat? Ai niin eihän se käykään, kun on tuo hyvä veli -systeemi käytössä.

Jätetty sinkkunainen liehittelee toisen miestä kaikin keinoin. Kovasti on huomionhakuinen. Vaimo kyllä tietää!

Minäkin olen ollut työelämässä yli 40 vuotta pienillä ansiotuloilla. Tuloistani ei mene edes valtionveroa ja kunnallisveroonkin on monet verovähennykset. TS

Jätevesiasetus rlkkoo Suomen perustuslain yhdenvertaisuuspykälää, että ketään ei saa laittaa eriarvoiseen asemaan iän takia.

Neljä nuorta huudattaa mopoja Kausalassa. Ajavat kieltomerkistä huolimatta rivitalon pihan läpi! Tiedoksenne, että kevytauto ei sitten mahdu niistä jalankulkijoille tarkoitetuista silloista, mistä nyt ajelette!

Ei mieskunto ratkaise seksuaalista suuntautumista, siitä huolimatta, että asiasta väännetään kättä BB-talossa.

Miksi Yle antaa keskustan entiselle puoluesihteerille Pekka Perttulalle 10 minuuttia ilmaista aikaa kehua puoluettaan ilman mitään haastoa? A-Studio nyt skarppia.

Nyt kaikki etelälahtelaiset barrikadeille, ettei meidän hyvin toiminutta klinikka/terveyskeskusta lopeteta! Paljon hankalampi paikka mennä keskustaan, ei ole parkkipaikkoja ja kaikki maksullisia!

Olen 43-syntynyt, nykyisin eläkeläinen. Lähdin 13-vuotiaana pöllin tekoon niin kuin Karjalassa sanottiin. Ei ollut työstä puute, kun vikuria veti. Oli aina puhe sotakorvauksien maksamisesta. Ei Antti Rinne tiedä niistä ajoista mitään, kunhan höpöjä lupaa, satasia eläkeläisille. Mitään ei tule, eläkkeeni 2 euroa päälle tuhannen. Sillä ei lohia ostella. Luulisi hävettävän, kun olemme hyvinvointivaltiossa. Terv. PS. HV.

Lähes metrin syvyisessä endurospoorissa ei voi ajaa. Niiltä osin, missä on ajettu enduroa, niin maan laatu on vain parantunut. Vuoden kuluttua siinä ei näy kuin rehevä uusi kasvusto. Kyllä jämpti on ni!

Sairasta, kun perätään äidiltä, joka ei ole edes oma.

Ei sitä hyvää mieltä saa näköjään pelkästä autosta, vaan pitää naapuria mollata ja perättömiä juttuja levitellä. Kannattaa miettiä kestääkö menneisyys ja nykyisyys kauheasti päivänvaloa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 2. Lahden peräkonttikirppiksellä vanha tavara pääsee kiertoon – "Vierailu on meille jo itsestäänselvyys"
 3. Poliisilla iso operaatio Lahdessa – ei aiheuttanut vaaraa sivullisille
 4. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 5. FC Lahti keskeyttää oheismyynnin – SJK-pelissä ei ole kioskitoimintaa
 6. Valoihin pysähtyneet autot joutuivat kolariin Lahdessa – perään ajanut katumaasturi häipyi paikalta
 7. Tältä näyttää Vääksyyn tuleva uusi Yhteiskoulu – katso luonnoskuvat
 8. Nuoret ovat kirineet muita ikäryhmiä koronaviruksen tartuntatilastoissa, pääsyynä rento suhtautuminen rajoituksiin – "Kansa rupeaa jakautumaan"
 9. Brasilian presidentti Bolsonarolla on todettu koronavirustartunta
 10. Juha Honkosen uutisanalyysi: Kulmuni maksoi ministeriöille liikaa – "Miksi palautit koko summan?"
 11. Olavi Lanun veistos koristellaan Lahdessa perjantaina
 12. United Brotherhoodin kerhotilaan asennettiin kamerat kotietsinnän yhteydessä – syyttäjän mukaan näin saatiin merkittävää tietoa ryhmästä, joka pyrkii viimeiseen asti suojaamaan johtajaansa
 13. VR lopettaa lipunmyynnin palvelupisteensä Lahdessa
 14. Vesijärven vanha asemarakennus palautetaan yli sadan vuoden takaiseen ulkoasuunsa – "Tämä on Lahden vanhoista kohteista ehkä vaikuttavin"
 15. Näppis: Ei ollut yllätys konserttitalon kosteusvaurio

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.