Näppis: Monacolais-venäläis-singaporelainenko laskee saako Lahden mummo yhden vai kaksi kupillista vettä aamukahvin keittoon?

Pullottamo sai rahat. Kuka sai myydä veden? Asiantuntijat sanovat veden riittävän. Pelkkää potaskaa. Jo Päijänne-tunneli hörppäsi kaivot tyhjäksi kuivina kesinä. Monacolais-venäläis-singaporelainenko laskee saako Lahden mummo yhden vai kaksi kupillista vettä aamukahvin keittoon?

Viitaten Pelicans-liitteeseen, niin muistavatko nämä nykyiset oman seuran huiput myös ajatuksella niitä alkuaikojensa juniorivalmentajia, jotka heidät opasti lajin pariin ylipäätään. Kiitokset myös heille, moni heistä tehnyt aikanaan loistavaa pohjatyötä nykyisille pelaajille.

Niin, mikä tökkii ajanvarauksessa? Kun vihdoin saa ajan ja lääkärin, ei ollut monella ovella odottajaa vastaanotolle.

Jätä mun mies rauhaan! Lopeta itsesi tarjoaminen ja viestittely!

Ei pidä jättää avaimia oven ulkopuolelle odottamaan, että tilaisuus tekee varkaan. Vastaus kysymykseen, mitä pitäisi tehdä. Huolellisuutta kehiin!

Se koira älähtää, kenelle kalikka kilahtaa. Relatiivipronomineistamielensäpahoittajat.

Köyhät eivät alistu kyykytettäväksi, se on kokoomuksenkin hyvä tajuta.

Ainahan siellä Kankaankadulla autoja riittää. Jos ei hautausmaalla kävijöitä niin lenkkeilijöitä. Ensin mainituistakin 99 % porukkaa, joka taatusti kykenisi kävelemään parkkipaikalta. Se kieltomerkin alla oleva huoltoajokyltti sallii ajon vain hautausmaan henkilökunnalle.

Nyt riitti Triossa käynti. Pinna ollut kireällä jo porukoista, mutta tiistaina hilkkua vaille klo 17 kaksi poikaa pyöräili keskiovelta Tokmannille päin, ja kovaa vauhtia. Vartijoita ei missään näkynyt, kun heitä etsin. Nyt riitti.

Miten lahtelaiset hyötyvät singaporelaisen firman pullottamosta? Ei selvinnyt artikkelista, vai viedäänkö virkamiehiä taas kuin litran mittaa?

Palkittavaksi valittiin yritys, joka tietoisesti ja vuodesta toiseen sallii työntekijöidensä ajelevan ruohonleikkureilla kävelytiellä.

Eikö pitäisi jo muitten liittojen aloittaa myötätuntolakot Postin työntekijöiden puolesta Ja istua johtaja ulos.

Demarien vaalilupaukset siirtyy seuraavalle hallituskaudelle! Kuitenkin ministerien palkkoja korotetaan ja palkataan ministereille avustajia!

Oman ekokassin käyttäjät tyypillisesti jättää tavaroita maksamatta, sanoi K-Trion nuori kassapoika, kun halusi kankaisen apukassini nähtäväksi.

Miten voi olla mahdollista, että Lahden vettä aletaan myydä satojen miljoonien litrojen vuosivauhdilla jonnekin Kiinaan. Pohjavesivarat eivät ole loputtomat ja kuka tästä kerää voitot taskuun? Joku singaporelaisyrittäjä ja muutama suomalainen yrittäjä?

Ei törkeä kielenkäyttö tai kohtaamisen vaikeus tee yksittäisestä henkilöstä BB-suosikkia, tai voittajaehdokasta. Erittäin vähän oikeita tekoja ja puhetta, mutta... Tyhjän perässä juostaan maailman tappiin asti.

McCarronin lahja hykylle: ex-tj:n työpaikka strategiajohtajana = 3–4 hoitajan vuosipalkka.

Ikävää, että Hollolan kaapatun kunnan ruokakaupassa ei osata perusasiaa eli tervehtimistä... vai ovatko niin väsyneitä?

Urheilukeskuksen stadionilla on kaikki valmiina, vaikka minkä tasoiseen jalkapalloon, jopa huippuluokkaan! Katsomo ei ole ollut täynnä miesmuistiin. Sitten kun Kisapuistoa aletaan kehittämään, tulee huomioida kaikki siellä harrastettavat urheilulajit! Kahta futiksen jättistadionia Lahti tuskin tarvitsee, kun yksi on jo valmiina.

Tiina Granqvist, oletko jo unohtanut, miksi "rankaisit" rehtoreita aiemmin? Mitä sinulle nyt pitäisi tehdä, suositteletko samaa?

Akat vissii Kyrölän mäeltä. Utelivat multakin talon asioita.

Minkä puolueen mandaatilla Postin johtaja on. Vai onko hän tullut ihan työnvälityksen kautta.?

Todella säälittävää touhua BB-talossa. Vedotaan tosielämän laivaan, siitä huolimatta, että viikkotehtävä on BB-talossa. Psykoosi vai alkoholin puutteesta johtuva vieroitusoire?

P-H hykyn tj. on ihan ok, mutta miksi palkataan määräajaksi sekä muutosjohtaja ja konsulttifirma? Eikös ne tee samaa hommaa??

Katainen ja Stubb saivat palkintonsa EU:lta. Nyt myös Urpilainen omansa.

Itsekin myönnät tupakoinnin ongelmaksi, mikset siis yrittäisi lopettaa ilman saastuttamista. Haju-ja makuaistisi palautuisi ja keuhkosikin kiittäisi.

Kummallista, ettei rahaa riitä hoitajiin eikä lääkäreihin, mutta virkoihin ym. avustajiin ja konsultteihin rahaa riittää ja ne toteutetaan kaikessa hiljaisuudessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 3. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa
 4. Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia Nelostiellä yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois"
 5. Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä
 6. Koulujen lukuvuosi alkoi Lahdessa, pienessä Kivijärven kyläkoulussa opettajia huolettavat koulukuljetusten olemattomat turvavälit – "Vesittää koko homman, jota täällä teemme"
 7. Nastolalaisen konkaripoliitikon autokokoelman kohtaloa puidaan nyt hallinto-oikeudessa
 8. Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia
 9. Ensimmäisen koulupäivän liikenne sujui Lahdessa rauhallisesti – poliisi muistuttaa tarkkaavaisuudesta erityisesti Launeen monitoimitalo Lähteen kohdalla
 10. Lauantaina ajetaan koronatauon jälkeen vihdoin rallia Päijät-Hämeessäkin
 11. Lahden Kortteliliigalle jäi luu käteen osapuolien vuokrakiistassa – uudet tilat olisi löydettävä nopeasti: "V*tuttaa"
 12. Vili Uuskallion Esalainen: Hämeenkadun ja Vesijärvenkadun kulman rappiotalo pahentaa Lahden keskustan turvattomuutta
 13. Sormet ovat tehtailijan silmät – lähes sokea Timo Laitinen on pyörittänyt huonekalutehdastaan Hollolassa kohta 50 vuotta
 14. Suomessa todettu 19 uutta koronavirustartuntaa
 15. Valtionvelka nousee arviolta 132 miljardiin euroon – VM:n budjettiehdotus ensi vuodelle on 61,6 miljardia euroa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.