Näppis: Polkupyörä on halvempi kuin mopoauto.

Rinteen hallitus ei kyllä kiitosta saa. Taas nähtiin, että poliitikko pettää aina, oma etu kaiken muun edellä.

Postille nimeksi Itella 2 ja ongelmat on ratkaistu.

Antti Rinne lupasi vaalikiimassaan kaikille hyvää, rahaa sinne ja tänne. Nyt naureskellen perutaan lupaukset. Pääasia on valta, suomalaisten hyvinvoinnista viis.

Postin vaikeus on totaalinen, ei siis voida ratkaisuksi hakea vain työntekijöitä koskevaa palkan alennusta. Palkan pitää alentua koko henkilökunnalta toimitusjohtajasta lähtien. Esim.y leinen palkan alennus 30 % kohdistuu koko henkilökuntaan. Kuitenkin otettava sosiaalinen puoli huomioon. Siis prokressiivinen palkan alennus tulokehityksen mukaan.

Polkupyörä on halvempi kuin mopoauto.

Jalkakäytävillä vilisee sähköpotkulautoja ja sähköpyöriä. Seuraava kova juttu tulee olemaan sähkölastenvaunut, ajolupavaatimuksena on neuvolakortti.

Postin ongelmia ratkoville todella ajankohtainen ohjelma 11.9. löytyy YLE Areenasta: Pääsylippu New Yorkiin 1/3 . UPS tehokkaat pakettitoimet näytettiin osana ohjelmaa. Tekivät todella töitä!

Jutta Urpilaisesta tuli sitten Afrikan maiden satutäti.

Kuinka pahasti kansantaloutemme pitää rappeutua että olemme valmiita myöntämään rehdisti turvotetun julkisen sektorin, huonon johtamisen ja tehottoman työelämän aiheuttamat kansan laajuiset vahingot.

Hykyn " lähete saapunut - kirje" ei ole turha. Varmistaa potilaalle, että lähete on tehty. Joskus on jäänyt tekemättä.

Miten vaan rehellisesti Postin tilanteeseen syvennyt, voit todeta Malisen johtavan Postia annetun tehtävän ja osakeyhtiölain mukaisesti. Rinne voisi keskittyä tehtäviinsä pääministerinä.

Tyhmiä ovat suomalaiset ja näköjään erityisesti lahtelaiset. Myydään maat ja mannut ulkomaalaisille ja nyt pohjavedetkin maailmalle kiinalaisille! Pohjavedet muutenkin matalalla. Eipä osata arvostaa isänmaata ja sen anteja. Surullista.

"Mukkulankatu pilattu?" Mitä luulet vaalien vaikuttavan (positiivisesti) loppujen katujen pilaamiseen? Onhan vaaleja ollut jatkuvasti neljän vuoden välein.

Kolme Suomen j.....a nostettu jalustalle. Nykänen, Loiri ja Kari Tapio. Onko hienoa retostella juomisella ja pettämisellä ?

Moni hyvä ja mielenkiintoinen ohjelma televisiossa menee ihan pilalle vähän väliä keskeyttävillä mainoksilla.

Eikö Suomesta todella löydy parempia aiheita elokuviin ja kirjoihin, kun iskelmälaulajan alkoholin käyttö ja toisen sankarin naismaailma. Näitä miehiä hehkuttamalla ei nuoriso saa ainakaan hyviä ohjeita elämälle. Miksi tänä päivänä kaikki riettaus on niin mahtavaa ja sallittua, että sitä pitää joka paikassa tuoda esiin.

Postin palvelut. Helposti syytetään alaisia jos homma ei toimi. Urheiluseurat vaihtavat herkästi valmentajaa kun homma kangertaa. Paranisikohan postin toiminta jos toimitusjohtaja vaihdettaisi.

Miten Päijännetunneli voi tyhjentää lahtelaisten kaivot? Se ottaa veden Päijänteestä Pulkkilanharjulla, ja kaivoihin tulee pohjavesi näiden meidän omien harjujen suodattamina.

Leipä joutuu jätteeseen, koska se homehtuu usein vaikka kuivattaa vähän. Kosteana muovipussiin leipomossa vai? Pitänee säilyttää jääkaapissa?

Voisiko joku valistaa, mitä "arvoa" niillä metsässä olevilla Lanun veistosmöykyillä on?

Perheklinikka, keksitäänkö pyörää uudelleen vai täydentääkö nykyisiä palveluita? Perheneuvola, eikö ole matalan kynnyksen paikka perheille? Siirtyvätkö lasten ja nuorten mielenterveyden peruspalveluissa (neuvola, koulu, terveyskeskus) työskentelevät työntekijät perheklinikkaan? Mikä muuttuu?

Kysyessäni Infran asiantuntijalta yhä kasvavasta liikenteen melusta Villähteellä (VT12), hän vastasi että itsehän olemme asuinpaikkamme valinneet. Täytyykö siis vaihtaa kuntaa?

Milloin eduskunnassa alkaa yt-neuvottelut, hoitajamitoitus onnais. Avustajat vex heidän palkalla tupla hoitajan on pienempi. Kyselytunti juuri menossa

Voimmeko kaikki koiran omistajat tehdä lupauksen että emme pissata ja kakata koiraamme muiden tonttien portinpieleen tai yleensä tontinreunalle. Omaa maata voi käyttää. Kohta tulee lunta ja keltaiset portinpielet ja kakkakikkareet eivät ole kaunistus. Huom myös hämeenkoskelaiset!

Hävikkiviikko menossa. Eduskunta näyttää esimerkkiä, kun jo alkumetreillä edustajista suuri osa loistaa poissaoloillaan! Onko heille mitään lakia tulossa? AA

Kannattaisi hankkia kunnon ammatti niin ei tarvi jakaa postia 9 euroa tunti. Ammattitaitoisesta työvoimasta on pulaa ja palkka on hyvä.

Nyt pitäisi kehitysapuun varatut rahat käytää oman kansan hyväksi kriisitilanteessa! Namibia ja muut kohteet käyttävät rahat luxusautoihin ym. Menoihin eliitille

Kun en ole viittiny laittaa telkkua kaapeliin vaan käytän antennia, keilauksen havaitsee helposti. Ykkönen jne hajoaa. Ja keilauksen loputtua normaali.

Miksi muuten niin hyvässä maakuntalehdessä pitää olla muutama keskuskaupungin luottotoimittaja?

Loirin vanha biisi - Tero on postissa töissä - mutta onko enää?

Salalinkku iski jälleen torst. Hämeenkoskelle. Miksi ei saada aikatauluja esim. kirjastoon, apteekk. ja Salen ilm.taululle. jo kolmas huti, kun ei tietoa. Kuka vastaa terv.keskuksessatiedotuksesta.

Veronpalautuksia kunnille, joissa poliisit ei hoida hommiaan.

Tiedetään että metsästäjät ovat koirarakkaita, he sanovat olevansa eläinrakkaita. Näissä on kuitenkinkin iso ero. Onko koira tärkein eläin. Jalostetettu ja alistettu.

Pekka Timonen ja kumppanit ovat haasteen edessä. Millan ykköskilpailija on selvästi ansoituneempi. Kumpi vie voiton?

Hyky, kalliiksi tullut vuosien saatossa monen monet rai-koulutukset, aina uudistuvat, toimimattomat potilastietojärjestelmät, konsulttifirmat jms lässytykset. Kenttäväki kärsii johtajien tekosista. Hienoa pitää olla, mutta ei arvosteta tärkeintä: hyvää perushoitoa. Eipä ihme, kun rahat loppu. Kiitti kenttäväen puolesta. Kyllä oli sujuvaa kansioaikana, eikö.

Politiikka on mennyt hulluksi. Vasemmistolle seksuaalivähemmistöt. Oikeistolle ökyporvarit. Kuka järkevä hoitaisi työtätekevien asioita.

Kenen luvalla on kavennettu Lahdessa pääkatu Aleksi yksisuuntaiseksi. Sitten ryssittiin paasikiven aukio ruuhkaiseksi ja nyt Mukkulankatu joka toiminut hyvin. Ei järjen häivää ajokaistojen sulkemisessa ja vielä meidän autoilijoiden verorahoilla. Lopputili ja heti.

Hallituksella ei ole rahaa terveys ja hoito menoihin. haitta maahanmuuttoon löytyy heti miljardi tolkulla euroja! Priorisointi on kohdallaan!

Jos suomessa on yli satatuhatta työtöntä, niin miksi tänne tarvitaan työntekijöitä muualta. ihme politiikkaa. ennenkin muutettiin työn perässä koko perhe idästä länteen.

Tv 1:llä on kiinnostava 8 os.ohjelma "Robbie Coltrane: Ratkaisevat todisteet "em.näyttelijä on ollut mukana esim. James Bond elokuvissa

Oleskelulupia oleskelijoille auliisti jakava valtio ei voi olla hyvinvoitivaltio, ei rahat enää riitä muuhun. päälle vielä luvattomien palvelut

Lopetan Näppiksellä kirjoiittamisen. "Säästösyistä" soteasian ihmekäsityksen takia. Ei haluta julkisen maksavan mitään. Älä mene leikkauksiin, synnytyksiin, tapa-turmassa akuuttiin. Käytä sitä yksityistä. Se on niiiiin halpaa ja sinne ei ole jonoja. Voi näitä ihmisiä. Järkeä ei ole, mutta rahaa yksityisellä käyntiin on. Loppu.

Kun ei ole rahaa matkustaa Afrikkaan, voi mennä Trioon tai kirjastoon ja nauttia iloisesta tunnelmasta. Potkulautailijoita yms. on muistettava väistää.

Sysmän sotepalvelu toimii hienosti. Torstaina saumatonta yhteistyötä ensiapu, päivystys, hoitaja, lääkäri, hammaslääkäri. Ammattilaisia talo täynnä. Kiitos

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.