Näppis: Meillä on kulttuuria arvostava johtaja, olkaamme onnellisia!

Jälleen upea ele kaupunginjohtaja Timoselta: Koko Sibeliustalon täyttänyt, hieno konsertti. Meillä on kulttuuria arvostava johtaja, olkaamme onnellisia!

Mahtava mielipidekirjoitus Veronikalta! Toisten unelmien halveksiminen tosiaankin kertoo tyytymättömyydestä omiin valintoihin. Pitäkää nuoret tavoitteistanne kiinni, vaikka aikuiset pyörittelisivät silmiään.

Aamu- ja päiväjakelun yhdistäminen, joka on todellista tehostamista, ja jota Malinen vihdoin ehdottaa, olisi pitänyt tehdä jo kauan ennen kuin aletaan työvoimashoppailun.

Totta kai oravat menestyvät, kuten muutkin jyrsijät. Eihän tuo ole muuta kuin tuuheahäntäinen rotta.

Miksi Kariniemen kadun molemmissa päissä käsittämättömät korokkeet autoilijoiden kiusaksi?

Ympäristöpääkaupunkihankkeen johtajavalinta oli täysi farssi. Pätevät hakijat sivuutettiin ja ennakkoon päätetty sopiva valittiin. Koko "haku" oli silmänlumetta. Valinta oli jo tehty, kunhan MB vain on haussa mukana.

Minäkin haluan eläkkeen 15–23-vuotiaana tehdystä työstä eli 8 vuoden työstä.

Kun PVL julistaa Afrikka afrikkalaisille ja Suomi suomalaisille, niin järjestö pitää kieltää. Kun UB tappaa, käyttää aseita ja huumeita, niin järjestön kielto ei enää onnistukaan?

Jos vanhuksia ei enää hoideta, tarkoittaa se hidasta eutanasiaa.

PH-hykyn henkilöstö joutuu maksumieheksi kuntapäättäjien sote-kiinteistö kikkailun vuoksi. Samalla loppuu terveydenhoito. Hämäläiset hölmöläiset.

Rohkea toimitusjohtaja, hykyn tukipalveluiden ulkoistukset purettava. Seuraa mittavat säästöt, paremmat palvelut. Terveisin ICT, pelkkä vitsi, kallis mauton ruoka, pölyiset nurkat.

Voi tätä 6-kymppisten itseään esille tyrkyttävien perussirpojen turhaa maailmaa! Huomatkaa minut: matkustan ja instaan, lentokone, aur.lasku, kulttuuriakin koettu, banaanin palat, juoma-annokset, rusketusraidat ja tietysti taas oma ihana hammasnaama, aina sama ilme, lomaminä. Peukuttakaa! Nahkatakki, tupakka, jälkikasvun kanssa samat bilepaikat, ulosheitot. Olen minä vallan mainio! Elän kuin keskenkasvuinen, vaikka olenkin 6-kymppinen, ihan tavallinen perussirpa, joka somettaa. Tykätkää, pliis!

Kyllä labrahoitaja näytteen saa, vaikka silmät kii ja toinen käsi selän taa köytettynä! Eräässä sairaalassa työn hoitaa välillä sh, jonka kohdalle homma osuu ehkä kerran vuodessa. Ei se aina niin helppo juttu ole.

Hyvä, että Lahden valtuustossa on edes muutama uskalias, jotka uskaltavat tuoda julki hyvä veli -kerholaisten ja suhmuroijien koukeroita. Pitäkää pintanne. Jotka haukkuvat teitä eniten, niillä on eniten luurankoja kaapeissaan.

Hyvä perussuomalaiset ja Jari Ronkainen, kirjoituksestasi olemme samaa mieltä

Nyt oli upea kurkien ylitys Salpausselällä. Metsäkangas lauantai 14.9. klo 19 jälkeen. Muutama tuhat lintua.

K-trion kassa oli varmaan ihan oikeassa varkaiden suhteen.

Sitten kun vettä alkaa menemään Kiinaan, niin me lahtelaiset saadaan kai alennusta veden hinnasta, vai mihin ne voitot käytetään?

Lahden uimahallin uimavalvoja kehotti minua poistumaan kuntouimarien radalta, koska uin liian hitaasti ja haittasin kilpauimarien harjoittelua. Sellaisia asiakasturvalaista kuntalaisten palvelijoita meillä!

XXL-myymälässä käyn ehdottomasti uudestaankin. Todella loistava palvelu, siellä tiedetään. miten asiasta palvellaan!

Luumuja on, mutta mikä on "moulin"? Mistä sellaisen saa?

Tunsin 718-bussissa repun liikkuvan. Hah, likaisten sadevaatteiden etulokeron vetskari oli työnnetty auki. Vesiperä.

Etlarin pääkirjoituksen mukaan postilaisten palkanalennukset ovat lillukanvarsia, eikä pääministeri saisi niihin puuttua. Tiedoksi, sovittujen palkkojen heikennykset eivät ole mitätön juttu. Palkalla tulisi voida elää.

Siis se Green-pestihän on tietenkin räätälöity Milla B:lle. Täytyyhän järjestelmän auttaa likkaa saamaan vaalikampanjaan sijoitetut rahat takaisin, kun hän ei päässy eduskuntaan. Sama kuvio, mikä tehtiin aiemmin. Eiks niin?

On todella vaarallista aikuisena ihmisenä mustamaalata ihmisiä sillä perusteella, mitä lapset sanovat. Tuollaisilla asioilla voi olla kauaskantoiset seuraukset. Järki käteen!

Miljoona litraa vettä päivässä pullotukseen on paljon, tosi paljon. Sillä vesimäärällä jokainen lahtelainen voisi käyttää vesivessaa pari kertaa. Kierrättäkäämme siis vetemme pöntön kautta!

Lahti on valittu Nimityspolitiikan Sisäsiittolaksi.

Nyt valittu voi jakaa ympäristöhankerahaa yrittäjäkavereilleen. Ilmaista valintaa ei ole. Medianomille!

Viitaten Esalainen 12.9. Kyllä se oli "talous, typerys". Rikkaille väsättiin väkisin hallintarekisterilaki auttamaan veronkierrossa, köyhät kyykytettiin. Voi kunpa Sipilän hallitus olisi ollut edes vähän tasapuolisempi, emme olisi nähneet tätä nykyistä tilannetta. Ojasta allikkoon.

Green city -hankejohtajavalinta haiskahtaa todella pahalle. Ei olisi tarvinnut järjestää mitään hakua. Tää tyyppi oli jo päätetty etukäteen valita ja niinhän se meni.

Onko mentävä omalla autolla kaupungin sairaalaan? Mene bussilla, eläkeläisillä Waltit ja rollat, niin on ilmaista kyytiä. Säästyy rahat ja sit pääsee taxilla lääkettä noutamaan Prisman Alkosta. Sivusta seurannut.

Tiedoksi Marko Ahoselle: opettele elokuvanimien käännökset oikein. Vai onko mielestäsi july (heinäkuu) muka lokakuu kuten väitit?

Kohta hybridirekat kuskaavat kivihiilikuormia. Ja maailma pelastuu.

Niille nuorille, jotka mollaavat vanhempia ihmisiä, toivotan pitkää ikää.

Harmi, raksamiehet lähti, jäi vain dementoituneet ukot.

Olipa poliittinen farssi ja lehmäkauppa tämä MB:n valinta. Tarjolla oli useita pätevämpiä. Toivottavasti joku valittaa, vai onko valitusmahdollisuuskin evätty. Hannu Laine.

Kannattaakohan ympäristökaupunki Lahti kivihiilen lisäksi turpeen polton kieltämistä. Pitäisi. Mutta Lahden voimalaitokselle tulisi silloin hätä. Silloin puun polttajia riittää.

Poliitikot on hyvin sitoutettu niin valtion kuin kuntien omistamiin yhtiöihin. Veikkauksesta hallituspaikasta 30 donaa vuodessa. Lahti-Energia ym. yhtiöt palkitsevat mm. istuvaa kansanedustajaa.

Kirkkoneuvoston jäsenelle opiksi, että samaa sukupuolta olevien liitot eivät ole kirkollisia avioliittoja, eikä kiellettyihin parisuhteisiin osallistuvien nimiä ole korrektia julkaista.

Voi "Särkynyt enkeli", se kuulosti niin tutulta. Minulla vain ei ollut mahdollisuutta vaihtaa työpaikkaa, yli 20 vuotta kärsin ulkopuolisena. Yrittivät vielä savustaa ulos firmasta, onnistumatta, ikärasismiakin oli. Ymmärrän sinua.

Ärsyttävin tv-ohjelma Pitääkö olla huolissaan, ei kyllä naurata yhtään, vaikka kuinka puristais.

Kävin eka kertaa Patinassa. Todella miellyttävä kokemus. Suosittelen, tutustukaa!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeessä todettu neljä uutta koronavirustartuntaa - liittyvät kahteen tunnistettuun tautiryppääseen
 2. HS: Lahtelaisen ravintolan omistajaa syytetään ihmiskaupasta
 3. Hollolan Kiikunlähteelle johtava Kiikuntie rajataan vain asukkaiden käyttöön – autot on jatkossa pysäköitävä yli kilometrin päähän lähteestä
 4. Lahden Nelostiellä sattui neljän auton ketjukolari
 5. Viihdealan ammattilaisia tulvii Lahteen syyskuussa Rockfutis 2020:n käynnistyessä – "Mahtavaa päästä Lahteen, se on kunnon rokkikaupunki"
 6. Turo's Hevi Gee sai alkunsa Lahden Torven pikkujouluista – "Ihan samat kohdat naurattivat tai aiheuttivat myötähäpeää kuin silloinkin", muistelee Orimattilassa asuva bändin entinen laulaja Hara Laukkanen yli 30 vuotta myöhemmin
 7. Nelostieltä sivuun ajautunut auto törmäsi liikennemerkkiin Hartolassa
 8. KymiRingillä juostaan ja pyöräillään viikonloppuna – mukana mestareita ja mielenkiintoinen isän ja pojan taistelu
 9. Lukijalta: Pyöräilyolosuhteita kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa
 10. Sädehoitoa saavien määrä kasvanut viime vuosina Lahdessa – syksyllä kaupungissa on käytössä uusi sädehoitolaite
 11. Suomessa kuusi uutta koronavirustartuntaa – viruksen takia sairaalassa olevien määrä putosi kolmannekseen
 12. Emeritusprofessori Haaviston rikosepäilystä: "Heittää joka tapauksessa varjon presidenttihaaveiden ylle"
 13. Näppis: Keskustan nopeusrajoitus 40 km/h on ihan sopiva, mutta kukaan ei kontrolloi
 14. Historiallinen Paimenkallio halutaan herättää henkiin Heinolassa
 15. Valenuuska voi aiheuttaa vakavan myrkytyksen – "Niistä voi seurata nikotiinin yliannostus"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.