Näppis: Juristina suorastaan vaadin, että Lahden ympäristöpääkaupunkihankkeen johtajaksi hakeneet valittavat hallinto-oikeuteen vähiten koulutetun Bruneaun valinnasta

Juristina suorastaan vaadin, että Lahden ympäristöpääkaupunkihankkeen johtajaksi hakeneet valittavat hallinto-oikeuteen vähiten koulutetun Bruneaun valinnasta. Vain virallisilla valituksilla voidaan Lahden päättäjissä rehottavaa hyvä veli- ja jopa korruptiopeliä vähentää.

Lahden kaivoihin Päijänne-tunnelin vaikutus ei näy. Kaivoja ei juurikaan ole, koska vesi on mennen tullen ostovettä. Pulkkilanharjun ja pääkaupunkiseudun välillä on maaseutua, missä ei ole kunnallistekniikkaa. Vesi otetaan omasta kaivosta, jos vettä on. Siellä asuvat kertovat useamman sukupolven muistitietona veden riittäneen kaivoissa Päijänne-tunnelia ennen kuivinakin vuosina nykyistä runsaammalle väestölle ja karjoille, mitä nykyään ei juurikaan ole.

Lahti on upea kaupunki! Siinä on vain yksi vika; sen asukkaat. Lahtelaiset valittavat ja narisevat kaikesta. He eivät ymmärrä, että jotta kaupunki voisi tarjota palveluja, sillä pitää olla veronmaksajia. Nythän täällä on paljon pienituloisia ja työttömiä. Kun sitten nyt on saatu fiksu ja toimeenpaneva kaupunginjohtaja ja jopa tuleva vihreän kaupungin tuleva arvonimi, niin eikös näitä joukolla mollata! Kun vihdoin on keksitty hieno keino houkutella uusia, työtäkin tekeviä asukkaita kaupunkiin! Ja kaiken kukkuraksi fiksujen ihmisten kokoomuksen jotkut edustajat likaavat pesää oikein olan takaa. Sillä lailla!

Mukkulan ostari. Kuinka kauan katselemme ankeaa hiekkakenttää?

Miksihän Salpakankaan yläkoulussa hyvää oppilasta ei kannusteta lainkaan, mutta huonommille oppilaille jaetaan positiivisia merkintöjä Wilmassa. Opettajille tiedoksi, että oppilaat vertailevat merkintöjään, joten tasavertaista kohtelua kiitos.

Missä hämeenkoskelaiset käyvät laboratoriossa? Joka viikko pitäisi käydä muka Hollolassa? Eivät rahat riitä bensiiniin. Voitteko ESS tehdä jutun tästä!

Eikö hyvä veli Mäkisen hallinnolle löydy pysäyttäjää? Kaupungin Green Capital -johtajaksi pelattiin sopiva kaikkien akateemisten pätevien ohi, kaupungin kadut ollaan pilaamassa kelvottomiksi, älyttömät museo- ja matkakeskustunaroinnit vielä mielessä eikä phhyky:lle riitä rahaa!

Portinpieliin ja lumihankien reunaan pissaavat ovat uroskoiria. Urokset ruikkii ja nartuilta jää vain reikä hankeen. Joten urosten omistajat, siirtäkää koiraanne portinpielistä pois. Nimimerk. Nartun omistaja

Isot valomainostaulut ovat malliesimerkki kaksinaismoraalista ja rakenteellisesta korruptiosta. Kaupungin luvalla pilataan ympäristöä ja heikennetään liikenneturvallisuutta.

Mitä ihmeen johtamista Veikkaus oy:ssä oikein on ? Pitäisi tällainen yksinkertainen rutiinihomma hoitua sihteeripalkan tasolla.

Syksyn tullen olen alkanut pikkuhiljaa pakkailemaan kotia muuttoa varten, Lahti aivan mahdoton paikka enää asua. Kaupungilla ei rahaa, ei töitä, ei terveydenhuoltoa yms. Green City aivan huuhaata, mutta huumeita kyllä on, joten "goodbai" Lahti. Haluan asua sellaisessa kaupungissa, jossa päättäjillä on vielä järki päässä. T. (entinen) paljasjalkainen lahtelainen

"Minä-niinku-tota-niinku-olen-minua pyydettiin niinku tähän tehtävään. Olen tota tehnyt työurani Helsingissä. (Milla) . Ei kai haittaa, jos kirjoitan nimesi näin! terv. Jussi

Sinä, joka veit omaiseni haudalta Nastolan hautausmaalta lyhdyn, palauta se pikaisesti.

Olitko huumattuna, kun kehuit Sysmän sote-palvelua?

Vaihda juusto tofuun, soijan kasvatusta varten poltetaan sademetsiä. Lopeta makeiset, tupakkaa saa polttaa, vähennä kylmällä huoneen lämpötilaa.

Olisi aika antaa ne kehitystukirahat postilaisille! Ei ulkomaille! Törkeää kohtelua postin työntekijöille ja vaikeutuu vuorotyötä tekevien ja kaikkien elämä. Aliarvostusta tärkeästä tehtävästä. T. Ei postilainen

Hyvä Jorma Ratia, sanoit ääneen tosiasian, että Lahden johtopaikoille on tullut henkilöitä, jotka tavoittelevat vain ja ainoastaan omia etujaan!

Launeen asukkaat voivat iloita puulämmityksestä, jolla torjutaan samanaikaisesti syksyn koleutta. Samalla savustetaan lähellä sijaitsevien kerrostalojen asukkaita.

ESS:n sääsivun mukaan Sopenkorvessa aurinko on paistanut täydeltä terältä kuukausikaupalla! Myös su, kun muualla satoi! Jossain lienee vikaa?

Mitä Ratia räyhää. Itse nostelit kaverisi Seesvaaran palkkaa kunnolla. Hänelle eläketurvaa! Hyvä veli -systeemi toimii. Miksei myös hyvä sisko.

Näkemiin kokoomus, nimitys ruletti viimeinen niitti. Ajetaan vain sisäpiirin etuja ja näytetään ulospäin hällä väliä meininkiä. Hävetkää Lahden Kokoomus.

Nyt oli upea kurkien ylitys Salpausselällä. Metsäkangas lauantai 14.9. klo 19 jälkeen. Muutama tuhat lintua.

Pitääkö lahtelaisten veronmaksajien maksaa väärin valitulle Bruneaulle ylisuurta 8 500 euron kuukausipalkkaa? Medianomin keskivertopalkan tulisi riittää hänelle. Keskivertopalkan ylittävällä osalla voisi parantaa kaupungin huonoa vanhusten hoitoa!

Ympäristökaupunki Lahti vaihtoi hiilirekat vesirekkoihin. Vai eikö vesirekat saastuta ollenkaan?

Medianomin palkka 2 000–3 000, Lahdessa 8 300 (Milla). Lahden hallituksen pj:n vuosipalkka 60 000 (Sirkku), varapj. 30 000 (Juha) ja (Aleksi) ja mikä on Mikan palkka, joka valitsi Millan (jo v 2013 palkka oli 137 997). Näin persaukisessa Lahes.

Päijänteessä vesi vähissä, kaivot kuivuu. Immilän joki imaisi kaiken. Tuleeko maailman loppu?

SAK:n olisi tuettava Postin työntekijöitä Malista ja Postin hallitusta vastaan. Tällainen työehtosopimussikailu pantava kerrasta poikki, muuten se leviää muuallekin!

Joutomiehiä hillotolpalla, palkkioiden kalastelua kaupungilta, kun omat hommat ei kannata.

Uutisissa oli, että psykiatriset hoitajat tulevat kouluihin. Eiköhän tämä fiktiomaailma digivälineineen varmista, että nuoret ovat hukassa. Elämään kuuluvat ongelmat paisuvat.

Maaseutukunnat ovat vanhusvoittoisia, koska eläkepäiviksi muutetaan maalle parempien terv. ja sos.palveluiden vuoksi. Huoltosuhde nousee.

Muista: jos et tiedä, mitä todellisuudessa tapahtui, älä lähde arvailemaan ja leikkimään kultapojua. Muista, että edellinenkään ei paljoa kannattanut.

Unilääkkeiden käyttö on vähentynyt, mullekaan ei uusittu Tenoxia, Imovanea, Stellaa eikä Diapamia. Koko viime yökin meni valvoessa, 44 vuotta olen käyttänyt.

Kiitos Päijät-Hämeen keskussairaalan ihotautipoliklinikan ylilääkärille ja sairaanhoitajalle mieheni hyvästä hoidosta.

Erään lahtelaisen kuntapoliitikon mielestä pahinta on valkoinen heteromies. Hänhän voi olla rikas tai pienituloinen. Näillä leveysasteilla värille ei voi mitään, ei myöskään evoluutiolle.

Eikö nämä etusivun kokoiset mietelauseet voisi siirtää historiaan. Pienempi tila riittää. Turhaa paperin tuhlausta ja hiilijalanjäljen kasvattamista.

Venäläisten mieslentispelaajilla ei ole tatskoja eli heillä on kaikki inkkarit kanootissa, muumit laaksossa, naakat tornissa.

Hesarin arvottomat asunnot. Ennen perintö oli ei-riski. Nyt perilliset maksavat verot ja leski asuu, lopuksi arvoton. Perintöön ei pidä ryhtyä!

Miksi valtakunnan selittäjän Päivi Nergin annettiin A-Studiossa pitää monologia 5 minuuttia? Toimittajan ammattitaito ratkaistaan näissä tilanteissa.

Nyt ne valot päälle niihin autoihin. Hämäriä, sateisia päiviä ja sumuisia aamuja, mutta takapäät pimeänä ajellaan vielä iltahämärässäkin.

Etlari voisi julkaista hyvin vanhoja Karin pilapiirroksia Kerberoksen paikalla, jolla on jäänyt ns. "levy päälle" mm. Trumpin suhteen.

Mistä apu? S-mobiilista hävisi desimaalipilkku, joten laskuja ei voi maksaa. S-pankissa eivät osanneet neuvoa. Sovelluksen uudelleen lataaminen ei auttanut.

Padasjoen uimahalli mukava. Valvojilta toivotaan sitä valvomista. Määrätty lapsilauma meluaa, huutaa ja tökkii muita uimareita eikä äiti puutu asiaan millään tavalla. Valvokaa ja puuttukaa asiaan valvojat!

Viherhallituksemme ympäristötoimien esimerkki sai pian seuraajia uskontoneutraalien maiden vähennettyä nopeasti saudien fossiilisen öljyn tuotantoa.

Olen asunut Lahdessa pian 10 vuotta. Jokaiseen vuoteen on mahtunut muutama viimeinen pisara. Nyt Bruneaun valinta oli viimeisistä viimeinen. Asun yksin, lähtö on helppo minulle. Kaupungille ei. Kuulun suuriin veronmaksajien. Vien tunkit mukanani. Niillä olisikin maksanut tämän johtajan palkat sivu- ja toimintakulut. Saatte jäädä nauttimaan omasta likaamastanne johtamiskulttuurista.

Lukekaa oikeaa mediaa, mitä tapahtuu kristityille ympäri maailmaa! Sitä tietoa, mitä valtamedia ei tuo esille! L.H.

Kaupungin katu se on asfaltoitu Kankaankatukin! Älä valita, jos joku sinne autolla ajaa. Parkkipaikka liian ahdas monesti ja hyvä katu on käyttämättä.

Lahti on sottainen ja roskainen kaupunki.

Viekö lastensa juomaveden myyjät rahat mukanaan tuonpuoleiseen?, kysyy vanhus.

Mikä ihme siinä on, että Holman liikenneympyrässä olevaa reikää ei saada korjattua? Iskarit menee. Sama ongelma ollut jo muutaman vuoden. Välillä tukitaan umpeen, mutta taas oli kuoppa auki.

Tämäkö muka sananvapautta, kirjoitin sanan "ählyt" Näppikseen, muutettu porukoiksi. Huomattu vuosia, miten tämä aviisi suosii heitä. Pistää miettimään tilauksen jatkamista.

Junnukiekkointoilijavanhemmat huom! Ei se kumilimpun hakkaaminen ja mällin imeskely sivistystä kasvata. Suomessa tuhansia halleilla roikkuvia mällinpureskelijoita, joiden vanhempien tähtihaaveet jääneet toteutumatta. Koulutus ensin. Sitten leikit.

En tule Trioon asioimaan ja myös kohta Sokokseenkaan, koska siellä kaupataan näkyvästi huumeita. Pelottaa moinen toiminta.

Toivottavasti Hollolan uuteen terveyskeskukseen tulee jälleen päivystys, jotain hyvää kannattaa meille veronmaksajille säilyttää

Asikkalan alueella mainostetaan kayakki-vuokrausta. Suomi-sanakirjasta ei ulkol. sanaa löydä. Löytyy kyllä kajakki.

Kukaan ei ole ollut kiinnostunut minun jaksamisesta! Muutama "mätä omena" voi rikkoa hyvän työporukan. Työnantaja väsynyt aikuisten päiväkotiin.

Kuva merimetsosta ylimaallisen upea! Onnittelut Petteri Sokalle!

Lahdessa parasta? Yli 3 000 euroa maksanut Niemen muutto on maksettu ja 6 kk aikana opin taas säästämään. Kaikki ruokakikkailut jäivät pois, ite tehdään.

Lahdessa parasta 2: vihdoin viis veisaan akkojen mäkätyksestä, millainen pitää olla ja viittaan kintaalla tärkeilevien miesten ojennusyrityksiin.

Porvarinuoriso enää huvittaa: naapuritalon pikkuista mäyristä ulkoiluttanut nuorukainen tuijotti kieli poskella ulkoilemasta palaavaa vanhaa tätiä.

Bruneau hillotolpalta seuraaviin eduskuntavaaleihin!

Antti Mannisen kirjoitus dosenttia kohtaan on ylimielinen ja halventava, ylpeä kirjoitus enemmän henkilöstä kuin itse asiasta. Oletko Manninen itse ehkä kaiken maailman besserwisser, joka ei suvaitse muita kuin itselle mieluisia mielipiteitä? Toimitukselta virhearvio Mannisen kirjoituksen julkaisemisessa 15.9.

Voiko Lahti olla suuren pohjavesihuijauksen kohteena. Eikö asialle voi tehdä mitään?

Olkiluoto 3 on Suomen suurin ilmastoteko. Sen reaktori nostaa päästöttömän sähköntuotannon osuuden Suomessa n. 85 %:iin. Mihin tarvitaan enää maisemaa pilaavia tuulivoimaloita?

Vai oli täysin normaali kaupungin hakuprosessi. Ja tuloksethan näkyy kun kaveria ei jätetä!

HS Antti Majanderin 15.9. arvostelu viime viime aikojen ruodituimmasta "kulttikirjasta" varmisti, ettei tuohon rahastusteokseen tarvitse koskea pitkällä tikullakaan. Lööpit tunkevat päivästä toiseen kokemuspiiriimme yks.kohtaisesti tätä inhorealistista vuodatusta. Hyötyvätkö kohdalle sattuneet "kumppanit" näistä intiimeistä paljastuksista rahallisesti vai riittääkö heille kyseenalainen esilläolo? Läheisille aiheutettu loputon häpeä ja nolous. Surullakin rahastetaan. Kaikki ei voi olla kaupan. Vai voiko? Näköjään voi. Tätäkö on suomal. kirjall. kulttuuri: häpeämättömän moraalittomuuden ja vastuuttomuuden alatyylistä kuvausta? Jopa jalustalle nostamista. Kulttuuriteko? Miksi meidän pitäisi tietää nämäkin toilailut? Surullista!

Lahden liikennepäästöt lisääntyy typerästä valo-ohjauksesta. Keskustan läpiajoliikenteen vihreä aalto poistettu, tyhjäkäynti lisääntynyt valoissa.

Toimittajat tehkää lehteen iso juttu takavalottomista autoista. Takana ei tuikkuakaan, vaikka olisi kaatosade, edessä kyllä on jos jonkinlaista tuikkua. Voisi se poliisikin vähän opastaa, kun oma äly ei riitä valo-ohjeiden lukemiseen.

Hyvä kirjoitus ESS:n mielipidepalstalla la 14.10.19 Yksi "tavallinen" työpäivä. Nimim. Kohtalotoveri

Sipilän hallitus ajoi työasiat pieleen. Miksei niitä korjata? Ammattikoulujen työopettajille annettiin lopputili.

Liikenne tulpataan valoihin edestäpäin. Keskustan läpiajo Vesijärvenk. valoihin +15min ajoit. Stop joka valoon ja läpi vain pari autoa kerralla.

Sinä, joka asettelet tikkuja ja rimanpätkiä kävelytielle tonttisi kohdalle, lopeta. Pienet koululaiset, jotka pyöräilevät, voi loukata itsensä.

Mm. keskustan ja Metsäkankaan alueiden verenpaine-, ym pitkäaikaissairaat saavat kerran vuodessa verikokeiden seurannan, mutta Launeen alueen pitkäaikaissairaat kahden vuoden välein. Mistä johtuu tämä eriarvoisuus?

Keksin omasta mielestäni hyvän keinon estää lähimaksut, jos kortti hukkuu: rahat creditin puolelle, debitille kortin nostorajat nolla. Toimii vain pin.

Paperiset kansiot ja potilastiedot takaisin. Nykyään ihmisten sairaudet ja lääkitys löytyvät eri hoitajien omilta kännyköiltä. Niitä selaillaan ja istuskellaan ties missä.

Maanantain 16.9. etusivun Positiivari teksti + kuva on kauhea! Eikö kenelläkään ole ollut älliä päässä?

Miksi Lahti lähti mukaan KymiRingin rahoitukseen, kun Komu sanoo, että se olisi toteutunut ilman Lahteakin? Eikö meillä ole tarpeeksi velkaa, hölmöt kaupunginvaltuutetut?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.