Näppis: Mitä tehdään lähes sadalle lapselle, mikäli Kerinkallion päiväkoti lakkautetaan?

Mitä tehdään lähes sadalle lapselle, mikäli Kerinkallion päiväkoti lakkautetaan? Uuteen monitoimitaloon ei tule mahtumaan sekä Mustikan että Kerin lapset. Siirretäänkö juuri väistötiloihin tottuneet lapset uuteen taloon, ja otetaan väistötiloihin uudet siksi aikaa, kunnes heidät taas revitään toisaalle? Älytöntä touhua!

Ei ole mitään syytä enää uskoa politiikkoihin, eikä yleensäkään politiikkaan. Ei ole myöskään mitään demokratiaa tässä valtakunnassa. Ihan sama ketä äänestää, lopputulos on se, että köyhiä sorretaan ja rikkaat rikastuu. Lopetettais edes se rahojen kylväminen muihin maihin ja niillä rahoilla vanhuksille hyvä hoito. Eivät he täällä ikuisesti elä!

Miksi Asikkalan päättäjät eivät osaa yhdistää syntyvyyden laskua koulua käyvien lasten määrään tulevaisuudessa? Täysin ylimitoitettu uusi kouluhanke on erään suhmuroijan historiaan jäämisyritys. Valitettavaa ja inhaa käytöstä kunnan kustannuksella vai liekö ihan kosto?

Eikö televisiossa ole naulakoita? Saisivat haastateltavat lakkinsa naulaan.

Suomessa raha ei riitä yhteiskunnallisesti tärkeisiin menoihin, mutta puoluetukia nostetaan samoin kehitysapua. Miksi? Rikas mies jos oisin!

Lahdessa maksetaan liikaa johtajille. Johtajia ihan liikaa. Asiaa kirjoititte J. Melanen, M. Kataja, E. Passila.

Et sitten itse ymmärtänyt siirtyä nopealta uimaradalta sivummalle, vaan sinulle piti asiasta uimavalvojan käydä sanomassa? Ja koit saaneesi huonoa palvelua?

Kenen lauluja laulat, sen leipää syöt. Kaupunginhallituksen varapuheenjohtajien leipärahat tulevat kaupungintalolta ja hillon mausta ovat päässeet osalliseksi vihreät ja demaritkin. 30 000–60 000 euron palkalla on varaa matkustaa Karibianmeren lomaparatiisisaarelle.

Ahonen. Kyllä Kaurismäen leffoille kuuluu antaa täydet viisi haukotusta.

Tuhtikapinallinen = painonvartija.

Nyt kaupunginjohtajien paikkoja hakemaan. Ainoa vaatimus on, että voit aloittaa heti. Kiitos MB.

Lapsityövoima rikastutti tehtailijoita kuuskytluvulla pienellä palkalla. Nykypäivänä mahdoton ajatus.

Suurten ikäluokkien antama työpanos, jolla rakennettiin hyvinvointi-Suomea kelpasi silloin. Se, mitä siitä sakista on jäljellä, saa jo pyydellä anteeksi olemassaoloaan.

Kirpputorien toiminnasta haluaisin antaa palautetta. Yleensäkin, miksi kuitinsaanti on niin vaikeaa. Aina kysytään, haluaako asiakas. Yhden kirpputorin työntekijätkin aika töykeitä, ei tervehditä ja koko paikka muuttunut epäsiistiksi.

Läntisen hautausmaan parkkipaikka ei ole täynnä kuin juhlapyhinä, joten huono puolustus luvattomalle autoilulle. Kunnioitus hautausmaata ja sen rauhaa kohtaan puuttuu, joten vika on korvien välissä.

Miksi aktiivimalli leikkaa sairaalta työkyvyttömältä? Kiusantekoako silmät viiruina?

Suomen median taidonnäyte: Käsitellä huthien iskua Saudi-Arabian öljyntuotantoon niin, että saudien verinen ja tahalliseen humanitaariseen kriisiin rakentuva sodankäynti Jemenissä sivuutetaan suorastaan kirurgisella tarkkuudella.

Ennen koulussa opetettiin uskontoa ja isänmaallisuutta. Nyt niistä joutuu poliisitutkintaan, kun kaikki vieras, paheksuttava, vastenmielinen ja kielletty on suvaitsevaisista tasa-arvoista.

KymiRingin raha maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin kuten Sibeliustalokin. Green Capital -huuhaa menee suoraan hykyn säästöihin! Bruneau BB-taloon.

Vain Lahdessa voidaan haukkua pätevä, osaava, menestyvässä yrityksessä kykynsä näyttänyt lyttyyn, hävetkää mustamaalaajat!

Jopa Puolan kuntoinen maa nostaa eläkeläisten eläketuloja! Miten onnellisimmassa maassa hallitus ei pysty?

Hei Petri Koivisto! Kaupunginsairaala on pääterveysasema nykyään.

"Perussirpalta" jälleen uusi profiilikuva. Ihana kuva, oot kaunis, pirteä, upeat hiukset... "Sirpa kiittää kehuista"

Suomessa korostetaan koulutusta, mutta ministereille ei ole mitään tutkintovaatimuksia! Omistajaohjauksesta ja valtion omaisuuden myynnistä vastaa päihdetyöntekijä, terveys- ja sos.asioista lähihoitaja jne.

Tapanilankadun alikulkutunnelin sisäänkulkuväylät kuraiset kuin perunapelto. Entäs tunnelin sisäosa; likaa, kuraa, sepeliä. Kunnosta vastaajille puhdas nolla.

Omaa hiilijalanjälkeään vähättelevät vetoavat siihen, että maapallon kokonaispäästöt ovat 1 000 kertaa suuremmat kuin Suomen. Eivät ota huomioon, että meitä on 1 400 kertaa vähemmän kuin maapallomme asukkaita. Eli...

Hallitus hoi! Vain maa nimeltään Hölmölä myy maitaan mantujaan, metsää, kaivosrikkauksia, parhaat vedet ym. ulkopuolisille ja vielä kansan selkänahasta toimintansa tyhmyyden nylkee veroilla ym. maksuilla.

Ympäristöpääkaupunkihanke ja kokoomusryhmän toiminta kaupunkimme hyväksi vaatii älyä eikä sovellu kaikille. Osa valtuutetuista hoitaa LE:n palkka-asioita, kun toiset valtuutetut suurempia kokonaisuuksia.

Islam on maailman rauhaa järkyttävä ja sotaisa uskonto. Ei rauhaa rakastava. Imaamit lietsovat sotaa länsimaista kulttuuria kohtaan omissa sisäpiireissään.

Hyvinhän Suomellakin menisi, jos EU antaisi kahdeksan miljardia euroa vuosittain, niin kuin se antaa Puolalle.

Kuka Sysmässä vastaa vuokratalojen lämmityksestä, ettei taas tarvitse koko talvea soitella samasta asiasta? Monessa talossa alle kaksikymmentä astetta. On paljon huonosti liikkuvia ihmisiä, RTK vastaa asiaan, että pistä pää ulos ikkunasta!

Mitä tarkoittanee henkilö tai taho, joka levittää liikenneopasteisiin yms. kiinalaisia esittäviä karikatyyripiirroksia sekä erillisiä China-tekstejä?

Sinä ammattikoulun uimahallin mukava siivooja, voisitko ystävällisesti pesutilojen lattioita huuhdellessa letkulla myös huuhdella höyrysaunan lauteet. Siellä kun tuppaa tietyt miehet enemmän ja vähemmän tutustumaan toisiinsa tiiviimmin ja tästä tuttavuudesta syntyy sotkua. Ei ole kiva istua "näiden liemien" päälle.

Voidaanko nyt lopettaa ruikutus ympäristöpääkaupungin johtajavalintaan ja keskittyä olennaiseen! Kyseinen vuosi on meille kaikille mahdollisuus. Ei riidellä sitä pilalle.

Kyllä Lahdessa rahaa on lautakuntien ja jaostojen ulkomaanmatkoihin. Lähes 60 000 plus päivärahat ja muut kulut kymmenien henkien matkailuun (ESS 17.–18.9). Vähempikin osallistujamäärä riittäisi. Kaupunkilaisten hyvinvoinnista ja peruspalveluista kyllä karsitaan. Törkeää!

Lahden Talot, onpa työlästä kuivatustelineen teko Mukkulassa. Mitään ei tapahdu viikkoihin. Ja kiukaat korjataan kiviä lisäämällä.

Lahti ei ole mitenkään pohjavesihuijauksen kohteena, tyhmät tekivät vain sopimuksen "monacolaisen" firman kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.