Näppis: Mitään piikittelyhuoneita ei tule perustaa

Mitään piikittelyhuoneita ei tule perustaa. Eiköhän tuota sekoilua tueta jo muutenkin aivan tarpeeksi yhteiskunnan taholta. Yhteiskunnan pitäisi olla paljon kriittisempi ja tällainen suvaitsevaisuus lopettaa. Muutenhan on aivan sama, miten kukakin täällä sekoilee ilman seuraamuksia.

Antti Mannisen kirjoituksessa oikea päätelmä, että rahaa ja resursseja on liikaa, pätee monessa muussakin asiassa. Moniin tarpeellisiin asioihin niitä ei kuitenkaan riitä.

Ennen sosialisti hamusi kaiken mahdollisen valtion omistukseen eli sosialisoida. Nyt hallituksessa oleva vasemmisto myy valtion omaisuuden kapitalisteille. Niin aate muuttuu.

Miksei kaupungin valokuvausprojektia annettu vaikka LAMKin muotoiluinstituutin valokuvausopiskelijoille? Tukekaa paikallisuutta ja koulutusta päättäjät! Holtitonta 8 960 euroa rahankäyttöä.

Ei niin pientä murhetta tai harmia, mistä ei viinalla saisi isoa. Posnegatiivari

No, nythän tämä selvisi; tatskat ratkaisevassa osassa, mikä maa pärjää lentiksessä!

Kuka ne sääsivut oikein tekee, kun sitä Sopenkorven aurinkoa ei saada pois, vaikka sataisi koko päivän?

Raiskausasia, mutta raiskaaja valittaa tuomiosta, käräjäoikeus peruu syytteen. Niin käy muissakin rikostuomioissa.

Terttu Pihlava, olet varmaan aina terve, kun pystyisit hakemaan tv-ohjelman R-kioskilta. Sairaana sitä juuri tarvitseekin.

Arvoisat valittajat ja ruikuttajat. Jos kerran olette muuttamassa, niin muuttakaa. Mitä sitä täällä uhoatte. Taso nousee Lahdessa ja joku muu kaupunki saa teidät harmikseen. Että näkemiin vaan.

19.9 Tuletkos Terttu tänne syrjäkylälle isoon taloon alivuokralle? Saat sen 170 cm korkean vinttikamarin, jonka harva tuplalasi menee yhä talvisin paksuun jäähän.

Höpö, höpö oppositio, edellisen hallituksen työllisyystavoitteen toteutuminen oli pelkkää silmänlumetta, johan sen näkee sokea Reettakin!

Parvekkeella räksyttää koira, kun joku kävelee ohi ja kerrostaloissa muutenkin haukkuminen kuuluu joka puolelle ja ne tassut voisi pestä ulko-ovella, jottei lika leviä käytäville ja hissiin!

Tilasin sanomalehden, josta saan tietoa, en kuvakirjaa, jollaiseksi ESS on muuttunut. Aikakauslehtiä saan kioskilta, jos haluan katsella kuvia.

Olen samaa mieltä Jussi Mäkelän kanssa samaa mieltä! Ei kaikkia paikkoja voi paaluttaa koulutuksen mukaan. Milla Bruneau ja Aino-Kaisa Saarinen pärjäävät varmaankin "määräaikaisissa" tehtävissään! Lahjakkaita ovat ! Perusinsinööri

Toimittajat, kirjoittakaa kotimaan ikävistä asioista: miksi Suomi ainoa Pohjoismaa, missä käytössä eurot, huonosta sosiaaliturvasta, paljonko maksavat niin sanotut turvapaikanhakijat, Suomen vanhustenhoito ja terveyspalvelut, eläkkeet ym. Entinen tilaaja, netistä onneksi löytyy.

Jo on kokoomuksella ehdokkaat vähissä valtuuston puheenjohtajaksi, kun ehdokkaina ovat Putula ja Salonen.

Minä itse asiassa niinku tavallaan juurikin kirjoitan Näppikseen. Trendikästä sanastoako? Ei ainakaan suomea.

Tallinpassi: Ollessani muutama vuosi sitten Mytäjäisten lammen avantouintipaikalla, tuli siihen mummeli juttelemaan. Poika, poika tiedätkös, mistä vesi tähän lampeen tulee? Hän alkoi kertoa. Olen asunut koko ikäni täällä veturitallien vieressä. Vesi virtaa kilometrien päästä, Likolammesta, Salpausselän harjujen sisällä laskien tähän lampeen. Tästä vesi jatkaa matkaansa Karpalon lampeen ja sieltä Vesijärveen. Hämmästyneenä kiitin kertojaa.

Lakatkaa lässyttämästä. Tuokaa ulkomailta tekijöitä sellaisiin tehtäviin, joihin Suomesta ei löydy tekijöitä. Yksinkertaisiin puuhiin väkeä ei tarvita. Kyllä se taipuu suomalainenkin selkä, kun lopetetaan vastikkeettoman rahan holvaaminen sohvalle jos työ kuin työ ei maita. Tällä saadaan heittämällä yli 100 000 suomalaista työllistettyä. Tässä taloustilanteessa vapaamatkustajia ei tarvita.

Kyllä tulee kalliiksi veronmaksajille hankkia uusia veronmaksajia työllistämällä sotalaivalle työttömiä.

Mikään ei siis ole niin ällöttävää kuin että aikuiset miehet istuvat lakki, hattu tms. päässä sisätiloissa. Ei se heitä komeammaksi tee, ainoastaan kyseenalaistaa heidän järjenjuoksun. Ei kukaan voi ihannoida jotain lippalakkia? Tai voi, mutta... Ainoastaan naisille sisätiloissa sallittua, siis hattu päässä sisällä.

Det största av allt är kärleken!

Eikö terveydenhuollon henkilö tiedä, mihin käsidesiä käytetään? No, ei ainakaan kertakäyttökäsineisiin. Olisiko kertaus paikallaan?

Totta. Paperiset potilastiedostot löytyy helposti aina. Sähköiset systeemit tolkuttoman kalliita hyötyyn nähden. Monesti kaatuneet, mutta hys hys.

Lahdessa mobiilisovellus, jossa voi mitata päästönsä. Mutta miten istuu siihen, että älypuhelimet tuottaa paljon päästöjä. Eli mistä päästösäästö?

Katselin ulkolinjan ohjelman: Abortti jakaa Yhdysvallat. Tunsin niin suunnatonta vihaa niitä valkoisia, vanhoja miehiä kohtaan, jotka yrittävät estää naisia tekemästä aborttia. Asia kun ei kuulu heille pätkän vertaa. Sanon vaan, että kyllä USA on takapajula. Olen aina ollut abortin kannattaja.

Missä viipyy laki/lait hyvä veli -toimintojen pois kitkemiseksi. Joka sortin johtajia ja päälliköitä tehtaillaan veronmaksajien rahoilla. Rikollista! Eikös ne pitäis vähetä tietokoneitten avulla. Ja miksi matkustellaan verorahoilla ympäri maailmaa. Skypellä voi ryhmäkokoustaa. Ajattelin muuttaa Lahteen takaisin, kun siellä olen lapsuuteni viettänyt, mutta en uskalla. Aivan päätöntä touhua ja verorahojen tuhlaamista ollut ja maine mennyttä. Miten siellä vanha pärjäis. Surullista.

Kyse on siitä, että Lahden uimahallissa nopeat uimarit ohjattiin kuntouimareiden radalle. Ainoa tapa väistää on poistua altaasta, koska muilla radoilla on koululaisia ja vesijuoksijoita. Valmentajat ja nopeat uimarit, kyllä tuntevat asian, mutta vaaran aiheuttamisesta ei välitetä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.