Näppis: Heitän haasteen: sano itsesi irti työpaikastasi ja etsi uusi työpaikka muualta

Ne ihmiset, jotka pitävät työttömiä laiskoina luusereina, mollaavat ja syyllistävät heitä, eivät itse eikä heidän läheisensä ole koskaan olleet työttömänä. Koska työllistyminen on heidän mielestään itsestä kiinni, niin heitän haasteen: Sano itsesi irti työpaikastasi ja etsi uusi työpaikka muualta. Veikkaan, että kukaan työttömiä mollaava ei haasteeseen tartu.

Uusien terveydenhoitojärjestelyiden tarkoituksena oli parantaa lääkäriin pääsyä, nyt asia kääntyy päinvastaiseksi. Töissä käyvät hoitaa työterveys, hykyn valtuuston ja hallitusten henkilöiden tuttu lääkäri ja eläkeläiset hoitaa aika.

Koulujen syyslomalla koululaiset voisivat järjestää ilmastonmuutosmielenosoituksia Hki–Vantaan lentoasemalla.

Hykyssä paljon johtajia ja silti käytetään muutosjohtajia ja konsultteja, joiden ehdotukset johto toteuttaa kirjaimellisesti. Johto ei arvosta eikä kuuntele yhtymässä työskenteleviä terveydenhuollon ammattilaisia.

Uskomatonta, että todella juovuksissa ajaa motoristin autollaan kuoliaaksi ja selviää ehdonalaisella! Kyllä kiven sisään kuuluisi, on meillä ihmisarvoa kunnioittava lainsäädäntö, kamalaa.

Hyvin on päästy Lahden pohjoisista osista terveysasemalle keskustaan. Ei ole ollut terveysasemaa esimerkiksi Kilpiäisissä tai Mukkulassa asuville. Hirveä meteli, jos pitää Launeelta, Ahtialasta tulla keskustaan.

Ihmetyttää teiniministeri Marinin lausunnot 6-tuntisesta työpäivistä. Miten ihmeessä rahat riittävät kaikkeen huvitteluun ja reissaamiseen, jos viikon palkka jää saamatta, kun nytkin täyttä päivää tekevät potee rahapulaa. Joku järki pitäisi olla moisia lausuntoja ulos tuodessa. Äly hoi!

Sattuu joka kerta, kun verrataan vankien ja vanhusten ulkoilua. Teen itse äitini eteen paljon. Jos joudun laittamaan hänet hoitoon, menen tapaamaan ja ulkoiluttamaan. Syntynyt 1960.

Mitä enemmän lestadiolaisia, sitä enemmän työttömiä, lestadiolaiset nimittäin siivoavat normiuskoiset omiensa tieltä yritysmaailmassa.

Miksi Herralassa koulun oppilaiden vanhemmat eivät halua hoitaa täiongelmaa lapsiltaan? Yli kuukausi jo koulun alkamisesta kulunut ja edelleen ongelma sama.

Et kuulu lapsensa menettäneiden sururyhmään. Lapsesi on elossa, hän ei vaan kelpaa sinulle sellaisena, kun on. Sinua varmaan vaan huolestuttaa, mitä naapurit sanoo. Lapsella on ihan oma elämä, muista se ja hyväksy asia, tai menetät hänet.

Sinä tunteeton ihminen oman lämpimän auton ratin takana! Miksi et pysty asettumaan nuoren asemaan, jonka on käytävä koulussa linja-autojen ulottumattomuudessa. Onko kaksipyöräinen mopo turvallisempi tuulessa ja tuiskussa? Nuoret ovat taitavia ja oppivat kokoajan.

Hiukset sopassa! Nuoret kokkaamassa, essut kyllä, mutta pitkät hiukset liehuu soppakattilan päällä. Opettakaa samalla tapoja. En söisi heidän kokkailujaan.

Vihreät ja vasurit olisivat vaatineet Mukkulankadun keskelle viherpainannetta puuistutuksin, jos olisivat vaatineet kavennusta!

Miksi valkoinen farmari pyörit päivisin Hörölä/Kyrölä. Mikä hukassa?

Ratissa 1,5 promillea, moottoripyöräilijä kuolee, perusmuotoinen tapaus, 1,5 vuotta ehdollista. Käsittämättömiä tuomioita.

Toistakymmentä vuotta sitten olin käymässä äitiäni tervehtimässä P-H:n keskussairaalassa, niin sairaanhoitaja kertoi tuohtuneena, että tietäisittepä kuntalaiset, kuinka paljon tuolla yläkerrassa istuu ukkoja kovalla palkalla! Muualta kyllä säästetään!

Siinä missä tavallisesta kansalaisesta yritetään ruokailutottumuksia muuttamalla kouluttaa "täydellinen syöjä", mutta niin sanottuihin moottoriurheilun aiheuttamiin päästöihin j siihen, että jokaisella pikkujulkkiksellakin on kohta yksityinen lentokone, ei näissä ilmastotalkoissa puututa sanallakaan!

No hupsista! Koiranhyysääjää närästää, kun vanhukset ja lapset kulkevat rappukäytävässä. Arvot kohdallaan?

Postinen-lehdykäinen on mitätön yksittäisten firmojen tarjousesite. Mitä järkee, kuka lukee!

Älkää te lahtelaiset viitsikö valittaa, jos joudutte menemään keskustaan hoitoon. Meiltä hämeenkoskelaisilta vietiin terveyskeskuspalvelut ja matkaa 20 km suuntaansa.

Miten paperia säästyisi, jos et ota kuittia sillä sama paperinpätkä sieltä kassasta tulee, otit tai jätit.

Prisma Hollola. Kiitos kiltille ihmiselle, joka veit infoon vihreät nahkahansikkaat unohdettuani ne ostoskärryihin.

Pomoille ökypalkat, kultaiset kädenpuristukset, tulospalkkiot jne. Mitä Suomessa on tapahtunut? Heikommilta otetaan, asumistuet laskivat, eläkkeiden verotus kiristyi, aikoja sitten yksinhuoltajien verovähennysoikeus poistui jne.?

Huomenna ne alkavat. Kuusi karsiutumista, yksi keskeytys. Yksi 20 min. tappio.

Lahti on sotkujen keittämö, jossa puuhaa kymmeniä politiikan kautta itselleen sosiaalista nousua havitteleva häpeämätöntä ihmistä. Olisi aika valmistella seulontaa seuraavissa vaaleissa.

Tuetaan sähköautoja ja sähköpyöriä, miksi ei tueta sähkölämmitteisiä omakotitaloja. 1990-luvulla kunta painosti luopumaan öljystä. Kallista on sähkölämmitys nyt.

HS-analyysi. Salailua ulkomaalaisten asioiden käsittelyssä ollaan lisäämässä. Julkisuuslakia muutettaisiin niin, että ulkomaal. asioita suojattaisiin paremmin kuin suomalaisten vastaavia asioita. Ulotettaisiin myös tietoihin, jotka eivät ole yksityiselämää ja jotka suomalaisten osalta ovat julkisia.

Monopolissa ei järkeä, mutta nyt ajaa kolme autoa samoja katuja.

Ajokortti pois, jos ei osaa ajaa Karjalakadulla, eikä tunne opasteita.

Taas päästettiin rattijuoppo tappaja ehdollisella, sitä vastoin kavaltajalle linnaa, kyllä on mätä oikeuslaitos!

Metsämaalta puuttuvat tapahtumat.

Lentoliikenne pitäisi vähintään puolittaa ilmaston vuoksi. Iso osa lentelystä täysin turhaa turistien kuljetusta!

PHJ:n Johanna! Hienoa, että pyrit vähentämään asukkaiden jätekuljetuskuluja ja pakokaasupäästöjä. Jätelakityöryhmän mietintö tukee! Timo

Ilmeisesti vihreille ja vasemmistolle käy demareiden ja kokoomuksen terv.hoidon alasajo, jos vain psykiatreja ja piikityshuone saadaan. Bensankatkuista Green cityä teillekin.

BMW Viipurintiellä parkkipaikalla, ei näköjään maalainen osaa lukea.

Miksei lehdistö selvitä, miten paljon uusia virkoja on Lahdessa perustettu parin vuoden aikana. On koordinaattoreita joka lähtöön. Kaupungin yhtiöt maksavat myös konsulttiyhtiöille rutosti.

Missä muuten persut lymyilevät, kun Lahden seudulla tehdään suurta puhallusta julkisesta terveydenhoidosta yksityisille. Ai niin, nyökkäilevät niissä kokouksissa.

Lemmikkieläimen hylkääminen on rikos! Ota selvää, minne voit lahjoittaa sen sijaan, että hylkäät ulos nälkää näkemään. Apua ja neuvoja löytyy, kunhan kysyt.

Olisko liikaa vaadittu, että kaikilla palaisi autossa myös ne takavalot!

Nyt loppuu aikakauslehtien tilaukset. Kahden viikon lehdet, ym. edelliset toimittamatta. Aina lehden toimitus lähettää lehdet jälkikäteen, kun pyydetään. Missä mättää?

Ei ole todellista. Käsiteltiin mamujen tekemiä raiskauksia ja niistä tulleita mitättömiä tuomioita eduskunnassa. Kukaan ministereistä ei ollut paikalla!

Tampereen yliopisto on ollut, ja on, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden asialla. Kunpa päättäjät suostuisivat kuuntelemaan professoreita. Mutta se oma kukkaro.

Potilaalle on helpompaa ja halvempaa, jos saa avun lähiklinikalta ja näin liikennepäästötkin jäävät pienemmiksi! Kaikkea ei kannata ratkaista vain yhden budjetin näkökulmasta!

Kaikkeen tehdään suunnitelma ja sen pohjalta perustukset, joka tahdotaan vakaaksi sekä toimivaksi. Vakautta tarkistellaan yhdessä, eikä vajaalla.

Lähiklinikoita ei saa lopettaa, ei mitään säästöä, rakennukset jää tyhjilleen, kaupunginsairaala ruuhkautuu, parkkiongelma...

Iso huoli Lahen tilanteessa huumeporukan takia! Tosi näkyvä ongelma katukuvassa. Poliisi ei näy tekevän mitään. Huoli on valtava. Tämä kaupunki on muuttunut pelottavaksi ja ymmärrän, jos muuttoliike on poispäin.

Kiitos kaupungin sedät ja tädit. Kyllä nyt passaa kävelyttää isäntää Laaksokadulla, kun sinne on tehty koko matkalta uusia pissa- ja kakkapaikkoja istutuksineen. T :meidän Rekku

Nykyiset toimet ilmaston puolesta eivät riitä. Todellinen syy on otsonikerroksen ohentuminen. Ohentuminen jatkuu, vaikka maan päällä tehdään näitä ilmastomuutoksen vastaisia toimia. Mikään näistä ei lisää otsonikerrosta. Ainut tapa on saada otsonikerros kasvamaan viemällä otsonia ylös ja tuottaa otsonia maan päällä. Otsonin matka 10 km korkeuteen kestää 2 vuotta. Maata uhkaa Marsin kohtalo, kun suojakerros katoaa.

Ihmetelty kuka vastuussa, kun työnantaja palkkaa työhaastattelussa käyneen siskon, joka ei edes hakenut paikkaa! Eikö ole mitään velvollisuuksia pomolla?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 2. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junaliikenne poikki Lahdesta Riihimäelle
 3. Uusi tieliikennelaki tulee voimaan maanantaina – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuvat
 4. Takareisileikkauksesta toipunut FC Lahden puolustaja Timi Lahti on Suomen mestari kolmannessa sukupolvessa
 5. Kaukoliikenteen busseja lisätään vähitellen – "Perusajatus on, että tässä laajudessa mentäisiin koko kesä", toteaa Koiviston auton toimitusjohtaja Mikko Markkula
 6. FC Lahti palaa treeniviheriölle koko joukkueen voimin – harjoitusottelut käyntiin jo lauantaina Espoossa
 7. Etsintäkuulutettu mies ajoi petoksella saadulla autolla ylinopeutta Heinolassa
 8. Jäteauto kulkee mallastamon sivutuotteista valmistetulla polttoaineella Lahdessa, tyhjäkäynti ei tuo käryä pihaan
 9. Kirkkoihin ja jumalanpalveluksiin pääsee taas yli 50 henkilöä – katso Lahden kirkkojen osallistujarajoitukset
 10. Lahdessa Uudenmaankadun alittava Kyöstilän alikulkukäytävä suljetaan korjaustöiden takia
 11. HS: Al-Holin leirin suomalaisia tulossa Suomeen tänään
 12. Bloggaaja Mika Markkanen suunnittelee retkensä tarkasti Excelissä ja toivoo, että suon tuoksun saisi vangittua dödöpurkkiin – blogista löytyy mainintoja myös Päijät-Hämeen luontoreiteistä
 13. SpaceX:n miehistöalus telakoitui kansainväliselle avaruusasemalle
 14. Iitin maakuntavaihdoksen vuoksi muitakin rajoja piirretään uudelleen – Hämeeseen saatava lisää poliisimiehiä, sanoo poliisipäällikkö
 15. "Nepalissa naisen on vain kestettävä" – Manisha Hamal, 30, tutkii Suomessa kiusaamista ja seksuaalista häirintää ja maksaa elämisensä siivoustyöllä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.