Näppis: Toriparkki huutaa tyhjyyttään ja Siltapuistokaan ei niin huonokuntoinen ole, ettei siellä voisi autoaan säilytellä – vaikka kaupunginsairaalan työntekijät pienellä maksulla

Kyllä tää muori vaihtaa asuinkaupunkia, jos aletaan taas jotain pysäköintimonttua rakentamaan! Toriparkki huutaa tyhjyyttään ja Siltapuistokaan ei niin huonokuntoinen ole, ettei siellä voisi autoaan säilytellä – vaikka kaupunginsairaalan työntekijät pienellä maksulla. Tämä päättäjien järjen vähyys vie kaupungin ja jo kohta ympäristökunnatkin perikatoon.

Lähiklinikoiden lopettamisella arvioidaan säästöksi 1,3–3,3 miljoonaa. Pysäköintilaitos kaupunginsairaalan luokse 15 miljoonaa! Hölmöläisten peiton jatkaminen vaikuttaa tuon rinnalla ihan älykkäältä.

Kaupunginsairaala pysäköinti vaatii toimia. Jaa, vai miten tuo kallis kauppatorin alla oleva pysäköintihalli, tulee sillekin käyttöä. Ei ole pitkä matka kävellä tai järjestetään kuljetus sieltä vanhuksille kaupunginsairaalan pääoven eteen. Ei enää uusia pysäköintirakennuksia. Kiitos!

Haloo, miksi käyttäydytte väärin, kun parkkeeratte virastotalon parkkipaikalle ja lähdette huitelemaan kaupungille, kun parkkipaikat on virastotalossa asioiville henkilöille?

Mukavaa, Lahdessa on yli 100 000 asukasta ja kaikki tulisivat keskustan lähiklinikan asiakkaiksi. Taitaa olla aika muuttaa Lahdesta pois.

Käsittämätön sähkön siirtomaksu. Mökki käyttämättä talvella 4 kk. Siirtomaksu noin 100 euroa.

Launeen terveysasemaa ei saa lopettaa! Siellä hyvät parkkipaikat, hyvä hoito, erityisesti laboratoriopalvelu ja hammashoito! Kiitos monen puolesta!

Älkää jättäkö Orimattilan sos.toimelle hakemuksia: postia ei lueta, ei oteta yhteyttä eikä vastata hakemuksiin.

Toimistossa istuva väki ylintä hallintoa myöten voivat lomautukselle mennä! Me 24/7-yksiköissä työskentelevät ei voida, sillä muuten jossain vuorossa ei olekaan tekijää! Haloo!

LKS oli 90-luvulla 24/7 päivystyssairaala. Autolla silloinkin kuljettiin. Henkilökunnan parkit vajaakäyttöiseen toriparkkiin. Siitä ei ole pitkä matka työpaikalle. Tyhjää parkkitilaa on myös Trion ja Hansan alla.

Asiakkaan saatava kuitti kyselemättä. Harmaan talouden torjumiseksi sekä asiakkaalle todiste, esim. varkausepäily, tuotevika, väärä hinta, vaihto.

Olisi kiva elää yksi päivä ilman ilmastonmuutosuutisia! Radio, tv, lehdet. Pakotetaan Kiina, Intia, USA ym. toimiin! Yksityinen ihminen tekee parhaansa!

Kyllä vaikka kasvista, nyhtöä tyrkyllä on, niin kyllä lihaa syön. Ei se maailman pelastumista ratkaise minun syöminen.

Irtomakeiset rajoitus 2 kg/talous. Riemulla ei ole rajoja, kun hammaspeikot iloitsevat ja taputtavat kämmeniään sekä tömistävät jalkojaan.

Metsästäjät/metsästysseurat pitäisi velvoittaa luovuttamaan kaikki saalistamiensa riistaeläinten lihat vähävaraisille ihmisille ruoaksi. Itse ovat elitistisiä ja varakkaita, kun on rahaa pyssyihin, varusteisiin, kameroihin ja muuhun sälään, joten heillä on kyllä myös varaa ostaa omat eettisesti tuotetut lihansa kaupasta tai tilapuodeista suoraan!

Puskassa voi olla vielä syötävääkin. Ei tarvi Rekun nälissään ulkoilla

Joku keksi käyttää sitä ruotsalaislasta ilmastokeulakuvana. Lähinnä ilmiö ärsyttää. Rasismikohu, ilmastokohu, meetoo, pridet ym. Näitä tulee ja menee. Mikä aihe seuraavaksi kohkattavaksi? Vastareaktio tulee valitettavasti nopeasti.

Nuoret ovat innoissaan osoittamassa mieltä, kun voi lintsata päivän koulusta. Kuinka moni nuori tekee asioiden eteen itse konkreettista: esim. lopettaa, mopoautoilun/skootteriajot, ei hidas autoja saastuttamaan. Hampurilaisten lihan syönti kuormittaa. Nuoret ei lopeta mitään näistä.

Nyt kun Lahdessa on yliopisto, niin kaikkien Lahden johtoasemassa olevien johtajien tulee mennä taloustieteiden koulutukseen ja suorittaa tentit hyväksyttävästi !

Kuinka pääsee eroon banaanikärpäsistä, tai mitä lie pikku lentäjät keittiössä?

Ajatteletteko abortin vastustajat olleenkaan sitä pientä viatonta lasta, joka joutuu syntymään ei toivottuna!

Lahden pääterveysasemalla on päteviä ystävällisiä nuoria lääkäreitä. Kiitos.

Koko keskustelu ilmastomuutoksesta on kuin keisarin uudet vaatteet. Jos et huuda kuorossa, olet tyhmä tai sopimaton virkaasi.

Taas on lähetetty MM-kisoihin urheilijoita, joiden tavoitteena on vain rikkoa oma ennätys. Ei mitään järkeä.

Hyky, onko järkevää laittaa Posti-Pate liian suuriin saappaisiin? Ei osaa ajoissa kääntää oikeaan suuntaan.

Ilmastoasiat ovat päivän puheenaihe. Mihin kategoriaan laitetaan ambulanssikuljetus Sysmässä, kun täältä ammattitaitoiset kuljettajat matkaavat töihin Lahteen ja sieltä tullaan vastaavasti tänne töihin. Tuleeko myös säästöä?

No, nyt on teatterin parkkipaikan vaahterat kauniita! Sibeliustalon hiekkakentälle samanlaiset rivistöt vaahteraa ja tammea tuomaan hiilen sidontaan.

Myyjä, älä aliarvioi asiakasta kiitos.

Eikö ketään kiinnosta, mitä Ylen urheilussa tapahtuu, toimittajia on kuin ketun nenää ja me maksetaan.

Toissa sunnuntaina oli ilmaiset kuljetukset kaupungin bussiliikenteessä. Se ei vaan ole tasapuolista kaikille. Täällä Nikkilän alueella esim. eivät ole bussit kulkeneet koskaan viikonloppuisin koko aikana (33 v), kun olemme täällä asuneet. Autottomien ja ikäihmisten pääsy keskustaan tehty jo vuosia vaikeaksi.

Onko lähiklinikoiden siirtämisellä tarkoitus mm. kerätä kaupungille mahdollisimman paljon rahaa parkkimaksujen muodossa, koska esim. Launeen terveysasemalla on ollut ilmaiset parkkipaikat?

Taloyhtiön hallitukseen ei saa valita henkilöitä, jotka kohtelevat asukkaita eriarvoisesti tai kokevat antipatioita joita kuita kohtaan. Hallituksen jäsenen tulee pitäytyä kaikenlaisen veljeilyn ja juoruilun ulkopuolella. Jos ei pysty, niin irtisanoutuminen luottamustehtävästä välittömästi.

Silloin kun työpaikalla keski-iän pönäkkä kehuskelee perheen kesän etelän lomailua ja suunnittelee syyslomalle jo uutta samaan aikaan, kun jälkikasvu itkee torilla mielenosoituksessa ilmastonmuutosta, mieti kumpi on viisaampi karhu vai leijona?

Sinulle abortin vastustaja, olisitko samaa mieltä jos 12-vuotias tyttäresi odottaisi raiskaajalle lasta? Olisitko onnellinen tyttäresi puolesta ja valmis pilaamaan hänen nuoren elämänsä?

Ei järjen hiventäkään. Samat päättäjät, jotka ajoivat Lahtea ympäristökaupungiksi, vaativat, että päijäthämäläiset ajelisivat pitkin maakuntaa sairaanhoidon perässä. Hölmölä nimeltä Lahti.

Pihamme hortonomit. Huolehditte kukista tosi paljon, mutta pitäisikö autokatoksesta myös kantaa huoli. Kohta romahtaa ja valuu rinteeseen

Ja nyt katsotaan, kuka ilmastomuutoksen puolestapuhuja astuu valtameriristeilijään tai lentokoneeseen eli tuhoaa ilmastoamme.

Hyvä, hyvä Asikkalan ympäristölautakunta. Kaikkea vanhaa ja arvokasta ei saa hävittää. Jotain historiaa on säilytettävä jälkipolvillekin.

Oletko ihan vakavissasi, kun harmittelet, ettei kukaan hoida piskien ja kattien hautausmaata. Verovaroilla maksettava haudanhoitajako pitäisi sinne pestata? Otapa ihan itse viikate mukaasi ja lyhennä se heinikko.

Maapallolla on yksinkertaisesti liikaa ihmisiä. Hengitysilma sisältää valtavasti hiilidioksidia. Voisivatko vihreät näyttää tässä asiassa esimerkkiä?

Kas vaan; miksei Kerberos piirrä esim. Merkel-, Juncker- tai Putin-aiheisia piirroksia? Ilmeisesti ei uskalla. Nyt ne on samaa tautofonian toistoa Amerikan presidentistä.

Asikkala, vanhaa koulua ei saa purkaa. Menkää vaikka Roomaan ja avatkaa silmänne.

Matkakeskuksesta poistettu 15 minuutin saattopysäköintipaikat. Perjantaina kaikki paikat täynnä, pyörin ympyrää 10 minuuttia, pakko jättää auto luvattomalle paikalle. Lapsi yksin matkalla mummolaan. Juuri ehdittiin. Palatessa 60 euron sakkolappu. Itku pääsi. Miksi näin?

Kiljumisella, raivoamalla ja sättimiselläkö maailma pelastuu? Jos joku (perus)suomalainen olisi esiintynyt noin, hänet olisi poistettu puhujapöntöstä!

"Sananvapaus: Unkarin kaduilla sana ei ole enää vapaa." Lue: Suomen kaduilla! Homous, mamut & ilmastovouhotus esim.

Greta on punavihreiden ja median lemmikki. Lapsetko sanelevat tahdin? Voi tätä hulluutta!

Johnssonin & Trumpin kohtelu on sivistymätöntä kiusaamista! Voimia heille!

Toimittajat ja muut ennustajat, lopettakaa se jauhaminen asuntojen arvojen alas ajamisesta. Jatkuva vouhotus saa aikaan sen, että niin tapahtuu.

Kiitos Lahti pumptrack-radasta!

Katselin ohjelmaa heikoin lenkki, taustamusiikki kyllä kuului, mutta puheen kanssa oli vaikeuksia.

Työtön: "Ai, kun kiva työpaikka ja palkka 1 200 euroa pienempi kuin ennen ja käteen jäisi saman verran, kun työttömyyskorvauksesta. Totta kai meen töihin! Kyllä työssäkäynti aina kotona olon voittaa! "

Sinun päämiehesi ovat niskureita ja varkaiden tovereita. Kaikki he lahjuksia rakastavat ja palkkoja tavoittelevat. Eivät he hanki orvolle oikeutta, lesken asia ei pääse heidän eteensä. Jesaja.

Kauppakeskusten lisääminen on ristiriidassa ilmannsuojelun kanssa. Kulutusta on laskettava. Kirppiksiltä löytyy tarvittavat.

Asiat paremmin kuin koskaan? Entä vanhusten yksinäisyys ja huono hoito, leipäjonojen kasvu, lasten kaltoinkohtelu, opiskelijoiden ja opettajien uupumus, huumeiden ja lääkkeiden runsas käyttö, yleinen ahdistus ja unettomuus, mielialalääkkeiden käytön kasvu, perheiden hajoaminen, lukutaidon heikkeneminen...

Balkanilla asuva toimittaja kertoo sieltä ruskohiilen katkusta, eeppisistä roskakasoista, jäteasioiden huonosta järjestelystä. Turha syyllistää melko ympäristötietoisia suomalaisia maapallon tuhosta.

Miksi tärveltiin hyvä terveyskeskusverkko. Oli lähellä, nopea, halpa ja toimiva.

Lauantain ylen Ykkösaamussa asiallinen toimittaja ei saanut sisäministeriltä vihreitten puheenjohtajalta yhtään selkeää vastausta kysymyksiin. Ala-arvoinen esitys ministeriltä. Kansalaiset tekevät johtopäätöksiä.

Kuinka moni näistä ilmastolakkoilevista nuorista on valmis luopumaan koulukyydeistä

Jopa alkoi kisat kehnosti. Onneksi TV: llä riittää rahaa laittaa älytön määrä toimittajia ja selostajia paikan päälle. Verorahoilla mällätään urakalla.

Nyt nuoret maailman tupakkalakko toimeksi.

Säälittävää, kun Pelicans-pelaajilla eivät taidot ja kunto riitä, niin otetaan nyrkit apuun ja aletaan tappelemaan!

Hienoa, että Padasjoelle suunnitellaan luontokeskusta ja näin saadaan elämää kuihtuvaan kuntaan.

Lahdessa riittää esim. koordinaattoreita moneen lähtöön. On ilmeisesti uusi nimitys verorahoilla eläteille. Konsulttejakin vilisee kaupungintalolla ja yhtiöissä.

Ensihoito on pohjalla. Koettu on. Phhky siinä tilanteessa, että tämän valtion on sallittava eutanasia.

Ei mietitty nenää pidemmälle, nyt lääkäripula, ei annettu opiskella.

Taas jonkun sama laulu: sossu maksaa työttömän puhelimen (laskut?) ja linja-autokyydin. Just joo. Mullekin ostivat just Jaguarin pihaan ja kuukauden Thaimaan reissun ja 5 000 shoppailurahaa. Hah hah, uskoo ken tahtoo.

Jos ikää on 56+ ja polkupyöräergometrissa ajettiin seinään asti ja tulos 5 ja maksimisyke 188, niin onko mulla 32-vuotiaan hapenottokyky? Thanks Bemer.

Mitenkäs Setäläntien alkupäässä olevasta vanhasta kioskin tontista on tullut yleinen parkkipaikka? Jatkuvasti täynnä paketti- ym. autoja. Ja yksi farmari, joka ei ole liikkunut useampaan kuukauteen.

Sydämellinen kiitos taksi nro 86 huomaavaisuudesta ja avusta PHKS:n pihalla la 28.9 illalla. Tv. Kiitollinen kuljettaja

On tutkittu, mitkä asiat tekevät suomalaiset onnellisiksi. Läheiset ihmiset ja perhe. Kaikilla ei ole äitiä ja isää ei ole elossa, ei sisaruksia. Omaa perhettä ei ole. Ystäviä ei ole kaikilla, jos ei ole ollut työelämässä. Kaukaiset sukulaiset ovat ainoita läheisiä, joihin pitää yhteyttä.

Sinä, joka kysyit, mitä autojen, lentokoneiden, puiden, öljyn tilalle. No sähköä. Turhaan joskus vastustettiin ydinvoimaloita, ei mitään haittaa.

Kenen luettavaksi on tarkoitettu sanomalehden teksti sinisellä pohjalla. Ei ainakaan huononäköiselle. Saisko saman valkoisella pohjalla. Kiitos.

No nyt kun illat pimeni ja viileni, niin alkoi piiput tupruttamaan savua omakotitaloalueilla. Mikä ihmeen pakko se on niitä puita/roskia alkaa polttamaan nukkumaanmenoaikaan? Savustajathan asuvat yleensä taloissa, missä ei ole koneellista ilmastointia lämmöntalteenotolla. Polttakaa ne roskanne aamulla tai päivällä ja mieluummin korkeapaineen aikaan, please..

Joo kaupungin päättäjät, myykää vaan Lahti energia, eihän se ole kuin Lahden ainoita lypsäviä lehmiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.