Näppis: Bussikuskien työvaatteet voisi päivittää tähän päivään

Lahden seudun liikenteen bussikuskien työvaatteet voisi päivittää tähän päivään. Yököttävää, kun hikoilevat teryleenihousuissansa kuumissa busseissa. Tsemppiä kuskeille, vika johtajissa.

Rauha Maassa ja hyvä tahto ihmisten kesken. Peace on Earth and good intentions between people.

Haittaverot kohdistettava todellisiin haittoihin ja kerskakulutusturhakkeisiin – lemmikkieläimiin.

Matkakeskukselle parempi paikka olisi ollut postitalon ja tullin paikat – Niin olisi, mutta yhtiöitetty Posti päätti pistää rahoiksi ja piti kiinteistöään niin kauan kunnes sai sen myytyä kiinteistösijoittajalle. Nyt alueelle tulee asuntoja ja yrityksiä – matkustajista ja pendelöijistä piittaamatta. Mitenkäs on vihreä pääkaupunki Lahti?

Miksi naiset esineellistävät nykyisin itse itseään? Missä on feminismi? Sen aikaahan luulemme elävämme. Olimme minun nuoruudessani naisina paljon vapaampia olemaan itsemme näköisiä kuin naiset tänään.

Toimittaja Erno Laisi "moittii" 30.7. lehden jutussaan kepun Hilkka Kempin menettelyä puheenjohtajapelissä. Olihan se toki outoa median pyöritystä, mutta kovin innostuneesti tämäkin lehti ja toimittaja Laisi siihen lähtivät mukaan. Ilman "innokkaita" toimittajia mediapyöritys ei onnistuisi. Hieman harkintaa lisää toimittajille. Kun sitä ei ole, näinkin voi mediaa käyttää hyväksi.

Mikä oikeus toimittaja Erno Laisilla on syyttää vilpistä Hilkka Kemppiä? Moni on joutunut perumaan suostumuksensa johonkin tehtävään. Jos lehti tekee ensin aikomuksista juttuja, voisi todeta, ettei aikomus toteutunut. Ihmettelen ESS:n "työnohjausta". Ernonkin on ymmärrettävä, että loukkaavat kirjoitukset vaurioittavat lukijan luottamusta lehden puolueettomuuteen ja asiallisuuteen.

Etelä-Suomen Sanomat yrittää nostaa keskustapuolueen kannatusta.

Mikähän itseoppinut matemaatikko sen koirien hiilijalanjäljen on laskenut? Kuka tällaisiin laskelmiin luottaa? Onko pussikaljan kittaajien hiilijalanjälki laskettu? Entäs tupakoitsijoiden?

Jos Positiivareiden mietelauseet ärsyttää (et ymmärrä), miks hel... sä luet niitä?

Kiitos Jätinpesän Kesäteatterille upeasta Minna Canthin Työmiehen vaimosta. Itkua ja naurua sopivassa suhteessa.

Kaupunginsairaalan luukut 4 ja 5 virkailijat. Kiitos ystävällisestä ja aina avuliaasta palvelusta. On aihetta kiitokseen.

Vieraillessani Heinolassa kahvila Cafe Tornissa ilahduin Pekka Grenmanin vanhaa Heinolaa esittävästä taulunäyttelystä. Puutaloineen siltoineen ja kauppaliikkeineen se toi mieleeni nuoruusvuoteni Heinolassa. Aika, joka oli parasta aikaa monien elämässä, niin minunkin.

Positiivareiden ajatukset ja Miete (aik. Päivän sana) voisivat jaksoittain vaihtaa paikkoja! Kyllä Jumalan sana on etusivun arvoinen!

Sellainen "pönttö", jolla on älyä ymmärtää mietelauseen viisaus!

Ruotsi osaa elää omalla valuutalla. Suomessa homma päättyi katastrofiin eli 90-luvun alun lamaan. Ollaan siis niin tyhmiä, ettei homma onnistu. Euro on meille parempi valinta.

Mietelauseet ja ihanat kuvat parasta koko lehdessä, nauttikaa. Kyllä niitä katsoo mieluummin kun mainoksia.

Turkumäen matonpesupaikalla kuivaustelineillä roikkui tiistaina aamupäivällä monta mattoa, vaikka pesijöitä ei näkynyt missään. Telineet on tarkoitettu vain valutukseen siksi aikaa, kun mattoja pestään, ei kuivatukseen. Viekää mattonne mennessänne, jotta seuraavatkin pesijät saavat omansa valumaan.

Kasakkamäen koulun seudun asukkaat sitä kriisiapua tarvitsee, saavat kärsiä helvetillisestä moporallista.

Enhän siihen savuun minäkään kuole. Nimim. parveketupakoitsija.

Launeen terveysasemalle soittaessa vastaaja ilmoittaa, emme voi häiriöiden vuoksi vastata puhelimeen, soittakaa uudestaan. Tämä toistuu joka (4) kertaa. Mikä merkitys on terveysasemalla, jos sinne ei saa yhteyttä.

Kelan maksu asiakkaalle takaisin päätöksineen: 3 viikkoa.

Moni kaipaa hyviä ja aitoja ystäviä, mutta arvostelijoita harvempi.

Ensin käydään F1-kisa, sitten kuullaan Bottaksen selitykset.

Minäkin alan epäillä postin jakelua tosissani. Pojan pojan 5 rippilahjakirjeet hävisi yhteensä niissä oli tulossa 300 e, joista oli 3 lähetetty lisämaksusta ja seurantanumerolla, yritimme selvittää asiaa, mutta Posti väittää, että ne on kannettu perille. Pettynyt ukki ja mummo.

Kanadassa ja Venäjällä valtavat metsäpalot tiettömillä alueilla. Tulivuoria purkautuu eri puolilla. Lasketaanko nämäkin ihmisten syyksi? Ja maailma pelastuu, jos en syö muuta kuin vihanneksia.

Kiitos päksi hyvästä lääkärin toiminnasta. Ei aina tarvitse olla vain suomalainen ollakseen paras. Ja pätevä.

Kotihoidon autoista valittavat ym. asioista, toivon, että olette seuraavat hoidettavat, niin yritän jättää auton kauas. En pidä kiirettä.

Mikä ihmeen älynväläys oli maanantaina Tonttilassa pöllyttää kuivaa asvalttia kerrostalon pihassa lehtipuhaltimella?

Aletaan jo odottelemaan talven tuloa. On taas vaihteeksi mopopojat päristelleet tehoputkiensa kanssa ansiokkaasti koko kesän. Ei pysty öisin nukkumaakaan Eskolanmäentiellä. Ymmärrän kyllä, ettei poikia kiinnosta, mutta se, että vanhemmat antaa toiminnan jatkua, osoittaa järjen köyhyyttä.

Manu oli väärässä. Provosoitua pitää just sillo ku provosoidaa. Eikä jupista vasta selän takana.

Tuppuraisen ja Ohisalon johdolla Suomi kerää itselleen vihollisia. Hoitaisivat ensin oman tontin kuntoon!

Nyt mä taidan tajuta, mihin näitä etäpäiviä kannattaa käyttää: liikuntaan. Jos ma 2 h vkoliikunta ja ti ja to etänä ja la Fazerille, se on siinä: 7 h.

Viisikolla 19 ministeriä, 15 valtiosihteeriä ja 67 erityisavustajaa. Kesä kulunut jazzin, tangon, kamarimusiikin, oopperan ja EU-pippaloiden merkeissä. Vappusatanen ja 0,7 hoitajamitoitus vasta aikaisintaan 2023. Vaalikesteluissa piti olla päätettävissä muutamassa päivässä!

Nämä Etlarin etusivun kokoiset mietelauseet on syytä lopettaa. Ihan turhaa hyvän uutistilan ja paperin tuhlausta.

Naapuri tupakoi päivittäin roikkuen ikkunasta kadun puolella ja kaikki savut tulevat sisälle huoneistoon.

Oli maininta Kuikka-Koposesta. Oli tosi mies. Syntynyt 5.5.1905 Polvijärvellä. Oli silmänkääntäjä, sai tulemaan käärmeet majan sillan alta. Niitä ei saanut koskea. Anto köyhälle satasia, repi almanakasta. Raha ei loppunut, oli vuosi 48. Onko meidän pääministeri samanlainen rahan repijä? Tää teksti Koposesta on tosi. t. H.V.

Näitä Kuikka-Kopos-versioita on paljon. Olin itse samalla uittotyömaalla korvikkeen keitossa, ei ollut kahvia. Mulle hän antoi 50 markkaa ja kehotti ostaa putsisilliä, niin kun Karjalassa sanottiin. Raha on vieläkin nähtävissä. t. H.V.

Koska lähdetään me eläkeläiset osoittamaan mieltä eduskuntaan? En uskalla sanoa enempää, etten kiihota kansaa rettelöimään. Tekis kyllä mieli, eläkeindeksin vuoksi.

Minun työeläkettäni tarkistettiin, sain 20 e korotuksen, mutta käteen jää nyt 10 e vähemmän. Kuinka saisin peruttua tämän tarkistuksen, kun minun matematiikan mukaan tämä oli kiero ystävällisyys verottajalta.

Saimaannorppa saa melkoista julkisuutta mediassa. Eläkeläinen harvoin tarrautuu verkkoon, mutta silakatkin on hankalaa syödä ilman hampaita, ja varsinkin ilman rahaa.

En ymmärrä, miksi puhutaan maltillisista sähkön siirtohinnan korotuksista. Siirrot pitää poistaa sitä mukaa, kun verkko on upotettu multiin. Meiltä on siirron nimissä karhuttu upotusrahat aikoja sitten.

Oletko kysynyt, minkä taulukon mukaista palkkaa ukrainalaisille tms. maksetaan. Suomi-poika ei mene "ilmaiseksi". Firmojen katteet pienisivät "oikeista" palkoista. Kysy Rakennusliitosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu