Näppis: Miten Sopenkorvessa paistaa aina aurinko?

Miten Sopenkorvessa paistaa aina aurinko vaikka muualla on pilvistä? Laune oli luotettavampi.

Olisiko järkevää, että Suomessakin kaavotettaisiin pieniä maapalstoja ja pihoja lähelle asukkaita. Voisi itse kasvattaa ruokaansa eikä tarvitsisi aina ajaa ruokakauppaan ostamaan vihanneksia, marjoja ja hedelmiä "isolla rahalla". Maata Suomessa riittää. Kysymys kuuluu miten sitä käytetään.

Mainokset ärsyttävät, mutta pari on pahinta, penskat lällättää "tyhmä isi", että oikein opetetaan vanhemmille puhumista. Ja se toinen on Trivago, nainen mustassa isossa kaljasaavin peite takissaan.

Miksette ESS ottaneet pysäköintihintavertailuunne Kouvolaa, jossa koko keskusta on kiekkopysäköinnillä?

Postilta yritetään lypsää vahingonkorvauksia. Typerys kirjeeseen rahaa laittaa. Tilille voi laittaa kännykällä vaikka kakkosella ollessa.

ESS kirjoittaa artikkelissa "Portti pohjoiseen", että viimeiset tukkilautat olisi uitettu Vääksyn kanavasta 1961. Se ei pidä paikkaansa, koska olen ainakin - 70 luvulla ollut katsomassa nippujen sulutusta kanavalla.

Kyllä "raksalle" ilman koulutusta pääsee, töissä sitten pikkuhiljaa oppii vaativimpiin hommiin ja on kohtuupalkka.

Siinäpä se onkin, kun sakaali on itse tänne eksynyt niin se ei ole vieraslaji, vaan osa omaa, vuosituhansien varrella jatkuvasti muuttuvaa luontoamme.

Nytkö jo vaaditaan sensuuria estämään lemmikkien arvostelu? Eläköön vapaa media.

Mahtavaa! Angry Birds2 -leffa saa ensi iltansa. Liput on lompakossa. Mutta missä ovat oheistuotteet? Änkkärikuvin varustetut koulutarvikkeet, karkkipussit ja muu tilpehööri? Olisi hienoa nostaa ja ostaa suomalaista brändiä. Markkinointi hohoi!

Voisiko pujot ja takiaiset niittää Lotilan koulun ja pelastuslaitokselta kaupunkiin päin kävelyteiden reunoilta. Kiitos!

Vitonen lapselle karkkirahaksi. Pitääkö sekin varastaa. Eikö postin tehtävä ole viedä kirje perille osoitteeseen, kun on postimerkkikin maksettu?

Milloin on ruvettu käyttämään sanaa hän hevosista ja koirista? Mitä vastaa kieliopin asiantuntijat. Meneekö vähän överiksi?

Soitettiin tietysti keväällä penkeistä vastaavalle taholle. Vastaus oli, keräävät epämääräistä porukkaa ja mummot valittavat, kun kuuluu meteliä. Tuttavani sanoikin, että sellaiset mummot kuuluvat kunnalliskoteihin valittamaan. Penkkejä kun olisi tarpeeksi, riittäisi jokasortille. Mummoille myös.

Miksi Lahtelaiset ajaa rinkeliautoilla? Ei se sinun älykkyytesi tasoa nosta.

Miksi afganistanil. syytti TV:ssä, ettei Suomessa ole inhimill, kun ei saa lupaa jäädä? Oliko tämä planeetan ainoa maa jonne pääsivät? Mikä on syy?

Globaali-ilmastoasiantuntija varoitti Afrikan liikakansoituksen uhkasta. Myös siellä maiden johtavat ovat samaa mieltä! Miksi WHO+EU eivät tee mitään? Mitä köyhempi väestö sitä enemmän miehet tekevät lapsia kitumaan!

Hollolan mies, aja toriparkkiin, vaimo voi kipaista torilla marjatiskeillä, selviät eurolla!

Kyllä pelkän pakkoveron hinnalla telkkaa katsovia arvostetaan: nyt on keksitty laittaa suomalaisia aakkosia käännöstekstistä lukeva miesääninen robotti joka ohjelmaan. Jos kuuntelee ei ymmärrä, huulioluku ei toimi. Kun pieni lapsi tai nuori nainen näyttää puhuvan ja kuuluu vain monotoninen murina: "Anna jo mehua!" tai nainen vastaa puhelimessa toiselle: "Jes! Jes! Jes!" Samaa murinaa. Onneksi on vielä ne käännöstextit.

Sanotaan, että Päksiin 6 tunnin jonot. Ainahan siellä on, aivan syvältä, ja lopettakaa koirista vääntäminen. T. Kyllästynyt

Ei kannata Orbanin puheista provosoitua. Suurin osa EU-maista ajaa Unkarin suhteen samaa. Ei tukia, sillä se Orbankin hiljenee.

Hyky kuntapäättäjien edustamat asukkaat, he itsekin sairastavat. Jätetäänkö heidät hoitamatta. Niin on koko Suomessa. Ikäihmiset ja vähän nuoremmatkin sairastuu. Tulppaa ei sille ole ja hoitosuhde kasvaa. Tosi on.

Hämeenmaa iso kuntaveron maksaja. Päättäjät eivät uskalla vastustaa. Tontit, silta yli Aleksin. Raukkamaista. Raha ratkaisee, eivät hyvät ideat ja päätökset. T. Älypyörätie, hahhaa

Heräsin su-aamuna neljän jälkeen Ahtialassa kamalaan käryyn. Ajattelin, että taasko peetä on poltettu. Iso alue täynnä sinertävää savua. Äly hoi.

Soltin järven alueella jo viikkojen ajan myllätty ampiaisten pesiä. Ei ollut viime kesänä, varokaa koirat ja ihmiset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu