Näppis: Kuuluuko puutarhahake leikkipuiston laitteiden alle?

Kuuluuko puutarhahake leikkipuiston liukumäkien ym. laitteiden alle? Nyt ei ole asiaa/seurauksia ajateltu loppuun saakka. Kun lapsi laskee/tippuu hakekasaan jossa on pitkiä puun säleitä ja tikkuja pystyssä. Miettikäähän idean toteuttajat seurauksia, huh sentään.

"Me koiranomistajat olemme iloisia ja sosiaalisia. Helppo on jutella ja tutustua myös koirien kanssa kulkeviin. Muut voi kiertää kaukaa". Ei kovin avara, eikä sosiaalinen kannanotto.

Tai sitten mietelause on useimmiten banaali latteus.

Otsikko Etlarissa 4.8. Sekava mies riehui aseenaan pesäpallomaila. Lahti on edelleen pesäpallokaupunki. Mailoja löytyy.

Vanha sanonta "Terve sielu terveessä ruumiissa" osoittaa, että sanaa ruumis voi käyttää kehon sijaan.

Kouvolassa on r-asemalla ilmainen parkki 72 h. Mutta sinne halutaankin pääkaupunkiseudulla töissä käyviä veronmaksajiksi, eikä rakenneta keskustaa vetelehtijöille sekä nisteille.

Miltä tuntuu 15 markan leipä? Niin miltä tuntuu 15 000 markan palkka elikkä noin 2 500 e! Eiköhän ole aika siirtyä eteenpäin!

Olisiko mitenkään mahdollista, että kirpputorit Torix ja Cetor laittaisivat pyörätelineitä pihaan sillä pyöräileviä asiakkaita on paljon. On hankalaa sitoa esim. aitaan pyörää ja tukkii kulkua.

Ilmastohuoli on saanut suomalaiset lentämään entistä enemmän ja ylikulutus ostamaan yhä enemmän. Loppukiire?

Hyky palauta terveysasema heti Vesikansan hyviin tiloihin ja nopeaan palveluun.

Sinä jatkuvasti meitä ihmisiä koiravihaajiksi nimittelevä, hellitä pipoa ja korjaa ne koirasi jätökset, niin eiköhän elämä taas hymyile.

Hämeenmaa: Lopettakaa ajoissa tarpeeton hanke Aleksin pilaamiseksi!

Elättääkö Lahden kaupungin elinkeinotoimi edes itseään. Hennalan pullottamon aikataulut venyvät. Tuleeko siitä mitään. Etsikö Lahti Aquan tosissaan kotimaista luotettavaa sijoittajaa vai odotettiinko vaan ensimmäistä vastaantulijaa. Sellainen onnistui tulemaan Monacosta, joka tunnetaan enemmän viinan kuin veden asiantuntemuksesta.

Joidenkin mielestä on siis ihan ok, että postissa rahat häviävät? Ei siitä niin kauaa ole, kun vielä pysyivät perille asti tallessa.

Miten ihmeessä tässä kaupungissa voi liikenteen suunnittelun logistinen ja "jouhevan liikenteen" osaaminen vaikuttaa rajoittuvan ainoastaan teiden kaventamiseen ja kaistojen vähentämiseen? Jos puhutaan vihreästä aallosta tai muutoin liikennevalojen oikea-aikaisesta ja järkevästä vaihtumisesta, niin mitä ihmeen tekemistä sillä asialla on liikkumisen "lisärajoitteilla"? Nykytyylillä ei hyvää yhteispeliä rakenneta, vaan entisestään hankaloitetaan sujuvaa liikennettä, minkä johdosta päästökuormat kääntyvätkin anti-vihreään suuntaan.

Voisiko Pasila perehtyä huolella kansainvälisesti toimivan lääketeollisuuden toimintaan ennen kun lähtee arvostelemaan kansallista viranomaista Fimeaa, lääketukkukauppoja ja apteekkeja.

Nastola kiittää uusista levähdys-/puiston penkeistä.

Olen samaa mieltä toimittaja Erno Laisin mielipiteestä "kepun" "Hilusta"! Harkintaa ja hillintää "Hilulle", muutoin äänestäjät kyllästyy! T. 1 monista

Kenraali Ehrnrooth: Suomi on hyvä maa. Me emme ole oikein kotonamme, moni meistä, suuressa maailmassa. Ollaan siellä vieraisilla. Suomi on paras meille suomalaisille – ja jos se on meille paras, on se kaiketi puolustamisen arvoinen. Ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.

Miksi nikeä ja adidasta sanotaan mainoksissa tennareiksi? Aidot tennarit ovat samanlaiset kuin esim. converse tennarit ovat.

Muutetaan keppi porkkanaksi. Hallitus voisi muuttaa aktiivimallin leikkurin helposti kannustavaksi siten, että ne jotka pystyvät hankkimaan tarkastelujaksolla työtä vaadittavan vähimmäistuntimäärän, saavat omaan ansiosidonnaiseen päivärahaansa prosenttikorotuksen.

Miksi Asikkalan Vääksyssä ei tänä kesänä hoideta Venetien aluetta? Heinät niittämättä, puiden kaatoroskat paikoillaan, vanha veneenromu ym. törkeää maisemallisesti, ja heiniin tukehtuu. Pikaista selvitystä toivotaan asialle.

Suuret kiitokset Nastolan Pisarateatterin näytelmästä Seiväsmatkat. Oli hienoa istua katsomossa, kun taitavat näyttelijät esittivät. Oli Lasse Vireniä, suomalaisia turisteja eka reissulla ynnä muita, Kalevi Keihänen mukaan lukien.

Kiitos Positiivari-lauseista etusivulla, yksinäiselle aamukahville tulee ajateltavaa tulevaan päivään ja elämään! Mummo 77 v.

Nyt pystyn itkemättä puhumaan koirastani. Yhteiset lenkkimme loppuivat, mutta nappisilmät säilyvät mielessä aina. Ikävä on! Mummo 77 v.

Miksi Etlari julkaisee sarjakuvapalstallaan B. Virtasen sarjakuvaa? B. Virtasen sarjakuva on niitä törkeimpiä työpaikalla tapahtuvia esimerkkejä. Tämän sarjakuvan myötä opitaan myöskin koulukiusaamista. Törkeää esimerkkiä Etlarilta!

Maksan mielelläni koiraveroa, jos sillä saan talvella edes yhden väylän metsään laduista vapaaksi. Ei tarvis katujen varsia kulkea.

Pääministeri Rinteen olisi ollut aihetta tutustua kenraali Kiviseen ennen kuin lähti luennoimaan julkisuuteen sitä, kuinka pv komentajan on syytä ymmärtää asemansa. Hävytöntä peliä pääministeriltä. Uskon Kivisen ymmärtävän oman asemansa paremmin kuin Rinne ymmärtää omansa.

Mikä neuvoksi, kun kunnan vuokratalojen isännöitsijä ei hoida hommiaan? Pitäs jonkun valvoa.

Kiitoksia konsertti-illan pilaamisesta ja palautetta järjestyksen valvojille, joita ei näkynyt kun olisi tarvittu. Kaksi naista tuli kesken Juha Tapion konsertin takaa voimalla eteen tönien eritoten meitä lähellä eturivissä olevia. Kun emme siirtyneet riittävästi, piti toisen purkaa turhautuminen sylkemällä kasvoilleni. Toinen naisista oli niin sekava, miten hänelle on voitu myydä alkoholia? Humalaisiin naisiin pettynyt konsertin kuulija

Mielestäni Hippos sahaa omaa oksaansa tällaisella politiikalla että raveja ei nähdä maksuttomilla tv-kanavilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu