Näppis: Miksiköhän terveysasemille ei voi varata aikaa netissä?

Miksiköhän terveysasemille ei voi varata aikaa netissä? Yksityisillä homma toiminut jo vuosia!

Riemastuttavan tapahtumaköyhä juoksulenkki Liipolan metsässä: kohtasin juostessani 5 koiraa, jokaikinen kiltisti hihnassa, kävelivät polun oikeassa reunassa ilman haukkumista tai tempomista. En ole koko kesänä nähnyt ko. lenkillä yhtään koirien jätöksiä! Kiitos teille huomaavaiset koiranomistajat! T: Käytöstapojen ja koirien ystävä.

Hienoa, kun Mukkulassa iso tapahtumapuisto hanhille.

Mitä vähemmän asioita ymmärtää, sen latteammilta ne tuntuvat.

Löytyykö vihdoin kykyä laittaa pääteiden vihreät aallot kuntoon? "Vihreä kaupunki". Automaattiohjauksella kaikki pysähtyy moneen kertaan ja turhaan.

Yksi nimi ylitse muiden, nimi josta laulan on Jeesus. Nimi kaunein alla auringon.

1. Kadun kulman takaa ilmestyy koira. Sitten tulee metri kerrallaan näkyviin talutushihnaa, 4 m, 6 m, 8 m. Koira poukkoilee sinne tänne. 10 m, 12 m, koira käy kadun toisella puolella haukkumassa pyöräilijää. Sitten viimein tulee se hihnan TOINEN pää. 2. Joskus tulee kulman takaa koira. Taluttajansa kanssa vierekkäin. Heitä yhdistää löysästi roikkuva hihna. Kumpaakaan ryhmään sinä kuulut?

Hyvinvointiyht. pitää vähentää eri nimikkeillä olevia isopalkkaisia johtajia! Siitä sitä säästöä tulee.

Eivät ihmiset lakkaa sairastamasta vaikka Hyky tiukentaisi kuinka pudjettiaan!

Uskomatonta tyhmyyttä vähentää henkilökuntaa Hykystä! Nyt jo saa odottaa kohtuuttomasti joihinkin hoitoihin pääsyä. Ei kaikki hoidu puhelimessa.

Lapset oli tuoneet 6.8. lemmikkikilpikonnan paarustamaan Lanun aukiolle. Ei kilpparia saa tuoda likaiselle kadulle. Herkkä kotimatelija saa pöpöjä.

Puhunet 2 500 e bruttopalkasta! Ei sillä 3,25 e tai 15 FiM leipää osteta! Vero n. 30 % sotu-maksuineen!

Merrasjärvi/Pesäkallio ulkoilureiteillä liikkuu vaalea tuulipukuun pukeutunut mies, ilmestyy puskista, kuvaa luurilla yksin liikkuvia naisia ja katoaa pusikkoon.

Hyvä, Jyrki! Kirjoitit täyttä asiaa. Kyllä nuo epäkohdat tunnetaan. Pidetään lippua korkealla! Neiti 74 v.

Uusittu Paasikivenaukio on erittäin hieno ja viihtyisä. Erinomaiset liikennejärjestelyt vain kärsivät huonoista autoista, joita on ilmeisen pakko hidastaa voimakkaasti jarruttamalla, noihin loiviin mutkiin.

Joku virkamies ihmetteli telkkarissa, että kaikki eivät osaa ruotsia tai eivät halua puhua sitä, vaikka koulussa kaikki ovat lukeneet sitä! Tiedoksi, kansakoulun käyneitä on vielä elossa.

Miksi ihmeessä kukaan lähettää rahaa postissa, kun muita vaihtoehtoja on lukuisasti?

Kävin kävelemäs Askon alueella. Tunnelinsuun pyöräparkki ok, mut rinne istutettu pujoa ja aseman viereinen saunankatto mitä lie, karmeen näköstä. Eikö puutarhureilla silmää estetiikalle?

PHhyky lopetti pikkukunnista vuodeosastot saadakseen säästöjä. Miten kävi, budjetti alijäämäinen, yt, irtisanomisia.

Tällä menolla Lahden risteykset on kohta täynnä katutason nuoliopasteita. Eli tarkoittaa –  katutyömaa käynnissä?

Kissat eivät saa kuljeksia vapaana. Kissa ei kuulu luontoon. Villikissaongelmaa on monessa maassa ja se saa alkunsa nimenomaan kissanomistajien välinpitämättömyydestä.

Jaa, ettei muka muuttoa tehdessä saa pysäköidä kuormaamista tai purkamista varten oven eteen? Höpö höpö. Suunnitteluvirhe, jos ei ole tilaa.

Voi Jyrki Joensuu, miten moitit Ylen säätiedottajia (ESS 7.8.2019). Minusta heidän jokaisen puheesta saa ihan hyvin selvää. Vanhus 72 v.

Miten erään pihan autokatoksessa saa pestä autoa?

Ei Suomen kansa ole niin tyhmä. Jatkuvat korotukset tiissel ja penssa-aineelle. Kohta olemme yleislakon partaalla. Eikun pyörät seis? Tosi on kansan tehtävä. Näin ei voi jatkua. Konkurssit on edessä vai eikö hallitus tajua? Paljon ajava iso rekka. PS.

Trumpilla kaupan taistelut, Kiinalla sota Trumpin kannattajakunnan ajo selvitystilaan. Trump ei rehvastelultaan tajua kiinalaisten kasvojen säilytystä.

Mihin on kadonnut Suomen kansalaisten maalaisjärki? Metsoja ja muita kanalintuja metsästetään, mutta kanta pysyy tasaisena vaikkakin suhteellisesti minimaalisena verrattuna valkoposkihanhiin tai lokkeihin. Kuitenkin osa kansalaisista hyppää barrikadeille, jos yksikin poistetaan. Nämä luonnonsuojelijoiksi itsensä mieltävät, jos ovat todella asiaansa sitoutuneet, voisivat mennä Lahden satamaan putsaamaan sontaa yrittäjien pöydiltä tai hanhien ulosteita nurmikoilta. Ei taida kuitenkaan kiinnostaa!

Olen pitäny Vasemmistoliittoa ainoana työväen puolueena, eiköhän se voisi ajaa sen Lipposen möhläyksen siellä kuntoon, eläkeindeksin.

Ilmalämpöpumppu viilentää pari astetta ja tuntia muutaman illan kesässä, se riittää. Päivällä ilmanvaihto seis, yöllä päälle. Viileetä on. Helppoo.

Vale, emävale, tilasto. Nyt alkoholin kulutustilasto. Miten Suomenlahden yli tuleva alkoholi tilastoidaan, kun jokainen auto tuo keskimäärin yli 10 litraa puhdasta? Esimerkiksi päivässä 10 laivaa, jokaisessa 300 autoa, joten puhdasta alkoholia tulee 30 000 litraa joka päivä. Ja vuodessa yli 300 kertaa enemmän. Siis miten tilastoidaan!

Munat kiehuu, tulipalo syttyy ei tartte olla insinööri, mistä palo alkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jatkuvat vahingonteot turhauttavat lahtelaisyrittäjiä – "Minua varoitettiin etukäteen, että kaikki kannattaa nostaa turvaan"
 2. Katumaasturia kuljettanut päihtynyt mies kolaroi ensin Lahdessa, jäi poliisin haaviin tuntia myöhemmin Asikkalassa
 3. Lahtelainen Mimmi Vepsäläinen toivoi jo kymmenvuotiaana, että voisi tanssia koko ikänsä – kolmessa maassa opiskellut tanssija asuu taas kotikaupungissaan
 4. Poliisilla iso operaatio Lahdessa – ei aiheuttanut vaaraa sivullisille
 5. Enemmistöllä lahtelaisvaltuutetuista on toistaiseksi kriittinen kanta yhtymän ja Mehiläisen yhteisyritykseen – kokoomus ja vasemmisto edustavat ääripäitä, ja monissa ryhmissä kaivataan lisää tietoa
 6. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 7. Koronavirus vei melkein perheenisä Jukka Pylvänäisen hengen – "Tauti on opettanut elämän arvoa"
 8. Lahden peräkonttikirppiksellä vanha tavara pääsee kiertoon – "Vierailu on meille jo itsestäänselvyys"
 9. FC Lahti keskeyttää oheismyynnin – SJK-pelissä ei ole kioskitoimintaa
 10. Valoihin pysähtyneet autot joutuivat kolariin Lahdessa – perään ajanut katumaasturi häipyi paikalta
 11. Pari vuotta sitten Mikko Viitikon jalkapalloura oli vaarassa – nyt peli maistuu FC Lahdessa ja syksyllä arkeen tulee uusi kiintotähti
 12. Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Vesikkelit ovat muuttaneet käsitystämme elimistön toiminnasta"
 13. Saara Larkion Esalainen: Vaalityö on jo alkanut ja Trumpin henki haisee mastokaupungissa asti
 14. Koronakriisi on kurittanut nuoria pahemmin kuin muuta väestöä – Nuorisotyöttömyys kaksinkertaistui
 15. Tältä näyttää Vääksyyn tuleva uusi Yhteiskoulu – katso luonnoskuvat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.