Näppis: Siis okei moi, asun Lahdessa, enkä tiennyt, millainen paratiisi täältä löytyy!

Siis okei moi, asun Lahdessa, enkä tiennyt, millainen paratiisi täältä löytyy! Kiitos Anttilanmäki kyläjuhlista, että sai tulla ja hullaantua!

Näppiksessä oli kaksi kirjoitusta: "Raamatun mukaan maa on talletettu tulelle" ja että ilmastonmuutos on ilmoitettu Raamatussa. Kumpikaan kirjoittajista ei osannut selventää tekstiään ymmärrettäväksi. Kunhan jotain, ehkei niitä ole ymmärrettäväksi tarkoitettukaan?

Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa. T. Negatiivarit

Vesijärvenkadun yläpään hengenvaaralliset suojatiet eivät pelkästään ole jalankulkijan uhka, vaan myös ansa autoilijalle, joka mahdollistaa tekemään virheen. Kuka ottaa vastuun heti!

Lahti Green city, hah! Citymarket, Prisma, hampurilaisketjut ovat velvoitettuja siivoamaan myös lähiympäristönsä, joka on siivottomassa kunnossa, mutta ei tapahdu mitään?

Kiitos Erkki Herranen 10.8. kirjoituksestasi! Liian moni astuu suojatielle katse kännykässä, ympärilleen katsomatta. Yleensä nämä ovat nuorempaa ikäpolvea, oman kokemukseni mukaan. Liikenteen pitäisi tosiaan olla yhteispeliä, myös vastuun siitä.

Oliko Unkarin Orban ehkä oikeassa? Jos meillä olisi riippumaton perustuslakituomioistuin, eikä poliitikoilla miehitetty perustuslakivaliokunta oikeutta valvomassa, niin olisiko eläkeläisille palautettu indeksileikkurilla kavalletut 200 miljardia.

Eivät nämä ilmastokeskustelun "hakkaraiset" taida käsittää, kuinka itsekkäiltä ja typeriltä heidän perustelunsa välttää mitään vastuuta näyttää. Ei me, mutta isot pojat.

Ilmaston muutoksen suurimmat ongelmat ovat siellä, missä niihin ei voi kansainvälisesti vaikuttaa!

Ilmastohysteerikot, relatkaa jo. Ihmiskunnan vaikutusta ei pysty erottamaan luontaisesta ilmaston vaihtelusta. Maapallon ilmasto on hyvin monimutkainen kokonaisuus.

Miksi kaupat myyvät astianpesukonetabletteja, joissa on liukeneva muovipäällys? Niitähän tulee vesistöön valtavasti mikromuovia.

Kyllä Lahdessa on painonhallintaryhmiä, joissa saa as.tuntevaa ohjausta ja vertaistukea. Pudotan painoa PainonPudottajissa ja olen onnistunut.

Onneksi kesä ohi ja kaupunkiserkut yms. pois täyshoidosta maalaistaloista, kun ei pysty tekemään kuten eräs naapuri: Yksi oma lapsi perheineen saa täysylöspidon kotiin ja maalle. Muilla ei asiaa edes lyhyeen käyntiin.

Rinne ilmoitti, että poistetaan aktiivimallista leikkuri, mutta omavastuuajan lyhennys jää voimaan. Eli ei ainakaan työllisyyshalua lisää, kun karenssi on lyhyempi ja mitään pakkoa ei ole töitä hakea. Rinteen malli edistää näin työttömyyttä! Ja ne kiittää keille on mukavampi vain korvauksilla elää. Silleen.

Olisiko niin, että koirakeskustelussa joku trolli kirjoitta sekä puolesta että vastaan. Toivoen eripuraa, ja odottaa yhteenottoja kaduilla ja poluilla.

Reunakadun työmaaporukka. Salpakankaalta päin ajettaessa on ensin 30 km/h rajoitus ja sitten taajamamerkki. Siirtäkää se 30 merkki sen taajamamerkin jälkeen, muuten sen vaikutus kumoutuu välittömästi, koska taajamamerkki on 50 km/h ellei muuta rajoitusta ole heti sen jälkeen eikä siellä ole. Toiseen suuntaan on taajama päättyy eikä muuta merkkiä. Eli ajaa saa vaikka 80.

Ei ole opettajat ainoa ryhmä, keille tulee uusia tehtäviä ja niitä tehdään kotona. Tämä digitaaliaika tuo paljon uutta ja oppia täytyy ja päivää jatketaan kotona. Ilmaiseksi. Ja kaikilla ei ole edes sitä pitkää lomaa niin kuin opettajilla.

On sellainen kirjailija kuin "Väinö Kirstinä". Paljastiko hän henkilöytensä näin simppelisti? - Hopsu

Padasjoelta Lahteen 1960-luvulla liikennöi: Nieminen, Silvonen, Rantanen, Paunu, Rajala, Sukula. Nyt ei ainuttakaan pikavuoroja lukuun ottamatta! Mummot taksiin

Hieman tarkkuutta sinne Pippoon, jos alueella työskentelevät heiluvat juovuksissa ja pääsevät ajamaan.

Kyllä meni työssä käyviltä linja-autovuorot heikoksi. Lahti satsaa ennemmin huumeisiin ja saasteisiin kuin joukkoliikenteeseen. Vihreä kaupunki on huumepesä.

Lapsi käyttäytyy kurittomasti koulussa, niin se on aina opettajan ja rehtorin vika, harvemmin se vanhempien vika on?

Mene pankkiin tai sossuun kertomaan, mitä sinulta puuttuu.

Huh, kaupungin liikenneinsinöörin ylimielinen lausuma suojatie-asiassa toivottavasti ei ole laajemmin päättäjien ja viranhaltijoiden asenne.

Peltipoliisit liikenteen pahin stressitekijä! Pitkän matkan taittaja.

Kesäajan kannattajat, älkää sitten valittako, että koululaisten on vaikea herätä kouluun tuntia aikaisemmin. Kesäajassa sitten talvellakin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 3. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"
 4. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 5. Kimalaisten katukuolemille Lahdessa löytyi uusi selitys – "Lehmus on huijari"
 6. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä
 7. Omenoiden ruskean muumiotaudin ehkäiseminen vaatii nöyrää selkää ja kovaa kuorta: edessä on hautaamista ja puiden ravistelua
 8. Näppis: Miten hallitus tukee korona-aikana työmarkkinatukea saavia?
 9. Teerenpeli ja Ruskovilla vastasivat koronatuotteiden nopeaan kysyntäpiikkiin keväällä – käsidesiä yhä varastossa, maskeja edelleen 300 päivässä
 10. Ykköstähti on poissa, mutta miesten estekisasta tulee lahtelaisittain Kalevan kisojen herkkupala – "Kullasta lähden taistelemaan"
 11. Jos lapsi toivoo, Anna-Charlotta Rask,36, muuttaa kodin vaikka tietyömaaksi – hyvillä synttäreillä toteutuu kolme asiaa
 12. Pystyykö sarjajumbo horjuttamaan Reipasta? Katso ottelu suorana ESS.fi:ssä
 13. Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla
 14. Viiden mitalin saalis tyydyttäisi Ahkeraa Kalevan kisoista – "Erityisesti lämmittää nuorten ensikertalaisten osanotto"
 15. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.