Näppis: LP takaisin, tiellä on todella paljon pöljiä!

Matka perheen kanssa: Lahti–Jkylä–Lahti, pe–su, autoillen! Huh huh, tarve: LP takaisin, tiellä on todella paljon pöljiä!

Pelargonian saa kukkimaan toukokuusta lokakuuhun, kun ostaa kotimaan puutarhalta, maksaa vähän enemmän ja lannoittaa säännöllisesti. Ulkomailta tuodut halvat kukat kannattaa unohtaa.

Kotihoidon sähköpyörät varastetaan heti. Perushuolto pyörille myös hankala, koska monet haluaa käyttää pyörää pitkälle syksyyn eikä jättää huoltoon lojumaan. Monet tarvitsee omaa pyörää myös vapaa-aikana.

Niinhän siinä sitten kävi: lehtitalot ottivat digilehtien alv-alennuksen itselleen, vaikka kaikki lupasivat sen asiakkaille. Voi Voi.

Iso kiitos Varpion puutarhalle ihanista tomaateista ja salaateista. Maku on kohdallaan!

Oliko nyt urkuviikolla jokin tilaisuus kirkossa "sopimaton" vai mistä valitus esim. 11.8.? Ainakin Viimeiset kiusaukset l. herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisesta kertova ooppera on silkkaa hengellistä antia! Urkukonsertit eivät kaiketi ketään pahenna. Vai?

Sinä, joka ilmeisesti haluat valittaa jostain Kansainvälisen urkuviikon tilaisuudesta sunnuntain Näppiksissä, menetkö kirkkoon sokkona katsomatta, mitä siellä milloinkin tapahtuu? Joka sunnuntai klo 10 on jumalanpalvelus. Olet tervetullut sinne kuulemaan sanaa, rukoilemaan, veisaamaan, ehtoollista viettämään.

Taas oli lehti niitattu lukukelvottomaksi! Eikö se pysy koossa ilman niittejä?

Miksei Intertaksin autoissa ole alkolukkoja vaikka ajavat päiväkoti ajoja?

Miksi ihmetellä ostoja Kiinasta, katso hinnat! Montako kottaraista näit tänä kesänä, nekin joku söi? Vertaa, tee havaintoja, edes nämä. PÖ

Eltsussa on nyt paras päätoimittaja ikinä! Kirjoittaa hyvin ja rohkenee puuttua myös epäkohtiin kuten aseman opasteiden sekavuuteen yms.

Hyky Akuutti, jos ongelmat ovat johtamisessa, töiden järjestelyissä, epätasa-arvoisessa kohtelussa ja henkilöstön kuormittumisesta, eivät siihen auta tyhypäivät ja matala kynnys asioiden kertomiseen. Tarvitaan syihin kohdistettuja toimenpiteitä.

Kyllä Kärkölän kesäteatterissa kaikki olivat hyviä. Hauska, viihdyttävä Miehen kylkiluu. Kiitokset koko porukalle. Ensi kesää odottaessa....

Miksi S-marketin tiliasiakkaan ostorajaa ei noudateta, myydään siis sen yli. Ei oikein, koska sovittu ostoraja tarkoituksellista. Vanhuksen rahoista kysymys. Vastaa, S-market, kiitos. 100 euron ylitys!

Kävinpä eilen Diakissa enkuntunnilla. Hesan keskustassa tapahtuu ihan liikaa joka puolella, liikaa ihmisiä, olin tosi tyytyväinen palattuani Lahteen.

One norm society näyttäytyy taas uudella tavalla, mut muistakaas et kännynäpräys, se koukuttaa teidät kuten tupakka tai muut tyhjänpäiväisyydet.

Ei lain edellyttämää energiatodistusta. Mitä merkitystä sellaisella lailla voi olla, jota ei kyetä valvomaan ja asuntoja myydään sumeilematta ilman lain edellyttämää energiatodistusta? Haloo välittäjät, missä moraali?

Onko Lahden sote-säästöt tarve saada rahaa Kisapuistoon. Sairailta sitä on helppo ottaa!

J. Joensuu 7.8. Lähes samaa mieltä kirjoittajan kanssa vanhojen ihmisten huomiotta jättämisestä. Turhaan moitit Ylen säätietoja, aina olen säästä selvää saanut. Luulisi psykiatrin ymmärtävän erilaisuutta. Kartat kyllä selventävät, jos joskus ulosanti on epäselvää. Kehuit maikkarin sääihmisiä, no, urheilun puolella sielläkin eräillä epäselvää puhetta. Sallittakoon nämä erilaisuudet, selvää on saatu kuitenkin. Olen myös huomannut että joillakin kuulolaite unohtuu usein kotiin. Melkein 70 vuotta.

Onko keskipalkka todella 5 000 euroa. Mulla oli viimeksi 2300. Onko palkat ykskaks nousseet, vai olinko alipalkattu? T. Pieni eläke

Suuret kiitokset Hyky Akuutti 24 hyvästä ja nopeasta hoidosta sekä lääkäreille että hoitajille. Teuvo

Kiitos Jyrki Jokinen hyvästä kirjoituksesta.

Kiitämme Lahden kaupunkia siitä, että meille on tehty hieno tapahtumapuisto Mukkulaan. Kelpaa kasvavan yhteisömme siellä tepastella, syödä ja tehdä tarpeitamme. Terveisin Valkoposket

Vesijärvenkadun suojatielle Puistokadun kohdalla pitää saada liikennevalot.

Ennen vanhaan lapset sai koivuniemen herraa pahanteosta. Nyt ne saa lämmintä kättä, vaik rääkkää eläimiä. Ajat muuttuu väärään suuntaan. Kovat rankaistukset takaisin. Ei eläimet ansaitse kaltoinkohtelua. Nekin on poikasten isiä ja äitiä.

Ehdotan, että tulevan Green Capital-vuoden kunniaksi kaikki Lahden liikennevalot säädetään näyttämään koko ajan vihreää joka suuntaan koko vuoden. Oltaisiin tosi edistyksellisiä ja vihreitä.

Luin jutun litium-akkujen valmistuksesta ja järkytyin siinä käytettävästä vesimäärästä. Todella suurta veden tuhlausta. Ja sitten puhutaan tulevasta vesipulasta. Herätys!

Iso kiitos lanssimiehille lauantaina! T. Mahakipunainen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu