Näppis: Ei lehmukset valu, vaan kirvat

Ei lehmukset valu, vaan kirvat, joita on tänä kesänä tavallista enemmän puissa, joita ei ole syytä kaataa kirvojen takia. Luonto on joskus julma, eikä pieni ihminen voi sille loppujen lopuksi mitään.

Mistä ihmeen sähköyhtiöstä saa sähköä 3,99 sentin hintaan ja vielä tarjoavat alennusta kesken kauden? Kerro ihmeessä, siihen yhtiöön tulee takuulla ryntäys. En edes muista, milloin sähkö on ollut noin halpaa. Olet varmaan nähnyt unta.

Upea etusivu ...taas tiistaina. Pertti

Juu hyvä, että on tapahtuma-aukio, käyn siellä joka päivä kaivamassa nenää. Tarpeeseen tuli.

Tieliikennelaki muutettava sellaiseksi, että jalankulkija väistää aina autoja!

Olisiko jossakin joutilas pysäkkikatos siirrettäväksi matkakeskukseen, jotta sinne saisi sateen ja tuulen suojaa.

Onko parturimaksuilla valvontaa vai mielivallan mukaisia? Puolen tunnin naisen tukan leikkauksesta 46 e on kyllä mielestäni jo ahneutta.

Miksi Kukkilaan ei enää tule Uusi Lahti eikä Hollolan Sanomat lehtiä? Löytyvätkö jostain roskiksesta?

Vuohtiankadun asukkaiden metsään viemät oksat ja risut eivät ole hävinneet kaupungin antamasta varoituksesta huolimatta. Lasku siivouksesta asukkaille on ratkaisu tähän.

Jos pankille pitää maksaa, että se säilyttää ihmisten rahoja, pitää saada aikaan myös laki, joka varmistaa, että palkan ei enää tarvitse mennä pankin tilille.

Eikö lehti julkaise juttuja, jotka arvostelee Eurosporttia?

Hallituspuolueista kepun politiikka on realistisinta, vihreiden ydin- ja vesivoimaa, kivihiiltä, turvetta ja öljyä vastustava taloutta ja ihmisoikeuksia tuhoavimpana mahdottominta toteuttaa.

Omakotiasuminen on hyvä asia, mutta kun tulee omaan pihaan, naapurissa koira räksyttää taukoamatta, kun vähän liikahdat tai puhut! Itsellä ollut useita koiria, joita pystyi kyllä kouluttamalla olemaan hiljaa.

Sydämelliset kiitokset ihanille ihmisille, jotka auttoivat minua kaaduttuani 13.8. Heinolan Citymarketin parkkipaikalla.

Ihan riippuu omasta ajatusmaailmastasi, mutta minä en edes kysy keneltäkään kaveriltani, jos hänellä on salainen numero, jota minulle ei numeron haltija itse antanut. Ehkei se ole väärinteko, vaan pikemminkin huomaavaisuusasia.

Turhaan hallitus yrittää nostaa työllisyysastetta 75 %:iin. Ei onnistu niin kauan kuin joka sillankorjaus- ja tietyömaalla virolaiset viettää viikonloppujaan. Mitä näille maksetaan? Eikö ay-liike valvo?

Inva-paikka löytyy Rautatieasemalta katsottuna oikealta ylärivissä taxitolpan yläpäässä.

Miksi Asikkala ei tahdo itse hoitaa vanhuksia ja vammaisia, vaan työntää heidät suurten hoitojättien laitoksiin, joissa ei hoideta. He ovat entisiä veronmaksajia.

Kyllä tulee kalliiksi Rinteen hallituksen ministerit, kun melkein jokaisella on tilataksillinen avustajia.

Kiitos, Jukka Laamanen, 12.8. hyvästä kirjoituksesta. Samaa toivon!

Tyhmää syyttää immiläläisiä veden vähyydestä, vaikkei koko kesänä ole juurikaan satanut. Naurettavaa touhua!

Jännää. Kun uutisoitiin, että valkohäntäpeurakanta on tosi iso, yksikään toimittaja ei uskalla, halua puuttua syyhyn. Metsästäjien talviaikainen ruokinta lisää myös villisikakantaa.

Kyllä se on totta, että metsästäjien talviaikainen ruokinta on yhtä pahasta kuin metsästäjien järjestämä talviaikainen ruokinta. Ne lisääntyvät kuin kanit. Myös valkohäntäpeurat.

Lähes kaikki PHKS polit tutkimuksissa käyneenä nimenomaan reumapoli ja akuutti hoitavat potilaat kokonaisvaltaisesti, siis hyvin. Jatkohoito paljon itsestä kiinni. Sohvaltakin voi heilutella käsiä ja jalkoja, jos ei lenkille pysty. Liike on lääke! Terveisin monisairas.

Kissat verolle, jos koiratkin. Maukujia tuplasti enemmän kuin koiria. Kissanhiekkajätettä vasta kertyykin. Samalla heitteille jätettyjen kesäkissojen ongelmakin poistuu.

Merkillistä, kun minä palkkaan avustajan omalle työlle, niin maksan sen itse. Miksi ministerit ja kans.edustajat maksattavat ne kansalla ja kenen valtuuttamina. Ei ainakaan äänestäjien.

Yle on hienosti ottanut huomioon joka pääuutisissaan lemmikit, erityisesti koirat. Annetaan Ylelle, ei papukaija, vaan puudelimerkki.

Kun kyläilin Padasjoella, tuli suru, kun keskusta autioituu ja pihat ja pientareet rehottavat.

Kuka sitä sikaruttoa voi Suomeen tuoda? Metsästäjät, jotka ravaavat Virossa villisika- ja hanhijahdissa.

Hei kaikki, kaikesta valivalivalivalittajat! Lukekaahan sunnuntain, 11.8. lehdestä sen pienokaisen, Joutjokeen hukkuneen pojan kuolinilmoitus! Jos on yhtään empatiaa tai tajua korvien välissä, niin ehkä, ehkä voitte huomata, kuinka pieniä suruja ja harmeja ovat koirat, kissat, hanhet ja lokit paskoineen!

Karisman apteekki on tehnyt muovipusseista maksullisia. Ymmärrän sen muualla, mutta en mitenkään asiassa, jossa käsitellään hyvin henkilökohtaisia asioita, ja yksityisasioita. Ostat pussin tai muut näkee esim. syöpäsi. Törkeää!

Haastan Päijät-Hämeen Ateriapalvelut tarjotinvapaaseen henkilöstöruokailuun. Jos koululaiset osaa, niin aikuisetkin osaa...

1800-luvulla syntynyt isoisäni oli Lahlesta. Minä 50-lukulaisena Lahdesta. 70-luvun savolaisten invaasion jälkeen tuli Lahe, kun eivät osaa lausua d-kirjainta. Nyt jopa kaupunki ja jotkin yritykset ovat Lahesta.

Ilmasto muuttuu, kyllä. En sitä kiellä. Mutta en ymmärrä, miksi suomalaisten pitää maksaa siitä että Kiinassa avataan lähitulevaisuudessa 1 300 (tuhatkolmesataa) hiilivoimalaa. T. "Ilmastohakkarainen"

Olin 60-luvulla rankasti koulukiusattu. Se kasvatti minusta vahvaluonteisen ihmisen, jota eivät ole pienet vastoinkäymiset hetkauttaneet!

Pientuloisia eläkeläisiä, työttömiä kuritetaan kun säästöjä hallitus tekemään. Erilaisia hyväpalkkaisia avustajia eduskunnassa pilvin pimein. Törkeää kansan huijaamista.

Jottei kalkkislaisten lasten tarvitse luopua terveestä kouluympäristöstä, niin ne koululinjat menee molempiin suuntiin. Vääksyn nuput matkaan.

Jos välittäjä noudattaa hyvää välitystapaa niin huolehtii myös, että energiatodistus on saatavilla jo myynnin alkaessa. Niin sanotaan laissakin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 2. Kaasujalka oli jälleen raskas Viitostiellä Heinolassa
 3. Yhdessä työt ja yöt – Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen vaalivat Lahden upseerikerhon perinteikästä miljöötä
 4. Pajulahden Masto cupiin osallistuu yli 2 500 jalkapalloilijaa – avausottelussa vastustajansa kaataneen FC Folkin pelaajat saapuivat Lahteen Haapavedeltä asti
 5. Lahtelaislähtöinen Anu Kuivalainen sai idean kehuttuun dokumenttiinsa omasta viidenkympin kriisistään – "Rupesin miettimään pitkää parisuhdetta eläneenä, kuinka kauan siinä on vielä kivaa"
 6. Nähtiinkö yhtymäkokouksessa puolueiden juoni vai yksittäisten kokousedustajien irtiotto? – "Tämä vaikuttaa kokoomuksen ja keskustan sopimalta taktiikalta"
 7. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 8. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 9. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 10. Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?
 11. CNN: Räjähteitä valmistava mosambikilaisyhtiö vahvistaa tilanneensa Beirutissa räjähtäneen ammoniumnitraatin – kymmeniä ihmisiä on yhä kateissa räjähdyksen jäljiltä
 12. Fyysisempi, tasaisempi ja kypsempi Iikka Kangasniemi palasi Isku Areenaan jälleen Pelicansin riveihin – "Pyrkimykseni on pelata hyvällä tasolla entistäkin tasaisemmin"
 13. Lahtelaisen olympiavoittajan poika kisaa MasterChef-ohjelmassa
 14. Lauantaina helle hellii etenkin maan länsiosaa
 15. Lahti on saanut etäkoulukevään jäljiltä 1,5 miljoonaa oppimisen tukemiseen – avustus käytetään tukiopetukseen ja uusien opettajien palkkaamiseen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.