Näppis: Vasta kahdeksas auto antoi lapselle turvallisen tien ylityksen

Saattelin ekaluokkalaista kouluun ja kiinnitin huomion siihen, kun pieni ihminen ison repun kanssa yrittää ylittää suojatietä, niin vasta kahdeksas auto antoi lapselle turvallisen tien ylityksen, kiitos siitä hänelle. Ja tämä tapahtui koulun läheisyydessä eli ne autoilijat olivat viemässä lastaan kouluun, ei kyllä herätä luottamusta aikuisiin ihmisiin.

Ohitiet ja kalliit P-maksut, kuka Lahteen ostoksille tulee? Olisi edes vk-loppuna ilmaiset parkkipaikat. Tuntuu olevan "hölmölän kylä".

"Lisää elämää torille" Oisko liian kalliit parkkimaksut esteenä?

Haloo nikotiini-addiktit! Tupakkaa käryyttäville lankeavat suurimmat haitat ja tupakkateollisuudelle valtavat taloudelliset hyödyt.

Sähköt pois koko maapallolta, vaikka 5 vuodeksi. Luonto tervehtyy ja ihminenkin siinä sivussa.

Nyt rahat pois äkkiä pankeista! Alkavat rahastaa toisten säästöillä!

Hyvä kirjoitus Saara Larkio ESS 16.8. Ajan itse dieselautolla, esim. ydinjätteistä ei olla mitään puhuttu pitkiin aikoihin.

Kokemus: en suostunut nopeanettitarjoukseen, seurauksena nettiyhteys poikki kokonaan! Myyjän virhetoiminto modeemiin.

Kauppoihin peliautomaatteihin ikärajat, ei alle 18 eikä yli 65-vuotiaat

Päijänteen juoksutuksessa ei ole järjen häivää, viikossa vesi laskenut 7 senttiä, on kolmas viikko. Kalkkisten sulku kiinni.

Lainasin 300 e tutulta tilille nimellä laina. Toimeentulotuki vähensi sen tulevista saatavistani, joten lisäsin ahdinkoani. Lisää siihen karkkirahat!

Pennalan A1 englanti hyvä toteutus! Mutta miksi 1 tunti lisää lukujärjestykseen, jos varsinaista enkun tuntia ei ole? Enkku siis integroitu muihin aineisiin. Mikä oppiaine saa tuon yhden ylimääräisen lukkarin viikkotunnin? T. Ope, alakoulu muualla

Juuri niin! Tuskin "Negatiivareiltakaan" paljon hyvää saa, korkeintaan pettymyksiä.

Puhelimitse houkutellaan ihmisiä neuvottelemaan sijoittamisesta rahastoihin, kun kuulemma pankissa ei kannata pitää. Pyytäkää paperille kirjoittamaan todelliset kulut ja kotiin pitää saada tutkittavaksi ko. kuluopas. Kun sitä ei anneta, älä sijoita euroakaan. Parempi pitää pankkitilillä. T. Pettynyt

Hyvät päättäjät, sairauskulukatto porrastettava tulojen mukaan. Nollakatto 1 000 e netto eläkkeisiin asti. Mukaan lääkkeet, käynnit, matkat ja hammashoito.

Kouluihin vaaditaan lisää erityisopettajia. Hyvä! Edeltävä porras eli varhaiskasvatus on Lahdessa jo pitkään ollut kaaostilassa: puuttuu iso määrä koulutettuja erityisopettajia! Esimiehet herätys!

Olipa hyvä kirjoitus Saara Larkiolta Esalaisessa ilmasto asiasta.

Pelottavaa katsella, kun perheitä ja pieniä taaperoita kulkee keskustassa narkkien ohitse. Tavaratalon edustalla joka päivä isoja narkkiporukoita. Eikö asialle pystytä enää tehdä mitään. Heiluvat ja huutelevat aivan aivot jumissa silmät seisten.

Hyvä Lahti hulevesien puhdistamisesta. Nyt vain keskusta on sen piirissä. Suurin osa hulevesien kolibakteereista ja fosforista on peräisin koirien ulosteista tutkimuksen mukaan.

Ihmeellistä, rahaa puoluetukeen, mutta ei löydy eläkeläisille, niin väärin.

Puoluetuet on lopetettava ja ministereiden avustajia on vähennettävä. Kansalaiset herätkää, poliitikkojen kähmintä on saatava loppumaan, eduskunnassa ja valtuustossa.

Nyt ne on sitten eläkeläisten toiveet lopullisesti lytätty, kun demariministeri ilmoitti, että taitettuun indeksiin ei kajota.

En ole eläessäni surkeampaa urheilutapahtuman televisiointia nähnyt kuin Hälvälän haulikkolajien MC. 2/3 lähikuvia ampujista, yleisöstä ja aseista, 1/6 hidastuksia ohiammutuista kiekoista ja peräti 1/6 kilpalaukauksista ja osumista reaaliajassa.

Kuinka on mahdollista, että puoluetukeen ja avustajiin ja kulukorvauksiin löytyy aina rahaa kun poliitikot jakaa rahaa toinen toisilleen. Eikö Suomen kansa tajua, mitä sulle mulle peliä "edustajamme" pelaavat. Esimerkiksi tiestö saa kaikessa muuttua kynnöspelloiksi.

Jo on aikoihin eletty; eduskunnasta pudonneet tienaavat kymppitonnin. Eduskuntaan palkataan lisää avustajia, palkkoja korotetaan ja kaksi-kolmetuhatta tienaavat hoitajat & opet pitäisi saada kiky-talkoisiin! Ei käy! Nyt on pidettävä meidän puolia, jotka muutenkin hukumme työn alle!

Kyllä on loistava keksintö tuo nauhoittava digiboxi: voi kelata nuo idioottimaiset mainokset ja vinkuvat pöljät niissä yli! Sille rauhannobel!

Kun "vieraslajeja" pitäisi torjua, niin löytyisikö joku hävittämään osmankäämit Pikku-Tilkistä? Vielä 5–10 vuotta sitten niistä ei ollut tietoakaan eivätkä ne kuulu tähän järveen. Mistä ne ylipäätään ovat tänne ilmestyneet?

Lentomatkoja markkinoidaan parisataa ekua reissu? Yhtä aikaa meidän työssäkäyvien ja lämmittäjien polttoaineveroja korotetaan. Kiitos viherpiipertäjät, tämä ei juurikaan motivoi.

Olipa huonoa Koivistoisen 1. lk:n mansikkaa Hollolan Prismassa perjantaina. Puolet ropposesta pehmeitä ja homeisia, piilossa pahvien suojassa alimpina, roskiin suoraan. Mansikkamies voisi vähän katsoa mitä kauppaan toimittaa. Kallis pettymys.

Eltsun päätoimittaja. Minkä Eltsun? Tarkoititko Etlaria?

Hyvä Saara Larkio! Esalaisen kirjoitus juuri niin kuin asia on, kaikki muu on hömppää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.