Näppis: Älkää enää vaatiko hoitajan tai lääkärin pikaista aikaa

Hyvät kuntalaiset, kun veronmaksajina vaaditte Hykyyn tuntuvia säästäjä. Älkää enää erikoissairaanhoitoon soittaessanne vaatiko hoitajan tai lääkärin pikaista aikaa. Nytkin jo mahdotonta toteuttaa.

Kaupungin johto. Voisitteko selventää kansantajuisesti, mitä rahallista hyötyä meille tuo Green Capital -titteli. Nyt kiinnostaa, paljonko kaupunki siitä nettoaa. Se tiedetään, että kuluja kyllä tulee. Alkaa jo oksettamaan!

Eiköhän ne lähityötä tekevät joudu taas kuin kerjuulle kuten 2 v sitten hykyn yt:ssä. Hallinnon väelle kyllä keksitään vaan uusi turha nimitys, niin ei huolta huomisesta.

Kuka ostaa talon tai huoneiston energiatodistuksen perusteella? Sijainti, sijainti, sijainti. Täysin turha laki, jota jatkuvasti kierretään.

Onpa pysäkointihommat aika sekaisin. Kun ajelee Kyrölänkatua, siellä on asuntoautot talon seinustalla, pituutta 9 metrin paikkeilla, on melkoinen turva riski. Ei ennen saanut näin pysäköidä pikkuauton parkkipaikalle. Missä on pysäköinnin valvojat? t. Joka päivä ohi ajaja

Minä taas olin 70-luvulla koulukiusattu. Se teki minusta syvästi masentuneen. Eläkkeellä tästä syystä vuodesta 1987.

Miksi ESS kirjoittaa artikkelit ja henkilöhaastattelut ikäihmisistä ja kehitysvammaisista usein sellaisella tyylillä kuin he olisivat poikkeavia, lapsenomaisia ja ylhäältä alaspäin katsottavia ihmisiä?

Jo oli aikakin korottaa puoluetukia. Ministerien avustajat alipalkattuja. Lisää palkkaa. Eläkeläisistä saa hyvin huijattuja kynnysmattoja. Eläköön päättäjät.

Alkaa näyttää siltä, että uudelle kaupunginjohtajallemme on tärkeämpää julkisuudessa paistattelu kuin kuin saada kaupunkilaisten perusasiat kuntoon. Tuli vihreys ja Kymi-ring kalliiksi.

Hei sinä autoilija, joka pysähdyt ensimmäisenä liikennevaloihin tai vaikka toisen perään. Miksi jätät yhden auton hajuraon etkä aja viivalle tai lähemmäs edellä ajavaa? Oletko miettinyt, jos kaikki tekisivät noin niin valoista pääsisi vihreillä vain puolet vähemmän autoja.

Kela-kyytien "tasainen" jakaminen taksiyrittäjille vaikuttaa epärehelliseltä. Onko oma lehmä ojassa vai ammattitaito hukassa. T. Taxari

Reino ja Aino tuotannon konkurssi ei jää ainoaksi työvoimavaltaisissa suomalaisyrityksissä. On turha puhua palkankorotuksista ennen oleellista tuottavuuden parantamista.

Iso-Paavolankatu-Karjalankatu-risteys, odotetaanko kuolemaa ennen korjausta?

Kiitos viimeinkin rohkeasti oikeaan osuvasta Vili Uuskallion artikkelista Hyvinvointikuntayhtymän hallinnosta. T. Tekevät kädet

Suomessa on arviolta noin 111 000 valkohäntäpeuraa ja pyyntilupia on myönnetty ennätysmäärä. Valkoposkihanhia on miljoonia, mutta ne saa olla rauhassa ja paskoa kaikki rannat, puistot ja golfkentät. Ei tavallinen tallaaja ymmärrä! Miksi kilttejä, harmittomia sorsia saa metsästää? Olisko aika päivittää näiltä kohdin Suomen lakeja.

Hallitus uskoo puolueissa olevan Suomen tulevaisuuden pelastus. Niille annetaan lisää 6 milj. Ammattikouluille vain 5 milj. (työvoimapula) ja yliopistoille 10 milj. (tutkimustyö). Siinä hallituksen "tulevaisuusinvestoinnit".

Ilmaston hoitamisesta toitotetaan kaikista tuuteista. Ihmisten ja erityisesti vanhusten hoitamisesta ei puhu kukaan. "Ulkopolitiikan" alle on iät ja ajat peitetty "sisäpolitiikan" ongelmat.

Kai Timosen hillopurkissa tavara on luomua? Jonon kärjessä oli ainakin varauduttu ahmimaan kunnon kauhoilla.

Saiko Green Capital -johtaja Bruneau palkan lisäksi työsuhdesähköpyörän ?

Suurkiitokset PHKS reumapoliklinikan henkilökunnalle, sekä Tampereen lääkärille aikaisin aamulla 16.8. saamastani hoidosta. Ripeää ja hyvää palvelua!

Rinne rassaa kansan kassaa. Hallitus näyttää mallia palkkaneuvotteluihin.

Sirkku Hildén, oletteko kaupunginhallituksen pj:nä vain merkitsemässä tiedoksi Bruneaun valinnan viherhömpän johtoon ilman julkista hakua? Teillä on valta. Ei kaupunginjohtaja voi päättää tällaisen homman rahoituksesta.

Ilmastovouhotus on menny hysteeriseksi. Monet maat ei välitä hevonpaskaa. Suomessa kohta pierustakin maksetaa vero. Uusi hallitus jatkaa samaa menoa, köyhät kyykkyy, ei hyvä.

Täällä Orimattilassa oli lauantaina 17.8 aamulla 2–3 välillä todennäköisesti pallosalama.

Suomi ja oikeastaan Eurooppa on yhtäällä metsästäjien ja toisaalla vihreiden panttivanki. Metsästäjät pitävät oikeutenaan metsästää häviäviä luonnonvaraisia eläimiä, kuten metsäkanalintuja. Vihreät suojelevat runsastuvia suojeltuja kantoja. Valkoposket ja merimetsot ovatkin hinta ampua luonnonvaraisia.

Taas sama porukka polttaa=säästää jätekuluja Itäisessä Lahdessa. Ilta tyyntyi ja käry seisoo harmaana koko alueella. Tätä on jatkunut monta vuotta. Missä kaupungin saastemittarit?

Erinomainen kirjoitus Saara Larkiolta pe 16.8. Esalaisessa. Et ole ajatuksinesi yksin. Ihmisten kannattaisi lukea Matti Virtasen teos "Ilmastopaniikki, Hoito-opas". Ilmastokiimassa tyhmyys tiivistyy, typeriä päätöksiä tehdään posket innosta hehkuen olemattomien faktojen perusteella. Ja kaiken maksaa suomalainen veronmaksaja.

Metsästyslupia ennätysmäärä! Kerätäänkö kaikki ammutut raadot maakuoppiin? Ettei vaan ihmisten ruuaksi, ilmastohan kärsisi...AA

Naisen hiusten leikkaus ilman mitään "jälkikäsittelyä" maksaa yli 40 euroa, mutta ainakin itse haluan olla "kaunis" 1,5 kuukauden välein. Juhlapäivä ainakin minulle, ja kampaaja voi olla hyvä psykologi. Kiitos, että jaksat kuunnella, se helpottaa.

Autoilijat inssiin Viroon. Oppivat pysähtymään suojatien eteen. Jalankulkijat eivät saastuta ilmaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.