Näppis: Alkaa kuihtumaan koko alue

Miksi Metsämaalta on karsittu linja-autovuoroja? Alkaa kuihtumaan koko alue. Amerikan meininki?

Kiitos Pekka Jaakkolalle erinomaisesta kirjoituksesta torstain Etlarissa. Ympäristökaupunkihanke voi ottaa tavoitteekseen myös turvallisen ja huumeettoman elinympäristön luomisen kaikille kaupunkilaisille. Myös meille, jotka emme kulje kaduilla pää pilvessä. Pikaista paranemista Rico-koiralle.

Wellamo-esitettä ei ole jaettu esim. Ruolankadulle tänä vuonna lainkaan ja jos oikein muistan, ei viime vuonnakaan. Joten kursseille ilmoittautuminen mahdotonta!

Lahti Green City -hanke on vain iso kulu veronmaksajille, jotka maksaa palkat ja johdon matkat. Tässä luodaan hyväpalkkaista näennäistyötä turhakkeille.

Ahtialan liittymästä melkein heti etelään mentäessä on musta kissa kuolleena tien reunassa. Surullista. Tiedoksi, jos joku etsii lemmikkiään.

Lapset ovat lapsia ja aikuisten olisi oltava aikuisia.

Kiitos Saara Larkio 16.8.! Oikeasta asiasta oikein puhuit. Siis kirjoitit.

Toivomus – kaupunginjohtajan virka uudelleen hakuun.

Onkohan toimittaja Vili Uuskalliolla mennyt puurot ja vellit sekaisin, kun on kampanjoinut jo puoli vuotta Launeen terveysaseman sulkemisen puolesta.

Wellamon kurssiohjelma oli kesäkuussa jo netissä ja tuolloin paperiversion jakeluajaksi ilmoitettiin 1.–4.8. Meille jaettiin silloin.

Myytävänä on virikekananmunia. Eikö nämä kanat ole häkkikanoja? Mitä tarkoitetaan virikkeillä? Itse ostan aina ainoastaan vapaan kanan munia. Kanan täytyy päästä kävelemään.

Viisikko voisi jalkautua viikoksi Venäjälle, Afrikkaan, Intiaan, Kiinaan ja vaikkapa Yhdysvaltoihin kertomaan ilmastomuutoksesta ja oikeusvaltioperiaatteista. Koti-Suomessa miltei sataan koostuva valtiosihteereiden ja avustajien joukko hoitaisi juoksevat asiat tai syyslomailisivat.

Ei voi. Kun lupa on annettu, niin sinne juostaan vaikka silmät kii ja päätä pahkaa.

Kukkilassa asfaltoidaan kyllä heti uudet kadut, vaikka ei vielä montaa taloa, mutta aina asuneiden kaduilla ei mitään väliä, sade tekee heti suuret kuopat, koskahan hoidetaan ja asfaltoidaan?

Kyllähän hyvää hoitoa saa, jos on valmis maksamaan. Eläinlääkäripalveluita ei ylläpidetä verovaroin, vaan jokainen lemmikin omistaja maksaa ne ihan itse.

P-H liiton johtaja jakaa EU-rahaa kunnille, yliopistoille, ammattikorkeakoululle, Ladecille ja Lahti Regionille (ESS 20.8), vaikka virallisten ohjeiden mukaan rahoitusta voivat hakea myös järjestöt, yritykset ja muut oikeuskelpoiset yhteisöt. Näinkö maakuntajohtaja linjaa EU-rahan jakopolitiikan: julkinen raha julkisille toimijoille?

Attendon pomot, mitä on tehostettu palveluasuminen? Ei sellaista ole, kun ei edes hoitajia ole riittävästi, laskekaa hoitomaksuja.

Huumeiden myyjiä nähty koulujen porteilla! Missä poliisi?

Ihmettelen niitä turvapaikan saaneita vaarallisen kotimaan takia. Nuoria tyttöjä kumminkin lähetetään silvottavaksi. Eikö siellä olekaan turvatonta vai eikö tytöistä ole väliä?

Numeroni ei ole salainen. En kuitenkaan juuri saa soittoja enkä tekstiviestejä miltään myyjiltä, koska a) olen ottanut jo varmaan 10 v sitten puhelinmyynnin rajoituspalvelun, maksoi 3 e, b) en anna numeroani mihinkään kauneuden-, terveyden-, tai muihin tilausjuttuihin. En muutenkaan tilaa kuin pakollista ja sitä tosi vähän, c) myös maistraattiin olen tehnyt ilmoituksen markkinointikiellosta ym. mitä joudun joskus asioimaan. Nämä tosi pieniä vaivoja tuottavia verrattuna kaiken maailman myyjien soitteluihin vastaamiseen.

Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan. Negatiivarit

Todella inhottavia siirtoistutettuja lajeja ovat valkohäntä- ja metsäkauris. Eivät pärjää talven yli ilman ruokintaa. Syövät harvinaisia kevätkasveja kuten kangasvuokkoa. Eivät kuulu Suomen luontoon!

Oletteko huomanneet: Nastolasta nyt suora bussi Lahteen; nro 9! Työmatka-aikani lyheni merkittävästi. Kiitos!

Kauppakeskus Trion edessä Aleksin puolella oli sattunut törmäys tänään. Bussikatos on mennyt hajalle. Poliisit oli jo paikalla.

Ei kai sillä toiseen suuntaan ole mitään merkitystä, jos taajama alkaa, että onko ekana 50-rajotus kyltti vai taajama-alue kyltti? Turha tosin toinen.

Apulanta on Lahen Metallica.

Missä on Lahen kerrostaloelämään sopeuttajat?

Mikä on, ettei ESS voi uutisoida Heinolassa sunnuntaina ollutta suurta koiranäyttelyä? Jos koskaan, on hännän nostamisen paikka!

Yritin lisätä yrittäjänä ilmoituksen avoimesta työpaikasta työvoimatoimiston (TE-palvelut) sivulle. Tähänkin tarvitaan jotain tunnuksia tai sopimuksia! En voi ymmärtää!? T. Yrittäjänä vuodesta 1983 (työllistäen nykyisin n. 10 henkilöä ). En laittanut ilmoitusta!

"Mutta abbedissa on sanonut, että Jumalan edessä pitää olla nöyrä." On tainnut unohtua nykyajan Nunnilta ja Konnilta.

Ely hoi älä jätä! Auttoisten kyläjoki kuivillaan ja sen elämä henkihieverissä. Kymmenen jokisaunaakin odottaa vettä ja pientä tarkistusta juoksutuksen säätelyyn.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.