Näppis: 8 h työpäivät kaikille

Ryhtykääpä työnantajat takaisin inhimillisiin työaikoihin kaupan yms. aloilla, niin johan työntekijöitä alkaa riittää alalla kuin alalla. 8 h työpäivät kaikille.

Eivät kuntalaiset vaadi Hykyyn tuntuvia säästöjä, vaan päättäjät, jotka käyttävät veromme vääriin kohteisiin kuten pomojen määriin ja palkkoihin.

Kunnallisen ja valtakunnallisen poliittisen johtamisen ongelmana on tympäisevä mielijohdejohtaminen. Puuhataan kaikkea epärealistista kuten Lahden sisäiset raideyhteydet ja neljän lyhennetyn työpäivän työviikko. Hölmöt idealistit äänestetty puikkoihin.

Miksi pitää kohkata Lahden ja koko Suomenkin väestönkasvusta, vaikka nykyisetkin on jo työttöminä?

Kiitos kirjoituksestasi Pekka Jaakkola. On totta, että Lahden keskusta on muuttunut paikaksi, jonne ei tee mieli tulla. Pysyn sieltä kaukana ja tulen, kun on vain pakko.

Suomen luontaistuote, luontaisvire, luontais sitä ja tätä vainoavat vanhuksia lähettelemällä pillereitä ja pipettipulloja sairaille vanhuksille. Millä vainoamisen saa loppumaan? Soittokielto ei toimi.

Kyllä minä niin mieleni pahoitan noista ylettömistä palkoista ja etuuksista, joita veroeuroillamme jaellaan. Unohtuuko siellä lasitornissa, kenen selkänahasta ne revitään?

Negatiivisuus on näköjään koskettanut muitakin ihmisiä. Negatiivarit. Kysyit jokin aika sitten, mihin pitäisi tarttua (vastaus viestiini). Tässä vastaus: Positiivisuus tekee hyvää kaikille. Ota koppi! Tartu tarjoukseen! Jos ei onnistu, tule ja hae! Negatiiviset ajatukset ja tunteet aiheuttavat stressiä. Stressi voi olla monien sairauksien alku. Että eiköhän positiivailla! Positiivatar

Huonoista lähtökohdista huolimatta Jukolan Jussista tuli lautamies. Nyt hän on jo Englannin pääministeri.

Lahdessakin koirat hyökkäilevät toistensa ja ihmisten kimppuun. Syylliset löytyivät helposti, huumeita myyvät ja käyttävät ihmisrauniot. Tä!

Ei löydy viranhaltijaa, joka selvittäisi oikean osoitteen. Vaikka palauttaa postille ja kirjoittaa, ettei asu asunnossani, ei auta. Mitä tehdä. Minunko oletetaan selvittävän ko. henkilön osoitteen? Postissa toimii robottiaivot!

Asentajat tulevat törkeesti pihasta eteen Miekkiöntielle. Ajavat ylinopeutta Miekkiöntiellä ja kääntyvät pysäkillä ympäri ilman minkäänlaista vilkkua. Voisiko asentajat tehdä koeajot nopeusrajoituksen mukaan ennen kuin käy vahinkoja?

Kansa tahtoo sirkushuveja ei vain vanhus- ym. palveluja. Me lahtelaissenioriryhmä käärimme hihat, suoritamme talkootyöpanoksen Kymi Ringille.

Tuo Jalkarannan pallokentän melusirkus ja siihen liittyvä liikenteen melu ja saaste asutuksen keskellä on mennyt aivan sietämättömäksi Kuhilaankadulla.

Millä perusteella? Toimitusjohtaja ja hallituksen jäsenille jaetaan PHP:n rahoja 100 000 e sekä 250 000 e. Eikö aikanaan pienistä rahoista osakkeita maksaneet ihmiset voisi saada jotakin muutakin kuin rippeet?

Kansanedustajia, kuten ministereitä, putoaa ja tulee uusia. Hyvä niin, sehän on demokratiaa eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Työttömäksi jäätyä tulee hakea töitä eikä surkutella. Työkkäri osoittaa nyt vain aktiivimallia ja töitä!

Posteljooni puurtaa yksin kadulla säällä kuin säällä, että ihmiset saisivat postinsa.

Miten on mahdollista, että Vesikansan alueella Hollolassa saa rakentaa miten vaan, välittämättä maaston luonnollisista muodoista. Viimeksi tullut saa korottaa talonsa toisten eteen ja yläkerran kanssa, vaikkei kaavassa sallita sitä?

Harmi, ettei tullut kauppoja, Grönlanti olisi jatkossa voinut olla Trumpland.

Erinomainen Mielipidekirjoitus "Turvallisuus on oikeus", sillä Lahdesta ei voi sanoa niin, sillä pikkurosvot vie pyörät jopa varastoista ja huumeheput pyörivät keskikaupungilla ja rattijuopot jyräävät normaali-ihmisten liikenneuhkana toistuvasti yhä uudelleen! Valtuuston on syytä tarkistaa kaupunkisäännöstö ja päättää rikollisten säilöön saamisesta?

Nyt vasemmisto ja vihreät, kerätkääpä nuoret ja lapset Hesan kaduille vastustamaan sademetsien tuhoamista. Aivan kuten teette suomalaista lihaa vastaan.

Jos nykysuunnistajat lähtisivät Laukaan nautoja ajamaan, taitaisi osat vaihtua niin, että naudat ajaisivat suunnistajia takaa. Toisin oli 60–70-luvulla, kun Asikkalan Raikkaan suunnistajat juoksivat metsiin villiintyneitä mulleja ja joutokarjaa kiinni.

Lukekaahan kaupunhallituksen esityslistan 26.8. Pykälä 214, naurettava vastine hallinto-oikeudelle Kymiringin rahoituksen valituksesta.

Huolestuttavaa, kun naapurin alle 10-vuotias poika on usein yksin kotona hyvin myöhään iltaisin. Toisen lapsen harrastukset vievät niin paljon aikaa, että toinen on valvomatta jopa kouluiltoina vielä kymmenen aikaan.

Reinon ja Ainon (kengät) kaatoi Kesko tahallisella polkumyynnillä, ei palkkakustannukset. Kauppa kävi ja kansa osti. Ei pitäisi heittää juttua, jos ei tiedä todellista taustaa. Oli lehdissäkin asiasta.

Tasainen autojen liikennevirta tuottaa vähemmän saasteita, kuin jatkuva pysähtely ja liikkeellelähtö. Eli kyllä jalankulkijat etuajo-/- kävelyoikeudellaan lisäävät liikenteen päästöjä. Näin se vain on.

Kaupunginjohtaja ja poliittinen eliitti pitävät meitä veronmaksajia vissiin ihan ääliöinä. MB:lle räätälöity työpaikkailmoitus on vitsi. Tulee mieleen Trumplandia tästä pelleilystä.

Euroopan kulttuuripääkaupunki haku on käynnissä, Lahti mukaan totta kai!

Eihän Pelicans Oy mikään oikea yritys ole, kaupungin lompsassa oleva känsä vaan. Kuin myös Fc Lahti Oy.

Litiumia saadaan maaperästä, mutta se käytettävä vesimäärä kaivauksissa mieletön. Vesi tulee olemaan maailmassa tällaisen kaivaustoiminnan takia todella suuri ongelma. Vesi on tärkein juttu eloonjäämisessämme. Sähköautohössötys kannattaa lopettaa ja kohta se on pakko.

Vihreitten nuoret ovat valmiit leikkaamaan jo maksettavia eläkkeitä. Perusteluna on, kun he tulevat eläkeikään tulee eläkkeet pienenemään nykyisiin verrattuna. Tarkoitus on kai kukkua vielä pitkäänkin meinaan vaan, kun katselee tätä maailman menoa, niin pitkiä aikoja ei ole enää kellään.

Jos Suomen yllättäis sota tai muu vakava kriisitilanne, niin sähköautoillako kuljetukset sujuisivat kitkattomasti? Rohkenen vahvasti epäillä!

Näinkö te äänestitte, minä en ollut siinä mukana, onneksi tulee taas vaalit ja asia voidaan korjata, kun ollaan taas kantapäänkautta otettu oppia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.