Näppis: Mitä se sitten oli, kun edellinen hallitus haki Aasiasta pandakarhut Suomeen lentokoneella? Tietääkseni ne ovat Suomessa vieraslaji?

Sinä, joka kirjoitit, että vieraslajit saa olla, olen kanssasi samaa mieltä. Mitä se sitten oli, kun edellinen hallitus haki Aasiasta pandakarhut Suomeen lentokoneella? Tietääkseni ne ovat Suomessa vieraslaji? Mitä sekin tuli veronmaksajille maksamaan? Että jäitä hattuun ja turhat pulinat pois!

Miksei liputuksista ilmoiteta ajoissa ja kattavasti? Ei riitä, että ministeriön valtakunnallisen suosituksen saa lukea teksti-tv:stä saman päivän aamuna.

Meikittömän muijan vierestä livistävän kannattaa siirtyä nukkumaan kaltaistensa äijien viereen.

Miksi asiakaspalvelussa olevilla nuorilla on aina kiire? Ei hyvä.

Pidin ennen S. Sormusta lähimmäistä rakastavana kristittynä, joka ajaa suomalaisten asiaa, en enää.

Voi, voi Ministeri Pekonen, ei muuta kuin työhaluttomille vain korotetaan etuuksia, niin ei taatusti työ kiinnosta, mutta p-kele sentään, meikäläiset ovat raataneet reilut 40 vuotta duunia ja vaivaiset tonni on eläke ja työtä tekemättömät saa kohta saman mitään tekemättä? Mietihän!

Juhani Luhtalan mielipidekirjoitukseen totean, että kristinuskon käsitykseen liittyy juuri se, että joka päivä teemme syntiä. Ja sitä ei metsäpalstat sovita.

Kaiken maailman oman elämänsä "ernolaisit" huutelevat ylimielisesti sivusta. Asiallisestikin voi ottaa kantaa. Kirkon ja uskonnon mollaaminen on toki tänä päivänä muodikasta.

Voisiko Radio Voiman uusi juontaja puhua Lahdesta. Ei ole Lahen-nimistä paikkakuntaa. Kiitos etukäteen.

Ei Liipolan palossa palanut, kun yksi asunto täysin. Ei ne astiat vedestä tuhoutuneet! Jos vaan muutama hakenut vaatteita, niin aika yliampuvaa tuo auttamishalu. Asukkaat naureskelevat partaansa.

Nainen toiselle Pikku-Veskulla: jospa se kumminkin on ollut semmoinen. Höh, olet sokea työelämän tasa-arvotaisteluissa käytetyille mustamaalaamisille.

Jos yhteiskunnasta kerätty liete on sallittua viljapeltojen lannoitukseen täytyy myös pientalouksien jätevedet saada hyödyntää pelloilla.

Mulla on tasa-arvotaistelujen takia tutkintoja (ins -87, DI -10, ope -15 ja nyt YTM - noin 2022), jotta työelämässä pärjää ihan sillä omalla ällillä.

Ja sama jatkuu edelleen, milloin miesten milloin naisten juoruiluna. Mutta työstä on palkittu monesti, hyvä eläke pian. Makeimmat naurut lopuksi mun.

Mun sorjan varren salaisuus on syöminen ja Bemer, ei rääkkikuntoilu. Käytän sitä joka päivä tv:n kera ja päälle venyttely.

Ennen postimyyntiost. harkittiin tarkkaan, koska toim.maksu määräytyi painon mukaan ja palautus piti perustella ennen kuin sai rahat takaisin.

Ennen käytiin illalla ajoissa petiin, herättiin aamulla kouluun ja kesälomilla töihin. Ei tarvinnut vaatia palkallista löhöilylomaa kesäksi.

Sinulle, joka vastustat Liipolan tulipalossa omaisuutensa menettäneiden avustamista. 1. Sinun ei tarvitse auttaa. 2. Kaikilla ei ole kotivakuutusta, esimerkiksi luottotiedot menettänyt ei sitä saa, tai vakuutus niin kallis, ettei vara hankkia tai jokin muu syy. 3. Toivon, että kohtaat tilanteen, jos tarvitset toisen apua ja et todella sitä saa, et ole ansainnut. 4. Sinulta puuttuu empatia, olet itsekäs. 5. Me, jotka haluamme auttaa, emme tarvitse sinua. Meillä sydän paikallaan.

Kaikkea hyvää elämässä äidille tyttärineen. Autoitte rollarouvaa Trion kulman invaovessa. Ovi puski päälle, kun invakytkin epäkunnossa. Oli hengenvaara.

Kiitos erittäin hyvästä ja nopeasta palvelusta käydessäni NP:n Hollolan housukaupssa 9.7. Eikä se ollut ensimmäinen kerta.

Ite olen ollut jo 32 vuotta vaativissa tekniikan alan suunnittelija- ja asiantuntijatehtävissä. Mustamaalaamalla yritetään saada mun työ miehelle.

Minkähän puolueen kansanedustaja esim. Rami Lehto olisi vai olisiko minkään, ellei olisi ollu Timo Soinin perustamaa ja 20 vuotta luotsaamaa puoluetta, jonka listoilta ponnistaa eduskuntaan?

Kiitos PHKS:n osasto 42 tytöille hyvästä hoidosta huone 19/1

Isis tarkoittaa islamilaista Syyriaa ja Irakia. Pyhää sotaa rahoitetaan öljyn myymisellä, starttirahoituksella ja keräämällä veroja Isiksen kalifaateissa. Isis on verkostoitunut jihadistinen sharia-lakeja noudattava, Islamin alkuperäisiä oppeja kirjaimellisesti seuraava ideologia.

Nyt kuulemma on Lahteen perustettava oikein Tiimi tähän viherpesuhankkeeseen. Kallispalkkaista väkeä niihin nähden, joita karsitaan hoitopuolelta.

Taas hieno osoitus Lahden tosi puuhamiehiltä Riku Routolta ja Reijo Mäki-Korvelta Lontoon upea punainen bussi kaupunkiin. Lahti Citykin voi sitä ihailla. Ei maksanut mitään kaupungille!

Todellakin on Hollolan kuntakeskuksen penkit kansoittaneet janoiset ja piikikkäät tyypit, ei mitään asiaa levähtää kauppakassien kantamisen lomassa, tai vaikka jäätelöä nauttimaan.

Hyvin toteutettu koiravero olisi nykyaikaa. Koirat pitäisi siruttaa. Eläinlääkäri toteaisi sirusta onko vero maksettu. Vero ehtona esim. vakuutusmaksusta. Toki itse voi silloin maksaa hoidon.

Jippii, yhteiskunnan turhakkeilta matkakorv. pois.

Lue päivittäin Raamattua! Siitä saat iloa, rauhaa, valoa ja voimaa elämääsi.

Hykyn virheet, viat ja huono laatu johtuu perustyöntekijöistä, tietenkin. Esimiehet ja johto eivät sitä kuormaa ota kantaakseen.

Hei Esalainen, jos 2-vuotias liikkuu kadulla omin nokkineen, voi tapahtua kauheita, vaikka olis betoniporsaitakin.

Aino-Kaisa Pekosen mielestä 19 euron korotus eläkkeeseen on melkoinen korotus! Mihinköhän sen saisi sijoitettua?

Suuri huoli viinan roudauksesta Baltiasta. Lopettakoon Suomen valtio laivayhtiöiden tukemisen. Viinaralli loppuu siihen. Ostot siirtyy kotimaahan.

Humalahakuinen viinan käyttö, ravintolat valvovat: höpö höpö, koska myydä pitää ja ei porukka ole ravintolaan tullu selviämään, ikinä.

Juon vain mustaherukkamehua, siksi raittiutta on mageeta kehua.

Aina paranee. Nyt on elämä tullut maan päälle kiven murikan mukana avaruudesta, jopa todennäköisesti. Kyllähän talollakin täytyy olla rakentaja. Mikä kiire on yrittää saada Luoja, tekijä pois laskuista? Ei varsiluuta eikä vasta tai vihta, kumpi se nyt on, ilmesty metsään ilman tekijää, vaikka kuinka monta miljoonaa vuotta odotellaan. Ihmeellistä on ajattelu.

Epäkohtelias myyjä Hämeenkoskella, en ole koskaan saanut niin huonoa asiakaspalvelua. Nuoresta iästä huolimatta kannattaa muistaa, että asiakas on tärkeä teille ja teidän pitäisi toivoa, että se tulee takaisin. Kavereiden kanssa kerkeää nauraa työpäivän jälkeen. Törkeä olo jäi, kun asioin ja kysyin apua ja sen jälkeen nauretaan. Sanoin laittavani palautetta. Tämä oli jo ties mones kerta, kun myyjä on joko puhelimessa tai nauresekelee kavereiden kanssa.

Luhtalalla mennyt puurot ja vellit sekaisin: Raamatun mukaan ihmisen tehtävä viljellä ja varjella luomakuntaa. Kannattaa perehtyä kristinuskon sisältöihin syvemmin!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Sammutustyöt ovat jatkuneet läpi yön Jokimaan palopaikalla Lahdessa - "Saa nähdä, riittääköhän tämä päivä edes"
 2. Vene-Tauriaisella Lahdessa alkaa uusi ravintolaprojekti, vene-drive-in, jonka autokaista palvelee ympäri vuoden: "Nyt tehdään eikä vain puhuta"
 3. Keskittymishäiriö vei lahtelaisen Ricardo Blancon nettilukioon, jossa kursseja suoritettiin omaan tahtiin – motivaation lisäksi kohenivat myös arvosanat
 4. Entinen kiekollinen lupaus on nyt kokenut oman pään luuta – "Tähän oli molemminpuolinen halu", sanoo Joonas Jalvanti Pelicans-paluustaan
 5. Kolme lahtelaista matematiikanopettajaa sai stipendin kiitoksena ansioituneesta työstä – "Matematiikkaa voidaan soveltaa niin ilmastonmuutoksen kuin koronapandemian ratkaisemisessa"
 6. Katso tästä lista Koulutuskeskus Salpauksesta valmistuneista
 7. Katso tästä lista LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneista
 8. Työttömyys syöksähti 90-luvun laman tasolle, Lahdessa tilanne heikoin 23 vuoteen – "Syksystä tulee vielä synkempi", ennakoi kauppakamarin pomo
 9. Ladattava nelivetohybridi on Peugeotin tehokkain sarjatuotantomalli
 10. Poliisi, nuorisotoimi ja seurakunta valvovat nuorten juhlintaa Heinolassa
 11. Pauliina Withanage suoritti tutkinnon LAB:ssa ollessaan viimeisillään raskaana: "Vähän alkoi loppuvaiheessa jännittää, kumpi ehtii ensin"
 12. Volvon mukana tulee rajoitettu huippunopeus
 13. Katso tästä lista Lappeenrannan-Lahden teknillisestä yliopistosta valmistuneista
 14. Katso tästä lista Suomen Diakoniaopiston Lahden kampukselta valmistuneista
 15. Sinfonia Lahti muistaa koulunsa päättäviä Gaudeamus igitur -videolla

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.