Näppis: Kyllä on ollut hirveä pettymys, kun penkkejä on tänä kesänä ollut todella vähän

Kyllä on ollut hirveä pettymys, kun penkkejä on tänä kesänä ollut todella vähän. Täällä neljän seinän sisällä, kuumassa asunnossa menee koko kesä. Ja sitten muka ympäristökaupunki. Naurettavaa.

Upea kirjoitus, sairaanhoitaja Anne Vuorinen! (ESS 20.7.). Omaiset saisivat olla enemmän läsnä apua tarvitsevan elämässä, yhdessä vietetty aika on kullan arvoista! Turhat ja kivuliaat toimenpiteet eivät lohduta sairastunutta, rakkaiden omaisten vierellä oleminen kylläkin. Tätä asiaa mietin itsekin päivittäin lähihoitajana.

Kiitos Anne asiallisesta kannanotosta. Omaiset usein paikkaavat vaatimuksillaan huonoa omaatuntoaan välittämättä läheisestään oikeasti.

Ettekö pöljät ymmärrä, ei Suomeen haluta muutosta. Muuten perussuomalaiset olis hallituksessa! Ei täällä kuunnella, mitä kansa haluaa!

Onnibussi/Koiviston auto. Laittakaa sunnuntaina 8.30 Sysmästä Helsinkiin lähtevä linja-auto takaisin ajoon edes kesä ajaksi. Juhannuksena matkustajia seisoi välillä Vääksy–Lahti . Kuljettaja otti kaikki, jotka oli pysäkeillä. Myös muina sunnuntaina klo 14.15 Sysmästä lähtevä linja-auto on täynnä.

Jos Hussein al-Taee olis perussuomalainen, hän joutuisi eroamaan.

Aina haukutaan? Pakko kehua asfalttimiesten jälkeä Tapparakadun pintaremontissa. Ei voi tasaisempaa olla?

Koirat herättävät tunteita, mutta vaikuttavat myös tuleviin eläkkeisiin. Uutisen, että koiria syntyy enemmän kuin vauvoja ja näillä on Väestöliiton mukaan todennäköinen yhteys, pitäisi herättää.

Ei voi laittaa lakiin 0,7 hoitajamitoitusta, kun ei ole siihen tarpeeksi hoitajia. Jos laki nyt tulisi, hoitajat revittäisiin kotihoidosta, jossa ei ole hoitajamitoitusta ollenkaan. Seurauksena kaoottinen tila kotihoidossa.

A. Vuorisen kirjoitus faktaa. Omainen ei hellitä, vaan vaatii iäkkään vanhempansa lääketieteel. ihmepelastumista kärsimyksistä piittaamatta, kun vanhus jo luovuttaisi. Pelätään kuoleman tuomaa eroa. Syyllisiä etsitään. Arvokkainta olisi kulkea rauhassa rinnalla loppumatkaa.

Ei ole ihme, että Juha Sipilä on vihatuin ihminen. Kempeleen maahanmuuttoarkkitehti järjesti monen miljardin laskun veronmaksajille vuosikymmeniksi!

Aino-Kaisa Pekonen. Hyvinvointivaltio ilman Jumalaa, perheyhteisöjä ja vientiyrityksiä on pelkästään sosiaalilaitos, josta puuttuu valitettavasti rahaa ja rahaa ja rahaa.

Rinteen LGBTQ+-hallituksen pääprioriteetti ei suinkaan ole Suomen kansa, vaan gay-kulttuurin ja terroristivaimojen ja heidän jälkeläistensä suojeleminen.

Kerrostalomme saunaosasto juostu taas kiireellä läpi. Hajusta päätellen siivoukseen voisi panostaa vähän enemmän aikaa?

Ministeri Marin siirsi SDP:n lupaamat nopeat junat sinne joskus tulevaisuuteen. Onko joku SDP:n vaalilupaus vielä voimassa vai onko jo kaikki syöty? Populistipuolue SDP.

Sähköyhtiöiden pitäisi vaihtaa siirtomaksun nimeksi sähkölinjan ylläpitomaksu. Ehkä valittajat silloin ymmärtäisivät, mistä on kysymys, loppuisi turha narina.

Vihreä kaupunki on valevihreä ilman koiraveroa.

Miksi te koiranomistajat luulette, että minä vihaan koiria. Ei minä koiria vihaa, vaan teitä siellä hihnan toisessa päässä. Te viette koiranne tarpeilleen kävelyteille ja puistoihin jopa kaduille, ettekä korjaa paskoja pois. Turha väittää, että ne maatuu. Ei ne ainakaan asfaltilla maadu, vaan tarttuu minun kengänpohjiin ja edelleen minun eteisen mattoon. Kohta varmaan alan vihata koiriakin.

Yhtään penkkiä ei ole kevyen liikenteen väylällä Upon sillalta Vesijärvenkadulla. Eikä myöskään Tiirismaan ja Lotilan koulun välisellä kevyen liikenteen väylällä. Kiva huonojalkaisen kulkea rautatieasemalle. Kai tarkoituksella tehty, ettei me vanhat rumenneta näkymiä ympäristökaupungissa.

Intian päästöjen vuosittainen kasvu on noin 13 kertaa Suomen kaikkien päästöjen määrä. Kasvu saa jatkua vapaasti vuoteen 2030 asti. Miten kukaan voi kuvitella, että suomalaisten kuoliaaksi verottamisella olisi mitään merkitystä ilmastoon? Suhteellisuudentaju?

Mikään ei ole niin rentouttavaa kesäyönä kuin mopojen jatkuva pärryyttely ja bensan katku. Mopoilijat ovat niin ihanan huomaavaista väkeä :)

Väärään aikaan narulla lepattavat pyykit ja Levon renkaat puhkovat kavennukset unohdettu. Suurin ongelma näyttää nyt olevan koirat!

Käytän kakkapussia koiralenkillä. Aina. Pussit sidottuna taluttimeen. Niitä ei ehkä siitä huomaa. Tupakantumpit erottuu maasta selvemmin.

Lahden SDP-ministerin mielestä pitäisi yhteistyömäärärahoja suurentaa reilusti. Pitäis opposition tulla mukaan. Ei onnistu. Ensin eläkeläisille luvatut Rinteen sataset pieneläkeläisille ja kaikki koirat verolle. Olis aika summa jaettavia euroja. Terv. HV. PS

Moottoripyörästä ei todellakaan makseta käyttöveroa kuten autosta. Tiedoksi, että myös vakuutusmaksu on pienempi kuin mopossa. Hyvä niin, koska noita on neljä tallissa.

Hennalan suunnalta keskustaan bussilla matkustavia ärsyttää se, että päästäkseen torille, pitää kierrellä pitkin Launetta ja Asemantaustaa, kunnes saavutaan matkakeskukseen, jossa 1-2 matkustajaa 15:stä jää pois ja sen jälkeen pujotellaan torille! Onkohan ylivoimaista kuljettaa matkustajat edes kerran tunnissa suoraan keskustaan. Vatsahan siinä menee sekaisin, kun Kaarikadun töyssyt pitää kokea, vaikkei ole sinnepäin menossakaan!

Myös ent. Rautuun Karjalan kannaksella rakenteilla "yksityinen" F1-rata ! Ja valmistunee ennen KymiRingiä! Tietääkö suomalainen media yleensä mitään! Ja ratahan olisi "palautettavalla" alueella!

Pitääkö paikkaansa, että isot lääketabletit tuodaan sellaisille saattohoitopotilaille, jotka eivät enää edes pysty nielemään? Kuullut useammalta kuin yhdeltä ihmiseltä tämän karmeuden. Alkoi etomaan. Tuli muisto mieleen, kun heti nielurisaleikkauksen jälkeen olisi pitänyt niellä särkylääke. Kyyneleet valui silmistä koska en pystynyt puolustamaan itseäni.

Pääsivätpä Kennelliiton apostolit mediassa, erityisesti Ylessä tavoitteeseensa. Nyt koiria tulee koteihin enemmän kuin vauvoja. Kulut taitavat olla kovemmat, etenkin sairaskulut.

Myös koiralla on vakuutusmaksut ja sen hoidosta joutuu maksamaan. Moottoripyöräily ja veneily saastuttavat enemmän kuin koiran jätökset.

Joillain ihmisillä rahanhimo on tärkeämpää kuin rakkaus/perhe asiat.

Hei koirakiukuttelijat, itsellä koira ja huonot jalat, jotka olisivat varmaan jo liikuntakyvyttömät, ellei koira vaatisi ainakin 3 kertaa päivässä lenkkiä! Jalat kummasti vertyy ja hermosäryt laantuu, kun painelen koiran perässä. Repikää siitä valituksinenne.

Miksi kahden euron kolikossa olevassa Euroopan kartassa Suomi on vain puoliksi näkyvissä?

Kiitos Matti Eve Esalainen-kirjoituksestasi 18.7. lehdessä. Olihan taas niin mainio kannanotto sinulta, siihen on hyvä yhtyä.

Nykyiset kerrostaloasukkaat eivät ymmärrä, että ikkunanpesu ja ikkunoiden toiminnan tarkistus ovat asukkaalle kuuluva huoltotyö. Ikkunaremonteistakaan ei mene kuin pari vuotta, kun uudet ikkunat ja ikkunalaudat on karsean näköiset. Sama koskee parvekelaseja. Pitää olla, muttei huolleta eikä pestä. Harmaa likakalvo pinnassa näkyy varsinkin auringossa todella hyvin.

Antakaa nyt jo niiden koirien ja koiranomistajien olla. Jos ei muuta valittamista ole niin teillä on asiat todella hyvin.

Kun unkarilainen nettisivusto kertoo, että Suomen median monimuotoisuus on heikolla tolalla, niin sehän kertoo totuuden. Suomen mediassa samanlaisuudesta on jo ylitarjontaa.

Onko teillä urheilussa mukana olevilla joku vika, kun pitää pitää joka joka sana sana toistaa?

Voe senthään! Piähän huoli varsinkii itesthäs!

S. Siltala kirjoitti, että uskovat eivät ole ihmisten poliiseja. Eri uskontojen historia ja nykyisyyskin ilmaisee täysin päinvastaista tietoa.

Jep, kaikki kasvit tarvitsevat huolenpitoa. Pidä huolta!

Ongelma koiraverottomuudessa on se, että se laskee hankintakynnystä. Moni tuntuu ostavan niitä täyttämään jonkin tarpeen, esimerkiksi ulkoilutarpeen. Sitoutuminen koiran kasvatukseen on monella huonoa. Veron luulisi nostavan harkintakynnystä ja sitoutumista.

Minä alan tehtailemaan lapsia välittömästi, kun saan samat taloudelliset edut kuin mamutkin. Ei se ole sisusta kiinni, vaan epätasa-arvosta. Ja joka väittää, että edut ovat samat kaikille, elää omassa värikkäässä kuplassaan.

Vanhat Suomi-filmit ovat sairaita: nykymittapuulla täynnä raiskauksia, väkisin pussailua, vanha rikas mies ja alaikäinen nainen, ketjupolttelua, heinätöissäkin ylioppilaslakki.

1930-luvulla tuhansia suomalaisia surmattiin Stalinin kuoleman leireillä. Oliko silloin ministerit järjestämässä kotiinpaluumahdollisuuksia?

Ei se Tangokuninkaan valintakaan mennyt oikein, Pasi oli paras. Ihan fiasko koko kolmen joukkoon -valinta jo yleisöäänestyksellä.

Kaunis kiitos Raskone auttamisesta perjantaina. Mahtavaa palvelua. Hyvää kesän jatkoa ja menestystä toivottaa ykx vanha Muuli.

Ihme valitusta Sataman tapahtumista. Hyvä että satamassa tapahtuu. Jos et kestä melua, muuta metsään. Terveisin: Musiikin ystävä

Mitenkä voit nähdä sen sälekaihtimen taa. Taidat olla luulotautinen, kun luulet muiden kiinnostuvan sinusta. Rivariasukas, yksi monista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu