Näppis: Vai että moottoripyörät pois häädettävä satamasta. Miksi ihmeessä?

Vai että moottoripyörät pois häädettävä satamasta. Miksi ihmeessä? Nehän ovat osa sataman eläväistä kulttuuria ja väriä antamassa! t. Mummeli, jonka puolisolla prätkä.

Ei taida asiat olla hallinnassa Lahden päättäjillä, kun on kolme isoa hanketta yhtä aikaa käynnissä. On koulut, ohitie ja energialaitos, mitkä nielee valtavasti rahaa. Energia ja siirtomaksu on sieltä kalliimmasta päästä. Sille pitäisi tehdä jotain.

Uuden hallituksen ministereiden ulostulot EU:n päätöksentekoon liittyvissä asioissa ovat olleet hyvin perusteltuja ja nuoria kun ovat, tuskin erakkona haahuilevat Brysselin käytävillä. Englantia puhuu vain murto-osa sujuvasti (äidinkieli), se tuntuu huolettavan joitakin. Oli hyvä, että PM Rinne luki puheensa englanniksi, puhe oli sujuvaa ja hyvin rytmitetty. Papukaijamerkki hänelle siitä!

No, voi hyvänen aika näitä Juha Rehulan itkuvirsiä. Sopeutumiseläke tulossa ja mies on kuin maansa myynyt. Kyllä on vaikeeta luopua vallan kahvasta. Kun valtava kansalaisjoukko Suomessa elää nälän rajamailla, ei kyllä jaksa kuunnella rikkaitten ruikutuksia. P..kele!

Miten Orimattilan nimi hyväksytään tähän nykyiseen tasa-arvopainotteiseen maailmaan, kun tamma puuttuu?

Kuka ilmoittaa omistavansa koiran verottajalle? Seropit eivät rekistereissä. Rotukoiratkaan eivät aina. Kenen velvollisuus on valvoa maksuja tai ilmoitusta verottajalle? Omatuntoko vai naapurin käyttääkö huolehtii?

Kyllä käykin sääliksi teitä "huonojalkaisia", "huonoselkäisiä" jne. koirantaluttajia, kun ette pysty kävelemään muutamaa askelta enempää, saati kumartumaan.

Moni koiranomistaja saa iloa lemmikistään. Annettaisiin sen ilon jatkua. Ei vain moitittaisi liikaa.

Huuli pyöreänä ministerin hommissa, huuli pyöreänä, kun autuus loppui.

Lenkkeilymaastot Ankkurissa ja Ruoriniemessä hanhien kakkojen peitossa. Vieraslajeja ,siis pois häädettävä ja nopeasti.

Sovitaanko nyt kaikki yhdessä, ettei ainakaan pariin viikkoon kirjoitella koirien veroista tai kakoista. Jooko? Tv. Borat-pinseri

Kyllä on jäänyt entiseltä ministeri Rehulalta sivistys kauaksi , kun "v-tua" pitää haastattelussakin käyttää, hyvä että putosi eduskunnasta.

Pyöräilijöillä ei ole mitään asiaa sataman jalkakäytävälle, kuten ei koko satamatorillekaan. Pyörätie menee kahvilan ja makasiinien takaa.

Onko hallitus kaikessa hiljaisuudessa vähentänyt Kelalle maksettavaa lääkekorvausta, jolloin apteekit eivät ota vähemmän tuottavia lääkkeitä hyllyyn? Kerätään rahaa vappusatasta varten?

Kylläpä oli sivistymätöntä kielenkäyttöä entiseltä ministeri Rehulalta maanantain lehdessä. Ei tarvitse ihmetellä nuorten veenhokemista, hyvät on esimerkit!

Kiitos E-P Karvinen hyvästä kirjoituksesta. Kerrankin asiaa keskustan kehittämisestä.

Kyllä täällä Lahdessa mölyä riittää ilman Tangomarkkinoita ja Provinssi-rockiakin.

Koirat on turhia, mutta moottoripyöräily on kivaa!

Lulu Ranteelta lataa kovaa tekstiä hallitusta kohtaan. Niin oppositiossa aina toimitaan. Ex-ministeri Lindström ihan järkyttyi siitä, miten ilkeitä kommentteja hallituksesta lausutaan.

Mitä hyötyä on ns. kesälääkäreistä, joilla ei ole oikeutta lähettää potilasta erityistason hoitoon, vaan joudutaan hakeutumaan yksityissektorille?

Nyt kun lupiinit ja kurtturuusut on hävitetty, on aika siirtyä valkoposkihanhien hävitystalkoisiin. Kun vieraslajit on niin vaarallisia.

Ihme touhua laskunmaksu. Kaikki varmistusnum. ja pitää ostaa älykännykkä. Kyllä pankit pelleilee. Raha ei mitään pilvirahoja. Pidetäänkö ihmisiä niin tyhmänä, etenkin vanhempia ihmisiä? Jarrua toivoisin.

Hollolassa on kasvamassa hyvää ainesta yötyöhön. Päivät nukutaan ja iltasella aloitetaan taas "työt" Heinsuon moottoristadionilla ja kuntakeskuksessa. Puuhaa piisaa aamutunneille asti, eikä kukaan häiritse itseohjautuvaa tiimiä, vaikka lähiseudulla aamuvuorolaiset eivät saa nukkua. Tulisipa äkkiä talvi!

LMV 90 v. Hieno tapahtuma, yleisöä yli 500 ja katsomo täysi. Kiitos liikuntatoimelle lisäpenkeistä. Puheita jäin kaipaamaan. Pesäpalloliitto, kaupunki ja LMV, vai menikö nämä minulta ohi?

Arvoisa Juha Rehula. Viitaten ESS 22.7, jossa kerroitte tunnoistanne, kun putositte eduskunnasta. Haluan kiittää työstä, jota teitte kansanedustajana ja ministerinä. Olitte siinä hyvä. Mutta nyt varmaan ymmärrätte paremmin sitä, miltä minusta on tuntunut, kun yt:n kautta jouduin työttömäksi 58-vuotiaana! Tyhjyys oli todella valtava ja kolme vuotta meni siitä toipuessa. Pääsin kyllä ns. eläkeputkeen, mutta siitä sitten kiky leikkasi osan, niin kuin tiedätte. Olen nyt eläkkeellä ja pärjään jollain lailla. Teillä on nimeä, cv-ssä tehtäviä monelta tasolta, joten töitä varmaan tarjotaan ja hyviäkin paikkoja. Ja jos ei löydy, niin saatte sopeutumisrahan ja + 58-vuotiaana ns. kansanedustajan eläkeputken, johon kiky ei iske.

Ihan samalla tavalla phhyky painostaa työntekijöitään kuin yksityisellä puolella. Talous kuralla, tehkää enemmän. Esimiestyö on kyttäämistä. Hoitajat uupuu.

Hennalan bussireitistä ärsyyntyneille, mukava matka suoraan kävellä Hennalasta torille.

Penkkejä vanhuksille kiitos. Onnistuuko vielä tänä kesänä? Kyllä kaupunkipyöriä ja tarpeetonta ilmestyy, mutta penkit puuttuu ain vaan.

Suoraan sanottuna Rauhankadun Jelppi saisi muuttaa vieläkin sivummalle. Turvaton olo, kun kulkee ohi. Kyllä narkomaanit saavat apunsa sieltä kuitenkin.

Anne Vuorinen "elämisen arvoista elämää". Se on jokaiselle ihmiselle omansa, ei sinun määriteltävissäsi. Hyvää elämää on jollekin pelkkä silmien avaus aurinkoon.

Karjalankadulle tulossa kaistahirviö. Viivat vedetty katuun, mutta yläpuoliset liikennemerkit edelleen voimassa. Miksei missään lue, mitä siihen on tulossa?

Miksi Taneli Kontiainen (ESS 22.7.) väittää, että parsinavetassa lehmät aina kytketty? Miten selitetään parsinavetan ulkoilutuspakko toisin kuin pihatoissa, joissa lehmien ei ole pakko, eivätkä ne usein pääsekään koskaan ulos. Parsinavetassa nykyään pääsee jo usein talvellakin.

Anttilanmäen koulu remontoitu kauniisti, uudisrakennussiipi tyylikäs. Uutta myös koneellinen ilmanvaihto, eli "home" huuhaata viimeistään jouluna.

Uskoisin, että kehitysapuun voisi vielä vähän panostaa esim. myymällä Rinteen puolen millin purjeveneen.

Sataman jalkakäytävän ihmisvilinä on väärä paikka pyöräillä. Vai oletko ylileveä kuljetus ja tarvitset vilkkuvalon edellesi?

Vain Lahdessa virkamiehet voivat vastuutta tuhota toimivan leirintäalueen asukkailtaan, kaataa puut ja ajaa kaiken tasaiseksi käyttämättömäksi pelloksi.

Kannatan talviaikaa. Ei ainaskaan tartte katella käsivarsitatuointeja (itsensä paljastajia lukuunottamatta).

Ei perussuomalaiset pysty mitään hintoja laskee eikä kotitalousvähennystä nostaa, kun ei Rinne huolinut heitä hallitukseen. Nyt määrää Rinteen vihervasemmistohallitus lisättynä keskustalla. He nostavat polttoaineen hintaa, pienentävät kotitalousvähennystä jne. Ei ole perussuomalaisten vika vaan Rinteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu