Näppis: Kyllä se niin on, että ainoat, jotka voivat vedota kiireeseen, ovat ambulanssi ja paloauto

Varsin outo kommentti Stellan Hanna Hasalalta (ESS 24.7.), että pysäköintipaikan etsimiseen käytetty aika on pois asiakkaiden hoitoon varatusta ajasta. Ei se niin saa olla. Aikaa pitää varata niin paljon, että se riittää siihen, mistä veloitetaan. Ei voi vedota kiireeseen ja pysäköidä miten sattuu esim. pelastustielle ja hankaloittaa siten muiden asukkaiden elämää. Meidän taloyhtiössämmekin oli pahimmillaan yhtä aikaa kolmen eri hoivapalvelun auto. Siihen vielä taksi, tavarantuoja ja mahdollisesti ambulanssi niin suma on valmis. Asukkaat eivät saa autoaan tallista ulos eivätkä pääse asioilleen. Kyllä se niin on, että ainoat, jotka voivat vedota kiireeseen, ovat ambulanssi ja paloauto.

Luonnon pikkueläimillä ei ole terasseja eikä vesikraanaa, mutta varmasti jano. Näin kuivana aikana olisi hienoa, jos veisimme vesiastioita pihoille. Tehdään ennemmin hyvää kuin valitetaan koiran paskoista. Pikkulinnut, siilit, oravat kiittää.

Kalervo Piiponniemi (ESS 24.7.) on aivan oikeassa. Malttia hallituksen arvioinnissa. Menee aikaa edellisen tekemisten korjailemiseen.

Ovatko hallintomme viranomaiset täysin hampaattomia vaalirahoitussotkujen edessä. Tuoreimpana julkisuudessa SDP:n tukiyhdistysten ristiriitaiset tiedot. HS 24.7.2019.

Hyvä, ettei Suomi "ostanut" Karjalaa takaisin, jos tällaista Neuvostoliitto on vakavasti harkinnut. Ei Suomella olis ollut siihen varaa, paitsi jos olisi jättänyt paikat yhtä retuperälle kuin nykyisinkin.

Ilman tekosyitä ja selittelyitä vastaan Husu Husseinille. Miksi ihmeessä olet täällä, jos me suomalaiset olemme niin pahoja kuin väität?

Kiitos Etelä-Suomen Sanomat! Lehtenne etusivua on nykyään kiva katsoa, hyvä kuva ja Positiivareiden upea viisaus. Siitä on hyvä eteenpäin jatkaa.

Wau, mikä kokemus, Savonlinnan oopperajuhlien Sevillan parturi Heiskasen ohjaamana, ensimmäisestä tahdista alkaen sai nauraa vedet silmissä. Ensimmäinen kerta oopperaa ja varmasti menen uudestaan. Suosittelen huumorista pitäville.

Rehulan arvostelijalle. Miten paljon mahdat ymmärtää lainvalmistelusta ja sen monimutkaisuudesta. Kiitos Rehulalle!

Samaa mieltä kanssasi, Anssi Autere ESS 24.7. Euroopassa en koskaan ole tarvinnut viedä itse astioita pois pöydästä, ja tilauskin hoidetaan pöydässä istuen!

Tinnituksesta kärsii noin 15 prosenttia suomalaisista, yhtenä suurimpana syynä pidetään kovaäänistä musiikkia. Alko maksaa aiheuttamistaan haitoista korvauksia AA-klinikoille. Jos todetaan kuulovamman aiheuttajaksi musiikki, on sen tuottajat velvoitettava korvaamaan aiheuttamansa haitta Tinnitusyhdistykselle ja Kuurojen Liitolle.

Juhani Melanen on kirjoittanut taitetusta eläkeindeksistä jo useita vuosia.

Karjalan myynti Suomelle. Rahapulassa oleva myyjä esitti melkein konkurssissa olevalle ostajalle salaisen ehdotuksen. Kannattaa lukea HS:n juttu 21.7.

Autojen skeittirata valmiina Nastolan puolella Ylätiellä, tulkaa ajelemaan!

Kuka voi olla niin ilkeä ihminen, että soittaa pysäköinninvalvojan paikalle, vaikka näkee, että kyseessä on kotihoidon auto?

Lemmikkivero, aina löytyy noita kaikille suunnattuja veroideoita ilman kustannusperustetta!

Linja-autonkuljettaja, valele vähän vähemmän "ootekolonkia" pliis, ettei matkanteko tyssää astmakohtaukseen.

Vääksyssä suolataan näin kesällä asfalttitietkin!

Jos lopetetaan vastikkeettoman rahan holvaaminen sohville, tapahtuu yllättäviä tervehtymisiä. Jäykät suomalaisselät alkavat taipua marjojen, sienten yms poimintaan. Muutkin pikkupuuhat sujuvat sen jälkeen kuin tanssi.

Mitäs Lipposta aina haukutte! Sen jälkeen moni hallitus ja eduskunta olisi voinut muuttaa tilapäiseksi tarkoitetun taitetun indeksin. Eipähän vain ole kiinnostanut. Kiljusen aloitekaan ei kiinnostanut.

Kuka käyttää Ankkurin rannan naisten pukuhuonetta vessanaan, vaikka toimivat WC:t ovat samassa rakennuksessa? Mitähän arkkitehti Hermann Kaufmann ajattelisi?

Numeron tiedustelu 118:ta maksaa 9,20. "Elämä on" p....e!

Koirakeskustelu karannut käsistä. Turhaa valittamista. Jos nyt vähän koira kadulla haukkuu, niin se tervehtii ihmisiä. Ajatelkaapas, jos karhu tulisi kadulla vastaan, niin voisi vellit lurahtaa pöksyihin.

On todella omituista, että lehden etusivulle täytyy laittaa mietelauseita, niistä pitävät löytävät aforismikirjoja. Luontokuvat itsessään riittävät.

Arolantie Orimattila. 40 km/h -rajoitus, mutta moni tuplaa vauhdin alkupään suoralla. Kiva tarjota keulaa tielle, kun näkyväisyys rajoitettu. Voisiko vähän keventää jalkaa, että olisi mahdollisuus selvitä ilman kolinaa?

Lahti muka vihree kaupunki, ei halua 200 m hiekkatien pätkää kunnossa pitää Renkomäessä. Kuorma-autot, kasettirekat, jakeluautot, monet kymmenet pikkuautot joudumme kiertämään melkein kilometrin päästäksemme väylälle.

Kannattaa oikeasti tutustua poliitikkoihin muissa kuin "äänestä minua" -tilanteissa, eikä uskoa kiiltokuvakuorrutettua some-kuvaa, jota moninkertaistetaan iltapäivälehtien jutuissa. Ulkonäkö voi todella pahasti pettää.

Pelicans-pyyhkeet aition lauteilla, ei fanikaupassa.

Ettei Tuomas Heikkilällä sittenkin mennyt genetiivi ja akkusatiivi sekaisin Antenni-kolumnissa (ESS 25.7.)?

Matkailijoille, ei kausipaikkalaisille tarkoitettu leirintäalue puuttuu Lahdesta. Mukkulaan takaisin entistä ehompi camping. Vetonaulaksi ulkomaalaisia kiehtovat saunat. Saataisi turisteja tänne tuppukylään.

Onhan Lehtimäen Liikenne muistanut nyt laittaa kaikki huonoimmat autonsa ajamaan väliä Heinola–Orimattila?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu