Näppis: On ollut hieno kuunnella Jasper Pääkkösen ajatuksia

On ollut hieno kuunnella Jasper Pääkkösen ajatuksia luonnon ja kalojen suojelusta. Fiksu nuori mies!

Paras tutkimustulos ikinä, lehmät pieree ja paskantelee ilmaston pilalle! Siinäpä ongelma, putsarit hännän alle vaiko lääkitystä? Samallahan lääkittäisiin ihmisetkin ulosteineen.

Joskus voi yksinäisyyttään nariseva katsoa sisimpäänsä ja pohtia, onko vian aina oltava muissa ihmisissä. Olen useaan otteeseen yrittänyt männä vuosina lähestyä yksinäistä. Niin on ollut ynseä vastaanotto.

Miksi kaikki eivät tee Kikyjä? Jopa samalla työpaikalla joku osasto tekee ja jotkut ei. 22 tuntia ilmaista työaikaa vuodessa.

Juu ei ole valittamista, meinaan ottaa keltesilteen ja aukasta kaikki ikkunat. Mitähän noi muut tässä bussissa tykkää siitä?

Täytyy todeta, pienestä se on ihmisen onni kiinni! Auringon ihana paiste, aamukahvit ja onnellinen olo, niin postilaatikko on tyhjä! Lehti ESS ei ole aamulla klo 7.00 laatikossa! Mrrrr! Kesälomatuuraaja ei ole osannut jakaa oikein. Vaikka on osoite ja nimi selkeästi esillä. Lehti toimitetaan vasta huomenna....

Haluaisin tietää, minkä elollisen hiilijalanjälki on? Jäniksen jäljet kyllä tunnistan.

Alkaa kyllästyttää Etlarin jokapäiväinen kepupropaganda. Etlarista on tullut Kainuun Sanomat kakkonen.

Mikä sinä olet toista määrittelemään? Kysynpähän vaan.

Matkakeskukselle parempi paikka olisi ollut postitalon ja tullin paikat. Tilaa reilusti.

Ennen suomi ylpeili olevansa enemmän lääkäri kuin tuomari. Nyt EU-puheenjohtajuutemme alun ministeripuheista ei voi varmasti päätellä kumpaa olemme. Jos nyt kuitenkin edelleen pidämme itseämme enemmän lääkäreinä, olisi hoitorepertuaaria syytä kasvattaa. Pelkällä amputointi-innolla saatamme leikata terveitäkin jäseniä!

Kyllä pitää olla p.......t lattiat, kun pitää kerrostalossa lattiaa niin vinguttaa! Hanki kotiapua, kun et osaa. Saat kotitalousvähennyksellä naapureitakin paljon miellyttävämmän palvelun.

Koiran tai kissan ekologinen jalanjälki on vuodessa yhtä suuri kuin autolla, jolla ajetaan 15 000 km. Suomessa on 1,5 milj. koiraa tai kissaa. Melkoinen hiilipommi.

Onko sveitsiläinen tutkimuslaitos saanut lämpöhalvauksen, vai sekoileeko muuten vaan? Koviakin helteitä kestoltaan eri pituisina on ympäri Eurooppaa joka vuosi ilmaston muutoksesta riippumatta. Näin ollut jo vuosi kymmeniä/satoja. Nyt ilmastom. vaan muotivillitys, jonka syyksi kaikki normaalikin jo sysätään.

Äitini lähettämät 2 kirjettä ja itse lähettämistäni toinen katosivat postissa. Kaikissa oli vähän rahaa. Mitä opimme tästä?

Taas uutisoidaan liikennekuolemista ja suunnitellaan toimenpiteitä. Mutta ei vahingossakaan myönnetä, että 30% on itsemurhia!

Jaa kukaha olis sen verran rikas, et pistäs jonkun näkösen kaupan tai kioskin pystyy Patoniittyy! K-market ehkä? Toivova

Erinomaista palvelua Nastorenkaan Atte sekä T. Virtasen hinauspalvelu. T. Se häkeltynyt mummo parkkihallissa

Kaikki vanhat bussit 88 89 89z Orbi–Heinola-välillä sisällä yli 30 lämmintä! Kuskit hämärän rajamailla. Huh huh! Hyvä että talvi tulossa.

On se vaan kiva, kun moottoripyöräilijä morjestaa toiselle moottoripyöräilijälle.

Vähän ymmärrystä vuokralaisia kohtaan, kiitos.

Kasakkamäen koulun luona kevarionnettomuuden nähneet nuoret olisivat tarvinneet kriisiapua eikä moittimista ja nälvimistä paikalle tulleilta. Aikuinen mies kehtas vielä tuuppia alaikäistä!

Nyt kaikki autoilijat, ammattiliitot, rekkakuskit yms vastustamaan tietulleja / ruuhkamaksuja. Maksut olisivat ainakin 1 000 euroa / vuosi. Järkyttävää!

Lahti ympäristökaupunki? Nastolan Hevosniemen uimarannan eteen tehty kaikkien iloksi saunalautta suojelualueelle!

Älä itke ja kiroile, Rehula. Ei sulla hätää. Tein raskasta työtä sairaalassa 35 vuotta ja saan 1 350 eläkettä.

Ruotsin talouskasvu eri lukemilla meihin verrattuna, toisiksi korkein työllisyys maailmassa (81,2% v. 2018). Niilläpä onkin oma valuutta kruunu käytössä, meillä euro. Lainatuissa Hämeen Sanomien pääkirjoitus puolusti Eurovaluuttaa. Maksettu mainos, vai mistä kyse?

Lahti siipeilijöitten ja oleskelijoitten paratiisi ja hillotolppa, sossu rulettaa. Silmät auki nettoveronmaksajat, katse ympäristöön ja pakkaamaan, hyvän sään aikaan.

Demarit lupas ennen vaaleja sen seitsemän hyvää ja kuutta makeaa. Miksi ne nyt peruu lupaamansa? Eiks se olekaan niin, että talous on ihmistä varten, eikä ihminen taloutta varten?

Stellan lähi- ja kodinhoitajilla alkaa varsinainen ralli kerrostaloissa klo 21 jälkeen, ulko-ovet paukkuvat, juostaan kantapäillä ja tiskataan kolistellen kattiloita.

Olisin ostanut uuden puhelimen Launeen Prisman Elisan myymälästä, mutta myyjillä oli niin kiire jutella toistensa kanssa. Joten ei tullut kauppoja. Elisalla varmaankin kauppa käy hyvin, joten ei kai sitä joka asiakasta tarvitse palvella?

Seurasin Lidlin paistopisteellä asiakkaiden touhua, ottavat käsin tuotteet. Siellä on ottimet sitä varten. Erityisesti miehet tätä harrastavat. En osta enää likaisilla käsillä kourittuja leivonnaisia.

Parveketupakoija, yritä nyt tajuta, että täällä yläkerroksissakin yritetään pysyä hengissä. Savustat prkl hengiltä. Tulossa taloyhtiöön tupakointikielto, kannattaisi jo harjoitella ulkona käymistä, tosin kävelet kohta rollaattorilla, ei suonesi kestä tuota ketjupolttoa.

Koska PHHYKYn asiakkaat saavat laskuja kahteen jopa kolmeen kertaan, olisiko mahdollista, että myös kunnille on näin käynyt ja tästä syystä yhtäkkinen kustannusten nousu? Ehkä kannattaisi tarkastaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu