Näppis: Lahdessa on erittäin hyvä ravintolatarjonta

Olen Anssi Auteren kanssa täysin eri mieltä. Käyn vaimoni kanssa kerran viikossa ulkona syömässä. Lahdessa on erittäin hyvä ravintolatarjonta, eikä asiakkaan tarvitse astioita kanniskella. Kannattaa tutustua aiheeseen laajemmin.

Pe 26.7. satama täynnä. Sää kaunis ja lämmin. Tunnelman pilasi kuvottava viemärin haju, joka tulvahti tuntikaupalla lämpimään säähän. Aiheutti huonovointisuutta kyseisessä ilmanalassa. Toivoin, että paikalla ei ulkopaikkakuntalaisia. Onko mitään tehtävissä Lahti Aqua? (ilmiö on toistuva Lahden paraatipaikalla)

Vesiurkujen musiikki kaunista kuunneltavaa. Istahdin varjossa olevalle penkille nauttimaan siitä. Vieressäni kaksi rouvaa olivat varmaan kuulleet kappaleet monta kertaa koska eivät malttaneet kuunnella vaan juttelivat koko ajan. No, eihän tässä ole mitään uutta, esitettävä ohjelma on sivuseikka, kun on tärkeää kerrottavaa... Ja minähän voin toki vaihtaa paikkaa.

Kiitos ESS etusivun kuvasta ja mietelauseesta! En ymmärrä miten se (lause) joitain kiusaa. Pienet on ympyrät.

H. Kemppi, keskity nyt kunnolla eduskunnan tehtäviin. Sinulla on sielläkin opettelemista asioihin. Ei hyvä haalia liikaa tehtäviä. Suutari pysyköön lestissään. Kepun johtoon Antti Kaikkonen. Äänestäjä

Kuka pönttö jaksaa innostua Positiivareiden mauttomista latteuksista.

Eikö mansikanpoimijoille tarvitse järjestää sosiaalitiloja? Ainakin Hämeenkoskella poimijat käyvät tarpeillaan lähimetsissä ja jättävät jälkeensä paperitkin. Mitenkähän käsien pesu hoituu?

Onko tästä lehdestä tullut kepulaisten mainoskanava. Tällä viikolla monessa lehdessä isot otsikot ja haastattelut. Tasapuolisuutta tai lopetan tilaamisen. Ei sentään noin avoimen puolueellinen voi olla. Vai onko toimittaja Rehulalle sukua.

Hei, älä tuo jätteitäsi asuinympäristöön/luontoon enää. Yllätys, sinut huomattiin!

Koittakaa nyt hyvät autoilijat ymmärtää ja katsoa kaistaopasteet Karjalankadun ja Iso-Paavolankadun risteykseen tultaessa, ei voi olla niin vaikeaa.

Kaunis kiitos Etlarin etusivuista ja koko uudistuksesta!

Minä olen valmis maksamaan koirastani veroa heti kun saadaan samat palvelu kuin lapsetkin. Luoja ei suonut minulle lapsia, joten vanhuuteni ilona on koira. Olen maksanut pienestä palkastani toisten lasten päivähoidon, koulutuksen, terveydenhuollon ja nyt varmaakin vielä työttömyysavustukset. Maksan kaikki koirani kulut ilolla, koska se on ainoa syy, miksi nousta aamulla sängystä ja jatkaa elämää. Ja vielä taipuu selkä keräämään ne jätöksetkin roskiksiin, joita muuten saisi olla enemmän.

Tärkeimpiä tie- ja ratahankkeita on paljon kuten Vääksyntien vanhentunut turha linjaus Tuhkamäen itäpuolelta.

Eikö tuota linja-autoaseman kattoa voisi jo siivota? Laskiaisesta asti roinaa levällään ja nyt sinne on pystytetty tiipiikin sekä tuotu lisää roinaa! Maailmalta palanneet, ennen Lahdessa asuneet, ihmettelevät, miksi niin paljon on pilattu. Pylväänpuolikkaisiin kiinnitetty rumat suutarinlamput ajoradan päälle. Ennen oli kauniit, isot valaisimet alueella. Vertasivat Karjalankadun lamppuihin, toiseen sisääntuloväylään. Mitä heille sanoisin? Mitä?

Lipponen ainoa poliitikko joka pitänyt lupauksensa, lapsilisät kaksinkertaistetaan, teki perheeseen toisenkin lapsen.

Vanhojen hienojen etunimien käyttäminen on lähes kokonaan jäänyt pois. Miksi ei voi pikkutytölle laittaa toiseksi nimeksi Serafia?

Voidaanko jo lakata käyttämästä nimitystä "hoivakoti", missään ei ihminen ole turvattomampi kuin näissä laitoksissa.

Onko Padasjoen R-kioskilla nykyään anniskeluoikeudet? kun Alkon tuotteita nautitaan siinä "terassilla". Luulin että pöytä ja tuolit on kahvittelijoille.

Ihan vaan vahingossa pääsi taas muistisairas vanhus karkaamaan ja todennäköisesti helteeseen kuolemaan.

Mitäpä jos pitäisitte huolta lähinnä omista asioistanne? Olisiko liikaa pyydetty?

Lahti Aqua on perustanut uuden viikonloppufestaritapahtuman Jalkarannan rantahuvilalleen. Rauhallinen asuinalue on viikonloppuisin täynnä huutoa ja mekastusta. Pääsevätkö kaikki vesilaskunsa maksaneet mukaan juhlimaan ?

Näytti olevan 84 % suustaan vammautuneiden ravihevosten tutkittu määrä. Tämä ruoskimisen lisäksi. Ällöttävää "urheilua".

Arvoisat pysäköinninvalvojat, jättäkää terveyssisaret rauhaan. Niillä on merkki, ketä he ovat ja tekevät arvokasta työtä? Sisar kun ajaa metrin ovesta sivu, ei ole kenenkään tiellä! Hän viipyy käynnillä 5 minuuttia. Voi olla henki kyseessä. Olen seurannut monta tapausta. Hoitajilla ei ole aikaa kilometrien päästä kävellä potilaan luokse. T. H.V.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu