Näppis: Ilmeisesti ylivoimainen tehtävä toteuttaa kotihoidon hoitajille pysäköintilupa

Kaupungille on ilmeisesti ylivoimainen tehtävä päättää ja toteuttaa kotihoidon hoitajille pysäköintilupa-asia. Kyseiset autot tarvitsevat parkkipaikkaa 0,5–1 h kerrallaan. Kaupunki on siirtänyt kotihoidon toisten toteutettavaksi. Hoitajat ehtisivät käydä useammassa kodissa, jos autopaikan etsimiseen ei menisi aikaa.

Ei sinulta koiraa oteta pois, vaikka vero tulisikin.

"Soitti pysäköinnin valvojan paikalle", ei heitä tarvitse soittaa, kiertelevät ympäri kaupunkia.

Lahti olis ihan kiva paikka asua, jos täältä saisi häädettyä nuo keskustaa autioittavat kaupunkisuunnittelijat ja paskovat valkoposkihanhet!

Entisaikaan uudet ylioppilaat pitivät valkolakkia koko kesän merkkinä muille, että ollaan parempaa väkeä. Ei sopinut heinäpellollekaan laittaa tavallista lippalakkia.

Kyllä oli huonoa kohtelua sunnuntaina Akuutti24:ssä. Toiste en mene, jos ei ole ihan pakko.

Nyt myydään uusia autoja, jotka ovat arvottomia ja käyttökelvottomia 5–10 v. kuluttua. Näin ei voi jatkua!

Ei kannata rutista eläkeindeksistä, täytyy mennä eduskuntatalon eteen 10 000 henkeä vaatimaan korjausta, eläkejärjestöt täysi 0.

Nyt herätys Padasjoen päättäjät! Laivarantaan pitää saada yleinen uimaranta. Siellä on jo lasten leikkikenttä, jäätelökioski, ravintola, wc:t valmiina, vain yleinen uimaranta puuttuu. Veneilijöitä paapotaan, joista useimmat tuovat vain jätteensä rantaan ja jatkavat matkaansa.

Olen vuosia asunut Niemenkadun varrella ja tiesin jo muuttaessani, että tässä on tie. Se merkitsee liikennettä. En ymmärrä tällaista valitusta.

Ihmetyttää ns. työttömien kitinä työttömyydestä, kun ukrainalaiset ja puolalaiset tekevät suomalaisten rakennustyöt ja suomalaisten takapuoli ei nouse sohvasta.

Paljonko on yksi miljardi? Se on tuhat miljoonaa euroa. Vertaa vaikka lottovoittoon. Kannattaa miettiä.

Siinä missä kansalaiset yrittävät estää ilmaston lämpenemistä vähentämällä lentomatkustamista, hankkii muuan "kansan rakastama" kuningasperhe yksityisen lentokoneen "kaikilla herkuilla!"

Sanotaan, että ihminen kesytti suden noin 15 000 vuotta sitten koiraksi. 100 vuotta jalostanut sen sairaaksi. Nyt molemmat kärsivät allergioista, diabeteksesta, jne. syövät antibiootteja yli tarpeen.

Koululaisten vanhemmat vaatikaa Vesikansantielle 50 km rajoitus ennen koulun alkua, se on lapsillenne elintärkeää.

Miksi Suomessa ei ole kielletty taistelukoirien pitoa, kuten joissakin Euroopan maissa. Tarvitaanko ihmisuhri ?

Kyllä joillakin on elämä hyvin, kun ainut huoli on koiran kikkareet. Olisi aihetta saada löysempi pipo ainakin, ettei noin kiristäisi.

Kurenniityn koiran omistajat! Koirat sisälle yöksi, etteivät pidä hereillä koko seutua öisellä haukunnalla!

Mistähän ne mummot ja papat ne mustikat teille keräisi kuivasta metsästä näillä helteillä. Vähän järkeä valitteluun!

Hei sinä yksityisyyden suojasta huolestunut, tuskin siellä verhon toisella puolella olevalla on vihko ja kynä että rekisteriseuranta pelaa ja että kiinnostaa, voi voi sinua ressukkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu