Näppis: Miten se vihreän kaupungin imago rakennetaan? Pyöräteilläkö vain?

Avataan uusi keskustelu! Vihreän kaupungin puistoissa hirveä saaste ja melu kun polttomoottorilla varustetuilla laitteilla puhdistetaan kivetyksien heinätupsuja! Löytyisi varmaan vähemmän saastuttavia ja meluttomia työkaluja! Miten se vihreän kaupungin imago rakennetaan? Pyöräteilläkö vain?

Tunnustan. Rikokset on vanhentuneet. Ei ikinä maksettu tv-lupia tai koiraveroja. Kaikenlaisia veroja maksetaan ihan liikaa. Ja mihin rahat käytetään.

Mihin on kadonnut potilaan kokonaisvaltainen hoito? Pompotellaan paikasta toiseen. Lääkäri ei kuuntele potilasta eikä lue edellisiä tekstejä eikä tiedot kulje, vaikka tänä tietoliikenneaikana luulisi kulkevan... Kyllä on aikoihin eletty!

Ilmasto vaatisi sellaisia tekoja, joita itsekäs ihminen ei ikinä tule tekemään. Teot jäävät puheen tasolle. Ilmasto korjaa kyllä asian joskus itse rajulla tavalla, eikä kysy, että sopiiko tämä teille?

Kyllä yhteiskunnan taloudelliseen tukeen on oltava oikeus muillakin kuin maataloustuottajilla! Kansalaispalkka kaikille alle 2 000 eurolla kituuttaville: se on oikeus ja kohtuus!

LSL säästää vuodessa 64 000 euroa, paljonko Posti säästäisi, kun lopettaisi turhanpäiväisen postisen. Hyvä LSL.

No ei paranna lehden sisältöä mikään tekoiloinen etusivun mietelause...

Mitä enemmän luen valituksia koirista, sitä enemmän rakastan koiraani. Paras ystävä, vaikka ystäviä on todella paljon.

Ilmastonmuutoksen kuriin saamiseksi olisi Intian ja Afrikan väestönkasvun hillitseminen ainoa keino. Aloitettava heti. Myös opetettava paikan päällä työntekoa.

Kiitos Hämeenmaa. Vihdoinkin Prismoista saa huikean hyviä kotimaisesta lihasta Hämeessä valmistettuja lihajalosteita. Vielä jokin aika sitten naapurustomme kanssa kävimme Tammelassa olevasta lihatuotevalmistamon myymälässä vuorotellen ostoksilla.

Vesijärven suojeluun kerätään yksityistä rahaa. Samalla annetaan lokkien asustaa satamassa saastuttamalla ulosteillaan Vesijärvi ja ympäristö. Reviiri laajentunut. Olisi aika toimia.

Miksi Sokoksen kosmetiikassa saa nykyään harvoin ammatti-ihmisten apua? Tuotteet arvokkaita ja ihonhoito vaatii ammattilaisen vinkit.

Loistavia kirjoituksia Etlarissa koskien poliittista eliittiä. Ensin sunnuntaina Maan tapa ja sitten pääkirjoitus Vaalirahoittajat pysyvät piilossa. Ei ihme, että "vanhat kähmyt" ovat huuli pyöreänä. Hallituksen ministereinä on nuoria naisia, jotka huonoista lähtökohdista huolimatta ovat hankkineet korkeakoulutuksen. Ovat jopa väitelleet tohtoriksi asti.

Maapallon luontovarat on tältä vuodelta käytetty. Mitäpä tekee tämä "viisas" ihminen? No lisää tietysti kulutusta ja tavaravuoren kasvua, että voi käyttää jatkossa luontovarat entistäkin nopeammin.

Yhdellä puh.soitolla sain penkit Kanoottikujalle Ankkuriin parissa päivässä, kiitos P.L. Ei Näppikselle valittaminen auta, soitto kaupungille henkilölle, joka hoitaa näitä asioita.

Ja varmaan on tulevaisuudessakin yhtä ynseää, kun asioista eteenpäin juoruilet Näppiksellä sinä itse niin täydellinen.

Ovatko Vapaudenkadun varrella pääkirjaston lähellä sijaitsevat kukkalaatikot Lidlin vaiko Green Cityn kruununjalokivi?

Varastettujen pyörien sarjanumerot on tiedossa. Eikö poliisi voi tarkastaa liikenteessä mahdollisesti näkyvien samanlaisten pyörien tunnistetiedot?

Sari Toivakalle tiedoksi: Jari Litmasen patsas on Reijo Hutun käsialaa. Vai oliko nimen pois jättäminen kannanotto?

Harva on niin yksinäinen, että on juorukellon tarpeessa.

Ylen norjalaisista ohjelmista närkästyneelle. Oletko kuullut joskus kansainvälisestä ohjelmien vaihdosta. Esim. Ruotsissa näkyy Haapasalot, Ohtoset yms. Meiltä ostetaan kotimaisia sarjoja ja me vuorostamme ostamme mm. Norjan, Tanskan, Ruotsin tv:n ohjelmia. Uusintoja on myös joka maassa, ohjelmien teko on kallista.

Onneksi olkoon Lahden Kela! Selvisitte seitsemässä viikossa (ei lisäselvityksiä ) sairaspäivärahahakemuksesta, joka Kelan pääjohtajan mukaan saa kestää enintään 30 päivää. Onnittelut!

Nyt kun puhutaan paljon huilipenkeistä. Ottakaa huomioon lonkkavaivaiset vanhukset. Korkeampia penkkejä, kiitos! Pikku-Vesijärvellä olisi kiva istuskella, jos voisi. Penkit liian matalat!

Tanssipaikoilla on pulaa miehistä, koska ne fiksut on kirkossa, he kun ovat huomanneet, että panomeriitti on liian raskas taakka viimeiselle matkalle. Että six.

Valkoposkihanhet alkoivat lisääntyä, kun muutamia meille eksyneitä hanhia hoidettiin ja laskettiin vapaaksi. Kaikki näiden jälkeläiset ovat nyt meidän riesana. Tämä tietohan oli aikanaan mediassa. Vieraslaji, kyllä.

Eteläisen ohitien kanssa tehdään tienrakennuksen hitauden suomenennätys.

29.7. Miten voi päästä ravinteita vesistöön pellolta, jos sinne ei saa levittää lantaa usein edes sen vertaa, kun kasvit lasketusti ja oikeasti tarvii? Ja ihmeen suora putki tuntuu pellolta menevän vesistöön. Järki käteen!

Koirathan juuri ovat tulevaisuuden veronmaksajia ja jatkavat tätä yhteiskuntaa eteenpäin. Eipä näy koiria sosiaalialalla eikä kehätietä tekemässä.

Eiköhän puolitetun indeksin palautus parantaisi maan talouttakin, kun eläkeläisetkin voisivat elää ja vaikka hoitaa itseään kuntolaitoksissa. (saavutettu etu takaisin)

Miksi tätä sopeutumiseläkettä ei voida lakkauttaa? Johan on kumma, kun vanhukset elää köyhyydessä ja ikänsä tehneet useammat raskasta työtä, koska sodan takia ei pystyneet kouluttautumaan. (pitäisi olla inhimillisyyttä edes vähän)

Kuka muuttaisi maalle, kysyi Ylen ohjelma? Lahdella oli 13 vuotta sitten hieno mahdollisuus kasvaa oikoradan avulla. Mutta Lahden päättäjät tyrivät tämän kaavoittamalla minitontteja ja rajoittamalla pysäköintiä asemalla. Helsinkiin pendelöivät työntekijät petettiin eikä uusia tule! Katsokaa peiliinne!

Hei, sinä kaasua painava linkkukuski, etkö huomannut ottaa maksavaa asiakasta kyytii Nastolan S-marketin pysäkilt? Maksatko matkani takaisi? Olin ostanut mobiililipun. Mihin oli kiire? t. Suivaantunut89

Mansikanpoimijoiden käsienpesu. Suositus, että ulkolaiset marjat pitää keittää. Miten on kotimaisten marjojen laita, jos on puutteelliset käsienpesupaikat poimijoilla?

Miten Kelalla voi kestää laskun tilitys asiakkaalle 7 päivää, kun asiakas saa itse tilitettyä maksun 3 päivässä?

Alkoholijuomat on tuotu terasseille lasten ja nuorten silmien alle tyrkylle; piilomainontaa tämäkin. Vielä joskus 60-luvulla ei torikahviloita ollut eikä aikaa istuskella. Käytiin työssä ja maksettiin asuntolainoja 15 % korolla.

Kahvilassa kyllä tarjotin asiakkaan hommia, en ole siitä rasittunut. Ravintolassa ruokaillessa yleensä pöytääntarjoilukin. Eipäs sekoiteta asioita. Rahaa on nykyään harvoin/ei koskaan ravintolassa ruokailuun, kahvilassakaan en ole vuoteen käynyt. t. eläkeläinen

Missä vika? Minä amatöörinä teen parempaa jälkeä rakennushommissa, kuin ammattilainen. Olisiko ahneus ja ammattiylpeyden puute?

Hallituksen toimet viiden puolueen yhteinen. Kukaan ei saa kaikkia omiaan, ei Jussikaan, vaikka niin luullaan. Rahat loppuu tai Suomeen sijoittaminen tms. loppuu. Politiikka on monimutkaista, mutta yhteispeliä.

Kansanedustajat palkallisella kesälomalla. Eipä ole tavis kuukauden työn aloittamisen jälkeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu