Näppis: Kyllähän se niin on, että kesätöihin pääsee vain suhteilla

Kyllähän se niin on, että kesätöihin pääsee vain suhteilla. Ei siellä itsensä kehuminen ole paljoa auttanut. Sanontakin "Oma kehu haisee."

Kesäaika, aurinko nousee nyt n. 3.45, jos olisi talviaika 2.45, laskee n. 22.50, jos t-aika 21.50. Kesäaika parempi 6–0. Vain harva menee 3 tai 4:ään töihin.

Oliko Sipilän hallitus siinäkin asiassa musta, että tuli toimeen 4:llä valtiosihteerillä? Nyt Rinne-demarilla niitä pitää olla 15.

Lahden vihertoimi ulkoistanut pois korjauksen! Kärsijöitä ovat asukkaat! Siitä vaan kaupungin risuja korjaamaan. Hieno ympäristökaupunki tosiaan.

Ruoriniemessä on koko tänä keväänä todella vähän valkoposkihanhia. Muutama pari silloin tällöin. Muuttoaikaan näkyi useampia auroja, lensivät ohi.

S-market käyttää vihreitä, biohajoavia hedelmäpusseja. Suurkiitos! Koska muut kaupat ottaa mallia?

Kaunis kiitos Nastolan Osuuspankin pankkivirkailijoille loistavasta asiakaspalvelusta to ja pe! MM

Mikä antaa aamuvarhain liikkeelle lähteville oikeuden nauttia normaaliajan valoisammista ja lämpimämmistä aamuista? Normaaliaika.

Minusta on aina ollut itsestään selvää, että kun ravintolaan mennään, niin ostetaan jotain, eikä vain oleskelemaan.

Koin Sokoksen ennen "meidän" kaupaksi, vaan en enää: hinnat korkeat, vaatevalikoima hoikille, invavessaan ei pääse (vammani ei näy päälle).

Väsyttää jo kesä-talviaikakirjoittelu. Ja toimitus julkasee innossaan.

Sami Korkeakoskelle kysymys: Onko myös suomalaisilla oikeus noihin etuuksiin, joita olet anteliaasti jakamassa laittomille maassa olijoille?

Eihän mihinkään kahvilaan ja ravintolaan voi vain mennä istuskelemaan ostamatta mitään. Ne paikat ovat maksavia asiakkaita varten.

Sami Korkiakosken mukaan paperittomille laittomille siirtolaisille pitää järjestää kaikki yhteiskunnan palvelut. Voi pyhä jysäys mikä mielipide!

PHP:n osakkeiden ostajat ilmoittakaa hinta.

Ihan järjetöntä olisi siirtää linja-autopysäkit väljältä torilta ahtaalle Trion edustalle. Ei sitten mitään järkeä tuossa uudistusajatuksessa! Eikö täällä Lahdessa todellakaan osata ajatella järkevästi? Niin moni liikenteellinen seikka vain halutaan tehdä hankalammaksi?!

Ymmärrän täysin Sokos-kahvilan toimintaa. Se on kahvilaliiketoimintaa. Osta vaikka kuinka monella eurolla vaatteita, ei se osto oikeuta istuskelemaan kahvilassa! Äly hoi!

Onko työvoimatoimistossa menty sekasin, kun puhutaan kuusikymppisistä työmarkkinoista, kun ei 5-kymppisiäkään oteta töihin.

Ei ole kielioppi muuttunut. Ja-sana tarvitsee edelleen joskus pilkun ja joskus ei. Jos ja-sanan erottamat lauseet ovat täysin erillisiä kokonaisuuksia, tarvitset väliin pilkun. Sen sijaan jos lauseilla on yksikin yhteinen tekijä, älä käytä pilkkua. Esim: Kissat ovat yleensä suloisia, ja koirat ovat usein ihania. (pilkku). Kissat ovat yleensä suloisia ja koirat usein ihania. (ei pilkkua).

Hoh hoijakkaa syyttömien syyttäminen ja syyllistäminen niin väärin ja turhaa myös Näppiksellä! Aattelepa ite!

Miksiköhän hevosia kiusataan juoksuttamalla ravia? Urheilua muka? Osaisiko kukaan perustella asiaa?

Mielipide-palstalla uusperheen jäsen, totta kirjoitit. Sydän itkien olen seurannut samanlaista tilannetta. Ei apua mistään.

Mietelauseet eivät kuulu vakavasti otettavan uutislehden etusivulle. Kissat pois, tilalle hyviä kuvia levikkialueen elämästä.

Taas on se aika, kun ihmiset lomailevat ja asunnot ovat tyhjinä, mutta mainoksia ja postia jaetaan. Se, mitä asuntoon ollaan jakamassa pitää jakaa luukusta sisään eikä jättää ohikulkijoiden luettavaksi tai merkiksi asunnon tyhjilläänolosta. Joka kesä asiasta saa rukoilla ohjeistamaan jakajia.

Voikukat ovat korkeampia kuin koskaan ja niitä on enemmän kuin koskaan! Onkohan ilmastonmuutoksesta kysymys?

Hollolan hautausmaan hoito on heikentynyt huomattavasti.

Sari Heikkisen kirjoitus 8.6.19 täydellinen analyysi normaalin suomalaisen ajatuksista. Pelle Poliitikko varmaan halveksituin henkilö Suomessa. Suuret palkat houkuttelevat, vaikka ei ole osaamista hoitaa tehtäviään. Toisaalta eihän siellä tarvitse tehdäkään mitään, riittää, että osaa painaa nappia.

Korjatkaa hevosen paskat pois k.liik väylältä. Jos kevyen liikenteen väylällä ei ole liikennemerkkiä, joka sallii hevosen kulun, niin siirry ajotien reunaan. K.liik väylä ei ole hevosia varten.

Miksi ei torille tehdä katettua pientä aluetta penkkeineen ja pöytineen, mihin voi istahtaa ilman ostoksia. Yksi torikahvila voisi hävitä, niitä on liikaa. Yöksi kiinni, päivisin auki.

Pakkoruotsilla hallitus aloittaa ns. "koulutuksen kunnianpalautuksen". Pakko vie päinvastaiseen suuntaan eli taantumaa ja holhousyhteiskuntaa kohti.

Mummi ja kaksi lasta Viipurintieltä kiittävät lauantaina Nastolan bussissa fiksusti toiminutta naista kuljettajan mokan korjaamiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.