Näppis: Takarivissä on parhaat tytöt

Tanssilavalla herrasmies haki minua takarivistä tanssimaan ja kertoi äitinsä aikoinaan sanoneen, että takarivissä on parhaat tytöt. Ainakin me vähän ujommat taidetaan olla siellä, että jos semmoisista tykkää.

Hykyn saikut on lehtien mukaan johtamiskysymys. Voi olla. Nyt esimiehet on pakotettu tärväämään aikansa Lean- ja laatuhömppään sekä erilaisiin pakollisiin verkkokursseihin. Henkilöstö voi huonosti, kun jäävät oman onnensa nojaan. Samaan aikaan ylin johto matkailee mm. Amerikassa ja Hollannissa "opiskelemassa". Säästökohteita kysellään, mutta henkilöstö ei uskalla puhua johdon touhuista.

Minäminä sukupolvi kasvattaa Minäminä-lapsia. Pieni Simo-Annikki kirkui todella kovaa ja korkealta koko tunnin junamatkan ajan. Oikeasti, kirkui. Äitiä ei kiinnostanut, vaikka vaunullinen matkustajia ei jakanut intoa asiasta.

Ykkös-aamun kesätoimittajat puhekouluun, ovat kuin pikku-oravat. Norjalaisen poikaduon haastattelu otti korvien väliin. Oli monta tikua ja takua.

Onko hallitus istunut "jo" viikon? "Puoli Suomea" on ilmaissut epäluottamuksensa vastavalitsemiensa luottamushenkiöiden laatimaan hallitusohjelmaan. Tästä on hyvä ponnistaa kohti yhteistä tulevaisuutta! Vai onko?

Leveäkaistatie on ohittamista varten. Ethän jatkossa aja kahden metrin päässä takana 100 km/h vauhdissa. t. Reunassa ajava

Onko tutkimustietoa siitä, oliko vähentävä vaikutus rattijuoppouteen Seutulan lentokenttätyömaalla. Voisi saada ne törkeät ja uusivat kuriin.

Lahden Seurakuntayhtymä on alkukesän tapaan laittanut kesäkukat hoidosta maksaneille haudoille. Kannattaa käydä tarkistamassa, toisilla haudoilla todella ala-arvoiset kukat!

Otan heti kaksi töihin lisää, kun sairauslomat muuttuvat omavastuulle.

Miksi työnantajan pitää hitto maksaa jonkun äitiys-/isyysvapaat?

Hävettävää avuttomuutta. Kädettömyyttä. Annetaan kyberhyökkkäyksen pysäyttää vastaanotto- ja diagnostiikkatoiminta. Tämä vahvistaa kaupunkilaisten yleisen käsityksen toimintojen kykenemättömästä johtamisesta. Lomauttakaa organisaatio.

Isokiitos ESS Israelin artikkelista peittelemättä Gazasta tulleiden rakettien määrää. Totuus kummaltakin puolelta mitään peittelemättä on oikeaa journalismia!

Maastopyöräilijät aiheuttavat vaaratilanteita lähimetsissä jatkuvasti. Kelloa ei soiteta eikä pysähdytä edes hetkeksi, että pääsi hyppäämään sivuun polulta kytkettyjen koirien kanssa.

Suomalaisten sisäinen kello on ns. normaaliajassa. Meiltä karkaa kesäaamuista yksi tunti harakoille.

On typerää mennä kiireen taakse, jos ei joku hoidettava asia huvita. Vai säästöäkö se on? Tällaista tapahtuu.

Valvooko kaupunki pihojen lupiiniaareja?

Miksi Lahden satamasta on tullut niin suttuinen ja nuhruinen paikka? Ei istutuslaatikoissa kukkia, rikkaruohoja ja roskia sekä tupakantumppeja esim. pyörätelineiden ympäristö täynnä. Miksi pilaamme kauniin satamamme.

Koskinen on pahoittanut mielensä, kun on säikähtänyt pyöräilijää polulla, jolle on sitten ilmeisesti huudellut ja saanut kipakan vastauksen. Ajan tuhansia kilometrejä vuodessa Salppurin poluilla eikä koskaan ole minkäänlaisia "tilanteita" ollut. Yleensä tapaan yhden tai kaksi kävelijää kolmen tunnin lenkillä. Hyvin mahdutaan, jos halutaan.

Kyllä Suomessa pitäis olla laki, kun äänestetään eduskunta vaaleissa pitää aina olla 3 eniten saanutta puoluetta ja niistä tulee hallitus. Taas leikattiin 2 isoa pois. On kansan pettämistä tälläisen touhu.

Nyt on Latvalalla taas hyvä alku, mut tää osaa hyvin töpeksiä nää tilanteet. Jos kaikki muut keskeyttää, ni silloin on mahollisuus, jos yleensä pääsee itse maaliin.

Miksi pikku koirien taluttajat tulee päin isoa koiraa eivät väistä yhtää. Sitten voi käydä kuin kävi Lahessa. Koira pitää olla kiinni. Koira on arvaamaton ei vapaana.

Salpakankaalla, ennen Soramäkeä kasvoi eilen rinteessä upea tervakukkakasvusto. Tänään se oli jo niitetty pois. Toki kuiva multamaa ja ruskeat heinäntyngät sopivat paremmin Hollolan yleiskuvaan, mutta katsoessani lähellä kasvavia, rauhaan jätettyjä nokkos-, horsma- ja heinätuppoja tuntuu, että toispaikkakuntalaisten (ei Lahden) nimitys Hullulasta tai Tollolasta on aika sopiva.

Lahteen lappaa jatkuvasti lisää kelan mannekiineja "ilmaispalveluita" nauttimaan. Ei ihme, jos kustannukset karkaa. Jotkut vaan iloitsee kun väki lisääntyy – velasta viis. Huhuh.

Verotarkastajille kierros töitä. En voi kuin ihmetellä. Kansainväliset markkinat teatterin alueella ja harva myyjä hyväksyy pankkikortin. Only Cash sanottiin, kun tarjosi korttia ja ruoka oli jo nenän alla 10 hengen seurue. Millä maksan. Ja kuittia ei kukaan edes tarjonnut. Että silleen.

Yleisin tauti saikuttelijalla – laiskamato.

Uusintoihin mm. Poliisiopisto 1–4 kyllästyneenä sanon, että vielä enemmän olen kyllästynyt Etlarin Sensuuriosasto 1–20. Etenkin hyvin perustellut viestit koirien sairauksiin sekä oikeistopoliitikkoihin Etlariopisto estää.

Hykyn sair. lomat lisääntyneet. Aina samat lomailijat. Tunnolliset joustaa. Yksityisellä ei onnistuisi. Kenkää tulisi.

Nopeaa toimintaa, kiitos ESS! Lehti ei ollut tullutkaan aamulla, mutta n. 10 min. sisällä sähköisesti tekemästämme reklamaatiosta, tuotiin meille lehti! Kiitos!

Meiltä vietiin katuvierestä saasteilta suojanneet kauniit puut ja pieni muutaman puun puistikko, jossa puiden alla joka kesä tuoksuivat vaatimattomat ruusut. Kaunis "Kajalan kaalimaa" kaavittiin ylös ja tilalla on varsinainen hintava salaatti. Kaunisko? Eipä silmä lepää. Levoton näkymä. Ruma.

Sovelletaan Sokkarin ohjeita parkkipaikkoihin. Kirjaston parkkipaikka on osoitettu vain siellä kävijöille. Muualle hiippailijoille tuplasakko.

Nyt kun on tämä tissiflashmob, niin me naiset odottelemme heppiflashmobin tuloa rannoille... Vai pitäisikö kaikkien mennä nakurannalle itseään esittelemään?

Evakoille tiedoksi! Te ette Lahtea ole rakentanut! Vaan hämäläiset, piste! Lopettakaa se kehuminen! Osa teistä näki ensimmäiset kerrostalot, kun tulitte sisä-Suomeen!

Hömpsönpömsön-satusetä ei tiennyt, tai ei halunnut tietää, mitä oikealla vanhemmuudella tarkoitettiin, siitä huolimatta, että henkilö kannatti sukupuolineutraalia avioliittolakia. Miksi? Tuomitseminen kuuluu oikeustalolle, ei Hömpsönpömsön-satusedälle.

Nuorisoliput laskee. Nyt reput syliin ja koivet lattialle. Käytös kuriin. Sakkolappu käteen.

Terveysneuvoon soittaessa hoitaja arvioi, tarvitaanko labraa tai muuta. Sen jälkeen lekuriin. Eikä tulosten soittoja kotiin.

Eikö mieleen juolahtanut, että olisit mennyt istuskelemaan ulos kaupungin penkille. Siinä olisit voinut näyttää ihmisille, kuinka olet kuluttaja etkä olisi nolannut itseäsi.

Sinulle, jota häiritsee mietelause ja kissat. Eikö ole hyvä, että lehdessä on myös elämää joka alueelta. On kirjoituksia erilaisista ihmisistä ja maailman menosta kyllä paljon enemmän kuin kissoista ja miete on tosi pieni osio lehdessä.

Kyllä ihmiset löytää valittamisen aihetta asiasta kuin asiasta. Varmaan oma elämä on yhtä tylsää ja kurjaa. Nautitaan kesästä eikä aina valiteta.

Katsojana kiitän Lahden kaupungin teatteria kuluneesta kaudesta ja erityiskiitos näyttelijä Jori Halttuselle Ikitien Jussi Ketolan roolista.

S-marketista löytyy biohajoavia hedelmäpusseja. Milloin muutkin kaupat ottavat käyttöön.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Poliisi auttaa jengiläisiä irtautumaan kahleista, toiminnan keskiössä keskinäinen luottamus
 2. Hollolassa toivotaan lisäselvityksiä kierrätyspuistosta, vaikutukset luontoon ja alueen asukkaisiin huolettavat
 3. Aviomies menehtyi, pankki sulki tilit – Terttu Hokkanen oppi kovimman kautta, että raha-asiat kannattaa sopia ajoissa
 4. Näyttelijä Kari Hietalahti meditoi vapa kädessä - "Kun tälle lajille antaa sydämensä, se on ikuista"
 5. Veijo Baltzarin ihmiskauppa- ja seksuaalirikostutkinnassa uusi epäilty – kaikkiaan epäiltyjä on nyt neljä
 6. Tavallisesta pankkituotteesta tuli lomautetuille kriisiapu – kahdessa kuukaudessa haettu yli 210 000 lainanlyhennysvapaata
 7. Pääkirjoitus: Poikkeustila jakoi perheet
 8. Miljoonia euroja jää lahjoittamatta koronan vuoksi – avustusjärjestöt suunnittelevat yhdessä, miten feissarit voivat palata katukuvaan
 9. Mehiläispesien vuokraus kiinnostaa Lahden seudulla – pörriäisten puuhia voi tarkkailla omalla pihalla
 10. Mukkulan poika lähtee haastamaan salibandyväkeä tyhmillä kysymyksillä ja pöllyttämällä ajatusmaailmaa
 11. Hanna Myyrän Esalainen: Ihan kuin olisi ulkomailla kotimaassa
 12. Uudessa lahtelaisessa autopesulassa asiakkaalle luvataan alle minuutin jonotusaikaa
 13. Palokunta sammutti maastoa Lahdessa, taustalla ehkä nuotioleikit
 14. Entinen kauppiaspariskunta pyörittää Padasjoella tofutehdasta ja kampaamoa, kesällä avataan tehtaanmyymälä ja kahvila
 15. Poliisi mittasi reiluja ylinopeuksia Lahdessa ja Orimattilassa – viikonloppuyö oli poliisin mukaan kiireinen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.