Näppis: 50 metrin allas uimareille hyvä juttu

50 metrin allas uimareille hyvä juttu. Sitä en vaan ymmärrä, miksi se pitää rakentaa kaupungin parhaimmalle paikalle. Altaassa kun vedetään kaakelista kaakeliin ei luulis silloin paikalla olevan niin väliä ja entäs parkkipaikat.

Soitto numeroon ja joutuu kuuntelemaan pitkät litaniat kolmella kielellä. Voisipa näppäimillä 1, 2, 3, valita heti kielen, jota haluaa käyttää, aivan kuten valitaan oma lähiklinikka terveysneuvoon soitettaessa.

Iso koira tappoi pienen koiran ja omistaja pahoitteli? Eikös tappaja pitäisi lopettaa? Entäs jos hyökkää lapsen kimppuun?

Osakeyhtiö toimii osakeyhtiölakien mukaan, vaikka kuinka on osa kaupunkikonsernia. Omistajia eivät ole puolueet, joten kaikki poliitikot ulos hallituksesta ja yritysjohdon asiantuntijat tilalle.

Timosen mukaan osa 9 miljoonan kuluista on laskennallisia. Tietysti on, mutta tällä sanalla ei pidä selitellä. Älä lähde kaupunkipoliitikkojen peliin mukaan. Ole avoin rehti johtaja.

Hykyllä liikaa pomoja, tulee säästöä, kun isopalkkaisia pomoja vähemmän.

Meidän pitäisi ottaa mallia maailmalta myös mielenosoituksiin! Me suomalaiset hiljaa hyväksytään kaikki. Pitäisi joukkovoimalla vastustaa. Eläkeläisiäkin on aika suuri joukko!

Olipa hieno kirjoitus Millamari Uotilalta 18.6. artistien rohkeudesta esiintymiseen. Palkkiot on kovia.

Hämeenkoskella pihavarkaita. Katosi lyhdyt ja betonipatsaat. On nyt jonkun piha hieno.

Ympäristölautakunta voisi käydä komentamassa Lahden polttimon johtoa siistimään tehdasrakennuksensa. Harmaat likaiset betoniseinät ovat kammottava näky Lahden Cleantech senterin vieressä. Ulkomaiset vieraatkin ihmettelevät, tehdäänkö murjussa elintarvikkeita. Seiniin rappaus ja viljan keltainen maali tai jopa ohran tähkä. Pyydän alueen yrityksiä ja kansalaisia ympäristötalkoisiin ja kommentoimaan ehdotustani.

Esko Passilan kirjoitus koulutuksesta oli täyttä asiaa. Yliopisto/yo tuottaa teoriaosaajia mutta mihin? Ammattikoulu on liian teoreettinen ja pitkä sekä oppisopimus on unohdettu täysin. Jos kaikki olisivat maistereita, niin kuka hitsaa raudat?

Vihreä Lanka vihreitten ideologinen julkaisu, sisältö kuin Liisa ihmemaassa. Ihmemaan Pekat ja Liisat halaavat avuttomiksi kaikki afrikkalaiset. Kehitysapua annetaan pyyteettömästi valtion kassasta.

Kiitos Lahden poliisijohdolle, että sallitte moottoripyörille ilmaisen pysäköinnin sataman jalkakäytävälle, samanlaista toivottaisiin esim. Torikadulle, Lanunaukiolle jne.

Sinä joka varastit työttömien kirpputorilta Järvelästä katiskan kassan edessä olevalta pöydältä. Kun syöt niitä kaloja, muistele ja nauti, millä olet pyydystänyt ne. Työtön

Pitäkää ihmiset pihoillanne vettä pienissä astioissa, jotta linnut, siilit ja muut luontokappaleet saisivat juoda näillä helteillä.

Vuosia jo seurannut autoa, joka ajaa ehkä joka aamu noin Kivistönmäeltä Hollolan suuntaan järkyttävällä raivolla kaahaten ja säännöistä välittämättä. Työvuoron vaihto aamulla vai mikä pitänee kortin taskussa, jos nyt onkaan enää. Raivostuttaa kun ei välitetä perus asioista pätkääkään!

RKP kahmi oikeuksia 4 vuoden edestä. Hallitusohjelma kelpasi jälleen ja mukaan mentiin suorastaan sanelupolit. Ensin edusk.paikat keskelle. Seinäj. sairaalan päivystys, pakkoruotsi yliopp.kirjoituksiin ja tasa-arvoministeriys.

Ei hitto tarvi työnantajan maksaa kenenkään äitiys-/isyysvapaita, vaan valtio ne maksaa.

Nyt, kun hyvinvointiyhtymältä päätettiin leikata, niin aukesi rahahanat. Ensin Kymiring, nyt Ilmastopääkaupunki. Yhteensä 11 milj. Suurin osa menee mainostoimistoille ja välistävetäjille.

Onhan ilkeä kommentti Hykyn sairaslomista. Tuskin kukaan huvikseen saikkua hakee tai lääkäri määrää. Sairasloma on lomasta kaukana. Sairauden takia ei saa antaa kenkää yksityinenkään.

YIT:n päällystystyö jatkuu edelleen Heinämaantiellä, vaikka sen piti päättyä jo 14.6.

Padasjoen hautausmaalla ei 15.6.2019 ollut istutettu kukkia Hollolan srk:n toimesta, vaikka hoidosta on maksettu vai tyhjästäkö pitää maksaa? Kesä on lyhyt ja sukuhaudassa lepäävien muistoksi kukat jo alkukuusta olisi olleet paikallaan. Ennen oli kaikki paljon paremmin.

Taas joku valittaa valittajista. Aina joku valittaa jostakin!

Toivottavasti Lahtea ei valita Euroopan ympäristökaupungiksi. Nyt on jo maksettu kalliisti tuo vouhotus!

Penkkejä puistoon kadulle torille aukiolle ostarille kauppakeskukseen tuoleja kauppaan aulaan sovituskoppiin vanhat nuoret äidit isät vammaiset teinit lepo huili jaksaa shoppailu ostokset eväät seura juttelu porukkaa ilo elo!

Ei ihme, kun kaupunki jahkailee Kisapuiston remontin suhteen, samoin Evakkopatsaan kanssa, onneksi tajusivat viedä päättäjiltä turvaan. Ei onnistu Kisarin viemisellä muualle. Näin täällä köyhien laaksossa.

P-H:n hyvinvointikuntayhtymän lasku 21.3.-19. Eräpäivä 4.4.-19. Tuli postissa 19.6.-19. Varmuuden vuoksi sama lasku kahtena kappaleena eri kuorissa. Jos, ja niin kuin näyttää, kaikki muutkin asiat yhtymässä hoidetaan yhtä tehokkaasti, ei tarvitse ihmetellä, että koko homma on kuralla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Voiko Lahdessa pian nauttia terassioluen parkkiruudussa? Kaupunki pohtii uusia terassipaikkoja ja nykyisten laajennuksia keskustassa
 2. Padasjoen suuri maastopalo saatu hallintaan – sammutustyöt jatkuvat yön yli
 3. Päijät-Hämeen tyly linja: Omaishoidon tukea vaikea saada ja vapaat jäävät usein pitämättä – sosiaaliasiamies huolissaan jaksamisesta
 4. Lahden sivistyslautakunnassa erikoinen äänestysepisodi, puheenjohtaja järjesti uusintaäänestyksen vastoin lakimiehen ohjetta
 5. 27.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä vakaa, sairaalahoidossa ei yhtään koronapotilasta
 6. Kunta-alalle saatiin neuvottelutulos uusista työehdoista
 7. Kampustyömaa sulkee Kannaksenkadun - tuo Lahteen myös uuden kadunnimen
 8. Työttömien työnhakijoiden määrä kasvoi roimasti Päijät-Hämeessä - Lahdessa korkein työttömyysaste
 9. "Tämä on oikea tapa lopettaa kouluvuosi" – lauluyhtye Club for Five pyysi lahtelaisopettajan mukaan Suvivirteen
 10. Lahden keskustan tuntumassa on liikkunut viime päivinä useita hirviä – "Kun vasat lähtevät emon luota, ne poukkoilevat ympäriinsä"
 11. Kesän asfalttiurakka käynnistyi Heinolassa
 12. Lahti Soccer pelataan kesäkuussa, myös Masto Cupin aikataulu edelleen voimassa
 13. Mika Lehto heräsi avunhuutoihin mökillään Sysmässä ja pelasti vedenvaraan joutuneen miehen – Päijät-Hämeen pelastuslaitos palkitsi uroteosta
 14. Kuusi päijäthämäläistä taksiyrittäjää kimpaantui Kela-kyytien menettämisestä – Sopimusrikkomuksesta vaaditaan yli 700 000 euron korvauksia
 15. Lahtelainen Kino Iiris aloittaa näytökset tarkkoja koronarajoituksia noudattaen - enintään 19 katsojaa saliin kerralla

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.