Näppis: Kyllä Lahdessa rahaa on

Mitä on pari milliä KymiRingiin, kun parin kilsan älypyörätie maksaa 4 milliä?! Kyllä Lahdessa rahaa on.

Kaupungintalon remontti kumottava, saadaan Kisapuiston remontti sillä hinnalla. Hyöty Kisapuistosta useammalle lahtelaiselle.

Jos sais valita, ni kesäaika, mut tää nykykäytäntö on hyvä. Eihän tää kellon viisareitten siirto voi olla niin vaikeaa. Kyllä aamut on kesällä valoisia joka tapauksessa. Tärkeintä on kesäillat, on pitempää valoisaa.

Raamatussa Matteuksen evankeliumissa Vuorisaarnassa Jeesus sanoo: sitä joka tulee luokseni, minä en aja pois.

Suomen kirkko on aina lokeroinut ihmisiä. Sisällissodan jälkeen vankileireillä ammuttuja punaisia ei siunattu eikä haudattu kirkon hautausmaille.

Kylpylä-uimahalli-hotellin valittajat ovat valinneet Lahden tulevaisuudeksi taantumisen. Tarkoittaa sitten samaa rahoittaa terveydenhoitoa ym. tärkeitä palveluita.

Globaalissa markkinataloudessa inflaatio nousee vain silloin, kun kysyntä ylittää tarjonnan. Yhdysvalloissa markkinat käyvät kuumina ja ihmetellään matalaa inflaatiota. Jos Trumpin uhkaukset tullien korotuksista toteutuvat, niin silloin USA:n inflaatio mahdollisesti nousee. Muuten vapaa maailman kauppa rulettaa!

Olen samaa mieltä sarjakuvien tasosta, ne on ällöttäviä? Ainakin ne kaksi, joissa ei ole muuta kuin alapään vitsiä. Taidan lopettaa lehden tilauksen, joka on kestänyt yli 50 v.

Ohjaamo on nuorille suunnattu ja loistava tapa löytää töitä!

Bensassa pa-vero, mökin hellalla kiinteistövero ja eväissä alv-vero, joten nauti elämästä ilman kompensaatiota!

Persut sai 17 % kansan äänistä, SDP voitti vaalit, joten se siitä "kansa on puhunut" toteamuksesta.

Suututtaa jääkiekon uutisoinnin ylivalta tiedotusvälineissä ympäri vuoden! Nytkin odotin näkeväni televisiosta edes pätkän maastojuoksukisoista kuten viime vuonna, mut ei, jääkiekkoa vaan.

Vapun perinneruokaa eli perunasalaattia maistellessa tulivat mieleen Tuntemattoman Rahikaisen sanat: "Ois tässä ollu päivä aikoo keittee se kypsäksi asti". Miksi perunat jätetään raaoiksi? Nimim. "Klapui pessä"

Kysyvät kansanradiossa, onko elinkelpoista maataloutta. Jos ei ole, ei ole elinkelpoisia ihmisiäkään!

On ihan tervettä valittaa kerrostalon tömistelijöistä ja korkkareilla kopottelijoista.

Makeistehtaiden tuote, silmäkarkki? Tungetaanko molempiin silmiin vai perinteisesti suuhun? Oikeasti Ällösanakirjan aatelia on tämä inha ilmaisu.

Talviaika löytyy kansalaisaloitteesta.

Paljon tarvitaan ukkoja, et jääkiekko saadaan selostettua.

Keskustassa 50 tyhjää liikehuoneistoa. Herätkää unesta.

Hollolassa jatketaan paikallista vastuun pakoilua ylikunnallisen kaatopaikan suhteen. Muiden kuntien siivellä on helppo elää!

Luonto-ohjelma kertoo linnuista. Miksi taustalla rämpytetään kamalaa musiikkia, eikö voitaisi vaan kuunnella niiden lintujen laulua.

Lahti uskoo uskottelevansa vihreä pääkaupunki, kun Komua myöten toitottavat, että testiajot vähentävät päästöjä.

Katso netistä: Kansalaisaloite talvi-aika.

Ennen oli tatuoinnit merimiehillä ja linnakundeilla, nykyää nää tatskariporukka luulee olevansa jotain kovia tyyppejä. Täysin pullamössöporukkaa säälittää. Hessu

Entisen Nastolan kunnanjohtajalleko ojennetaan Nastola mitali. Siitäkö hyvästä, että hän onnistuneesti neuvotteli ja eläkkeelle lähtiessään sitten sai palkita meidät kuntaliitoslahjalla. Ei voi kuin ihmetellä, että millään ei näytä olevan enää mitään väliä.

Lahdessa on kestävän liikkumisen projektipäällikkö...et silleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola yhdistäisi SAK:n ja STTK:n – pomo-duunari-asetelma ei ole este
 2. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 3. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika
 4. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 5. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa
 6. Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia Nelostiellä yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois"
 7. Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä
 8. Koulujen lukuvuosi alkoi Lahdessa, pienessä Kivijärven kyläkoulussa opettajia huolettavat koulukuljetusten olemattomat turvavälit – "Vesittää koko homman, jota täällä teemme"
 9. Nastolalaisen konkaripoliitikon autokokoelman kohtaloa puidaan nyt hallinto-oikeudessa
 10. Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia
 11. Ensimmäisen koulupäivän liikenne sujui Lahdessa rauhallisesti – poliisi muistuttaa tarkkaavaisuudesta erityisesti Launeen monitoimitalo Lähteen kohdalla
 12. Lauantaina ajetaan koronatauon jälkeen vihdoin rallia Päijät-Hämeessäkin
 13. Lahden Kortteliliigalle jäi luu käteen osapuolien vuokrakiistassa – uudet tilat olisi löydettävä nopeasti: "V*tuttaa"
 14. Vili Uuskallion Esalainen: Hämeenkadun ja Vesijärvenkadun kulman rappiotalo pahentaa Lahden keskustan turvattomuutta
 15. Sormet ovat tehtailijan silmät – lähes sokea Timo Laitinen on pyörittänyt huonekalutehdastaan Hollolassa kohta 50 vuotta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.