Näppis: Kyllä Lahdessa rahaa on

Mitä on pari milliä KymiRingiin, kun parin kilsan älypyörätie maksaa 4 milliä?! Kyllä Lahdessa rahaa on.

Kaupungintalon remontti kumottava, saadaan Kisapuiston remontti sillä hinnalla. Hyöty Kisapuistosta useammalle lahtelaiselle.

Jos sais valita, ni kesäaika, mut tää nykykäytäntö on hyvä. Eihän tää kellon viisareitten siirto voi olla niin vaikeaa. Kyllä aamut on kesällä valoisia joka tapauksessa. Tärkeintä on kesäillat, on pitempää valoisaa.

Raamatussa Matteuksen evankeliumissa Vuorisaarnassa Jeesus sanoo: sitä joka tulee luokseni, minä en aja pois.

Suomen kirkko on aina lokeroinut ihmisiä. Sisällissodan jälkeen vankileireillä ammuttuja punaisia ei siunattu eikä haudattu kirkon hautausmaille.

Kylpylä-uimahalli-hotellin valittajat ovat valinneet Lahden tulevaisuudeksi taantumisen. Tarkoittaa sitten samaa rahoittaa terveydenhoitoa ym. tärkeitä palveluita.

Globaalissa markkinataloudessa inflaatio nousee vain silloin, kun kysyntä ylittää tarjonnan. Yhdysvalloissa markkinat käyvät kuumina ja ihmetellään matalaa inflaatiota. Jos Trumpin uhkaukset tullien korotuksista toteutuvat, niin silloin USA:n inflaatio mahdollisesti nousee. Muuten vapaa maailman kauppa rulettaa!

Olen samaa mieltä sarjakuvien tasosta, ne on ällöttäviä? Ainakin ne kaksi, joissa ei ole muuta kuin alapään vitsiä. Taidan lopettaa lehden tilauksen, joka on kestänyt yli 50 v.

Ohjaamo on nuorille suunnattu ja loistava tapa löytää töitä!

Bensassa pa-vero, mökin hellalla kiinteistövero ja eväissä alv-vero, joten nauti elämästä ilman kompensaatiota!

Persut sai 17 % kansan äänistä, SDP voitti vaalit, joten se siitä "kansa on puhunut" toteamuksesta.

Suututtaa jääkiekon uutisoinnin ylivalta tiedotusvälineissä ympäri vuoden! Nytkin odotin näkeväni televisiosta edes pätkän maastojuoksukisoista kuten viime vuonna, mut ei, jääkiekkoa vaan.

Vapun perinneruokaa eli perunasalaattia maistellessa tulivat mieleen Tuntemattoman Rahikaisen sanat: "Ois tässä ollu päivä aikoo keittee se kypsäksi asti". Miksi perunat jätetään raaoiksi? Nimim. "Klapui pessä"

Kysyvät kansanradiossa, onko elinkelpoista maataloutta. Jos ei ole, ei ole elinkelpoisia ihmisiäkään!

On ihan tervettä valittaa kerrostalon tömistelijöistä ja korkkareilla kopottelijoista.

Makeistehtaiden tuote, silmäkarkki? Tungetaanko molempiin silmiin vai perinteisesti suuhun? Oikeasti Ällösanakirjan aatelia on tämä inha ilmaisu.

Talviaika löytyy kansalaisaloitteesta.

Paljon tarvitaan ukkoja, et jääkiekko saadaan selostettua.

Keskustassa 50 tyhjää liikehuoneistoa. Herätkää unesta.

Hollolassa jatketaan paikallista vastuun pakoilua ylikunnallisen kaatopaikan suhteen. Muiden kuntien siivellä on helppo elää!

Luonto-ohjelma kertoo linnuista. Miksi taustalla rämpytetään kamalaa musiikkia, eikö voitaisi vaan kuunnella niiden lintujen laulua.

Lahti uskoo uskottelevansa vihreä pääkaupunki, kun Komua myöten toitottavat, että testiajot vähentävät päästöjä.

Katso netistä: Kansalaisaloite talvi-aika.

Ennen oli tatuoinnit merimiehillä ja linnakundeilla, nykyää nää tatskariporukka luulee olevansa jotain kovia tyyppejä. Täysin pullamössöporukkaa säälittää. Hessu

Entisen Nastolan kunnanjohtajalleko ojennetaan Nastola mitali. Siitäkö hyvästä, että hän onnistuneesti neuvotteli ja eläkkeelle lähtiessään sitten sai palkita meidät kuntaliitoslahjalla. Ei voi kuin ihmetellä, että millään ei näytä olevan enää mitään väliä.

Lahdessa on kestävän liikkumisen projektipäällikkö...et silleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Korona kiihdytti sairaalasänkyjen kysyntää – Hollolassa tehdasta pyörittävän Lojerin työllisyystilanne pysyi hyvänä, vaikka osia saadaan edelleenkin odotella Kiinasta
 2. Putulan kylässä kirjataivas on levittäytynyt navetanparvelle – kirjastossa lainat merkitään kortille eikä palautuksia valvota
 3. Lahden keskustan nopeusrajoituksia lasketaan – muutoksella halutaan kasvattaa turvallisuutta ja vähentää meluhaittoja
 4. Lahden konserttitalon tornista löytyi kosteutta – Lahden kaupungilta painavat terveiset rakennuttajalle
 5. Hämeenkoskella on nyt yksi ravintola vähemmän - Villa Wellamo löi lapun luukulle ja hakeutui konkurssiin
 6. Lahdessa kuvataan elokuvaa ekologisesti – näin se onnistuu
 7. Vanhojen henkilöllisyystodistusten käytöstä luovutaan OP:n konttoreissa
 8. Puu kaatui sähkölinjalle Lahden Renkomäessä – tie oli osittain poikki Johtokadulla
 9. Jaguar E-type, Cadillac Eldorado, Aston Martin... Sijoittajakonkari Jukka Ylitalo, 56, sijoittaa klassikkoautoihin – "Auton muotoja ja tekniikkaa voin tutkia ja ihailla tuntikaupalla"
 10. Enemmistö Asikkalan päättäjistä aikoo puoltaa Vääksyn Yhteiskoulu -hankintaa, josta päätetään tänään, mutta viime hetken soraäänet ovat äänekkäitä – kuntaa syytetään tietojen salailusta, ESS selvitti mistä on kyse
 11. Vesijeteillä pörrääminen Lahden sataman alueella poikii valituksia – Vesijärvellä ajelua rajoitetaan, mutta poliisin mukaan "juuri kukaan jeteillä liikkuvista ei tiedä siitä", tarkista tästä paikat, joihin jeteillä ei ole asiaa
 12. Neljä uutta koronavirustartuntaa todettu vuorokauden aikana
 13. Tiesitkö, että Lahden taidemuseon kokoelma-aineistoja näkee nyt myös netistä? – Finnassa on julkaistu jo noin kolmesataa museon teosta
 14. Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut
 15. Dronen lennättäjä ei aio jäädä tähdenlennoksi – yritystoiminta ilmakuvauksen parissa kouli lahtelaisen Pyry Selinin, 14, eroon esiintymiskammosta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.