Näppis: Mukkulankadun ylikulkusillalla on nähty ihminen

Mukkulankadun ylikulkusillalla on kuulemma nähty ihminen. Siis puomit on poistettu.

Jos Risikko pitää istumajärjestyksestä kiistelyä naurettavana, niin sanoisi, että me kokkarit mennään oikeaan reunaan mieluusti.

Kyllä ärsyttää kerrostalojen kyttääjät.

Mitä ovat ne Wolkkari-autot, joiden rekisteri tilassa on "pässitarra". Nähty Lahdessa, Helsingin satamassa, ja Vääksyssä?

Paavolan himosakottaja sai minutkin Launeen markettien asiakkaaksi.

Vaalit ovat ohi. Nyt Etlari voisi kertoa lukijoille kaupungintalon uudenvuoden juhlien "pepun puristelu"-draamasta. Kuka puristeli ketä? Vai onko asia muuttunut salaiseksi?

Joo. Kyllä Nast. terv.keskuksessa halutaan potilaista eroon tavalla millä hyvänsä.

Yle, myös joskus mainoskanavat, esittävät suhteettoman paljon uusintoja, mm. B-luokan sarjoja. Kun väestö tästä vielä vanhenee, riittänee pari päivittäin uusittua ohjelmaa pitämään väen tyytyväisinä. Riittääpä enemmän rahaa ylläpitää suurta henkilöstöä.

Kansalla on demokratiassa ylin määr.valta. Ei edusk:lla eikä puoluejohtajilla. He ovat vain toimijoita kansan puolesta. Nöyryyttä hyvät herrat! Maan etu ensin, sitten ideologiat. Ei voi olla niin, että "minä en leiki tuon kanssa eikä tuo leiki minun kanssani". Ensin linjaukset maan kannalta tärkeimmistä (epä)kohdista (faktat). Ratkaisuja haettaessa voidaan käyttää ideologisia painotuksia äänest tul muk (= yht kunn oik muk, arvot, talous).

Hyvä Pentti Heikkilä. Heti, kun päättäjät haistavat rahaa, ilmastoasiat lakaistaan maton alle. Hävetkää Lahden päättäjät!

Nyt yli 80-vuotiaat elivät sota-ajan ilman isää, monet heistä sodan jälkeen sotaorpoina, nyt vanhuksina he elävät ilman hoitajaa.

On minullakin vanhaa kamaa, nimittäin vuonna 1965 käytettynä ostettu Lada-merkkinen sähköompelukone, ja hyvin hyrrää edelleen.

Olipa hyvin ajoitettu tuotevakuutus: kantajilta kuului raamit ryskäävän, mutta mitä väliä, kallis tuotevakuutus hoitaa hommat. Kannatti ottaa.

Hollolassa niiden valtatien varren istutusten hoito, samoin tyhjien kiinteistöjen ympäristön siivous, yksi iso kauppaketju osallisena, kuuluu kiinteistön omistajalle. Kuntaa on turha syyttää.

Mieluummin kesäaika, en tykkää talvesta.

Lahdessa on paljon tekemätöntä työtä. On myös satoja joutilaita miehiä, joille maksetaan koko eläminen tulkki- ym. palveluineen. Miksei työvelvoitetta?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lakkiaisten ja lukukauden päättäjäisten juhlinta alkoi Lahdessa iltapäivällä maltillisesti – "Veikkaan, että tänään on enemmän meininkiä kuin eilen"
 2. Nastolan tarunhohtoinen Ruuhijärvi-laiva ylitti maakannaksen mutta ajoi kiville sääntö-Suomen pykäläviidakossa
 3. Poliisi kerää kaikkien kiinteistöjen valvontakameratiedot yhteen paikkaan – kamerakartasto nopeuttaa rikoksen tutkintaa
 4. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 5. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 6. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 7. Kivimaan koulussa Lahdessa Suvivirsi raikaa tänä vuonna videolla – katso koulun kevätjuhlakooste
 8. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 9. Koko viime kauden huilannut hiihtosuunnistaja Siiri Saalo häkeltyi Lahden lyseon urheilulukiolta saamastaan tunnustuksesta
 10. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 11. Villähteen Korin jatsit pienentyy ja siirtyy sisätiloihin
 12. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 13. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 14. Eläketurvakeskus: Eläkkeistä ei tarvitse olla huolissaan
 15. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Fingerpori 29.5.2020
 2. Fingerpori 28.5.2020
 3. Fingerpori 30.5.2020
 4. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 5. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 6. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 7. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 8. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 9. Pääkirjoitus: Hoitajille jäi käteen vain luu
 10. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 11. Uutissuomalaisen debatti: Varman Risto Murto varoittaa: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille
 12. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 13. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 14. Kimmo Kankaan Esalainen: Kauppojen ja ravintoloiden pelikoneet saisi sulkea pysyvästi
 15. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.