Näppikset: Hyvät ihmiset, käykää useammin pesulla

Hyvät ihmiset käykää useammin pesulla, ja peskää myös vaatteenne.

Hirveää Saastaa toi Fingerpori, pilkkaa pyhiä asiota lopetetteva välittömästi

Malskin taide- ja muotoilukeskuksen vuosivuokralla maksettaisiin reilun 20 kodinhoitajan palkat vuodessa. Järkyttävää rahojen väärinkäyttöä. Sellaiset on Lahden arvot.

....nyt ei mene jakeluun...tässä demokratiassa kusetettiin taas äänestäjiä...pokkana hallitusta kasaan vaan...iso moka tulevaa ajatellen..vastaisuudessa äänestää iso joukko jaloillaan..turhaa koko touhu..pitäkää tunkkinne

Älkää myykö php osaketta vielä, erään laskutoimituksen mukaan osakeparin arvo on nyt n.7000e.

Voiko Ankkurin rannoilla uida? Vesi vaikuttaa likaiselta kun on niitä veneitä ja laivojakin suosittu. Miksi? Onko mitään toivoa?

Lahtelaiset omistavat Lahti veden ja Lahti Energian. Hinnoittelu on kohtuullista verratuna esim. Carunaan. Kun syntyy hyvä tulos, sillä investoidaan remontit, uudet linjat jne. Ole ylpeä omistajuudestasi.

Äitini oli myös Jalmarissa hoidossa enkä nähnyt paljoakaan syytä kehumiseen. Mummot ja papat jotka jaksoivat mielistellä saivat huomiota muut vaan välttämättömän hoidon.

He,he. Normaaliaika on se mikä me valitaan siksi.

Asikkalan Raikkaan iltarasteilla 15.5 oli vaarannettu lasten turvallisuus. Suunnistajat säntäsivät yli Evontien. Varoitusta autoilijoille ei ollut. Miten suunn. jaostoa johtavat opettajahenkilöt voivat olla näin välinpitämättömiä.

Kenen pihaa koristaa Pursimiehenkatu 4 pihasta varastettu upea ruukkulilja jonka juurella mahtava murattikaulus. Tähän asti ehtivät ilahduttaa asukkaitamme 2 vuotta

Koirien kanssa asuntonäyttöön, jumppaan, urheilukentälle, satamaravintolaan ym. Apua, ESS edistää tätä kaikkea.

Jos tyttö lähtee miehen/ pojan kotiin etenkin yöaikaan saa syyttää itseään jos kähmitään

Tilasto on niin kuin se luetaan! Keneltä kysytään ? Ei minulta kertaakaan! Kyselyt tehdään niiltä keneltä saadaan myönteinen mielipide

Järjetöntä siirtää torilta bussien liityntäpysäkit, mikään ei ole niin hyvä paikka kuin tori, tilaa on reilusti

Lahti löi nyt viimeiset naulat arkkuunsa. Sen hiilijalanjälkeä paisuttaa taivaisiin Kymi(tuhla)ringin rakentaminen, käyttö ja yleisön kulkeminen ym. Iso osa maisemaakin pilattu.

Onko konserttitalonkin ilmanvaihto pois päältä öisin ja viikonloppuisin kun sisäilmaongelma taas löytyi vai onko soittajien kotona homeongelma

United Nations, YK, ei pidä nationalismista. Miksi? Mitä ne "nations" sitten ovat?

Kun ESS pieneni, samalla sisältö näivettyi. Urheilulla tilaa ja jopa oma toimitus. Maailman tapahtumista viis, ei tilaa, ei toimitusta, uutispimento.

Kohtele lähimmäistäsi kuten toivot itseäsi kohdeltavan ja muista, että olet vastuussa sanoistasi ja teoistasi.

Ihme ja kumma. Mä en saa arvostella potilaita, ministeriä, poliisia, lehdenjakajaa, koiria ja jääkiekkoilioita, kun kaikki ne on olevinaan vihapuheita.

Eikö Radio Voiman olisi jo aika uudist. totaalisesti? Nettisivuillakin (lähetä postia) toimittajia, joita ei ole enää. Päiväpalkinnot hävinneet ym.

Käännettäisiinpä äkkiä kelloja yleiseurooppalaisempaan aikaan, niin Euroviisutkin alkaisivat tuntia aikaisemmin.

Syystäkin ollaan huolissaan työllisyysasteesta. Kesäaikavääntäjät eivät ole kiinnostuneet teollisuus ja perinteisistä töistä. Heillä on salattua tietoa että tubettajat ja tietokonepelaajat aamuyöntunteina hoitavat homman.

Asikkalan Raikkaan iltarasteilla 15.5 oli lasten(kin) turvallisuus laiminlyöty. Suunnistajat säntäsivät metsään Kurhilantien yli. Varoitusta autoilijoille ei ollut.

Lahtelaiset. Älkää vastustako Itärataa. Lahdella on jo oikorata, moottoritie ja eteläinen kehätie. Ei puutu kuin viipurilainen yrittäjähenki.

Nyt helteitä, niin pitäkää hyvät ihmiset ovet kiinni niin ei tarvi perheenjäsentä haukkua varkaaksi. Hiipparit tunkee ovesta jos pystyy omakotitaloihin.

Pitääkö olla huolissaan, kun näin kesällä en suostu murehtimaan ilmastonmuutosta, vaan nautin lämpimistä, helteisistä ja paahteisista päivistä sekä luonnon ja ympäristön kauneudesta? Nimim. En lentele, en autoile, vaan pyöräilen, kävelen ja julkista liikennettä käyttelen.

On se kummaa, et SAK alkaa määräillä. Ei ollut edes edustettuna vaaleissa. Vas.hallitus tulossa vaikka oikeistoa äänesti suurin osa suomalaisista. Ihme maa tää maa on. Muutan syksyllä pois, onneksi.

Oli se vaan melkonen temppu kun Lordi voitti euroviisut vuonna 2007. Sama kuin Suomi olisi voittanut Jatkosodan.

Jos muut maat ei välitä suomalaisista Euroviisuissa, miksi meidän pitäisi.

Viestittäkää Yle Radio Suomen musiikista ja Hämeenlinnasta tulevasta lähetyksestä suoraan Ylelle Hesaan. Niin tein, monta valittajaa ehkä auttaa asiassa

Tori-isännälle: onko Lahden kauppatorilla la 26.5. peräkonttikirppis? Onko tuolloin valtakunnallisen siivouspäivän kunniaksi paikka maksuton?

Ei lokkilammella Virenojalla mitään vuokranmaksuja tarvii, sen käyttö on vähäistä. En tänä keväänä ole ketään nähnyt uimassa ja sitä paitsi se on jo aika rehevöityny, tv. uimahallimummo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lakkiaisten ja lukukauden päättäjäisten juhlinta alkoi Lahdessa iltapäivällä maltillisesti – "Veikkaan, että tänään on enemmän meininkiä kuin eilen"
 2. Nastolan tarunhohtoinen Ruuhijärvi-laiva ylitti maakannaksen mutta ajoi kiville sääntö-Suomen pykäläviidakossa
 3. Poliisi kerää kaikkien kiinteistöjen valvontakameratiedot yhteen paikkaan – kamerakartasto nopeuttaa rikoksen tutkintaa
 4. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 5. Ilpo Kaikkonen julkaisi kahden vuoden tauon jälkeen uuden biisin, Tuhat tarinaa kertoo Nastolan Aurinkolinnasta
 6. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 7. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 8. Kivimaan koulussa Lahdessa Suvivirsi raikaa tänä vuonna videolla – katso koulun kevätjuhlakooste
 9. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 10. Koko viime kauden huilannut hiihtosuunnistaja Siiri Saalo häkeltyi Lahden lyseon urheilulukiolta saamastaan tunnustuksesta
 11. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 12. Villähteen Korin jatsit pienentyy ja siirtyy sisätiloihin
 13. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 14. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 15. Eläketurvakeskus: Eläkkeistä ei tarvitse olla huolissaan

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Fingerpori 29.5.2020
 2. Fingerpori 28.5.2020
 3. Fingerpori 30.5.2020
 4. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 5. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 6. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 7. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 8. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 9. Pääkirjoitus: Hoitajille jäi käteen vain luu
 10. Uutissuomalaisen debatti: Varman Risto Murto varoittaa: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille
 11. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 12. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 13. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 14. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 15. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.